Şu Cheavanton gelse iyi olur gerçektende ama onun sakatlığı yokmuydu Monacô'dayken falan.
Şu Cheavanton gelse iyi olur gerçektende ama onun sakatlığı yokmuydu Monacô'dayken falan.
grafite wolfsburg a gitmis galiba 8 milyon euro ya...
Galatasaray will auch Chevanton
Der türkische Spitzenklub möchte nach der Verpflichtung von Shabani Nonda einen weiteren Angreifer verpflichten
Heute könnte der 26-jährige Stürmer Ernesto Chevanton einen neuen Klub finden. Am Stürmer aus Uruguay vom FC Sevilla hatten zuletzt der FC Schalke 04, der VfL Wolfsburg und US Palermo Interesse gezeigt. Aber in den letzten Stunden hat Galatasaray Istanbul das Gespräch mit dem Angreifer und seinem Besitzer FC Sevilla intensiv gesucht. Für knapp 4 Millionen Euro könnte der Stürmer jetzt noch vor Schliessung des internationalen Transfermarktes in die Türkei wechseln. Sevilla sucht schon seit längerem händeringend einen Abnehmer für seinen Offensivspieler.
http://www.4-4-2.com/haupttribuene/n...uch-chevanton/
Chevanton haberleri cikmaya basladi...
Eee.. Ne yazıyormuş acaba![]()
Beyler Grafiteyi Wolfsburg almis, 7,5m!!
Burak abi o zaman GS'li olmayan birine çevirttirmek lazım![]()
hadi adnanlar goreyim sizi getirin cheva yi...
Gençler heyecanlandırıyorsunuz beni wallahi olmuyor
Mealle Galatasarayımızın Nonda'dan sonra bu Chevanton için bastırdığı ve listelerin teslim edilmesine az bir süre kala Sevilla'ya 4m EU'luk teklif yaptığı aynı zamanda oyuncuyla başka kulüplerinde ilgilendiği ve Sevilla'nın daha iyi teklif gelmesi için beklemede olduğu anlatılmış. Umarım doğru anlamışımdır.
arkadaşlar adnan sezgin transferin zor oldugunu fakat ugraştıklarını belirtti...
ayrıca 3 eylüle kdr zamanları oldugunu söyledi ve gerekirse ocaktaki uefa listesine bu oyuncunun isminin verilebilecegini falan söyledi ama transfer yapılırsa sag bek için yapılacagı söyleniyor..
daha forvete gerek yok iyi bir sağ bek lazım
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
beyler ne zamandır gazetelerden uzağım köydeydim ama tv de gs tv yi açtım ve galatasaray formalı zenci bi adam vardı (futbol forması). tercümanı sanırım fransızca konuşuyodu. Bende sonuna yetiştiğim için kim olduğunu öğrenemedim, muhabir en sonunda galatasaray forması altında başarı yakalarsın inşallah falan dedi ve bitti hemen
Ben de diğer forumlardan takip ediyorum..Akşama haber gelebilir falan deniliyor Cheva için..İnş. gelir yawBu arada sevilla 3 non-europa kuralına göre Kone'yle anlaştıkları için birini göndermek zorundalar o da Cheva olacakmış kesinlikle..
Avrupa için transferin son günü. (Listeler verilecek.)
son dakila haberleri ve resmi transferlerin haberleri buradan takip edilebilir.
Galatasaray - Chevanton ile ilgili haber.
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=3212
Ayrıca inatçı Herenveen ile ilgili bir haber de var aşağıda
Uefa'ya verilecek listenin son günü yarınmış. A.Sezgin öyle dedi Lig tv'de.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Monacoyo kura çekimi için giden temsilci kim Galatasaray adına muhtemelen o yüzyüze görüşüyordur
Önemli Bilgi........
UEFA’nın resmi belgelerinden alıntı:
Deadlines
17.15 The player lists have to be submitted through the national association to
UEFA by the following fixed deadlines:
a) 10 July 2007 (24.00 CET): for all matches in the first qualifying round;
b) 3 August 2007 (24.00 CET): for all matches in the second qualifying
round;
c) 1 September 2007 (24.00 CET): for all matches from the first round.
Arkadaşlar, 1 Eylül 2007 (00.00 CET) demiş olsaydı, dediğiniz gibi bu gece bitiyor olurdu. Ama (24.00 CET) diye belirtmiş. Dolayısıyla liste tesliminin son tarihi yarın gece yarısı.
Zaten adnan sezgin ve özhan canaydın da söyledi liste yarın gece son...
Bu guzel haber:P
BURSASPOR:
Vega
Ömer Aysan
Ömer Erdoğan
Egemen
Volkan
Veli
Mustafa
Sumulikoski
Yenal
Sinan
Tum
Az sonraki maçın kadrosu. Ömer Aysan'ın UEFA'ya yetişmesi imkansız...Gözden çıkarılan bir oyuncu, transferine 1 gün kala kadroya alınmaz
Ben de yuttum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Adamı italya,Almanya,Türkiyede kontrol ettirildi yuh artık kim cıkarıyor bunları kardes uydurdunmu????
senarist güzel seni oskayın yanına verelim))
daha ilk mesajında boyle haberler yapıyorsun.ayrıca emrah senıde kutlarım.cok ıyı laf soylemıssın![]()