Sayfa 75 / 156 İlkİlk ... 2565737475767785125 ... SonSon
2,221 ile 2,250 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ayyıldız Tim Mosad ağına girsin helal olsun diyim..Bana ufak sitelerle gelmesinler.Madem bu ülkeyi cok seviyorlar.Girsin bilgi sızdırsın acıklasın.

Anonymous ‏FREE FİLİSTİN adı altında MOSAD'a saldırı düzenlemişti.Siteyi engellemişti bir süre.REDHACK ile.
    Ayyıldız Tim

Arkadaslar Oncelikle Sunu Söylemek Istiyorum Mossad Bm Pentagon Hackleyen Sadece Ayyildiz Timdir ! Israil Sitelerini Indirmekle Kalmayip Israil Radyosunda Kuran-i Kerim Dinletende Biziz Danimarkada Ve Abd De Peygamber Efendimize Hakaret Edilirken Danimarka Ve Abd Sitelerinide Hackleyende Biziz Erik Rush Denilen Serefsiz Tüm Muslumanlari Oldurun Derken Sitesini 3 Gün Kapatan Da Biziz Ayni Zamanda Dtp Hackleyende Biziz Bdp Kapatan Da Biziz Anf (Firat Haber Ajansi) Kapatanda Biziz ! Bunlari Neden Mi Yazdik ? Cunku Hala Ne Yaptiniz Diyenler Var Keske Herbiriniz Bunun Binde Birini Yapsaydiniz !!! Simdi Isteyen Istedigini Desteklemeye Devam Etsin Ama Buraya Gelipte Ne Yaptiniz Demesin !!!

Videomuzda Bazi Haberleri Bulabilirsiniz Link : https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater

artık bi helal olsun dersin

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Herkes kendi penceresinden bakmakta özgür. Ayrıca özgürlükler icin sokağa dökülen bu iyi niyetli ve siyasi bir iradeye mensup olmayan vatanseverler bundan 13 yıl önce falan dershaneler basıldığında ya da sırf dini inancının emrettiği icin başörtüsünü çıkarmayanların eğitim hakkı elinden alındığında neredeydi acaba?
    işte bu yüzden samimiyetlerine inanmıyorum. özgürlüklerin kısıtlandıklarını iddia edenler o zaman da tepki gösterseydi samimiyetlerine inanırdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polisi destekleyen arkadaşlar? Polis olmadan nasıl yürünüyormuş? Kim olay çıkarıyormuş? Suçlu kimmiş? Hata kimdeymiş?

Biraz açın gözleri artık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kadir Topbaş "Mimarlarla görüştük kabul ettiler" dedikten 38 saniye sonra Mimarlar Odası tarafından yalanlandı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an orada olmak vardı. Ahhh Antalya'ya olmadık zamanda geldim
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Taksim , İstanbul , Turkey !

İŞTE BU !

Last edited by petrol_fb12 : 08.Haziran.2013 at 22:07

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ÜSTEKKİ FOTOLARA BAKIP BU FOTOYA BAKIP.ACIYORUM.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

boyle bir suclama varsa sorusturulmali, havada kalmamasi lazim bunlarin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Metro seferleri gece 4 e kadar uzatılırken Kadikoy-Besiktas vapur seferlerini iptal edildi..

Başbakan UEFA'YA gidicekmiş Taksim'de Seyircisiz Maç Oynatmak için

İZMİR !

Del Piero_10 Misafir

Selahattin Demirtaş, Öcalan'ın Gezi Parkı ile ilgili olarak "Direnişi anlamlı buluyor ve selamlıyorum. Elbetteki bu duruş yeni bir siyasal kırılma yaratmıştır. Ancak hiç kimse ulusalcı, milliyetçi, darbeci çevrelere de kendini kullandırmamalı. Bu hareketin onların denetimine girmesine Türkiyeli demokrat, devrimci, yurtsever ve ilerici çevreler izin vermelidir"dediğini belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ocalanin dediklerine kulak asmak yerine halkinin ne dedigini dinlesen daha guzel olmaz mi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Del Piero_10

Başbakan Diyarbakır'da izin verdi sesin cıkmadı burda mı sesin cıktı ?

