Sayfa 74 / 447 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
2,191 ile 2,220 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İzlemeyenler su son bölümü izlesin en azından fenerbahçe olmasa turk futbolu ne oluyrmus gorulur
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Omer cavusoglu nu unutmamak lazım, adamdır...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Muhammed ömer çavuşoğlunu herkes kaldıramaz lafı dolandırmadan direk söylediği için
    Last edited by DisCo : 25.Aralık.2011 at 17:35

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Antalya’da düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Kulüplerarası Boks Şampiyonası, bugün yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Fenerbahçe Boks Takımı, turnvanıyı şampiyon olarak tamamladı.

Dilek Sabancı Spor Salonu’nda yapılan ve Fenerbahçemizin 8 bökserle mücadele ettiği final müsabakaları sonucunda Boks Takımımız 39 puanla Türkiye şampiyonu

49 kiloda Serhat Pehlivan, 64 kiloda Yakup Şener, 75 kiloda Önder Şipal, 81 kiloda Adem Kılıçcı, 91 kiloda Avni Yıldırım ve artı 91 kiloda Seyda Keser rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. 56 kiloda Furkan Ulaş Memiş, finalde rakibine kaybederek 2. olurken; 69 kiloda Onur Şipal ise sakatlığı sebebiyle final müsabakasına çıkmayarak ikinci olan bir diğer Fenerbahçeli boksör oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Şubesi, toplamda 39 puanla şampiyonayı ilk sırada tamamlarken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 26 puanla 2., Beşiktaş ise 13 puanla 3. sırada yer aldı.

10 sıklette mücadele eden sarı lacivertli sporcular 6 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya; toplamda 9 madalya ile önemli bir başarıya daha imza attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Yarışları Burhan Felek Yüzme Havuzu’nda devam ediyor.

102 kulüpten 920 sporcunun katıldığı yarışlarda Fenerbahçe Spor Kulübü Yüzme Şubesi 125 sporcu ile mücadele ediyor.

Yarışları, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Turan Şahin ile Yüzme Şubemizin kaptanı Serkan Tutgun da izledi.

Organizasyonun 4. günü geride kalırken yüzücülerimiz 3 Türkiye daha rekoru kırdı. 13 yaş 400 metre serbest yarışlarında Zeynep Büşra Önal 4.22.72’lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarken, 14 yaş 100 metre kurbağalamada ise Berfin Doğankuş 1.13.50’lik derecesiyle yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Burak Kartal da 15-16 yaş 100 metre sırtüstünde 57.01 ile Türkiye rekoru kırdı.

Öte yandan 500 metre kurbağalama büyük erkeklerde Mustafa Kaçmaz ile açık yaş 100 metre kelebek yarışlarında Ezgi Yazıcı birinci oldu.

Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Yarışları 25 Aralık Pazar günü Burhan Felek Yüzme Havuzu’nda yapılacak yarışlarla tamamlanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Mitingin özeti ; yikilmayan son kale Fenerbahçe !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fenerbahçe cumhuriyeti deyince insanlar çok yanlış yerlere çekiyordu. olay budur.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    fenerbahçe cumhuriyeti deyince insanlar çok yanlış yerlere çekiyordu. olay budur.
    Bilmediklerinden değil de bilmemek istediklerinden.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir taraftar sitesinin böylesine büyük bir organizasyon düzenlemesi büyük başarı. 80 yaşındaki Veselinovic ülkesinden kalkıp bu mitinge geliyor. Daha ne olsun ? Fenerbahçe camiası için önemli birçok kişi mitingde vardı ve bu insanlara da destek verildi. Metris'teki yöneticilerimizin ailelerinin yöneticilerimizin mektuplarını okumaları çok güzel düşünülmüş. FB TV'nin başından sonuna kadar organizasyonu canlı yayınlaması güzeldi. Bir konuşmacının ağzından Ziya Şengül lafı çıktığında meydandan yükselen ıslıklar, yuh sesleri çok çok güzeldi. Emeği geçenlere, katılanlara teşekkürler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Taraftarlarımız, 3 Temmuz’da başlayan süreçte yaşananlarla ilgili olarak Kulübümüze destek vermek amacıyla Kadıköy Meydanı’nda "Büyük Fenerbahçe Mitingi"ne yoğun ilgi gösterdi.

