bu 41. transferimiz mi yoksa 42. mi?![]()
bu 41. transferimiz mi yoksa 42. mi?![]()
Medya değişik isimlere yöneldi. Gelişme var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mori olayında, biten bir şey yok daha.. Umarım gelir de bu laflarına bakar bakar güleriz.. Galata diye bir kısaltma yok, senin bu yaptığının febe, 6S yazmaktan bir farkı yok.. Kendini ne sanıyorsun ? Bende senin takımın adını istediğim gibi kısaltayım o zaman.. Utanan arkadaşın varsa da, o onların kendi sorunudur..
bu gazeteler çığrından çıkmış
sırf buradakiler değil yurtdışındakilerde : kuranyiye 20 m euro
zigice 25 m euro dediler
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
abi küresel ısınma varya sıcak adamların başına vurdu yaw henry 24 milyona gitti kuranyi 25 zigic 20 diye yazıyolar neyse suç onlarındeil suç ozon tabakasını delenlerinburak kardeş sende fazla uzatma tartışmayı tama siz galatasaraysını biz feneriz
diattadan daha iyi türkiyede çok türk defanslarımız var.Yabancı alalım da ne olursa olsun zihniyeti devam ediyor.tabi bu bi bjknın derdi değil.
hakkaten abarttıkça abrtıyorlar![]()
mista 3 ,3.5 arası bişeye gelebilir , agüero ise belki antalya ya gelir oda tatile![]()
Evet arkadaşında dediği gibi Diatta öyle fazla iyi bi futbolcu değil.Türk defanslar tercih edilebilirdi ama olmuş bitmiş..
[SIGPIC][/SIGPIC]
geçender akşam gazetesinde adrianonun ağzından''futbol hayatımı italyada sürdürmek istiyorum ama interle olan bağlarımın zayıfladığını biliyorum babamın ölümünden sonra kendimi içkiye verdim ve hala toparlanamadım italya dışında bir ülkenin saygın takımlarından biri benimle ilgileniyomuş eğer şartlar olgunlaşırsa gitmem söz konusu olabilir bundaki en büyük etmende çocukluk kahramanımın orada olması'' die bişeyler yazıyodu hatamız varsa affola
Fox spor son dakika haberi verdi anlastıgımız forvet Budanmış..........Ama ne kadar dogru????????
Budan kim?
Parma'da oynayan mı?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
ya bırakın abi fox tamamen yalan haber yapıyo geçenlerdede gsnin görüştüğü yııldız forveti açıklıyoruz falan bişeyler demişlerdi
Hayır da Fotmaç'tan sallama öğrensinler..
Budan yıldız değil..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
evet ya budan haberi reyting yapmaz ki hadi morientes baptista falan olsa neyse...
Basın sallama yarısında en sonda birisi tutturcak.....
Yasin Çakmak Fenerbahçe'de
Fenerbahçemiz, Rizesporlu Yasin Çakmak ve kulübüyle anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki oyuncu için yarın saat 15.00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda bir imza töreni düzenlenecek. 4 yıldır Rizespor'da oynayan Yasin Çakmak, takımının geçen sezon ligde oynadığı 34 maçın 32'sinde ilk 11'de görev almış ve toplam 2858 dakika sahada kalmıştı. Defansta görev alan genç oyuncu Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in de dikkatini çekmiş ve ay-yıldızlı forma için davet almıştı.
Defans oyuncusu olmasına rağmen zaman, zaman gol pozisyonlarına da giren Yasin Çakmak, karşılaşmalarda isabetli pas ortalamalarıyla da göz dolduruyor. Genç yetenek, geçen sezon 770 isabetli pasla oynadı. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Yasin Çakmak, yeni sezonda Fenerbahçe için ter dökecek.
Kaynak:www.fenerbahce.org
Aziz Yıldırım'ın resti işe yaramış sanırım. Son transferi de yaptık, artık başka oyuncu almayız. İnşallah faydalı olur...
"YÜCE ATATÜRK"
Stoper açığımız böylece kapanmış oldu,camiamıza hayırlı olsun...
Yasin transferi ile transfer sezonunu kapadıkavrupadan hüsran bekliyorum her sene olduğu gibi
Bence bir transfer daha olacak.![]()
Rest işe yaramış.. Hayırlı olsun..
@MOLTEBregado
Seninle daha fazla uğraşarak vakit kaybetmeye niyetim yok..
Bulacağı şansları iyi değerlendirerek takımımıza ve ülkemize faydalı olması dileğiyle..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Budan çok heyecanlandırdı beni, heyecandan ölüyorum burda şu anda..![]()
Bu Fox da Fotamaca özendi hergün 1 transfer yapıyoruz
Bari Can'ıda bir yere kiralasak forma giyemez artık Önder Ve Yasin stoper oynayabilir Edu Lugano yokluğunda
Diatta Hayırlı olsun.. Bu sene çok iyi kadro kurduk..