Sayfa 75 / 88 İlkİlk ... 2565737475767785 ... SonSon
2,221 ile 2,250 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Oyuncuların özellikle savunma bölgesinde topu ayaklarından abartı şekilde açması düzeltilmiş çok şükür.

2 hazırlık maçı yaptım, 3 oyuncum sakatlandı şu ana kadar. Ancak maçta değil antrenmanda sakatlandılar.

İlk maçımda ofansif beklerimle (ikisi de sağ) 2 gol buldum. 5-3-2 diziliminde beklerim sıkça rakip ceza alanına girdiler ve müsait pozisyonlar yakaladılar. Önceki versiyonda iki yönlü bekler çok etkiliydi onu biliyorum da bu acaba tek maçlık bir tesadüf mü oldu yoksa bu versiyonda da hücum görevi verilen bekler çok etkili mi olacak bakalım.

Kaleciler ortadan kolay gol yiyor gibi. Oynadığım 2 maçta da ortaya çekilen şutlarda kaleciler oldukları yerde uçtular ve top kollarına çarpıp ağlara gitti.

2 maçta değerlendirmek erken olur normalde ancak görünen köy kılavuz istemez diye bir şey de var. Kalecilerin oldukları yerde uçup (veya yatıp) gol yemesi bu versiyonda en çok şikayet edilecek şeylderden biri olacak bence:

1.gol:

2.gol:

3.gol:

4.gol:

5.gol:

6.gol:

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gabi abi bir ara Videoları gif'e dönüştürme konusunda biraz yardımcı olayım sana görseller hareketlensin. Sene olmuş 2014 sen buradaki gençlere Çizgi Roman tadında gol gösterimi yapıyosun oldu mu şimdi
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Gabi abi bir ara Videoları gif'e dönüştürme konusunda biraz yardımcı olayım sana görseller hareketlensin. Sene olmuş 2014 sen buradaki gençlere Çizgi Roman tadında gol gösterimi yapıyosun oldu mu şimdi
    Ya aslında video olarak eklemek istiyorum ama 10 saniyelik bir videonun bile dönüştürme ve upload işlemi çok uzun sürüyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Arkadaşlar yeni güncellemeyle ilgili yorum yapacak biri var mı oyun hatalarının giderlidiğine dair ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Bunu forumda 100.kez soruyorum herhalde taktiğe uyumu hızlıca arttırmak için sene başında antrenmanı nasıl yapıyorduk?

Takım çalışması ile taktik antremanı yaptır

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu nasıl direkdır ya her mac en az 2 direk hayda :S

Filip Holosko'yu peşin 4.9 Milyon Euro'ya Krasnodar'a ittirdim.
    Sevdim ben bu güncellemeyi.

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Filip Holosko'yu peşin 4.9 Milyon Euro'ya Krasnodar'a ittirdim.
    Sevdim ben bu güncellemeyi.
    Bende 3.3 m € peşin ittirdim. Hata mı ettik acaba

Edit: İsmail Köybaşı sakat sakat 2.1 m € ya Al-Ahly 'e gitti.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İlk maçta Sneijder kornerden gol attı

Karamboller devam ediyormu arkadaşlar?

Quote Originally Posted by Ramoscu View Post
    Karamboller devam ediyormu arkadaşlar?
    Normal derecede. Bence oyun çıktığından bu yana oynanabilirlik olarak en iyi düzeyde

Quote Originally Posted by jAsain View Post
    Normal derecede. Bence oyun çıktığından bu yana oynanabilirlik olarak en iyi düzeyde
    Önceden de hiç olmuyodu. normal olsun yeter sanırım

Ne denediysem olmuyor. Konyaspor bile Arenada bana karşı % 59 topla oynuyor. aynı sistem aynı taktik. güncellemeden sonra ney farkettide böyle istatistiklerle karşılaşıyorum anlamadım.

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Ne denediysem olmuyor. Konyaspor bile Arenada bana karşı % 59 topla oynuyor. aynı sistem aynı taktik. güncellemeden sonra ney farkettide böyle istatistiklerle karşılaşıyorum anlamadım.
    Şöyle Olabilir mi Acaba ?

Güncellemeden Önce Topa Hakim Bir Futbol Oynamak Hataydı. Ama Güncellemede de Tam Tersi Topa Hakimiyete Dayanan Taktikler Kazanıyor

Yani Taktikte Güncellemeden Sonrakinde Zıtlık Var Hoş Bir Durum Değil Ama Güncellemeye Uygun Taktikler Yapmalısın Bu İşler Böyle

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Sakatlıklar yine aynı yine aynı tam kadro çıkamadım bir türlü sahaya sürekli sakatlık oluyor
    malatyAdana!

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Yeni guncellemeyle oynadigim tum maclar oncesi yardimcim "mac antrenmani olarak defansif duran top calissak iyi olur" diyor. Takimlar iyi de degil; orta siradakine de soyledi, sonuncuya da, kendi saha macima da, deplasmana da... Burada bir hata olustu sanirim.

Bunun yanisira eski guncelde oturan taktigin verimi guncel gelince dustu.

Bunun aciklamasini "bilincli ya da bilincsizce onceki gunceldeki aciklarin uzerine kurulan taktik" olarak yapabiliyoruz, tamam, ama takimin uyumu etkilendi asil.

Yani taktigi uygulayabilmeyi gectim, iki gun once yuksek takim uyumu sayesinde siir gibi oynayan, arkadasina gozu kapali pas atan adam %45 pas yuzdesiyle oynamaya basladi.