3 Temmuz’dan bu yana düzenledikleri organizasyonlarla, Kulübümüze hem maddi hem de manevi destek sağlayan taraftarlarımız, Kadıköy Meydanı’nda düzenlenen mitingte de bir kez daha seslerini duyurmaya devam etti.

"Büyük Fenerbahçe Mitingi"ne; Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay, Yöneticilerimiz, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Takımımızın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, eski futbolcularımız, sanat ve basın dünyasından birçok isim ile binlerce taraftar katıldı.

Organizasyon "Yıkılmayan kale en büyük Fenerbahçe" tezahüratlarıyla başladı. Taraftarlarımız ellerinde pankartlar, yüzlerinde Aziz Yıldırım maskeleriyle Kadıköy’e akın etti. Kadıköy Meydanı Fenerbahçe tezahüratlarıyla inledi.

Mitingte; Metris Cezaevi’nde bulunan Başkanımız Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlarımız Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu ile Mali İşler Müdürümüz Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Koordinatörümüz Cemil Turan’ın taraftarlara yazdıkları mektup okundu. Tamer Yelkovan’ın oğulları "Babacığım seni çok seviyoruz" yazılı pankart açtı.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Yasemin Merçil, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın kardeşleri Ali Yıldırım’ın kızları Cansu ve Lara, Acar Yıldırım’ın oğulları Aziz ve Efe ile birlikte platforma çıkarak, Başkanımızın mesajını okudu.

AZİZ YILDIRIM: "Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız"

Mitinge gönderdiği mesajında, ’’(Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe) sözünü kendisine taraftarlık ruhu olarak kabul etmiş sizlerden biriyim ben’’ ifadelerini kullanan Başkanımız Aziz Yıldırım, "Sevgili Fenerbahçeliler, başından bu yana söylediğim bir sözü yeniden tekrar etmek istiyorum. Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız. Biz temiziz diyen herkesten daha da temiziz" dedi.

14 Şubat tarihinde başlayacak duruşmanın Türk spor tarihinde bir dönüm noktası olacağını vurgulayan Başkanımız Aziz Yıldırım, mesajında şu görüşlerine yer verdi:

"Benim ve yönetici arkadaşlarımın üzerine atılmaya çalışılan suçlamaları tek tek çürüteceğiz. Bu operasyonu yapanlar ve onu fırsat bilerek, Fenebahçemizi bitirmeye çalışanlar başarısız olacak, tarihin tozlu yaprakları içinde kaybolup gidecekler. Geriye, sizlerin kulübümüze nasıl sahip çıktığınız, hep birlikte sarı-lacivertli renklere nasıl büyük bir aşk beslediğimiz kalacak. Tarihe Kerem ile Aslı’nın, Ferhat ile Şirin’in aşkı gibi bir aşk efsanesini Fenerbahçeliler bırakacak. Milyonların sarı-lacivertli renklere duyduğu aşk ve ona sahip çıkması yıllarca anlatılacak, sonsuza dek yaşayacaktır. Siz büyük taraftarımızın sürecin en başından bu yana bizlere ve kulübümüze sahip çıkmak adına attığınız her adımı gururla ve gözlerimiz dolarak izliyoruz. Bugün orada toplanan binlerce kişiye ek milyonlarca gönülün kulübüne sahip çıktığını, bizlere destek verdiğini ve arkamızda olduğunu biliyoruz. Burada bizler, sizlerden bize ulaşan bu destek ile dimdik ayakta duruyoruz. Bu destek bize hastalıklarımızı da dertlerimizi de unutturuyor."