ADALET'in bu mu ?

Doğru ya.Sana göre AKP Desteklemeyen Dinsizdi ..

Pardon Pardon Pardon.

Del Piero_10 Misafir

@Del Piero_10

Başbakan Diyarbakır'da izin verdi sesin cıkmadı burda mı sesin cıktı ?

ADALET'in bu mu ?

Doğru ya.Sana göre AKP Desteklemeyen Dinsizdi ..

Pardon Pardon Pardon.
    Bu konuyla ilgili bir sitem belirtmedim. Yaptığı işi oyun zanneden birkaç kişi belki ayılır diye umarım. İşgal, direniş vs kelimelerin hangi jargona ait olduğunu ve kimler tarafından kullanıldığını araştırsınlar.

AKP desteklemeyen dinsizdir gibi bir laf etmedim. Ancak bilinçli müslümanların kahir ekseriyetinin AKP'ye oy verdiği bir gerçek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bu konuyla ilgili bir sitem belirtmedim. Yaptığı işi oyun zanneden birkaç kişi belki ayılır diye umarım. İşgal, direniş vs kelimelerin hangi jargona ait olduğunu ve kimler tarafından kullanıldığını araştırsınlar.

AKP desteklemeyen dinsizdir gibi bir laf etmedim. Ancak bilinçli müslümanların kahir ekseriyetinin AKP'ye oy verdiği bir gerçek.
    Ben niye vermiyorum ?

İşgal Direniş Vs.Türkçe kelimelerdir.Herkes kullanır..

Karabük Taraftarının bir lafı vardır.."DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ" onlar'damı o jargona giriyor ?

Bende bilinçli müslümanım ama Egemen Bağış'ın bizim verdiğimiz parayla..

Yılbaşı çeki altında Gazete çalışanlarına 350.000 Bin TL verdiğini unutmadım ?

Şu var herkesi aynı kefeye koyma.

Del Piero_10 Misafir

Ben niye vermiyorum ?

İşgal Direniş Vs.Türkçe kelimelerdir.Herkes kullanır..

Karabük Taraftarının bir lafı vardır.."DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ" onlar'damı o jargona giriyor ?
    Muhtemelen. Karabük taraftarı sol görüşlü değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaş spora niye siyaset karıştırıyorsun? Bir tribün sloganını niye politik görüşe bağlıyorsun?

çArşı'nın A'sı anarşiden ileri geliyor. Kaç tane kural dışı başkaldırısını gördün çArşı'nın?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bilmem..Araştırmadım.

@erdem344

Olayın 2 tane ağaç yüzünden cıktığını zanneden kesme anlatmak bıktım..

Olay iki tane ağaç değil !

Susa susa içine atılmış bir toplumun kusmasıdır..

Şöyle bir şey sunayım..

Eskiden Laleli'de barlar Ramazan'da kapalıydı..

2012 Geldiğinde çoğu açık..Hani bu toplum "İSLAM" benimsiyordu ?

İddaa Oynama yüzde yüz.Şans oyunları keza..

İnsanları gözünü PARA ile bürümüşler..O yüzden kafalarını kaldırmadılar..

Sokak Ropartajları Reyhanlı nedir diye bir ropartaj vardı.Aç izle yarısından coğu bilmiyor..

Yani öyle tek taraflı konuşmak en kolayı.Olayları bütün almak lazım..

