Nedense Eto'o ' nun Everton' a gidişi aklıma Louis Saha' yı getirdi.
Öte yandan Lukaku - Eto' o gayet güzel olur.
Ek: Everton defans hattını düzeltse daha bir güzel olurdu.
Football is simple,but Football Manager is not
Everton rakip defansı psikolojik olarak çökertmenin peşinde belli oldu![]()
Angel Di Maria, resmen Manchester United'da..
![]()
Tottenham, Federico Fazio ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Tottenham bu sene daha iddialı görünüyor. Bol şans Spurs'e.![]()
Manu Blind'i alıyormuş. Bu seneki 3. sol bek transferi olacak, tamamen saçmalamadılar artık. Orta saha veya stoper mi kalmadı bu adamı alıp pozisyonunun dışında oynatacaksın.
Manchester United, Ajax'ten Daley Blind'i transfer ettiğini resmen açıkladı
Halen stoper almıyorlar. Marcos Rojo'yu stoper oynatırlar herhalde artık.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
La yokta bu adam Arjantin'de sol bek oynadı malum ondan dedim belki sol bek için almıştırlar ama Blind'de gelince artık stoper oynayacağı kesinleşti. Yine de yetmez stoper şart ManU'ya.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Büyük ihtimalle Rojo stoper, sol kanat Shaw ve Blind defansif orta saha olacak. Ama Rojo stoper olsa ne olur 3'lü defans yapıyorsun ve takımdaki stoperler tam facia, Evans, Jones, Smalling ve Blackett bunların hiçbirisi bu takımın oyuncusu değil bence, ben olsam hepsinin yerine adam alırıdım. Herrera alınana kadar kaliteli bir stoper alınabilirdi, ayrıca Blind yerine de orijinal pozisyonu orta saha olan birisi daha mantıklı olmaz mıydı? Devre arasında gider 100 milyon harcayıp defans ve orta saha alırlar bence.
Van Gaal'dan iyi bilecek değiliz futbolu tabi ki ama 3-4-3 sistemi ile bu işin yürüyeceğini sanmıyorum. Milli takım ayrı kulüp takımı ayrı. Milli takımla bir turnuvada max. 7 maça, kulüp takımı ile bir sezonda 60 maça çıkıyorsun. Bu sistemde diretirse Manu'nun başarılı olacağını düşünmüyorum. Çok yakındır 4-3-3'e dönüp solu Blind ile Di Maria'ya teslim eder. Rojo'yu da stoper oynatır. Shaw transferi de boşa yapılmış olur. Adam piyasadaki bütün sol bekleri takıma doldurmak üzere.
Rojo da Blind de stoper oynar bana kalsa Shaw sol bek için geldi..
Alex Song West Ham'da
Alex Song'un oğlu çok hastaymış. Londra'da tedavi etmek için West Ham United ile anlaşmış.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Loic Remy, resmen Chelsea'de.
Ayıp oluyo ama Chelseaaa.![]()
Manchester United Falcao'yu 65 milyon €'ya aldı diyollağ
Screw you guys, I'm goin' home
Falcao, Manchester United'da!
Monaco takımının yıldızı Radamel Falcao transferi için Manchester United ile her konuda anlaştı. Kolombiyalı yıldız sağlık kontrolü için İngiltere'ye gidiyor.
İngiliz basınında yer alan habere göre Monaco'nun geçen sezon Atletico Madrid'den 50 milyon Euro'ya transfer ettiği Falcao'yu Manchester United'a 1 sezonluk kiraladı.
28 yaşındaki yıldız Manaco ile çıktığı 20 maçta 11 gol atmıştı. Geçen yıl geçirdiği ağır sakatlık sonucu uzun süre sahalardan uzak kalan Falcao bu neden ile Dünya Kupası'nda da Kolombiya forması giyememişti.
Manchester United'a transfer olan Falcao'yu İngiltere'den Manchester City ve Arsenal; İtalya'dan Juventus ve İspanya’dan Real Madrid takımları da istemesine rağmen Kolombiyalı yıldızın tercihi Kırmızı Şeytanlar oldu.
Manchester United bu son dakika transferi ile forvet hattını güçlendirmiş olmasının yanında rakiplerine de iyi bir çalım attı.
Simdide Manu için Vidal ve Hummels diyorlar
ManU stoper almadıkca bi yol olmaz halen. Falcao falan da kurtarmaz kimse kusura bakmasın.
Danny Welbeck, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerimizden Arsenal tarafından sağlık kontrolünden geçiriliyor.
Falcao, imza için Manchester United'ın Carrington tesislerine geldi
Manchester United'ın yeni transferi Daley Blind formayı giydi
Yakışmış elemana forma
Unitedın yerinde olsam basar parayı alırım Subotici. Para var nasıl olsa.
QPR yine kağıt üstünde çok çok iyi bir kadro kurdu ama iş icraata gelince bir cacık olmayacak gibi bir his var içimde.