Fenerbahçe taraftarının dünyanın en büyük taraftar grubu olduğunu dosta düşmana gösterdiğini kaydeden Aziz Yıldırım, mesajında, "Gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna hepimiz biriz ve hep birlikte bir tarih yazıyoruz. Biliyoruz ki, yaşamakta olduğumu bu acılar bizleri öldüremez, ancak güçlendirir" ifadelerini kullandı.

Geçen sezonu mücadele ettiği tüm branşlarda şampiyon olarak tamamlayan sporcularına teşekkür eden Aziz Yıldırım, mesajında daha sonra şunları belirtti:

"Bugün onların sahalarda kazandıkları başarılar, bizlerin suçsuzluğunun en büyük kanıtıdır. Onlar emekleri çalınmaya, lekelenmeye çalışılmış olanlardır. Ancak yine de büyük bir inançla formamızı terletip, Fenerbahçe’nin adının her zaman olduğu gibi zirveye yazdırmak adına mücadele etmeye devam etmektedirler. Fenerbahçe Kulübü bu sene de mücadele ettiği tüm branşlarda şampiyonluk ipini göğüsleyecek ve bir kez daha kendisine leke atmaya çalışanlara en güzel cevabı verecektir. Bizlere başarılar, gururlar yaşattıkları ve başımızı her zaman dik tuttukları için başta futbol takımımız olmak üzere tüm takımlarımıza, tüm sporcularımıza ve 12. adam taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizler suçsuzuz ve bunu herkesin önünde ispatlayacağız. Bizleri yok etmek isteyenler karşısında hep birlikte duracağız. Tüm arkadaşlarım ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum."

Bu arada, Aziz Yıldırım’ın mesajını okuyan Merçil’in konuşması taraftarlarca sık sık sloganlarla kesildi.

ŞEKİP MOSTUROĞLU: "Desteğiniz dik durmamıza vesile oldu"

"Büyük Fenerbahçe Ailesi,

6 aya varan uzun tutukluluk süremiz boyunca, sizlerin bitmek tükenmek bilmeyen desteği ile hala ayaktayız. Şampiyonluğumuza sevincimiz çok kısa bir süre sürdü. Ardından bu uzun acılı sürece girdik. Hiçbirimizin daha önce hiç karşılaşmadığı ve karşılaşmayı da hayal etmediği bu süreç, manevi anlamda bizleri yordu. Ailelerimiz tabiki bu süreçte bizim sürekli olarak yanımızdaydı, bizleri ayakta tutmaya çalıştılar. Bu noktada Fenerbahçe taraftarından da aldığımız çok sayıda mektup ve değişik vasıtalar ile bize ulaştırılan mesajlar içindeki manevi destek dik durmamıza vesile oldu.

Kadın taraftarlarımızın Manisaspor maçında tribünleri doldurması, büyük Bağdat Caddesi buluşması, Metris’e araç konvoyu, bitmek üzere olan ümitlerimizi yeşertti. Taraftarımızın kulübüne bu zor günlerde verdiği karşılıksız ve sonsuz destek, bizlere burada Fenerbahçe sevdamızı tutkuyla sürdürme kuvveti verdi.

Çocuklarımızdan, eşlerimizden koptuğumuz bu mecburi dönemde Fenerbahçe sevdası ailelerimize de sabır oldu. Onlarda eşlerinin, çocuklarının asla bu yolda yalnız yürümediklerini görerek, daha büyük bir şevkle bize ve sevdamıza dayanak oldular.

Uzun bir yargı süreci bizleri bekliyor. Yanlı yayınlar ile bizler, bugüne kadar itibarsızlaştırılmaya çalışıldık. Artık söz savunmaya yani bizlere geçti. Bu uzun süreçte savunmamız ile aklanmak gayreti içerisinde olacağız. İnanıyorum ki sonuçta sizlerin yüzünü ağartacak ve başınızı öne eğmeyecek bir hüküm ile bu hukuki süreç sona erecek.