İstiyen Oruç tutar istiyen tutmaz senin önünde yiyiorrsa Allah günah defterine yazıyor.Hiç merak etmesin o.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öcalan'ın bunu demesi direnişe gölge düşüremez. Malum PKK ile müzakere yapmak için Öcalan'la görüşüp ona bu açıklamaları yapma hakkını veren bir hükümetimiz var. Eğer Öcalan bu açıklamaları yapıyorsa veya yapabiliyorsa bunda R.Tayyip Erdoğan ve hükümetinin katkısı vardır. O adama tvsinden tutunda odasının metrekaresine kadar herşeyini verip birde muhatap aldılar. Ama tabi onlar konuşulmaz. Terörü bitirmiş oluyor AKP... Tabi.

Öcalanda bu durumdan yararlanıp açıklama yapıyor gündem olur bu... Bakın Teröristlerde işin içinde bu masum bir eylem değil... Adamlar PKK ile masaya oturmuş diyorum be PKK...

Bebek katili demek bile yasak ülkede.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O bayraklar indirilmiş taraftarlar tarafından.

Eylemin amacını saptırmaz bunlar. hükümet çıkıp bunları eleştirmesin. Diyarbakırda olanlar , dağdan inenleri karşılamalar unutulmadı daha.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

öcalan ağzına "direniş" kelimesini aldı diye mi bizim kullandığımız "direniş" kelimesi kirlenecek

Komik olmayın.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    öcalan ağzına "direniş" kelimesini aldı diye mi bizim kullandığımız "direniş" kelimesi kirlenecek

Komik olmayın.
    öcalan'ın ağzına almasına gerek yok bunlar zaten marksizme ait terimler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

öcalan posteri asıldı diye ülke bölünmez merak etmeyin

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Şunu da unutmamak gerekir:

Del Piero_10 Misafir

Dediğim gibi benim derdim öcalan posteri açılması değil, bir kısım insan isteği ve bilgisi dışında bu ideolojinin değirmenine su taşıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Dediğim gibi benim derdim öcalan posteri açılması değil, bir kısım insan isteği ve bilgisi dışında bu ideolojinin değirmenine su taşıyor.
    Şu an Öcalan ve BDP'nin tek kurtuluşu AKP'dir, onun için onlar bu eylemde hükümetin topluluğu marjinal gösterme çabası nedeniyle oradalar (ben bunları yiyen yok sanıyodum varmış) yani bilinçli (sadece müslümanlarda olmayan kavram) hiç bir bölücü örgüt sempatizanı orada AKP istifa diye bağırmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu akşamki Taksim alemlere ibret oldu ibret. Hepimiz kardeşiz ulan!

Bu insanlara müdahale olmayınca gayet sakin ve dillere destan güzellikte gösteri olabiliyormuş değil mi ? Bazılarına en büyüğünden kapak olsun.

[YOUTUBE="VprKpxlWGGo"]Ne güzel konuşmuş[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Programın adına uygun konuşmuş.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Okumalısın.

Sevgili Arkadaşlar, aşağıda gördüğünüz bu zat-ı muhterem kamuoyunu yalan yanlış bilgilendirmektedir. Yanlış bilgilendirdiği konulara gelirsek:

1) Bahsettiği parkın ismi geçmişte "İnönü Gezisi Parkı" değil, "İnönü Gezi Parkı"'dır.

2) O parka o adın verilmesinin sebebi de İnönü gezsin diye yapılmış olması değil içerisinde İnönü Heykeli dikilmiş olmasıdır.

3) Dikilen İnönü heykeli Adnan Menderes döneminde değil 80 ihtilali sonrasında (1981’de) kaldırılmış ve parkın ismi "Taksim Gezi Parkı" olarak o dönem değiştirilmiştir. Hatta 60 ihtilalinde dikilen Taksim'in tam ortasındaki süngü heykeli de 80 ihtilali döneminde kaldırılmıştır. Kanalda boy gösteren kişi Menderes'in arkasına sığınarak yapılan yıkımları haklı göstermeye çalışmaktadır. Kaldı ki Menderes Vatan Caddesi'nin açılışı sırasında Topçu Kışlası'ndan çok daha eski, eşsiz İslam eserlerini, onlarca camiyi ve sayısız kabri yıkmakta sakınca görmemiş, dümdüz edip yol yapmıştır.

