Sayfa 74 / 80 İlkİlk ... 24647273747576 ... SonSon
2,191 ile 2,220 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by sekopej
    İşte olay cümle burada. Bekleyip göreceğiz. Daha koskoca 4 gün var....
    Ordaki cümleden çıkarılacak 1. sonuç Edu Dracena çünkü daha yönetim resmi olarak doğrulamadı...
    Yani Edu ile transfer devam edecek ama yerli gelir mi onu bekleyip göreceğiz...

benimle hem fikir birini buldum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Türk bir transfer yapılacak mı?

Çoğu kişi Hamit'in transfer edileceğini söylüyor, iddia ediyor. Yönetim Edu ve Hamit'i alarak transfere nokta koymayı planlıyormuş.

Umarım Hamit Altıntop'u sarı lacivertli formayı giyerken FBTV'de görürüz. Yılın transferi olur.
    Çok iyi transfer olur ama Hamit Türkiyede futbol oynamayı düsünmedigini eger birgün oynarsamda bu takım gs olur dedi maalesef
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Caner Erkin gelse bu takımda sorun kalmaz...

5. Default

kezman la süper bir başlangıç oldu hamit de gelirse kim tutar bizi

ahh ahh Milli Hocamız Fatih Terim göremedi bare siz gürün şu adamı Fenerbahçemizin en kötü işleyen mevkisine Malik Fathi ilaç gibi yetişir ilaç...
    Ama Bizm Milli takım hocalarımızın yüzünden adam sonunda Alman milli takımına da çağrıldı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

wederson türk olursa onu alalım sol bek e

---
    Sola Malik Fathi

Sağ beke Edu'yu transfer eden F.Bahçe, sol bek için de Hertha'da forma giyen Türk asıllı yıldızı gündemine aldı. Görüşmeler sürüyor

TEMASLAR OLUMLU
    Transferde bombaları arka arkaya patlatan Fenerbahçe, yıllardır tartışılan sol bek sorununu da çözmek için düğmeye bastı. Yönetimin, Zico'nun da onayını alarak Hertha Berlin'in Türk asıllı yıldızı Malik Fathi için görüşmelere başladığı öğrenildi. 22 yaşındaki gurbetçi oyuncu için temasların olumlu yönde devam ettiği bildiriliyor. Transferin birkaç gün içinde netleşeceği ifade edildi.

LÖW'ÜN GÖZDESİ
    Türk bir baba ve Alman bir annenin çocuğu olan Malik Fathi, alınırsa yerli statüsünde forma giyecek. Uzun süre Türk Milli Takımı'ndan çağrı bekleyen Malik ilgi görmeyince, Löw tarafından Alman Milli Takımı'na alınmış ve 18 Ağustos'ta İsveç'e karşı forma giymişti. Kanarya, defansın solunda yıllardır asıl mevkisi libero olan Ümit Özat'ı oynatıyor. Malik gelirse gerçek bir sol beke kavuşulacak.

Fathi mükemmel bi oyuncu Fenerbahçemizin sol bek sorununu çözecektir...Bu arada gazetelerde edu dracena için sağ bek die bahsedilior...stoper değilmiydi ya o ???

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Konuyu sporun dısına tasımamaya calısalım lüften...

Ama bu resimler benim canımı fazlasıyla sıktı.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Arkadaslar konu farklı yerlere cekilmeye baslandigindan resimlerin oldugu mesaji editliyorum.
    Konuyu futbol ve spor uzerinde devam ettirelim, hatta transfer uzerinden devam ettirelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fathi İsmi Gündeme gelmiş bencee süper olur çok genç veee süperr yetenekli

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fathi gelirse süper olur hem genç hemde türk diye de geçer sol bek çözülür

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Fathi Hertha ile UEFA da oynamadı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Avrupada oynatamayızz onu...İyi fikir aslında Dostum Demekki bu haberdee foss

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar resmi açılma yapılmış

Edu Bugün Geliyor
    28 Ağustos 2006 Pazartesi

Kulübümüzün 100. yılında güçlü bir kadro ile daha başarılı olmak için mücadele eden Fenerbahçemiz, Cruzeiro takımından Eduardo Luiz Abonízio de Souza ile ön anlaşma imzaladı. Bugün saat 17.25’de Atatürk Havalimanına gelecek olan oyuncumuz için taraftar dernekleri oyuncuyu karşılamak için program hazırlığında. 18 Mayıs 1981 tarihinde dünyaya gelen Edu, 1.87 boyunda ve 80kg. ağırlığında. Oyuncu 2002 yılında Olympiakos formasıyla kısa bir Avrupa tecrübesi yaşamış daha sonra ülkesine dönmüştü. 2003 yılından beri Cruzeiro formasını giyen Edu, takımıyla 161 kez sahaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncu, Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza ile birlikte Cruzeiro’yu şampiyon yapan isimler arasında yer alıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

evet resmi site acıkladı, hayırlı olsun.
    Resmi site Anelka'yı da açıkladı, o da hayırlı olsun.
    Fatih Terim'de Milli takımı açıkladı o da hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

eee arkadaşlar Şimdi edu geliosaaa Deivid dee gelecek yarın veya bugünn o zaman luciano pavarotti yolcu

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Arkadaslar konuyu tekrar hatırlatayım mı?
    Fenerbahçe transfer haberleri!

Şu hertha ile Uefa'da oynama olayını açamısınız ? Başka kulüp tarafından uefada oynatılınca biz oynatamıomuz ?