Şuna inanın ki; sizleri asla mahçup edecek bir tasarrufumuz olmadı. Bu gerçeği sonunda herkes görecek. Bizler de gelecekte bu günleri yaad ederken İSLAM ÇUPİ’nin şu sözleri aklımızdan hiç çıkmayacak. ’ŞAMPİYON OLMAK MÜMKÜN, FENERBAHÇE OLMAK İMKANSIZ. HASRETLE HEPİNİZİ KUCAKLIYOR, SAYGILARIMI SUNUYORUM’

İLHAN EKŞİOĞLU: "Kural ve kanunları çiğnemedik"

"Büyük Fenerbahçe Camiası’nın Saygıdeğer mensupları, Değerli Fenerbahçeliler.

Çocukluğumdan beri çok sevdiğim büyük kulübüme 10 yıl yöneticilik yapmanın gururunu yaşıyorum. Hepinizin yakından takip ettiği şu zorlu süreçte, haksız bir şekilde ailemden ve sizlerden ayrı olarak 6 ay geçirdim.

Sizlerden sadece şu hususu bilmenizi içtenlikle rica ediyorum. Başta sayın başkanımız olmak üzere Ben ve arkadaşlarım bu büyük kulübü şu anki Dünya kulüpleri seviyesine getirirken hiç bir şekilde kural ve kanunları çiğnemedik. Daima kulübümüzün çıkarlarını korumak için gece gündüz demeden çalıştık ve sizlere layık olmaya gayret ettik.

Bu özgürlükten mahrum bir şekilde geçirdiğimiz son 6 ayda, savunmasız bir şekildeyken sistematik olarak yürütülen linç kampanyalarına karşı dimdik ayakta kaldık. Bu süreçte bizlere inanarak verdiğiniz destek en büyük yardımcımız oldu.

Bu davanın sonunda suçsuzluğumuz ispatlanacak ve bize yargısız infaz yapanlar hayatlarının sonuna kadar utanç içerisinde yaşayacaklar.

Başta ailem ve çocuklarım olmak üzere bana destek veren, gerek mektupla gerekse bizzat ziyaretime gelerek moral veren ve her platformda haklılığımızı savunan hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
    Saygılarımla"

CEMİL TURAN: "Beraat edeceğimize inancım tamdır"

"Sevgili Fenerbahçe Camiası,

Öncelikle içinden geçmekte olduğumuz bu zor süreçte, sürekli olarak yanımızda olmanız ve bize olan desteğinizi göstermeniz sebebiyle şükranlarımı sunarım. Altmış yılı aşkın bir süredir gerek taraftarı, gerek sporcusu, gerekse de yöneticisi olarak hizmet ettiğim ve gönül verdiğim bu camianın kupalarla ve şampiyonluklarla ölçülemeyecek büyüklüğü, bu olaylar neticesinde bir kez daha görülmüştür.
    Ailemden ve tüm sevdiklerimden ayrı kalmak mecburiyetinde bırakıldığımız 6 aya yakın bu sürede, beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız ve desteğinizi esirgemediniz. Gerçeklerle bağdaşmayan ve sadece şahsımın, arkadaşlarımın ve gönül verdiğim Fenerbahçemin itibarsızlaştırılmasına yönelik bu çirkin suçlamalardan beraat edeceğimize ve aklanacağımıza olan inancım tamdır. Bizler üzerinden Fenerbahçemizin formasını ve renklerini lekelemek isteyenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacak ve bu çabaların önü Yüce Türk Adaletince kesilecektir.
    Hepinizi sevgi ile kucaklamakta ve en yakın zamanda aranızdaki yerimi almayı ümit etmekteyim."

