Egemen'in gelmesi durumda da yabanci kontejyani sorunu kalkar.ama bu da ujfa'nin gitmesi demek.sonuç olarak bir gün burak'a muhtaç olacağimizi duşunmemiştim.![]()
Egemen'in gelmesi durumda da yabanci kontejyani sorunu kalkar.ama bu da ujfa'nin gitmesi demek.sonuç olarak bir gün burak'a muhtaç olacağimizi duşunmemiştim.![]()
Egemen gelirse 4 tane as stoper olacak bildiğin hangi 2 sini oynatacaksınbi de Zan var
sanmıyorum Egemen'in alınacağını Ujfa zaten 1-2 sene daha rahat oynar...
Ne egemen'i yaBende resmi birşey var sandım
Zaten Sivokla sözleşme imzalanmıyor Egemende giderse biteriz
![]()
Ne egemeni yapmayin danny"i aldik![]()
Last edited by byariff : 14.Haziran.2012 at 17:54
Ingilterede Galatasaray ve demba ba tt olmus acaba geliyormu
Birde Bole Haberler Var Yabanci Basinda.
Bookies now suspended bets on Demba Ba joining Galatasary - nothing as yet on Sky or BBC, looking into it
Hearing rumours that Demba Ba has signed for Galatasary for €11m according the Sky Italia
Skybet : We have suspended transfer betting on Demba Ba after lots of stakes & reports on him to join Galatasaray.
NowFutboll : Demba Ba could be on his way to Galatasaray.
Demba Ba çok iyi futbolcu da 11 milyon euro eder mi ki? Özellikle son dönemde GS'ın kasasından çıkan her kuruş sanki kendi cebimden çıkıyormuş gibi hissediyorum.
Toplam maliyeti 20 milyon euroyu geçecek bir oyuncu vasatı geçemezse çok yazık olur.
Demba Ba bizim ligi öttürür valla. Keşke Burak ya da Egemen'den birisini alabilsek de yabancı kontenjanında elimiz rahatlasa.
https://twitter.com/#!/19Demba_Ba
Eğer bu resmi adresi ise. Demba ba Bitti !
not: Oktay Derelioğlu kaynak![]()
Football is simple,but Football Manager is not
İlerde Demba ve Elmander olacak o zaman. Umut'un geleceği de Ceyhun gibi yedek beklemek olur.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Zafer milleti kandırma ula onun gerçek olma ihtimali %0![]()
![]()
![]()
Gerçek galiba. Offical yazıyor çünkü. Vay be çok iyi oldu bu![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gerçek olan bu Cihan : https://twitter.com/#!/dembabafoot
takipçi sayısına dikkat![]()
sky italia saglam kaynakmi acaba![]()
Ayrıca senin verdiğin adrestekinde Saraçoğlu resmini paylaşmış adam![]()
Demba Ba gelecekse Assaidi niye İst'a geldiİkisi de gelecekse kim gidecek
Ünal Aysal kesinlikle yıldız transferi olacak dedi.Assaidi'yi yıldız kategorisine koyamayız.Türk olarak yıldız kim var kim gelebilir meçhul.Neyse yakında belli olur her şey
Olm napıyosun ya hiç bi futbolcunun hatta Premier Lig'te oynayan bir futbolcunun 400 takipçisi olur mu hemen nasıl atlıyosun böyle![]()
Demba Ba Gelsin Kollarimi Keserim![]()
![]()
![]()
Eboue-Demba Ba-Dany üçlüsü. Tövbe.![]()
![]()
Galatasaray' ın transferler tam Kaan' ın transfer politikası. Zenci olsun yeter![]()
Newcastle Utd. yalanlamış sanırım![]()
Newcastle Utd. Sky Sports News'e kendilerine gelen bir teklif olmadığını söylemiş.
Bu Demba Ba olayı Galatasaray'lı taraftarların twitterda eğlencesine çıkardığı sonradan yayılan bir olaymış bu arada Sky'dan falan gelen öyle bir haber yok![]()
https://twitter.com/#!/umutation
Merak eden inceleyebilir![]()
Zaten resmi görüşme olsa borsaya bildiriyorlar.