Bence yakışıklı bir oyuncu futbolcu olmasa sanırım fotomodellik veya mankenlik yapardı. İnşallah golleride fiziksel görünümü kadar güzel olur ama şunu söylemek istiyorum Fenerbahçe son yılların en iyi transferini yaptı.
Bence yakışıklı bir oyuncu futbolcu olmasa sanırım fotomodellik veya mankenlik yapardı. İnşallah golleride fiziksel görünümü kadar güzel olur ama şunu söylemek istiyorum Fenerbahçe son yılların en iyi transferini yaptı.
Z nin üstündeki o işarete hasta oldum yaw![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fenerbahçemize hayırlı uğurlu olsun Mateja Kezman.
İnşallah hayırlı olur. Ben pek umutlu değilim Kezman'dan.
Sırpça olduğu için z'nin üzerinde ^ işareti varKejman diye okunuyor dolayısıyla, Kezman diye değil
^ işareti olmasa daha estetik dururdu benceKaldırsınlar onu
![]()
tam ben yazcaktımOriginally Posted by eGowiCh
![]()
fenrliler dikkat kezman cok abartıldı
Edu İstanbula geldi...
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4550
hayırlı olsun ama fazla kişi gitmemiş karşılamaya.
Edu için klübümüz tarafından anlaşıldığıa dair son ana kadar resmi bir açıklama gelmeyince sonuç böylr oluyor...Originally Posted by FenerBahceLi
Doğaldır haftanın ilk iş günü ve havanında İstanbulda durumu belli birde kendisi bu kadar meşhur değil bu yüzden gitmeye gerek duyulmadı.Originally Posted by FenerBahceLi
bilgimiz olmuyorki.Kezman'ı karşılamaya gidecektim.Ayağım sakattı gidemedim.Yanlış bilgi yüzünden arklarım 5 saaate yakın beklemişler![]()
bide üstüste olunca taratar yeter artık dedi hangi birini karşılayacaz fln. belki kendilerini deivide hazırlıyolardır.
Bence onunla alakası yok iş biraz oldu bittiye geldi Kezman ve Deivid transferlerinin arasına sıkıştı Edu...Originally Posted by FenerBahceLi
Edu Dracena 17.25 dediler ama daha geç geldi sanırım İstanbul'a. Transferi de çok ani oldu. Bugün geliyor dediler direk. Kezman, Lugano gibi transferleri önceden söylediler, şu tarihte geliyor dediler. O yüzden taraftar az olabilir.
Hayırlı olsun, çok iyi bir oyuncu aldık; ama hala Luciano konusunda bir açıklama yok.
Mahmut Uslu Fb tv'de Luci'ye Tşkr etti...Originally Posted by eGowiCh
![]()
Deivid'te yarın geliyormuş resmi sitede yazıyor...
kezman iyi golcü fenere anelkadan daha fazla katkı saglayacagı kesin...
İnş. yüzücü almadık bu kez futbolcu aldık inş. yüzümüzü kara çıkarmaz...Originally Posted by nekop
bu futbolcu hakkında konustunuz nazar degecek artık yeter ilk macını görcelelim bakalım
Hiç mi görmedin maçını?_!Originally Posted by anakonda52
Kezman, sagina soluna bakmayan santrafor... psv'de oynarken cok gordum... adam kaleyi gorunce baska birseye bakmiyor.. keskin nisanci gibi kaleye vuruyor... AMA tek zayif noktasi: buzamana kadar hic bir Avrupa golu yok... cok denedi hic bir tane s.lar lig golu atamadi... Belki bu ugursuzlugunu fener de yener... Ama gene tuncay dan kat kat dha iyi...Originally Posted by anakonda52
Originally Posted by Tecellos
ŞL golü atamadığı konusunda yanılıyorsun. GS'ye PSV'de iken 1 tane atmış. Araştırmadım ama başka golleri de vardır mutlaka...
------------
Servet bence de ayrılmalı oynamak için pek fazla şansı kalmadı. Onun için gitsin. Bir de şöyle bir dedikodu var. Deivid de Nobre ile aynı şartlara sahipmiş. Onun olduğu madde gösterilerek Türk vatandaşlığına geçebilirmiş. Ama bu iş 2 günde olamaz FB sözkonusu olduğunda. Ama FB yönetimi başvuru yapmaz bence...
Bir de şunu söyleyeyim FB'de transfer bitmez.....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
[QUOTE=sekopej]ŞL golü atamadığı konusunda yanılıyorsun. GS'ye PSV'de iken 1 tane atmış. Araştırmadım ama başka golleri de vardır mutlaka...
Dogruymus... 1 tane gol atmis CL de, ama kime oldugunu orenenemedim....
onca macta 1 tane ama cok kotu... insallah fb duzelir..
Mahmut Uslu'nun açıklamasında geçen bir bölüm ;
"Edu’yu 6 yabancı oyuncu sınırlaması nedeni ile alamamıştık. Şimdi bu durum değişti. Ayrıca Deivid’in gelişi ile de kadromuz tamamlanmış olacak. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe camiası olarak çok büyük başarılara imza atacağız.”
Şimdi bu durum değişti derken ??? Ne demek İstedi ?
Luci'yi gönderdik demek istedi...Originally Posted by atlantis_fb
bide kaptani gonderse... is tamamdirOriginally Posted by KaÇaK_1907
Ben Ümit'i suçlamıyorum sağ ayakla adam sol'da oynarsa olacağı bu...Originally Posted by Tecellos
He bana sorarsan ben Ümit'i kadroya almam bile...
FATHİ GELİYOR MU?..
Fenerbahçe'nin Edu, Kezman ve Souza'nın ardından bir transfer daha yapacağı iddia edildi.. Sarı Lacivertlilerin Almanya'nın Herta Berlin takımında forma giyen Türk asıllı genç yetenek Malik Fathi ile görüşmelerini sürdürdüğü ve transfer için ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, anlaşma sağlanması halinde Perşembe günü bu oyuncunun İstanbul'a geleceği gelen haberler arasında..
Fathi, geçtiğimiz sezon ve bu sezon Herta Berlin takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.. 23 yaşındaki genç oyuncu, 2003-2004 sezonunda 14, 2004-2005 sezonunda 30, 2005-2006 sezonunda 34 maçta forma giyerken, bu sezonda ilk üç haftada ilk 11'de sahaya çıktı.. 1,85 boyundaki Fathi, 85 kilo ağırlığında ve savunmada oynuyor..
LUCİANO SORUNU!..
Fenerbahçe'de yeni transfer Edu'nun transferinin ardından takımdan gönderilmek istenen Luciano ile Sarı Lacivertli yönetim arasında sorun yaşanıyor.. Brezilyalı oyuncu kulübün kendisine önerdiği ücreti ilk görüşmelerde kabul etmedi. Fenerbahçe kulübünün Edu'ya imza attırabilmesi için Luciano'yu kesinlikle göndermesi gerekirken, Luciano'nun istediği ücreti bu oyuncuya vererek sözleşmesini fesh edeceği iddia ediliyor..
SERVET AYRILIYOR!..
Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon sonunda sakatlanan, bu sezon bir türlü forma şansı bulamayan Servet Çetin Sarı Lacivertli kulüpten ayrılıyor..
Servet'in Turkcell Süper Lig takımlarından Sakaryaspor ile büyük ölçüde anlaştığı ve Sakaryaspor ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi..
e luci gitti ya..
Mahmut Uslu Deivid de gelince transferi tamamlamıs olacagız dedi yani sol bek ümit özat devam.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti