Sayfa 74 / 88 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon
2,191 ile 2,220 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    hocam fazlada ilerlememişsiniz aslında. ben 2022 yılındaki kariyerimi sonalndırıp yeniden başladım. maç motoruna gelince yenilikler yapılmış bunu gözle görebiliyorsunuz. en çok gözüme çarpan değişiklik ise savunma arkasına atılan topların her seferinde gol pozisyonu yaratmaması. artık atılan topların çoğunu geçirmiyor defanslar. dediğim gibi fazla oynamadım 3 resmi maç oynadım. direkten dönen toplar yine fazla. drogba aynı pozisyonda 2 kez direğe attı topu geçen maç. yani yine maç motoru bildiğini okuyor diyebilirim. o topun girmemesi gerekiyorsa bir şekilde ya direkten dönüyor yada kaleci buffon kesiliyor. kader gibi birşey

ben yeni oyun açmanızı tavsiye ediyorum. zaten içinizde ukte kalır açmazsanız emin olun bir süre o kariyere devam edip, yeni kariyer açıcaksınız
    benim için önemli olan bu fikstür olayı 2 günde bir maç yapmak çok kötü sanırım bu da yeni kariyer başlatmadan aktif olmayacak en iyisi yeni bir kariyer açmak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Vay arkadaş direkler gene varsa çekilmez ya çıldırtıyor beni direkler 1 defa çarpsa neysede nerde görülmüş her maç 3-4 tane direk yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Korkarak yeni oyuna başlayacağım şimdi umarım memnun kalırım yorumlara bakılırsa pek iç açıcı değil gibi...
    turksportal...

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Korkarak yeni oyuna başlayacağım şimdi umarım memnun kalırım yorumlara bakılırsa pek iç açıcı değil gibi...
    Bence bahsedildiği kadar kötü değil. Önceden de değildi. Ben GS'le açtım yeni kariyer gayet iyi şu an. Yaptığın doğrular ve ya yanlışlar maç motorunu etkiliyor.

Ancak Sneijder'den hangi rolde verim alabiliyorsunuz? Ben geldiğinden beridir Sneijder'i oynatamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Default Football Manager 2014 | 14.3.0

Quote Originally Posted by jAsain View Post
    Bence bahsedildiği kadar kötü değil. Önceden de değildi. Ben GS'le açtım yeni kariyer gayet iyi şu an. Yaptığın doğrular ve ya yanlışlar maç motorunu etkiliyor.

Ancak Sneijder'den hangi rolde verim alabiliyorsunuz? Ben geldiğinden beridir Sneijder'i oynatamadım.

Tuhaf gelecek ama sneijder den en çok verimi gizli forvet rolünde aldım ben bu seride Yüksek bitiriciliği ile baya da bir gol atmışlığı vardı. Ofansif ortasaha AMC destek'de de verimli oldu.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Tuhaf gelecek ama sneijder den en çok verimi gizli forvet rolünde aldım ben bu seride Yüksek bitiriciliği ile baya da bir gol atmışlığı vardı. Ofansif ortasaha AMC destek'de de verimli oldu.
    Sağ olasın deneyeceğim ben de

[IMG][/IMG]

Kariyerimde 7. resmi maçımı geride bıraktım Tablo ortada özellikle Bursa deplasmanı ve Beşiktaş maçında inanılmaz bir futbol oynadık. Barcelona maçında ise Messi'ye özel önlem almamıza rağmen engel olamadık ve kaybettik. Ligde 5/5 ile yolumuza devam ediyoruz.

Derbi skoruna dikkat

Bu arada Ben Sneijder'i oyun kurucu olarak oynatıyorum iyide verim alıyorum şimdiye kadar, özellikle sakatlık problemi yaşamadı şimdiye kadar umarım böyle devam eder malum kendisi müzmin sakat..

Sizin kariyerler nasıl gidiyor.. ?

Nesil
    2007

Sneijder'den ben de bir türlü verim alamamıştım, yaptığı gol+asisti geçtim ortalama 6.70lerde sürünüyordu; zar zor elden çıkartıyordum. Bir de böyle deneyelim.

Oumar Niasse güzel profili olmuş Bir de Alaba nın sevdiği külüpler listesinde Galatasaray da olmalı diye düşünüyorum

10. Default

Almanya'daki Türk oyuncuların profilleri çok artmış. Kaan Ayhan, Levent Ayçiçek, Robin Yalçın falan çok iyiler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bir sonraki oyun da şu antreman sistemini düzeltirler umarım.oyuncuya oyun kurucu antremanı yanında çeviklik atnremanıda yaptıramıyorum illa sıra sıra olucak

biri bana dortmund'un yeni aldığı milos jojic'in ss'sini paylaşabilir mi?