TAMER YELKOVAN: "Bir gün gelecek ve aklanacağız"

"Büyük Fenerbahçeliler

Kulübüme 44 yıldır hizmet etmekteyim. 13 yaşımda geldiğim Fenerbahçeme, kürek sporunda 10 yıl sporcu olarak, 12 yıl antrenör olarak hizmet ettim.

Üniversiteyi bitirince kulübümün mali departmanına girdim ve 33 yıldır arkadaşlarımla birlikte şerefimizle namusumuzla hizmet etmekteyiz.

Haksız yere infaz edildiğimiz, şu anda 6 ayı doldurmuş ve acımasız eleştiriler içinde Metris’te tutuklu yatıyoruz.

Sizler o kadar büyüksünüz ki, bu yattığımızdan bir gün bile pişman olmadık. Tek acı olan ailemden, iki oğlumdan ve sevdiklerimden ayrı kalmam ve özlemim. Bir gün gelecek ve aklanacağız. Haksız yere yatmış olduğumuz bu ceza. Fenerbahçeme feda olsun. Ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene."

Organizasyon esnasında Sportif Direktör Aykut Kocaman ile basın ve sanat dünyasından birçok isim de sahneye çıkarak, konuşmalarda bulundu.

KOCAMAN: "Burada olmak gurur verici"

Kocaman konuşmasında, "Burada olmak gurur verici. Teknik direktör olarak değil, bu ailenin bireyi olarak buradayım" dedi.

"Büyük Fenerbahçe Mitingi" Başkanımız Aziz Yıldırım için okunan şiirin ardından, tezahüratlarla sona erdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bir taraftar sitesinin böylesine büyük bir organizasyon düzenlemesi büyük başarı. 80 yaşındaki Veselinovic ülkesinden kalkıp bu mitinge geliyor. Daha ne olsun ? Fenerbahçe camiası için önemli birçok kişi mitingde vardı ve bu insanlara da destek verildi. Metris'teki yöneticilerimizin ailelerinin yöneticilerimizin mektuplarını okumaları çok güzel düşünülmüş. FB TV'nin başında sonuna kadar organizasyonu canlı yayınlaması güzeldi. Bir konuşmacının ağzından Ziya Şengül lafı çıktığında meydandan yükselen ıslıklar, yuh sesleri çok çok güzeldi. Emeği geçenlere, katılanlara teşekkürler.
    103 gollü tarih yazan takım oradaydı, Veselinovic'in gelmesi de çok etkiledi beni. Ziya kaptan burada neden olamıyor, hala da Ziya kaptan diyorum, keşke camia birlik beraberlik sergilerken o da bunun içinde olsaydı. Kişisel sorunları Fenerbahçe'ye karıştırmasaydı.

En çok hoşuma giden pankart da, Yargılama mahkemede olur Telegol'de değil yazandı, sağ olsunlar Telegol'de yargılamayı bitirip, hükmü giydirip, infazı gerçekleştirdiler bile çoktan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

herkes her konuda aynı fikirdeydi. mesela; Ali Şen ve Ziya Şengül iyi ki yoklardı. alacakları tepkiyi düşünemiyorum. Hadi Ziya Şengül zaten gelemezdi de iyi ki Ali Şen de gelmedi. şahsen ben kendimi tutamazdım. konuşanlar, gelenler hepsi müthişti.. Rıdvan Dilmen'in bana 58.madde falan dediler ve benim onlara bildiğim tek sayının 1907 olduğu demesi, 3 temmuzda anladım Fenerbahçe yi ne kadar sevdiğimi demesi gönüllerde taht kurdu. Kocaman ve Ali Koç un bizleri yalnız bırakmayarak oralara gelmesi cidden çok iyiydi..Konuşmacılar zaten harikaydı..Lube Ayar.. cidden bu kadını seviyorum. korkmuyor, konuşuyor.. Ömer Çavuşoğlu nun tepkilerini tv gösterdi mi bilmiyorum ama tam bir taraftardı.. büyüksün reyiz Erman Toroğlu, Mehmet Baransu hepsi nasiplerini aldılar. Bu bir başkaldırıydı.. alnımızın akıyla çıktık. Muhammed abi demiş cidden bir taraftar sitesinin bu kadar kişiyi toplaması cidden önemli şeyler.. dimdik ayaktayız sonuna kadar. Yıkılmayan son kale FENERBAHÇE..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Adanademirspor ve Livorno atkıları açanlara anlam veremedim
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Biri işi gücü yok uğraşmış ortalama kişi sayısını hesaplamış