Edu Dracena hayırlı olsun. Can Arat kulübeye

Malik Fathi bence UEFA'da oynayamayacak olsa da alınmalı. Turkcell SüperLig için de gerekli bu adam bize. Ümit Özat'ı Sakaryaspor maçında gördük, rezalet ortalar açtı. Sol ayaklı bir sol bek istiyoruz, yıllardır özlemini çekiyoruz Malik Fathi alınırsa, bu seneki transfer politikasının ne kadar doğru olduğunu görürüz. Malik çok genç, harika transfer olur.

Edu Dracena bugün geliyormuş. Deivid ne zaman gelecek?

bence de malik fathi kesin alınmalı
    milli takımda bile ümit özat,yaşlanmış ergün penbe yi oynattık
    şimdi de rezil gibi orhan ak oynuyor ama nasıl olur da malik fathi yi hiç milli takım a çağırmayı düşünmediler anlamıyorum en sonunda da gencecik adam alman oldu gitti
    neyse bence stoper alınmamalıydı o bölgede çok adam var keşke bek alınsaydı lugano nun yanına önder,servet var önder bence harika bir defans sakarya maçında niye oynamadı anlamadım ayrıca sağda da oynayabiliyor diye biliyorum galiba hücum yönü zayıf diye sağ bekte de kerim oynadı sakarya maçında onun dışında servet de iyi bir defans geçen sene sakatlanmadan önce fener defnasının belkemiğiydi hem çok az gol yiyorduk hem de hava toplarında çok etkili bir adamdı sonra sakatlandı shevchenko olayları oldu sonra da adam yedek kaldı
    sonuç olarak keşke bir bek alsaydık özellikle de sol bek ama insallah malik fathi yi alırız da böylece hem gerçek bir sol bek hem genç bir oyuncu alırız hem de yabancı kontenjanına dahil olmaz

Del Piero_10 Misafir

bu edu'ya baya para verilmiş,yabancı siteler öyle yazıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by mgokalparslan
    bence de malik fathi kesin alınmalı
    milli takımda bile ümit özat,yaşlanmış ergün penbe yi oynattık
    şimdi de rezil gibi orhan ak oynuyor ama nasıl olur da malik fathi yi hiç milli takım a çağırmayı düşünmediler anlamıyorum en sonunda da gencecik adam alman oldu gitti
    neyse bence stoper alınmamalıydı o bölgede çok adam var keşke bek alınsaydı lugano nun yanına önder,servet var önder bence harika bir defans sakarya maçında niye oynamadı anlamadım ayrıca sağda da oynayabiliyor diye biliyorum galiba hücum yönü zayıf diye sağ bekte de kerim oynadı sakarya maçında onun dışında servet de iyi bir defans geçen sene sakatlanmadan önce fener defnasının belkemiğiydi hem çok az gol yiyorduk hem de hava toplarında çok etkili bir adamdı sonra sakatlandı shevchenko olayları oldu sonra da adam yedek kaldı
    sonuç olarak keşke bir bek alsaydık özellikle de sol bek ama insallah malik fathi yi alırız da böylece hem gerçek bir sol bek hem genç bir oyuncu alırız hem de yabancı kontenjanına dahil olmaz

Dostum Fathi eğer Türk milli takımını Seçecek olsaydı alman Ümitlerinde oynamazdı herneysee....Serveti ben çok seviorum iyi adam Ama Çok yavaş oo vucutla koşamıo fazla edu hayırlı olsun klulubumuze...Bakalım Deivid ne zaman gelecek

Fathi açıklamasında yıllıarca milli takıma çağırılmak için beklediğini ancak bunun bi türlü gerçekleşmediğini sonunda onunda alman milii takımını seçtiğini söylüyor...

Fathi transferi eğer gerçekten olacaksa kesinlikle alınmalı bu adam değerlendirilmelidir.Uefa'da oynayamayacak olsa bile !!!

Bu arada UEFA da oyanayamama sebebi nedir ben hala anlamış değilim birinden açıklama bekliorum...

Edu Dracena 17.25'te İstanbul'a geliyor.

Edu, Brezilya Ligi'nin altın karmasında stoper olarak seçildi. Yanında da Lugano seçilmiş Yani Brezilya Ligi altın karmasına seçilen, Brezilya'nın en iyi 2 stoperini renklerimize bağlamış bulunuyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by atlantis_fb

Bu arada UEFA da oyanayamama sebebi nedir ben hala anlamış değilim birinden açıklama bekliorum...
    Dostum 1 Takımın UEFA Listesinde Bir oyuncu Varsa O Sezon o Oyuncu Transfer Olduğu Takımda Avrupada Forma Giyemez

Quote Originally Posted by crespo009
    Dostum 1 Takımın UEFA Listesinde Bir oyuncu Varsa O Sezon o Oyuncu Transfer Olduğu Takımda Avrupada Forma Giyemez
    sağolasın dostum

Edu Dracena, FBTV'nin söylediğine göre Milan, Bayern München, Real Madrid, Liverpool gibi takımların transfer listesinde yer almış.

Fiyatı da bu yüzden pahalı olabilir. 5.5 milyon euro değerinde, bunun 2.85 milyon eurosunu Fenerbahçe ödeyecekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fenerbahce BOnservisinin yarısını almış sadece

Sayfa 74 / 80 İlkİlk ... 24647273747576 ... SonSon

Mesaj Yetkileri