Estetik bir detay; sahada ayak disiyla sut ceken ve pas verenler gordum, guzel olmus. Daha once varmiydi bilmiyorum, yeni gordum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Alman Milli takımını güncellememiştim :@ tekrar başla şimdi yiyosa :@
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Güncellemeyle Alman gençleri aşmışlar kendilerini..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

vodafone arena'nın bitiş tarihi nedir yeni güncellemede? malum hem yönetim hem vodafone stadın 30 ağustosa yetişeceğini açıkladı..
    umarım yine "öyle dediler ama biz daha iyi biliriz" şeklinde bi yorumla stadın açılışı ertelenmemiştir. resmi açıklamalar var bu konuda.

20. Default

Quote Originally Posted by serwan View Post
    vodafone arena'nın bitiş tarihi nedir yeni güncellemede? malum hem yönetim hem vodafone stadın 30 ağustosa yetişeceğini açıkladı..
    umarım yine "öyle dediler ama biz daha iyi biliriz" şeklinde bi yorumla stadın açılışı ertelenmemiştir. resmi açıklamalar var bu konuda.
    1/1/2015... Yine kafalarına göre yazmışlar tarihi.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Bi yetkili cevap verir umarım buna.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Kafayla alakalı bir durum yok ortada, normalde stat bitene kadar statlar oyuna eklenmiyor, en azından %100 kesinleşene kadar. Adnan polatta seneler önce sezon başına yetiştireceğiz demişti de sezonun ortasında bile zorla açılmıştı stat. Türkiyede stat yapmak istiyorsan çok fazla sorun oluyor. Ağustosa yetişeceğinede pek inanmıyorum ben

İzlediğim videoya dayanadak daha stadın %25inin bile tamamlanmadığını görüyorum. Daha çimentolar dökülecek, o çimento en az 3 ay bekletilecek, çim ekilecek, ağustos çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Erken bitireyim diye her şeyi erkenden yapmaya çalışırlarsa çıkabilecek sorunlara değinmiyorum bile Galatasarayın yaşadıkları ortada

23. Default

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Kafayla alakalı bir durum yok ortada, normalde stat bitene kadar statlar oyuna eklenmiyor, en azından %100 kesinleşene kadar. Adnan polatta seneler önce sezon başına yetiştireceğiz demişti de sezonun ortasında bile zorla açılmıştı stat. Türkiyede stat yapmak istiyorsan çok fazla sorun oluyor. Ağustosa yetişeceğinede pek inanmıyorum ben

İzlediğim videoya dayanadak daha stadın %25inin bile tamamlanmadığını görüyorum. Daha çimentolar dökülecek, o çimento en az 3 ay bekletilecek, çim ekilecek, ağustos çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Erken bitireyim diye her şeyi erkenden yapmaya çalışırlarsa çıkabilecek sorunlara değinmiyorum bile Galatasarayın yaşadıkları ortada
    Hocam bana göre de ağustos da bitmeyecek gibi. Ama yetkili açıklamaları falan hep ağustosu söylüyor. Tahmin ile yazmak ağustosu yazmaktan daha mantıksız bana göre. Fm nin yetkilileri de kendi tahminini yazmış. Benim tahminim de devre arası ile devre başlangıcının arası bir dönem. Eee ne olacak şimdi ? Tahmin kişiye göre değişir normal olarak ama kulüp yetkilileri hep aynı tarihi söylüyor.

ocak ayına geldim ve Türkiye kupası maçları var. 2 günde 1 maç olur mu ? sigames yaptı oldu

25. Default

Gözlemlediğin bana göre en iyi gelişme rakip takımın futbolcuları her maçta sana karşı hattrick yapmıyor. Şu güncellemeye kadar maçta 3 gol yiyorsam 3golde aynı oyuncudan yiyordum. Ve tabiki her maç bana karşı hattrick yaptıkları için de sinirden duvarları yumrukluyordum. Kendimi gol krallığını etkilemek için yaratılmış birisi gibi gördüyordum

26. Default

Arkadaşlar yeni kariyere geçeceğim güncellemeden önce sinan bolatı kaleci olarak alıyordum lakin şimdi kayseride kariyerime sivassporla başlıyorum bütçe olarak 750 euro veriyorlar bana uygun fiyatta ama her topu yemeyecek elle kontrolu güzel olan yerli yabancı kaleci öneririr misiniz alabileceğim bir kaleci olsun

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Mutlak gol şansları fazlalaştı mı yoksa bana mı öyle geldi.

Dortmund daki transfer sorunu kalkmış galiba ama şimdi Beşiktaşta var.benim ilk güncellemede o kAdar uğraşıp zar zor bulduğum Mario Pugliese,Richario Zivkovic,Daniele Rugani,Sebastian Driussi sözleşme görüşmelerine başlamıyo bu 4 oyuncuyu da ben hep alırdım sezon başında Beşiktaş kariyerlerimde buna benzer sorunu olan var mı ?

Genel olarak yeni güncellemenin sonuçlarından memnun musunuz ?

30. Default

Güncellemenin bütün nimetlerinden faydalanmak için Fenerbahçe ile yeni bir kariyer açtım. Daha oyunu açalı 10 dakika oldu. Alper Potuk un yedek takımda olması dışında bir sorun görmedim.

Sayfa 75 / 88 İlkİlk ... 2565737475767785 ... SonSon

Mesaj Yetkileri