http://i.imgur.com/VccDV.jpg

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Biri işi gücü yok uğraşmış ortalama kişi sayısını hesaplamış

http://i.imgur.com/VccDV.jpg
    Hakikaten işi gücü yokmuş Tahminle de o civarlara ulaşabilirdik

Miting içinse gerçekten söyleyecek pek birşey bulamıyorum , duygu dolu coşku doluydu , bir kez daha gurur duydum .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

o rakamdan daha fazla olduğu kesin de kaç bilmiyorum

mitingdeki izdivaç programı muhabbeti de gayet hoştu kocaman ın kürsüye geldikten sonra özür dilerim çok ani oldu demesi iyiydi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Miting Sonrası Gazete Manşetleri

Akşam: ‘Cumhuriyet Mitingi’

Hürriyet: ‘Sarı Lacivert Kenetlenme’

Bugün: ‘Kadıköy Sarı Lacivert’

Fanatik: ‘Maç değil miting’ 'Dev mitingden kareler'

Hber TÜRk 'Fener'den gövde gösterisi!..'

Milliyet: ‘Herkesten daha temiziz’

Pas Fotomaç: ‘İşte bu FB’nin ayak sesleri’

Sabah Rıdvan Dilmen’in ‘Bildiğim tek rakam 1907’

Sözcü: ‘Fenerbahçeli meydanda, 7’den 70’e herkes Yıldırım’a destek oldu.’

Takvim ‘Kadıköy’de Fener alayı’

Vatan: ‘Temiziz diyenden daha temiziz.

Ajansspor: ''Biz temiziz diyenden daha da temiziz''

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    o rakamdan daha fazla olduğu kesin de kaç bilmiyorum

mitingdeki izdivaç programı muhabbeti de gayet hoştu kocaman ın kürsüye geldikten sonra özür dilerim çok ani oldu demesi iyiydi
    Eleşitirmesi gereken başkan farklıydı ama o tabi orda iyi görünmek için yapması gereken açıklamyı yaptı.Alkışını aldı mutlu oldu.Ne mutlu ona laf soktuğunu sanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

12numara.org taksim organizasyonu düşünüyor. eğer diğer takım taraftarına izin verildiği takdirde organizasyon düzenlenecek. taksim organizasyonu 14 ağustos da yasaklanmıştı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Miting günü mitinge gelenlerle çekilmiş güzel bir video yapmışlar.
    http://vimeo.com/34233703
    Sevdanın tek Rengi
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu 11'i bir maç denesek güzel olabilir. Alex bu yıl yokları oynuyor zaten.Önümüzdeki sene için de test olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

twitterden metrisin önü

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Helal olsun taraftara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Benim gözümde hepsi tek tek, ayrı ayrı en büyük Fenerbahçelidir.. Yüreklerine sağlık..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

"Bizi Ölüm Ayırır"...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Akşam: ‘Cumhuriyet Mitingi’

Hürriyet: ‘Sarı Lacivert Kenetlenme’

Bugün: ‘Kadıköy Sarı Lacivert’

Fanatik: ‘Maç değil miting’ 'Dev mitingden kareler'

Hber TÜRk 'Fener'den gövde gösterisi!..'

