Sayfa 74 / 480 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
2,191 ile 2,220 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş Başkanının yaptığı açıkLamayı Fenerbahçe yönetimi ve taraftarının tasvip etmemesi kadar doğaL bir durum yok. Zaten Fenerbahçe camiası beğensin diye bu tarz bir açıkLamada buLunmadı Demirören.

Bende Aziz YıLdırımın açıkLAmaLarının %85 i beğenmem. Bu işLer böyLedir. ÖnemLi oLan kendi takımını memnun edebiLmek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ya Anılton sana ne arkadaşım başkanın 3 yıl sözünden? Sana mı verdi o sözü?

Türk futbolu neden zarar görüyormuş, onu anlamadım, anlatıver bir zahmet.

Olmayacak bir şey için tartışmanın anlamı yok.Burası fransa ligi değil Lyon gibi fener domine etsin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ya Anılton sana ne arkadaşım başkanın 3 yıl sözünden? Sana mı verdi o sözü?

Türk futbolu neden zarar görüyormuş, onu anlamadım, anlatıver bir zahmet.
    Bunu ben anlatmadan anlayamıyosan konuşmanın gereği yok zaten...

3 sene sonra tekrar konuşuruz Allah izib verirse...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bunu ben anlatmadan anlayamıyosan konuşmanın gereği yok zaten...

3 sene sonra tekrar konuşuruz Allah izib verirse...
    Öyle bir zarar olmadığı için anlamamam normal.

Ben 3 sene şampiyon olacağız demedim dikkat edersen, yine de görüşelim 3 yıl sonra, benim için sorun yok.

Sadece verilen bu söz neden birilerine batıyor, onu merak ettim, ama cevap alamadım. Neden battığı belli, korku, başka ne olacak? Aziz Yıldırım'ın gücünün farkında herkes.

Sözün muhatabı da siz değilsiniz ayrıca, bu kadar bu sözün batması ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Öyle bir zarar olmadığı için anlamamam normal.

Ben 3 sene şampiyon olacağız demedim dikkat edersen, yine de görüşelim 3 yıl sonra, benim için sorun yok.

Sadece verilen bu söz neden birilerine batıyor, onu merak ettim, ama cevap alamadım. Neden battığı belli, korku, başka ne olacak? Aziz Yıldırım'ın gücünün farkında herkes.
    Sözün muhatabı da siz değilsiniz ayrıca, bu kadar bu sözün batması ilginç.
    Sorunda bu zaten...

Doğru söylüyorsun bizene...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mustafa Hoca Türk pasaportlu 10 numara gelecek dedi...

Bu Yıldıray Beşiktaş'ta demek...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ama işin ilginç tarafı Türk pasaportlu demiş olması.Yıldıray'a Türk pasaportlu demezdi heralde.O zatan Türk...

Veli Kavlak olabilir.Hakan Yakın için acaba diyorum...
    Last edited by anilton : 08.Ağustos.2009 at 04:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yıldıray Baştürk Beşiktaş'ta!

Beşiktaş gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk ile anlaştı. Almanya'nın Stutgart takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk Başiktaş ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-Beyazlı yönetim ve gurbetçi futbolcunun 3 yıllık bir sözleşme planladığı öğrenildi. Yıldıray Baştürk'ün İranlı manejeri Riza Fazeli Radyospor'a yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile gelişmelerin olumlu sonuçlandığını söylerken Stutgartlı yöneticiler ile Çarşamba gününe kadar anlaşma sağlanmasını beklediğini söyledi.

Mustafa Denizli'de Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu ile anlaştık diyerek haberi doğruladı!

Radyospor / Özgür Sancar (ÖZEL HABER)

Yıldıray iyi transfer. Nihat da Yıldıray da en iyi yerli futbolculardan, eski form grafiklerine ulaşırlarsa mevkilerinin en iyileri olurlar. Yıldıray'ın ve Nihat'ın en iyi hallerini gözümün önüne getirdim de, gerçekten süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kime niyet kime kısmet lafı cuk oturuyo bizlere
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Zaten istemediğimiz bir oyuncuydu Yıldıray bizim Beşiktaş'a kısmet oldu hayırlı olsun. İstemediğimiz derken sadece 1 kez teklif götürdük Yıldıray'a. Ondada reddetti zaten. Bizim başkanın amacı taraftarı kandırmak, oyalamaktı. Bunuda başardı. Tekrar hayırlı olsun Beşiktaş'a.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yanılmıyorsam Başkan Ronaldo yu bile gölgede bırakacak bir transfer yapacağız gibisinden bişey söylemişti..ama Delgado planları bozdu galiba..

hayırlı olsun..yıllardır süren sakatlığını atlatırsa çok faydalı olur Beşiktaş'a Yıldıray Baştürk..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HayırLı uğurLu oLsun. Kendisini sevmem ama dünkü maçtan sonra bizim böyLe bir adama ihtiyacımız ne kadar var görmüş oLduk. Eski formuna kavuşursa çok iş yapar. Ama Nihat ve YıLdıray formuna kavuşana kadar biz neLer kaybederiz orası muamma.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yıldıray'ı hiç sevmiyorum.Çok antipatik geliyor bana.Gerçekten üzüldüm.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yıldıray iyi transfer,eğer toparlanıp fizik kondusyonunu kazanırsa gerçekten iyi transfer olduğunu gösterecektir oyunuyla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

NTVsporda Bjknin Yıldıray ile anlastıgı, Demirörenin bugün almanyaya gidecegini söylemişler. Beşiktasın ortasahasına ilaç olacak bir oyuncu degil bende Yıldıray. Doğruysa hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=335

Fotomaç vari biz demiştik diyeyim.