4) Parklarda yaşanabilecek sorunlara gelince, bu belediyelerin ve kamu idaresinin halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek gerekli aydınlatma ve güvenliği sağlamamasından kaynaklanmaktadır. Zat-ı muhteremin bu parkta bugüne kadar kültürel çalışmaların yer almadığını söylemesi de büyük bir yalandır. Parkın otel tarafındaki düzlüğünde yer alan büyük bakır kaplamalı havuz, başbakanın belediye başkanlığı döneminde bakırları çalınarak basit bir havuz haline getirilmiş, o güne kadar bu havuz etrafında sergilenen açık hava sergileri, şiir okumaları, kitap sergileri, kermesler güvenlik gerekçesiyle belediye tarafından iptal edilmiştir. Aynı dönemde öğrencilerin ekonomik bir şekilde mezuniyet baloları yaptığı, kültür ve sanat adına müzikal faaliyetlerin gösterildiği, bir dönem halkın konser ihtiyaçlarının karşılandığı gazino yıkılarak bir süre boş tutulmuş, parkın daha da ıssızlaştırılması sağlanmış, daha sonra evlendirme dairesi haline getirilmiştir. Onun altındaki Taksim Sanat Galerisi de sürekli olarak tadilat adı altında kapatılarak kültürel çalışmaların yapımı engellenmiştir.

5) Daha da geçmişe gidersek 1600'lü yıllarda (yani İstanbul'un fethinden sonra) Taksim mezarlıkların yer aldığı bir alanken 1700'lü yıllarda Beyoğlu ve Galata'ya su dağıtımı için III. Ahmet döneminde çalışmalara başlanmış, I. Mahmut döneminde de bitirilmiştir. 1839 yılında da son şeklini almıştır. Bölgeye 1780 yılında III. Selim zamanında Topçu Kışlası inşaat edilmiştir, yeri de şimdiki metro girişinin tam bulunduğu yerdir. Mimarı Krikor Balyan olan bu kışla Hint ve Rus mimarisinden izler taşır, geleneksel Türk, Osmanlı ve İslam mimarisiyle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Acaba kiliseyi taksim meydanına cephe haline getirmek isteyen başbakan Ortodoks Rusya'ya özel bir mesaj mı vermek istemektedir? Acaba bütün bu çalışmalarını da cami ile kamufle ederek müslüman halkın gözünü boyamaya mı çalışmaktadır? Yapılması düşünülen Topçu Kışla'sının mimari dokusuyla ve öne çıkan kiliseyle Taksim Meydanı'nın Kızıl Meydan'dan bir farkı kalmayacaktır.

6) Topçu Kışlası bir kışla olarak faaliyet gösteremeyeceğinden burada yapılmak istenen şey aslında kültürel ve doğal sit alanlarını talan etmek, ticari amaçla beton yığını haline getirmek olabilir mi? O arazi imara açıldığı takdirde arsa olarak Türkiye'nin en değerli arazilerinden biri haline gelecektir. Eğer ki amaç talan ise kışlanın geçmişteki varlığı imar talanına payanda olmaktadır.

7) Sarıyer’e dair sunucunun yaptığı bilgilendirme de doğru değildir. Sarıyer 1930 yılında ilçe olarak belirlenmiş, ilk belediye seçimi 1984 yılında yapılmıştır. O günden beri de sınırları hiçbir zaman değiştirilmemiştir.

Tüm bu bigiler ışığında Mavi Karadeniz Tv’de “Fıkra Zamanı” isimli programın sunucusu Abdurrahman Uzun’u kamuoyunu yanlış bilgilendirmeden ve yanlış bilgilerle galeyana getirmekten dolayı suçluyoruz. Yalan söyelyerek yaptığı bütün suçlamaları ispata çağırıyoruz. Bu konuda hukuki mücadele için ilgilileri göreve davet ediyoruz.

Mesaj Yetkileri