Sayfa 741 / 896 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
22,201 ile 22,230 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Her şey Belhanda'nın gelişiyle bitecek mi peki? Takımda genel bir uyumsuzluk & ruhsuzluk söz konusu. Bir de buna ekstra olarak yeni bir oyuncunun adapte olayı eklenecek.
    Ben de transferle her şeyin çözüleceğini zannetmiyorum ama bu durum farklı. Burada bir söz var, giden adamı yolundan söz verip çevirmek ve sözü yerine getirmemek söz konusu. Normal bir transfer hamlesi değil yani. Madem bu adamla yola devam etmeyi yola koydunuz, o da kendi şartlarını ortaya koydu o zaman uyacaksınız. Ama Aykut Kocaman'ı kalkan olarak kullanmak işlerine geliyor, bugün Kocaman yerine sivri dilli bir hoca olsaydı yönetime sağlam saydırmıştı. Oysa daha naif olan Aykut Hoca "Gelişen bir şey yok, bu işle ilgilenenler aynı şekilde ilgileniyorlar" diye daha ılımlı mesajlar gönderiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fenerbahçe'ye gerçekten ama gerçekten anlam veremiyorum. Böyle rüya gibi bir kadro ile böyle iç karışıklıklar yaşıyor. Gs, Bjk ve diğer takımlar bu kadar kötü formda iken, Fenerbahçe onlardan da kötü durumda. Problem nedir peki; Aziz Yıldırım mı, Aykut Kocaman mı, futbolcular mı? Veyahut başka bir neden mi?
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben Fenerbahçe'ye gerçekten ama gerçekten anlam veremiyorum. Böyle rüya gibi bir kadro ile böyle iç karışıklıklar yaşıyor. Gs, Bjk ve diğer takımlar bu kadar kötü formda iken, Fenerbahçe onlardan da kötü durumda. Problem nedir peki; Aziz Yıldırım mı, Aykut Kocaman mı, futbolcular mı? Veyahut başka bir neden mi?

Bence rüya gibi takım yok ortada

tek tek bakalım

Kale : volkan

Defans : üst düzey bir tek yobo ve gökhan var

Orta alan : Meireles üst düzey cris ve topal standart oyuncu diğerleri süper lig standartlarında

Kanat : Krasiç -tam bir transfer hilesi ya tutarsa mantığıyla ama tutmadı- stoch bekleki oynasın - caner erkin , mehmet topuz standart oyuncu

Forvet : Sow ve kayt üst düzey diğer kalanlar süper lig standartının da altında oyuncular

unuttuklarım varsa affola

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Evet, Sneijder geldiğine göre biz de transfere hazırlanabiliriz. Benim bildiğim Aziz Yıldırım altında kalmaz 2 güne açıklar bizim adamı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

belhanda , emanuelson ve birde stoper gelicek heralde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aziz sneijderi kaçırıp imzayı attırıcak o değilde kaldı 24 saat en az 2 transfer açıklar bizimkiler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bence rüya gibi takım yok ortada

tek tek bakalım

Kale : volkan

Defans : üst düzey bir tek yobo ve gökhan var

Orta alan : Meireles üst düzey cris ve topal standart oyuncu diğerleri süper lig standartlarında

Kanat : Krasiç -tam bir transfer hilesi ya tutarsa mantığıyla ama tutmadı- stoch bekleki oynasın - caner erkin , mehmet topuz standart oyuncu

Forvet : Sow ve kayt üst düzey diğer kalanlar süper lig standartının da altında oyuncular

unuttuklarım varsa affola
    Bu kadroyu beğenmiyor musun yani kısacası? Yanlış mı anladım?
    FM Gazetesi

Kadroyu beğeniyorum ama rüya kadro felan değil onu anlatmak istedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilmiyorum belki de ben diğer takımları Beşiktaş'a göre kıyasladığım için öyle geliyor
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahce zaten rüyada ne Rüya kadrosu uyandığı zaman iş işten geçmiş olucak.Her maç Baroni oyun kurmasına tahamül edemiyorum.Bir denerssin olmaz iki denersin olmaz 3 denersin gene olmaz.Demmeki bu adam oyun kurucu falan değildir.19 maçtır bu ısrar neden ? standrat orta saha oyuncusu.Baroni tipi Orta saha cok var ülkemizde.Salih ver oyun kurucluğu hiç yoktan daha zeki oyunu kanatlara acar boşluklara acar.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

İnter Belhanda ile görüşmelere başlandığını menajeri ile açıklamış.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

