1907 Medya @1907Medya
M'Biwa için montpellier kulubu ile bir gorusme yapildi. Montpellier kulubu M'Biwa için 12 Milyon euro istiyor görüşmeler devam ediyor.
1907 Medya @1907Medya
M'Biwa için montpellier kulubu ile bir gorusme yapildi. Montpellier kulubu M'Biwa için 12 Milyon euro istiyor görüşmeler devam ediyor.
Artik Anadolu kuluplerini zengin edecegimize Fransizlara dokuluyoruz o parayi resmen. Sikayetci miyim, tabiki hayir. Gelen oyuncular kaliteli en azindan
Bir stoper bir belhanda bir de forvet alınacak diyordu aykut yıldırım bu isimler belirlenmiş mi
montpellier'i zengin edicez anlaşıldı![]()
Kayt sezon başında forvet diye alındı bence krasiçin formsuzluğu ve kaytın da sağ kanatta çok iyi oynaması forvet açığını çıkardı
Semih gol attı ama benvce takımdan gönderilmeli 2 pas atamadı üst üste
Sporx'de yazana göre Montpellier başkanı böyle bir açıklama yapmış.
Nicollin açıklamasında durumla ilgili konuştu ve "Değişen bir durum yok. Fenerbahçe parayı bize 3 taksitte ödemek istedi. Paraları kendilerine kalsın, onu alıp uygun yerlerine soksunlar" diyerek önerilen ücretiyle, ödeme şeklinden memnun olmadığını söyledi ve kullandığı sözlerle herkesi şok etti.
http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/311065.php
Last edited by C h A o S : 15.Ocak.2013 at 21:09 Reason: Link Koyayım.
Bir kulüp başkanının o kadar sokak ağzı konuşacağını sanmıyorum. Yalan haberdir
Last edited by Kaka Leite : 15.Ocak.2013 at 22:41 Reason: Argo İçerik Silindi
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
“Fransa’da şampiyon Montpellier mi? Eğer Marseille’de, Paris’te, Lyon’da, Lille’de ya da Rennes’de olsaydım, kendi .ıçıma bir sosis saplardım. Şu durumda bizim şampiyon olmamız onlar için utanç verici olmalı."
Louis Nicollin
eto'o bitmiş.
Milan mbwia yı isterken de gene bu tip bi açıklaması vardı beklenir bu adamdan![]()
Bizim kibirli yönetimimiz inşallah vazgeçmez. Dediyse dedi biz işimize bakalım.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
aziz yıldırımın bu adama reddedmeyeceği bir teklif yapması lazım, o kadar konuştular 3 transfer filan dediler para sakınılmıycak dediler, belhanda peşinde koşuyoruz ama diğer bölgelere olan transferlerdede bir ilerleme yok
Transfer komitesinin başına koyacaktık Rambo Okan'ı ya bu transfer bitmişti ya da Fransa![]()
...
Önemli olan oyuncuların gelirim yada gelemem demesi. O yüzden bu laflara takılmamak lazım. Sonuçta bu işi yapacaksanız profesyonel olmak zorundasınız. Koyun masaya 20 MN'yi 2 oyuncu için bakalım o zaman da konuşabilecek mi? Amacı belli zaten oyuncuların fiyatını yükseltmek ..
Bizden delileride varmis
Mbiwa ve Belhanda alınırsa FB o iki pozisyon için 10 yıl futbolcuya htiyaç duymaz, tabi bir sıkıntı olmazsa. Ve bu adamlara şimdi 20 verirsin 3-4 yıl sonra 30 alırsın, kesinlikle zarar edilecek transferler değil bence. Ama geleceklerine de inanmıyorum.
Görüşün demiş başkanları, diye okumuştum bir yerde.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
belhanda olmazsa ikinci alternatif barçanın thiagosuymuş 1art1 yıllık kiralık yıllık 2.2 m euro oyuncuda gelmeyi çok istiyormuş kendini göstermek istiyormuş ayrıca sow içinde liverpool 12.5 milyon euro teklif etmiş bugün diğer bir haberimde umanuelson ile ciddi girisimler var . Bu hafta kesin bir tane transfer açıklanıyormuş
bu bilgiler ali yıldırım teyitlidir![]()
![]()
![]()
Thiago iyi güzelde alamadıktan sonra ne faydası var bize anlamadım, saçma bir transfer olur 2 sene oynatıcaz pişiricez sonra tekrar 10 numara ara![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!