Ben artık kulübümüzün ciddi bir transfer yapabileceğini düşünmüyorum.
Bu saatten sonra takıma 18-19 yaşında geleceğe dönük alınmayacak her transfer Josico ve Maldonado gibi isimler olacaktır.
Ben artık kulübümüzün ciddi bir transfer yapabileceğini düşünmüyorum.
Bu saatten sonra takıma 18-19 yaşında geleceğe dönük alınmayacak her transfer Josico ve Maldonado gibi isimler olacaktır.
Mesele de o zaten Salih gibi bir yeteneği pişirip Meireles, Recep Niyaz gibi bir yeteneği pişirip X5 Belhanda elde etmek varken biz işin kolayını seçip para saçıyoruz, saçtıklarımız yetmemiş gibi.
...
Salih oynasın bunu en başından beri diyorum.Gelişime cok acık bir oyuncu.Oynaya oynaya kendine gelir.
Fiorentina, Meireles'i istiyormuş.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22331353.asp
Güvenilirliği tartışılır ama Fanatik'te yazan habere göre Liverpool 15 milyon euro teklif etmiş Sow için.
http://www.fanatik.com.tr/moussa-sow...476_290851.htm
meireles gitmez
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçe'nin 2 genç oyuncusundan berk Bayrampaşa hasan ise Altay forması giyecek
Elde ekmek varken gidip frından ekmek almak neden? Kendi ekmeğini pişir hem takıma hemde milli takıma katkı sağla. Recep'i ya da Salih'i oynatıpta Fenerbahçe liigi beşinci bitirse hiç bir taraftar demez neden oynattın diye.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Malesef herkes bizim gibi düşünmüyor, Türkiye'de o kadar çok cahil ve nankör varki inan dediğin gibi olmuyor. 2 maç mağlubiyet oldu mu hemen yer yerinden oynuyor. Ama takım 3 yıldır kötü futbol oynadığı için eleştirdiğin zaman siz gerçek FB taraftarı değilsiniz diyecek kadar da küstah oluyorlar.
Fenerbahçe her sene kafaya oynayan takım biz gençlerbirliği,sakaryaspor,boluspor değiliz salih ve recep çok çalışıcak abileriyle beraber yavaş yavaş takımda yerini bulacak o yetenek var.
Tamam ama iyi şansta bulması lazım. Şimdi takım 2-0 yenikken Salih'i Recep'i kurtarıcı diye oyuna sokarsan hem taraftar yüklenir hemde çocuğu ateşe atarsın. Böyle gençleri takım 2-0 3-0 galip iken koyacaksın ki o özgüveni kazanacak abileriyle etekleri tutuşmadan rahat rahat oynacak. Tabii bu söylenenleri Aykut hoca bizden çok daha iyi biliyordur da işte...
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kupada şans verildi zaten.
Açık konuşayım rakibimiz bu kadar transfer heyecanı yaşarken bizim bir o kadar suskun olmamız çok kötü bir durum.
Transferin bu kadar gecikmiş olmasının iki açıklaması var.
- Bir yıldız ile anlaşılmaya çalışıyor ( Ben buna kendim bile inanmıyorum )
- Belhanda'ya takıldık, onu almaya çalışıyorlar.
Belhanda da ısrarcı olmak süper bende çok istiyorum gelmesini ama baktın olmuyor başka birisini al çok gecikti.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İşte bence Türkiye'de genç oyuncu yetişmemesinde ve herşeyin kısa vadeli olmasında bu sorun var. Fenerbahçe kulübü oyuncusu robot gibi sakin olacak, 18 yaşında ve 50.000 kişinin önünde ilk kez oynasa bile. Beşiktaş kuılübü hep hücum oynayacak, Galatasaray kulübü her sene şampiyonluğa oynamalı gibi şeyleri durmadan tekrarlıyoruz.
Bir kere şampiyonluğa oynayan bir kulübün hazır olmayan genç bir oyuncuyu tek oynatabileceği yer kupa maçları ve 2-0, 3-0 önde olduğu maçlar. Çünkü 18-19 yaşında birisi daha ne zihinsel ne de fiziksel gelişimini tamamlamıştır, hem stattaki seyircilerin hem de televizyon karşısındaki onbinlerce kişinin önünde olduğunun farkındalığı ile oynamak kolay değil, uzaktan laf söylemenin aksine. Taraftar 27 yaşında gibi oynayan genç oyuncu istiyor, sorun burda.
Bu yazıyı genel olarak tüm Türk takımlarının taraftarlarına yönelik yazdım, sırf bir kişiye veya Fenerbahçe taraftarlarına değil.
editttttttttttt.....
Last edited by erdem344 : 11.Ocak.2013 at 01:27 Reason: ..........
Baki mercimeğin menajeride lerbymiş.
Türkiyede tek gs değil ilgilenen diyo istermisiniz bi stoch part2 olsun![]()
![]()
![]()
Avrupada oynayamıyor ne yapacağız Sneijder'i.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
FB zaten Galatasaray'dan once ilgileniyordu Sneijder'le. Ama o maliyeye girmeye de gerek yok bence. Belhanda iyidir
Bu Stoch konusunda o kadar mutlu oluyor ki bazıları, çeşitli platformlarda Stoch'u Galatasaray Kap'a bildirdi diyenler var ki yalan.Photoshop resmi site giriş fotosunu gerçekmiş gibi gösterenler var, çok enteresan ve çocukça.
![]()
Avrupada oynayamaması kötü zaten oynayabilse ilk tercihimiz olurdu diye düşünüyorum kayt abiside bizde ikisi takılırdı![]()
Ama başarıya tok bir şınaydermi yoksa genç ve başarıya aç bir belhandamı
Baki Mercimek'in yönetici arkadaşım dediği kişi Hasan Çetinkaya olmalı. Fenerbahçe'nin Sneijder'e teklifini Baki Mercimek az önce iletti gibi oluyor.![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şınayder kulübün tapusunu ister bu durum aykut kocamana ters
selçuğun 1 m. aldığı yerde şınayder 6 m alamaz![]()
![]()
![]()