Bence Aykut Kocaman'ın en kısa sürede mevcut sistemi değiştirmesi yapacağımız en büyük transfer olacaktır. Fenerbahçe, mevcut Avrupa futbolundaki takımlar arasında -özellikle liglerinde şampiyonluğa oynayan takımlar arasında- ceza alanına en az uğrayan takımların başında geliyor.
4-5-1 , 4-2-3-1 veya 10 numaralı sistem, Tek forvetli sistem adına ne derseniz deyin, Sezon boyunca şuana kadar oyuncu tercihlerimiz ve dizlimimiz 3 aşağı 5 yukarı böyle oldu. Özellikle oyuncuların oyun alanında topla oynadığı ve etkili olduğu yerleri renklendirdim.
Tamamen oyun kontrolüne ve skora oynamaya -en azından o görüntüyü vermeye- çalışan Fenerbahçe'nin Avrupa'da şampiyonluğa oynayan takımlar arasında en az hücum alanında etkili olan takım olmasına şaşmamak gerek. Biz bir 10 numara transferiyle işlerin hallolacağını sanıyoruz ama mevcut oyuncu yapısı ve özellikle Aykut hocanın seçimleri bunun aksine işliyor.
Gelecek adamın bu sistemi ayakta tutmasının tek şartı tamamen skor yaratacak bir oyuncu olması, Alex ilk sezonunda 24 gol atmıştı hatırlarsanız 10'nun üzerinde de asist. Acaba gelecek oyuncu böyle bir etki yaratabilecek kapasiteye sahip mi ? Bazı oyuncular vardır topu verirsiniz ve sadece izlersiniz Alex öyle biriydi, Şimdi biz sistem geliştirmek yerine yeni bir Alex arama ve yaratma peşindeyiz bakalım, şuan süreç aleyhimize işliyor ama umarım Yönetimin bir bildiği vardır.
...
Ligtv gece haberlerinde Belhanda'dan vazgeçildiği söylendi.Yeni hedef Marko Marin veya Yoann Gourcuff'muş.
Marko Marin biraz uzak ihtimal ancak Yoann Gourcuff hem olabilir hem cuk oturur.
Football is simple,but Football Manager is not
marin kanat oyuncusu değil mi?
Kiralanabilir. Chelsea transfer edip oynatmadığı genç oyuncuları genelde başka takımlara kiralıyor. Tabi kiraya gönderdiği oyuncularda satış opsiyonu olmuyor. Ancak Marko Marin transferi bu şekilde gerçekleşir. Tabi Fenerbahçe kiralamayı düşünüyorsa oyuncuyu doğru olabilir.
Belhanda'yı alsak iyidi.
Burak
Belhanda tek kelime ile süper olacaktı.
@balde_mir_07
öncellikle çok iyi analizlerin var,ailecek severek okuyoruz ve devamını bekliyoruz
bana göre,Belhanda alınmalı yanına da Andre Santos geri alınmalı bu adam solbek değil resmen 10 numaraydı.
yoan gourcuff un kariyeri krasiç inkinden daha sert bir şekilde düşüşte ayrıca marko marini stoch tan farkı nedir soldan içeri gir ters ayakla şut çekmekten başka bişey yapmıyor elimizde stoch varken gereksiz olur
Sinan Engin: "Belhanda bu hafta Fenerbahçeli olacak. Kaynağım Aziz Yıldırım, bu hafta bitebilir dedi."
Kanaltürkte az önce gördüm.
Fenerbahce'ye Geliyormusun ?
Belhanda :"EVET"
Kop gel artık Belhanda.
http://www.herseyspor.com/video/3695...n-videosu.aspx
soruyu soran adam adam diyor ki
je suis fan du fenerbahçe. yani ben fenerbahçeliyim. telefondaki belhanda (şüpheli bu da) da ona karşılık yes diyor. ee napıyım gibilerinden... ama kanal bunu fenerbahçe'ye geliyor musun? olarak çeviriyor alt yazıda. fatih altaylı misali, kandırmayın fenerbahçelileri be. bu kadar ucuz mu her şey? sırf daha çok izlenmek için yalanlar uydurmak... yazık.
eğer Belhanda gelmeyecekse bence 4-3-3'e dönmeli takım. O zaman orta sahaya iki yönü de iyi bir oyuncu kurucu almak gerekir.
Bundan sonra atılmayan her adımın sorumlusu Fenerbahçe Yönetimidir. Madem Aykut Kocaman'la yola devam etmek için bu kadar çaba gösterdiniz ve Aykut Kocaman'dan bu oyun sistemiyle devam etmek istiyor, bu takıma Alex'in yerini dolduracak bir oyuncu şart. Belki başka sistem ve oyun anlayışıyla oynasak gerekmeyecek ama hoca bu oyunu oynamak istiyor ve elinde bu oyunu oynaması için en kilit oyuncu pozisyondaki futbolcu ne yazık ki yok.