Milliyet: ‘Herkesten daha temiziz’

Pas Fotomaç: ‘İşte bu FB’nin ayak sesleri’

Sabah Rıdvan Dilmen’in ‘Bildiğim tek rakam 1907’

Sözcü: ‘Fenerbahçeli meydanda, 7’den 70’e herkes Yıldırım’a destek oldu.’

Takvim ‘Kadıköy’de Fener alayı’

Vatan: ‘Temiziz diyenden daha temiziz.

Ajansspor: ''Biz temiziz diyenden daha da temiziz''
    Tüm manşetler bunlar mı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), ilk devre kulüplere 4 milyon 340 bin 800 lira para cezası uygularken, en çok para cezası 400 bin lira ile Fenerbahçe'ye verildi.

1 Eylül 2011 tarihinden itibaren yapılan kurul toplantılarında, kulüplere ve kulüp yöneticilerine bugüne dek, 4 milyon 340 bin 800 lira para cezası verildi.

Kulüplerden en çok para cezası alan, 400 bin lira ile Fenerbahçe olurken, sarı-lacivertli kulübü 392 bin 500 lira ile Beşiktaş, 307 bin 500 lira ile Trabzonspor izledi. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden tüm kulüpler PFDK'dan ceza alırken, en az para cezası 10 bin lira ile Gençlerbirliği ve 11 bin lira ile Manisaspor'a verildi.

Spor Toto Süper Lig'de kulüplere ilk devre verilen para cezaları şöyle:
    Kulüp Para cezası
    Fenerbahçe 400.000
    Beşiktaş 392.500
    Trabzonspor 307.500
    Sivasspor 245.000
    Bursaspor 260.000
    Ankaragücü 183.750
    Galatasaray 156.250
    Gaziantepspor 140.000
    Orduspor 120.000
    Kardemir Karabükspor 88.750
    Eskişehirspor 61.000
    Mersin İdmanyurdu 60.000
    İstanbul B.B. 50.000
    Samsunspor 43.750
    M.P. Antalyaspor 30.000
    Kayserispor 25.000
    Manisaspor 11.000
    Gençlerbirliği 10.000

-Yöneticilere de ceza-
    Kurul, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor yöneticileri Tuncay Bekiroğlu, Hasan Yener, Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Ali Koç, Eskişehirspor yöneticisi Zafer Tüzün'e 15 bin, Ankaragücü yöneticisi Abdullah Karata ve Beşiktaş Kulübü idari sorumlusu Tuncay Yanık'a 20 bin lira para cezası verdi.

-Alt ligler-
    Kurul, Bank Asya 1. Lig, Spor Toto 2. ve 3. liglerde mücadele eden çok sayıda kulübe de toplam 1 milyon 641 bin 300 lira para cezası uyguladı. Bank Asya 1. Lig'de en çok para cezası uygulanan kulüp 109 bin lira ile Kartalspor oldu.

Diğer yandan Tahkim Kurulu, Beşiktaş'a verilen para cezalarından 17 bin 500 liralık bölümünü indirirken, Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'a verdiği 15 bin lira para cezasını kaldırdı.
    FeNerasyon'un işi bunlar
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sadri Şener Fenerbahçe maçından sonra nerdeyse tüm kanallara bağlanıp hep bize ceza veriyolar nedense Fenerbahçe'ye ceza vermiyolar neden acaba falan demişti.. şimdi onu hatırladım nedense..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bi buçuk sezondur bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama sadri şenerden adeta tiksindim...
    oysa olanca sempatim vardı esprili bi insandı yazık yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bi buçuk sezondur bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama sadri şenerden adeta tiksindim...
    oysa olanca sempatim vardı esprili bi insandı yazık yazık.
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.Tüm türkiye de aziz yıldırımdan tiksindi ama bunu dile getirmiyorlar.Burda kişilere hakarete varan yazılar yazmak yasak.

Mesaj Yetkileri