kendisi saglam fenerbahcelidir duyumcu falan degil yani yonetimden vs haberler aliyormus fenerbahcenin , tabi bi ara bi iddia programi falan sunuyordu televizyonda
kendisi saglam fenerbahcelidir duyumcu falan degil yani yonetimden vs haberler aliyormus fenerbahcenin , tabi bi ara bi iddia programi falan sunuyordu televizyonda
Şimgi Google'da görsellere baktımda hatırladım bu adamı.İsmi yabancıymış bana sadece.
bizim niang ve sow transferini bilmişti.
hatırlayamadığım birkaç transfer haberi daha var.
(/s)
Ünal Aysal : 25 Haziran'da Türk Telekom Arena'da taraftarımıza oyuncularımızı tanıtacağız. Belki daha sonra 1 oyuncu alabiliriz.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hamit gelmeyecek dostum. Ali Dürüst açıklamıştı maaşı çok fazla diye.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ali Dürüst'ün onayladığı transfer haberi görmedim zaten, Dany'i bile yalanlayabilir kendisi.
Çok sessiz ve şaşırtmacalı bi transfer politakası var GS'ın bu sene, o yüzden süpriz bekliyorum açıkçası. Ayın sadece 25'nde Umut'la, Dany'e imza attırmazlar umarım.
Beyler sinavdan ciktim babamin ofise gidiyorum![]()
Kesin bilgiler bekliyoruz senden![]()
http://www.dha.com.tr/oussama-assaid...i-_327233.htmlG.Saray'a bir şok da Assaidi’den!
Faslı yıldız, son anda 250 bin Euro’luk zam istedi. Galatasaray yönetimi, ‘Anlaşmaya varılan ilk rakamı öderiz’ karşılığını verdi.
HEERENVEEN’in yıldızı Oussama Assaidi ve Newcastle United’ın golcüsü Demba Ba ile görüşmeler yapan Galatasaray, pürüzlerle karşılaştı. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği Assaidi’nin, Aslan’a imza atmak için 1 ay önce 1 milyon 250 bin Euro’ya ‘evet’ dediği öğrenildi. Menajeri ile birlikte İstanbul’a gelen Assaidi, Bülent Tulun’la görüşüp yemek yedi. Menajeri, 250 bin Euro’luk zamla, Assaidi’ye yıllık 1 milyon 500 bin Euro ödenmesini istedi. Tulun’la söz kesen Assaidi’nin bu isteği Florya yönetiminden veto yedi. Konuyla ilgili, “Anlaşmaya varılan ilk rakamı öderiz” yorumu yapıldı.
Kulüpten açıklama
G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun’un kulübü Newcastle ile anlaştığı golcü Demba Ba da, teknik direktör Fatih Terim’e takıldı. Oyuncunun yüksek maliyeti ve ayağındaki 8 santimlik platin nedeniyle transferden vazgeçildiği belirtildi. Öte yandan G.Saray internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Medyada, transfer konusunda Terim ile Tulun arasında olumsuzluk yaşandığına yönelik iddialar asılsızdır” denildi.
Evet assiadi haberini dun gece twitterde takip ettigim ali naci kucik diye biri soledi galatasaray assiadi ile 1 ay once anlasti fiyat konusunda vs SIKINTI Yok Klubude Kabul etmis ama menajer parayi biraz arttirmis demisti , evet demba ba transferinden vazgecilmis platin nedeniyle.
Verdiğim haber de kendisinin (Ali Naci Küçük/Hürriyet)
Benim kafama takılan Demba Ba'nın ayağında platin olduğu yazılmış. Doğru mu acaba? Kardeşimin ayağında da var ve çok etkiliyor koşmasını.
Edit: Demba Ba konusunda başkanın söyledikleri:
Demba Ba’yı çok beğendiklerini kaydeden Aysal, “Fatih hocamızın isteği doğrultusunda girişimlerimiz oldu. Ancak daha sonra vazgeçtik. Çünkü elimizde Elmander, Umut ve Necati var. Baros’un durumu da belirsiz. Bizim alacağımız golcü çok daha üst düzey bir isim olmalı. Bu isim Demba Ba olamazdı” dedi.
Demba Ba'dan çok daha üst düzey bir isim olarak kimi alacağız çok merak ediyorum. Başkan saçmalamış bence.
Demba Ba çok üst düzey bir isim bence, bunu Hoffenheim'de yaptığı çıkışla, sonrada Newcastle'de sergilediği performansla yeterince gösterdi. Platin kariyernin başından beri varmıydı? -varsa bir oyuncu böyle performans sergiliyorsa alınmamasının sebebi platin olarak gösterilmemeli.
Demba Ba'nın ayağında platin olmasaydı demekki rüzgarın oğlu gibi birşey olurdu.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sportif A.Ş'ye transferlerin devamı da gündemdeymiş şu son zamanda. Kurumsallaşmanın sağlam şekilde devam etmesi isteniyormuş. Demba Ba'nın platin olayını sordum, tamamen bahane ben öyle birşey duymadım maliyeti fazla onun için askıya alındı. Adebayor için uğraşılıyor eğer Demba Ba maliyetine filan çekilirse o tercih edilecek dedi. Milito hala gündemde.
Barnetta'nın Temmuz ayında bonservisi elinde olacak, gündemde o var kesinlikle. Assaidi filan eğer istenen hamleler gerçekleşmezse olacak. Bu arada Andrei Arshavin için de yokluyormuşuz yine.