Zaman su gibi geçiyor yönetimin artık bir adım atması gerek aksi halde yaşanacak başarısızlığın sorumlusu bu dakikadan sonra Aykut Kocaman kesinlikle değildir.
...
Hala bu yönetimden ve teknik ekipten başarı bekleyenler var,yazık gene kandırılmış taraftar topluluğu 1-2 transfere tav oluyonuz çarşıdan farkınız kalmamış getir transferi istifa yerine alkış sesleri duyulsun her sene aynı seneryo her senede yeniyor !
Katılıyorum. Çok aşırı yıpratılıyor Aykut Kocaman, arkasındaki destek kesilmemeli. Eğer Fenerbahçe'de şuan biri desteklenecekse bu kişi Aykut Kocaman'dan başkası olamaz. Ne yönetim, ne futbolcular..
Salih böyle giderse ikinci devre lig maçlarında çok daha fazla forma alır Aykut Kocaman'dan.
Salihin dunku oyununu gordukten sonra hele de uefada ilerlersek onu elimizde tutabilecegimizi sanmiyorum. kesin avrupaya gidecek bu cocuk, cok yetenekli ve yasina ragmen ozguveni cok yuksek. lig maclarinda daha cok sure almali, fenerbahcenin en degerli oyuncusu bence suanda.
Her maç taraftarın deli gibi Salih'i destekleyerek takıma zorla sokması gerek. Biz artık 28 yaşında tecrübeli ama mücadele etmeyip hata yapmayan futbolcuları değil, 18-19 yaşında tecrübesiz ama mücadele eden hata da yapan oyuncuları istiyoruz. Bu kadar tecrübeli futbolcu ne verdi şu ana kadar. Hiçbiri Salih'in 3 maçta verdiği kadar ışık vermedi bana. Bu lafım takımdaki bütün orta saha ve defans oyuncuları için geçerli. Salih'in bir maçta yaptığı olumlu hareket sayısına 15 maçta ulaşamayan ama buna rağmen ısrarla oynatılan adamlar var.
Geçen sene aynı şey Özer için geçerliydi, Aykut adamı ısrarlar oynattı ve herfi neredeyse 20 maça çıktı ve takıma hiçbir katkısı olmadı (Mersin maçında atılan balık golü saymıyorum). Adam bu sene Kasımpaşa'da çok iyi oynuyor olabilir ama bize hiçbir katkısı yoktu ve gönderildi. Bu sene de artık şu çürüklerin gönderilmesi gerek yeter ulan yeterrrr. Çok sinirlendim haaaa.
Aykut Kocaman'ın sevmediğim en büyük özelliği demeçleri, özellikle de maç sonu demeçleri. Çünkü bende fazlasıyla kötü bir izlenim bırakıyor. Örneğin dün akşam yine "Zorlu bir rakibe karşı oynadık" dedi. Çok merak ediyorum zor rakip kıstası neye göre değişiyor ? Avrupa'da oynarken rakip zor, ligde oynarken rakip zor, 2. lig takımlarıyla oynarken rakip zor, başka takımların paf takımlarıyla oynarken rakip zor. İlginç. Bir de "beraberliğin bile böyle atmosferde güzel olacağını düşündüğümüz anlarda 2 gol bulduk" dedi ki evlere şenlik, yani berabere kalsak başarıydı. Tamam kendimizi kaf dağının ötesinde görmenin mantığı yok ama kendimizi Ankaraspor gibi lanse etmenin de mantığı yok. Türkiye'nin en pahalı kadrosunu kuracaksın ve başka takımların alt liglerde oynayan paf takımıyla maç yaparken bu maç zordu, beraberlik iyiydi dersen olmaz.
...
Sivasspor Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak, Henri Bienvenu transferinde Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını, futbolcunun kararını beklediklerini söyledi. (AA)
Aykut Yıldırım ve Irmak Kazuk bugün NtvSpor da 14/16 daydı.İzleme fırsatım oldu Aykut Yıldırım'a göre Belhanda bir hafta içinde açıklanacakakmış her ihtimale karşı bir alternatifi de varmış ama girişimde bulunulmamış henüz.Ayrıca başka bir bölge için transfer görüşmesi yapılmamış.
fernando torresle anlaşmışız![]()
![]()
![]()
kaynak sporartı
![]()
![]()
![]()
sabah bjk kiralamaya çalışıyor diye haber çıkmıstı![]()
Ah aziz başkan ah![]()
![]()