Ntvspor da yazdıysa büyük ihtimal iş bitmiştir. Yıldıray son yılları sakatlıklarla boğuşarak geçirmiş bir oyuncu olsa da kalitesini kanıtlamıştır. Sakatlık problemini aşmış, form tutan bir Yıldıray çok faydalı olabilir. Yıldıray'ı Türkiye'de izlemek güzel olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin dün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı " Türk pasaportlu bir 10 numara ile 2 gün içinde anlaşabiliriz" açıklaması sonrasında bu ismin Yıldıray Baştürk olacağı iddia edilmişti.

Stuttgart forması giyen milli futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği ve Beşiktaş ile sözleşme imzalanması konuşulurken, futbolcunun menajer Reza Fazali DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

İranlı menajer Fazeli, Yıldıray'a geçmiş yıllarda olduğu gibi yine bu sezon önceside Türkiye'den teklifler geldiğini ancak son günlerde Beşiktaş Kulübü ile bir temasları olmadığını söyledi. Yıldıray'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar sonrasında gerçek performansını ortaya koyamadığının altını çizen Fazeli, Yıldıray'ın bu sezon Stuttgart forması ile başarı sağlamak istediğini belirtti.

Reza Fazeli Yıldıray'ın Stuttgart Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olduğunun da söylerken, şu an için Alman kulübünün milli futbolcu için bonservis bedeli belirlemediğini belirtti.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

nihatin sakatligiyle yildirayinkinin alakasi yok. yildiray daha muzmin sakat bir oyuncu, emre belozoglunun gelmeden onceki hali gibi.

sanirim son 3-4 sene oynadigi mac sayisi 2 elin parmaklarini zor gecer.

ama yildiray gercekten kalitesini kanitlamis ve cok iyi bir oyuncu, umarim emre belozoglunun fenerbahcede sakatliktan kurtuldugu gibi o da gelirse kurtulur. eger bu sorunu asarsa zaten delgadodan 10 gomlek ustun bir oyuncu.

hayirlisi olsun gelir ve sakatlik sorunu giderilirse tekrar milli takimin banko oyuncusu olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MiLLi takımın yüzünü biraz zor görür. Fatih Terim iLe poLemik yaşadı. Daha da aLmaz Terim onu.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

3-4 sene öncek yıldıray olsaydı bomba transfer olurdu ama açıkçası şmd pek bişey beklemiyorum delgadodan br farkı yok bence.

resmi mi bu transfer?

Fatih Terim varken Yıldıray Toraman ve bikaç futbolcu daha milli takıma kesinlikle giremez.Hem Yıldıray Euro 2008 kadrosuna alınmayınca bir daha oynamam milli takımda demişti.

Nesil
    2006

dogru onu unutmustum.

fakat cok da guzel soylemis, helal olsun. delikanli adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig için iyi ama şampiyonlar liginde mücadele edicek bir 10 numara değil bence Yıldıray..

Yıldıray gerçekten gelecek mi bilemiyorum ama benim gözümde fena bir transfer olmaz. sakat olmadığı sürece dikine oynayabilen, çabuk düşünebilen yapısıyla nihat-bobo-holosko gibi iyi kaçan forvetleri besleyebilir. kondsyonsuz bile olsa elimizdeki bir başka 45 dakikalık oyuncu olan yusufla rotasyona girebilir. elimizdeki alman ve alman kökenli ortasahalarla (ernst, fink, uğur) oluşturabileceği muhtemel sinerji de cabası.

ancak öncelikli problemimizin oyunkurucu değil de hocanın hazırlık maçlarında kulandığı ideal sistemden resmi maçlarda garip bir sisteme geçmesi olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Üstelik Yıldıray Terim'e sakatım diyip milli maca gelmemişti ertesi gün Bundesliga'da oynamıstı bundan dolayıda Terim ile araları hiç iyi degil.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yıldıray TR'de oynamaz. Beşiktaş için 30 yaşındaki bu tip sorunlu bir adam bence olmaz. CL için yeterli seviyede birisi değil. Final oynamış ama 7-8 yıl öncesinde. 2002 de mi ne.. Kısacası Lincoln ün yerli versiyonu ama biraz daha akıllısı..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yildiray cok sik sakatlanan bir futbolcu fakat gelirse Yusuf ile Delgado'dan daha fazla yararli olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok çok yanlış bir transfer olur gerçekleşirse.

Yusuf-Yıldıray aynı tip oyuncular zaten. Üstelik Delgado'da oranın oyuncusu.

Delgado'nun gitmediğini düşünürsek, iyileşince sorun olucak o bölgede. Yıldıray hem sık sakatlanan hemde sorun yaratacak bir oyuncu.

Ve ayrıca hala Delgado takımda neden tutuluyor anlam veremiyorum, gelmesinede anlam veremedim. Delgado yetenekli bir oyuncu ama ileri gitmek, yeteneğinin üzerine birşeyler koymak yerine, sürekli gerileyen bir performansı var.

İnşallah Yıldıray transferi gerçekleşmez, gerçekten yazık olur.

Nesil
    2006

delgadoyu gondermek icin 2 aydir ugrasiyoruz farkinda degilsin sanirim. uzun bi sakatligi var ve 5 m euroya aldik, satsak satamayiz, sozlesmesini de fesh etmek sacma olur 5 m euro cope gider. o yuzden mecbur bekliyoruz

Mesaj Yetkileri