Lütfi Arıboğan'ın koç arayışlarında başrolde olacağını söyledi ve Erman Kunter, Orhun Ene (maalesef) varmış Türk olarak gündemde. Obradovic'in isteyeceği bütçeyi karşılamamız zormuş.
Yine yeni yeniden Melo ve Hamit'i sordumMelo konusunda anlamadığım kadar rahat transfer komitesi dedi ve Hamit konusunda da menajerinin fiyat düşmesi için ilgilenmiyoruz vs dendiğini söyledi.
Beyler neredeyse hergün birşeyler sordum adama kırmıyor beni ama biraz bunalttığımı hissettim bir de sorular biraz aynı oldu hep o yüzden daha fazla uzatmadımBenden bu kadar malzeme çıktı
![]()
Adebayor veya Demba Ba'dan birisi gelirse harika olur.Yardırır uçar gider![]()
O kadar soru sordun Dos Santos'u sormadın mı, vallaha darıldım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Çok umutlanmayın bence o maliyetler takımı altüst eder aşağı çekilmezse. Olum sor deseydin sorardık ama Gio'yla ilgili birşey yok diye biliyorum![]()
Heerenveen Genel Menajeri Johan Hansma; ''Assaidi, Heerenveen'de kalmak istemiyor.Galatasaray henüz bizimle pazarlık masasına oturmadı. Ancak Assaidi ile anlaştıklarına göre bizimle de konuşacaklar. Türk takımına her türlü kolaylığı sağlayacağız..''
Ünal Aysal: 25 Haziran'da transferlerin yüzde 90'ı tamamlanır. Belki bir oyuncu sonra alınabilir, ama bizim planlamamızda bir gecikme olacağını zannetmiyorum. 25 Haziran'da TT Arena'da taraftarımıza oyuncularımızı tanıtacağız.
Ünal Aysal: Assaidi konusunda oyuncu ile sorun yok, kulubuyle görüşüyoruz. Oyuncu Galatasaray'ı seçti...
Ünal Aysal: Demba Ba'dan vazgeçtik. Çünkü elimizde Elmander, Umut ve Necati var. Baros'un durumu da belirsiz. Daha üst düzey bir oyuncuya yönelmeliyiz.
Bak bak takımla görüşmeden oyuncuyla görüşmüşüz hiç etik değilAvrupalı'nın hali başka
![]()
Oyuncumuzu ayartıyola'![]()
Baros taa sezon başında satılmalıydı, kumar oynandı ama tutmadı, elimizde kaldı baros![]()
İşleyiş öyle değil ki, kulübe oyuncusu ile ilgilendiğini bildiren yazı gönderirsen zaten sorun yok, kulüple görüşmek demek bu. Yoksa kulüple her konuda anlaşıp sonra oyuncuya geçme durumu yok, öyle olsa bu gereksiz zaman kaybı ve oyuncunun olası red kararına göre gereksiz olurdu.
O sebeple kulübü bilgilendirmek yetiyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Abi şimdi haklısın da Avrupalı'nın hali başka gerçekten.Türkiye'de bonservisi elinde olan oyuncuyu ayrıldığı kulübe sorarak almak gerekiyor.Sonra çıkıyor bir başkan yok Galatasaray fırsatçı da bilmem ne de diye açıklama yapıyor.Sanırım Gaziantep'in oyuncusuyla adımız geçiyor.Başkan açıklama yapıyor ilgilenmiyoruz diye, Gaziantep başkanı çıkıyor Galatasaray oyuncumuzu ayartmasın diyor.Zaten Kayseri'ye değinmiyorum bile.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Başkan Aysal, Heerenveen forması giyen Faslı yıldız Ossama Assaidi’nin İstanbul’a getirilmesiyle ilgili olarak, “Kulübünün haberi olmadan böyle bir şey olur mu? Kulübü izin verdi, biz de İstanbul’a getirdik. Assaidi ile sorun yok. Heerenveen ile görüşmeler ise devam ediyor. Katar’dan aldığı cazip tekliflere karşın Galatasaray’ı tercih etti. Assaidi gelecek vaad eden, yetenekli ve başarıya aç bir oyuncu” diye konuştu.Her ikisi de doğru söylüyorsa kulübünden oyuncuyla görüşmek için izin alınmış, daha sonra oyuncuyla gelmek isteyip istemediği ve şartlar konusunda görüşülmüş, kulübüyle ise henüz bonservis bedeli konusunda bir görüşme olmamış. Assaidi transferine karar verirsek ve oyuncuyla da şartlarda anlaşırsak kulübüyle pazarlığa oturulacak.Heerenveen Genel Menajeri Johan Hansma; ''Assaidi, Heerenveen'de kalmak istemiyor.Galatasaray henüz bizimle pazarlık masasına oturmadı. Ancak Assaidi ile anlaştıklarına göre bizimle de konuşacaklar. Türk takımına her türlü kolaylığı sağlayacağız..''
Diğer seçenekler ise ya Başkan ya Heerenveen Genel Menajeri yalan söylüyor ya da konuyla ilgili haberlerden en azından biri yalan.
Dany,umut,assaidi,melo,hamit diye düşünüyorum 25 hazirandaki imzaları... Ne dersiniz bi yıldız açıklanır mı?