Quote Originally Posted by rftckk View Post
    biri bana dortmund'un yeni aldığı milos jojic'in ss'sini paylaşabilir mi?
    [IMG][/IMG]

Thumbs up

[IMG][/IMG]
    eyvallah hocam. sağolasın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu nedir yahu adamların yarım pozisyondan çektiği tek şut gol oldu (adamlar birde 10 kişiyken attılar). allahtan son dakkada vietto galibiyeti getiren golü attı

Niasse profili atabilirmisiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ramoscu View Post
    Niasse profili atabilirmisiniz?

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Süper olmuş Niasse. Teşekkür ederim foto için.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Güncelleme ile birlikte oyun kaplumbağa hızında ilerliyor artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bunu forumda 100.kez soruyorum herhalde taktiğe uyumu hızlıca arttırmak için sene başında antrenmanı nasıl yapıyorduk?
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bunu forumda 100.kez soruyorum herhalde taktiğe uyumu hızlıca arttırmak için sene başında antrenmanı nasıl yapıyorduk?
    Sene başında 2 hafta kondüsyon çalıştır ağır şekilde, daha sonrasında taktiğe alışması için takım uyumu yapman yeterli.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sene başında 2 hafta kondüsyon çalıştır ağır şekilde, daha sonrasında taktiğe alışması için takım uyumu yapman yeterli.
    bu hangisi maç öncesi mi genel antrenman mı takım uyumu olan? ben genel antrenmanı taktik maç öncesi antrenmanını takım uyumu yapıyorum 3-4 ayda oturuyor taktik

Ben yeni güncellemeden sonra Topa sahip olmada zorlanıyorum. evimde Konyaspor bile %52 topa sahip oluyor ban karşı, akşam ss lerle destekliycem yazımı. o kadar direkfit veriyorum yinede topa sahip olamıyoruz. oyun anlayışında değişikliğe gittim daha katı oynayıp gereksiz pas hatalarının önüne geçmeyi amaçlıyordum yıllardır bu sefer akıcı bir oyun oynamayı düşünüyorum.

Bu arada takımın bir anda mantara bağlama olayı yine devam ediyor. bir iki puan kaybı bir anda patates oluyor takım saçma puan kayıpları, şutsuz biten maçlar vs.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben yeni güncellemeden sonra Topa sahip olmada zorlanıyorum. evimde Konyaspor bile %52 topa sahip oluyor ban karşı, akşam ss lerle destekliycem yazımı. o kadar direkfit veriyorum yinede topa sahip olamıyoruz. oyun anlayışında değişikliğe gittim daha katı oynayıp gereksiz pas hatalarının önüne geçmeyi amaçlıyordum yıllardır bu sefer akıcı bir oyun oynamayı düşünüyorum.

Bu arada takımın bir anda mantara bağlama olayı yine devam ediyor. bir iki puan kaybı bir anda patates oluyor takım saçma puan kayıpları, şutsuz biten maçlar vs.
    akıcı sistemde takım boyunu kısaltıyorsun daha rahat paslaşmalarını sağlıyor bu.Ben birde açık oyuncularımı oyunkurucu yaptım direktiflerinede dar alanda oyna yaptımki rakip sahadaki pas alışverişine katkı yapsınlar %65 topa sahip olma oranına ulaştım

edit:hesapladımda 15 maçta ortalama yüzde 59 (daha taktik tam oturmadı ve kanatta oyun kurucu olarak kullandığım adamlar kuyt ve sow)

2. sezon dahada artar bu
    Last edited by Önder HOCA : 01.Mart.2014 at 17:35

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

MAç hazırlığını "sadece taktikler" yap, çizgiyi en sola daya.

Resim harika bu ara

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Ankaragücü ile kariyer açtım,eski maç motoruna göre çok iyi olduğunu söyleyebilirim yeni maç motorunun,2 maç oynayabildim ligde iki maçtada forvetler yakaladığı pozisyonları kalecinin üzerine etkisiz şut atmak yerine sağa sola çekip güzel şutlar çıkartabiliyorlar,direktiflerimin maçta etkili olduğunu görmekde sevindirici oldu benim adıma

27. Default

BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Arkadaşlar, güncelleme sonrası hemen yeni kariyerleri açtınız fakat Alman milli takımını düzelttiniz mi? Kariyerde belirli bir süre ilerledikten sonra farketmek çok canı sıkıcı olabiliyor Alman milli takımının normal bir şekilde yer almasını istiyorsanız.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117260
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

edit....................
    Last edited by playeray : 01.Mart.2014 at 06:58 Reason: yanlış anlama

30. Default

Kendi kalemize gollerde bi artış var sanki.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Sayfa 74 / 88 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon

Mesaj Yetkileri