West Bromwich'ten Marek Cech ile anlaşmaya varmışız. Oyuncunun bugün İstanbul'a geleceği söyleniyor. Porto'daki döneminde 1-2 maç izlemiştim bu adamı iyi oyuncuydu ama şuanki durumu hakkında hiçbir fikrim yok.
West Bromwich'ten Marek Cech ile anlaşmaya varmışız. Oyuncunun bugün İstanbul'a geleceği söyleniyor. Porto'daki döneminde 1-2 maç izlemiştim bu adamı iyi oyuncuydu ama şuanki durumu hakkında hiçbir fikrim yok.
Ya Serhat tamam o konuda haklısında çok iyi bir adam alınmadı ki oraya yine aynı tarz bir adam alındı o yüzden diyorum.
Hemen bir vidyo bulmuşlar
http://www.youtube.com/watch?v=jAyZmaXNQbk
Cale kiz gibiydi, ona karsi ben oynasam o takimin sol kanadi felc olur.
Trabzon Santonu alsaydı keşke.. Uygun bir bedelle newcastle uniteda imza attı.
Trabzonspor'un yeni transferi İstanbul'da
Viyana'dan tarifeli uçakla saat 13.50'de Atatürk Havalimanı'na gelen Cech, pasaport işlemlerini tamamlamasının ardından üzerinde ''Bize Her Yer Trabzon'' yazılı atkı ile kendisini görüntüleyen basın mensuplarına poz verdi.
Atatürk Havalimanı'ndan ayrılan 27 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolü için hastaneye gittiği bildirildi.
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Cech ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Uzun çabalarımız sonucu bu transfer gerçekleşti. Futbolcuyla üç yıllık sözleşme imzalayacağız" dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu'nun yoğun çabaları sonucunda gerçekleşen transferle ilgili detayların bugün düzenlenecek imza töreninde açıklanacağı belirtildi.
INTERNETSPOR
Lig TV'nin haberine göre Slovak oyuncu Marek Sapara Trabzonspor'da, yarın resmi sözleşme imzalanacak.
Eurosport
Sapara güzel transfer.
Bence Marek Cech, Piotr ve Cale'ye göre Trabzonspor için çok iyi bir transfer. Hiç değilse Avrupa tecrübesi var adamın. Bir futbolcu alınırken o mevkideki gönderilen ya da takımda kalan diğer adamlara da bakmak lazım diye düşünüyorum. Ferhat ve Piotr ikilisini direk kesebilecek bir hamle olmuş.
Sezon başındaki formsuz Colman'ın alternatifi hemen Sapara'yı getirtti yalnız bu Şenol Güneş'in transfer başarısıdır bence.
sapara cok iyi transfer bence hayirli olsun
4-2-3-1 oynar trabzon
zokoro-Colman
Burak-Sapara-Adrian
Henrique
İlerisi böyle olursa savunmada 3 tane Türk olması gerekiyor.
Serkan Giray ??? Cech
Volkan Şen girer bu kadroya ve muhtemelen.
-----------Onur----------
Serkan--Giray--Celustka--Cech
-----Zokora---Colman----
Burak Adrian Volkan
--------Henrique----
Bu 11 idaeal 11'imiz olmalı.Şuan ki kadroda.
Yada bu sene moda Burak'ı forvete almak
-----------Onur----------
Serkan--Giray--Celustka--Cech
-----Zokora---Colman----
Henrique Adrian Volkan
--------Burak--------
Giray"a avrupa maclarinda guvenmem sahsen Mustafa Yumlu daha iyidir. dedigin gibi sapara yedek o"zaman
Transfer yaparlarsa savunmaya yabancı Avrupa maçlarında oynar Giray'ın yerine ama Giray yanındaki oyuncuya alışsın sorun yaşamaz geçen sezon çok iyi oynamıştı.
volkan banko oynar kadroda
Yarin saat 17'ye kadar zamanimiz var bakalim 1 transfer daha diyorlar
5 eylul"e kadar transfer devam ediyor, trabzonun kadrosu genel olarak iyi bence baska transfere gerek yok dusuncesindeyim ha glowackiyi yollayip bi adam daha alabilirler..
Son transferlerle Trabzon kadroyu ŞL için daha uygun hale getirdi.
So what?
Saike
Cech ve Sapara güzel transferler Trabzonspor için...
Trabzonspor, Ankaragücü'nden Vittek ve Sapara için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.