İmzalamadan vazgeçmekte ne var ki olabilir demek ki daha iyisini bulmuşuz.
İmzalamadan vazgeçmekte ne var ki olabilir demek ki daha iyisini bulmuşuz.
Ulan herkes MIT olmuş CIA olmuş. Telefon konuşmalarını tespit ediyolar, şahsi mailleri buluyolar falan. Ayrıca vazgeçtiysek nolmuş oyuncuyu isteriz, imza aşamasına geliriz ama başka bi gelişme olur almayız kim ne diyebilir. Ciddi anlamda gıcık oluyorum bu yapılanlara sırf gündem yaratıp gazete aldırmak için saçma sapan hareketler yapıyorlar.
Screw you guys, I'm goin' home
Alayını alırız, almayız millete ne ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ayıp olmuş adama![]()
![]()
Galatasarayin yaptigi hic etik degil![]()
Demba Ba bitmişuA foruma sardım bu aralar transfer dönemi nedeniyle her yeri geziyorum. Ordan bi abi Demba Ba'yla Assaidi bitti hoca beklemeye aldı onları, onay verdiği an imzalar atılır diyor. Ne kadar doğrudur bilemem ama güvenilir birine benziyor
![]()
iki kanadada oyuncu arıyorsak keşke belhanda,ait fana, boudebouz,dan birini alsak. Maiga'da forvette tam aradığımız oyuncu olur. Valla çok sabırszlanyorum 25 haziran için.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20803646.asp
Bakalım ne çıkacak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Dany'den sonra diyor da Dany bende büyük bomba etkisi oluşturmadı.
Hurma'nın yüksek para istemesini anlıyorum. Neticede elinde büyüklerin istediği oyuncu varsa fazla istersin. Büyük takımda oyuncuyu istiyorsa büyük parayı verir.
En azından kulüp bazında görüşmelerin başlaması olumlu bir gelişmedir. Yarın öbür gün Kayseri tarafından oyuncumuzu ayartıyorlar gibi bir çıkış gelirse bu görüşmeyi hatırlatırız.
bence bitti trnsfer. Geçen sene acemilikten dolayı açıklamışlardı.
Kap'a bildirdiysek olmaz o transfer![]()
amrabatı kapa bildirdiğimize göre assaidi GS 'da diyebilir miyiz ?![]()
Bu Kayseri beni öldürücek.Kesin bir dille hem Hasan Ali hem Amrabat'ı satmıyoruz dediler yine sattılar önceki Mehmet Topuz&Gökhan Ünal vakası gibi.![]()
Transferin gerçekleşme olasılığı % 50'den fazla değil, inşallah olur Amrabat.
Yine mi AmrabatKAP'a bildirilmesiyle transfer kesin yattı
![]()
Hasan Ali'yi 4-5 milyon euroya elinden çıkaran Kayseri Amrabat için 7-8 den aşşağı istemez.Verilirse 5 milyon euro civarı verilsin.Üstünü isterlerse bıraksınlar anlaşmayı.Başka oyuncu mu yok?Amrabat,Amrabat sıktı iyice valla.Alıyorsak alalımda bitsin şu mesele.
15M Euro diye okudum bir yerde. eğer öyleyse imkansız ama sanmam o kadar uçacaklarını..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
15M€ Amrabat'a öldürsen vermezler. Giderler Adebayor'u falan alırlar![]()
Hurma da hemen açıklama yapmış , teklif istediğimizden düşük diye . KAP'a bildirilmiş bir konuda ne diye açıklama yapılır anlamam ki . Adam bildirmiş görüşmeye başladık diye , ne diye çıkıp da teklifi düşük bulduğunu söylüyorsun ? Neden gizli tutmuyorsun şu görüşmeleri ? Az bulduysan git görüştüğün adamlara söyle az bulduk diye , otur yeni teklif bekle . Çok kızıyorum bu adama.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Teklifi beğenmedilerse almayız bu kadar basit.Galatasaray'a gelecek oyuncu mu bulamayacağız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
10 çok fazla 6-7 de fazla 4-5 den fazlasını vermeyelim aslında 5-6 ya eljero elia ı alırız da kimsenin aklına gelmiyo![]()
Ne Amrabatmış birader...
Bırakın gelmesin şu adam. 5-6 Milyona gelecek beni deli edecek. Assaidi 2-3 e getiriliyorsa getirilsin yoksa o da gelmesin. Gidin Afrika'dan getirin bir adam. Yıllık 1 milyon verin bakın ne biçim koşuyor.
Football is simple,but Football Manager is not