1907 Medya
    İnter'in belhandayi borsaya bildirdigi haberi tamamen sallamasyondur.

İçimi rahatlatan haber 1907 Medya'dan geldi şükür.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

burak bizi niye durduk yere geriyorsun

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    burak bizi niye durduk yere geriyorsun
    Bende gerildim sorma

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Inter, Keisuke Honda'yı alacak, Belhanda'yı değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne güzel listeymiş o, beni yazmamışlar bir tek

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Dün şunu anladım bizim sağlam bir stoper'e ihtiyacımız var. Çok rahat gol yiyen bir takım olduk. Bununla birlikte ileriye top taşıyabilecek bir isim daha lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Serdar Kesimal topla istedigi kadar iyi olsun. O oynayinca gol yiyecegimizden emin sekilde izliyorum maci.

serdar ve egemen ikiside güven vermiyor bana serdar kız gibi oynuyor pozisyon alma sorunu var . Egemen de yay ve çevresinde çok dengesiz toplara çıkıyor

stoper alsak yobo , transfer , serdar , bekir , egemen 5 tane stoper olacak gerek aynı zamanda maçlarda da kontejyan sıkıntısı olacak

Belhandanın bonservisinide KOÇ - ÖZDEMİR - ŞAHENK 3lüsü vericekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

stopere ömer toprak gelirse problem olmaz yabancı kontenjanı

Volkan - Ömer T. - Yabo -G.Gönül - H.A.Kaldırım M.Topal - R.Meireles - M.Stoch - Y.Belhanda - D.Kayt - M.Sow

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe'ye Callejon tarzı oyuncu lazım. Forvette oynayabilecek forvet arkası da oynayıp goller atacak tipte. Biraz geri dönersek Alex'e de benziyor ancak biraz daha forvet oynayan hali.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Gençlerbirliğinin yeni transferi 4 gol atarken, Elazığ'ın yeni transferi oyundan atılana kadar Fenerbahçe'yi perişan etti. Kaos'un yaşandığı Fenerbahçe-Karabük maçının 91.dakikasında hocayı savunan ve başarısızlığı transfere bağlayan, "3 tranfer yapacaz, transferler kampa yetişecek" diyen başkan ve yöneticilerimize selamlarımı iletiyorum. Koskoca dünyada bırakın 3 taneyi, Fenerbahçe'ye transfer edecek 1 adam bulamadılar.

"Biz istesek alırız"
    "Biz istesek 5 dakika'da getiririz"
    "Dünyayı ayağa kaldıracaz"

Sözlerini divan toplantılarında, kamera ve taraftar karşısında söyleyip, şakşakçılarınızı coşturmaya devam edin siz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe yıllarca Alex'in önüne iyi bir forvet aradı.Tam o forveti bulduk derken bu sefer Alex gitti.

Ali yıldırımın becerisizliği

Hakan bilal kutlualp varken böylemiydi adam dünyaları getirdi fenerbahçeye

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Fenerbahçe yıllarca Alex'in önüne iyi bir forvet aradı.Tam o forveti bulduk derken bu sefer Alex gitti.
    Alex bir çok oyuncuuyu harcadı herkes gitti.Alex kaldı.Alex tek başına ne yapmış bu takıma bir söylene bana ? Kupa Kazandırmış 3 tane Avrupa'da nerdeyiz sıfır.Büyük topcu avrupa'da sana kupa kazandırır.Hagi 4 Sezonunda Uefa kupasını kaldırdı takımıyla.Alex 8 sezon oynadı 3 lig kupası 1 türkiye kupası.Onun dışında nerde fener avrupa'da.Alex büyük futbolcu diyebilmek için kupa kazandırması lazım'dı bize.

Biz Hala Alex diyoruz.4-4-2 dönersek alex ihitiyacımız kalmaz.İşte Teknik Direktör.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Alex bir çok oyuncuuyu harcadı herkes gitti.Alex kaldı.Alex tek başına ne yapmış bu takıma bir söylene bana ? Kupa Kazandırmış 3 tane Avrupa'da nerdeyiz sıfır.Büyük topcu avrupa'da sana kupa kazandırır.Hagi 4 Sezonunda Uefa kupasını kaldırdı takımıyla.Alex 8 sezon oynadı 3 lig kupası 1 türkiye kupası.Onun dışında nerde fener avrupa'da.Alex büyük futbolcu diyebilmek için kupa kazandırması lazım'dı bize.
    Valla en basitinden onun Fenerbahçe'de yakalamış olduğu asist ve gol istatistiğini önümüzdeki 50-60 yıl kimsenin yakalayamayacağını iddaa edebilirim.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ne yazik ki ömer toprak transferi olmaz neden olmaz çünkü aykut kocamana göre stoper eksiği yok takımda

Mesaj Yetkileri