hayırlı olsun ne diyelim. inşAllah başarılı olur. karşılığına çok büyük bir ücretle alıcak baksanıza.
1 milyon Euro'ya imza attıysa yazıklar olsun gerçekten, Fenerbahçe'de çok daha iyi para alabilir, en az 2 milyon Euro verir bizim yönetim, zaten iyileştirme yapılacağını da söylemişti ama sanırım Aurelio'nun menajeri 3 milyon Euro istemiş bizim yönetimden, bu yüzden bizimkiler de yanaşmamış.
Aragones de ne şanslı, gelir gelmez çiçeği aldı, çiçeği veren de çiçekten güzel![]()
Güiza transferi bence bitirilmiştir.Açıklanmasının gecikmesinin sebebini ise şöyle düşünüyorum.Bildiğiniz gibi Güiza Avrupa şampiyonasındaydı ve turnuvadan sonra bütün milli oyuncular tatil yaptılar.Kulüplerinin kamplarına henüz katılmış değiller.Fenerbahçe yönetimide Güiza kampa katılacağı zaman açıklayıp gündemin Güiza'dan oluşmasını isteyecektir.
Aurellio konusunda ise eğer gerçekten 1 milyon Euro'ya gitmişse İspanya'da oynamayı çok istiyordur demektir.Ne diyelim hayırlı olsun ama Fenerbahçe için büyük eksik olacak.Yerine kaliteli bir oyuncu alınmalı.
So what?
Saike
Tutumlu bey ne kadar alacak ondan ne haber ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Transfer gerçekleşebilir ancak Marca,As bu gazetelere inanmayın bence çünkü bu gazeteler oranın Fotomaç,Fanatik gibi gazeteleri.
Şimdi Lig tv'de sarı kanaryalar programında gitmişler Mallorca basın sözcüsü bize ulaşan teklif yok dedi ancak serbest kalması için belirli bir miktar var onu federasyona yatırırlar olur dedi.Sonra Güiza ile konuştular.O da henüz kara vermediğini şampiyonluğun tadını çıkardıktan sonra karar vereceğini söyledi bence de olursa bu transfer Güiza'nın tatili bittikten sonra açıklanır.
arkadaşlar yanlış anlamayın ama güizayı ciddi anlamda roma arsenal istiyorsa güiza o takımları tercih eder.bence fenerbahçe büyük yol katetti ama daha kesin değil heralde yakında çıkar kokusu.
Biz Tutumlu'ya sallıyoruz ki bence haklıyız o ayrı da Aurelio'yu anlamakta güç Şampiyonlar Ligi'nden kümede kalma savaşına
fenerbahce aurellio'yu kaybetti büyük sorun yaşayacak orta sahada...
Aurelio'nun tek amacı ilk sene kendisini gösterip 2.sezon büyük bir klübe gitmek olabilr. ama birde gösteremez ise? acaba burasını hiç düşündümü?
Yaşı gelmiş 31'e, bu saatten sonra büyük takımlar biraz onu zor alır, ancak olağanüstü bir performans göstermesi lazım. Hani Valencia, Villarreal gibi takımları bir derece anlarım da Betis, Deportivo, bunlara gitmek ne mantıkladır?
bence aurelio'nun kariyeri bitti..Burada paşa paşa oynamak varken kendini çok büyük riske attı..Milli takıma daha alınmayacak bence..
Haber gercek mi yani 1M € ya mı gitti :s
Eger doğruysa bence ortasaha için büyük kayıp. Fenerbahce bu mevkiye de oyuncu almalı. Maldonado, deniz ile yürümez keza.
sanırım yaşının ilerlediğini düşünüyor ki, öyle ve her futbolcu gibi ne pahasına olursa olsun avrupada foma giyme heycanını yaşamak istediğindendir. başka bir anlam veremiyorum.
Last edited by nerazzuri : 04.Temmuz.2008 at 02:45
inşAllah başarılı olur.
O kadar emeği var takımın üstünde bu saatten sonra köstek olmamız doğru olmaz.
Ben geçen sezon Tuncay'a kızmamıştım çünkü yaşı uygundu bazı hedefleri vardı ve bunları gerçekleştirmek için süresi vardı.Bu zamanda hangi zirvedeki kulüpler bu yaşta oyuncu alıyor yıldızlar hariç çoğu takım genç oyunculara yöneliyor.Milli takımın kapanacağı görüşüne bende katılıyorum.Aurelio'ya kızmasam bile anlamak güç
Aurelio baş tacı olduğu kulüpten avrupanın sıradan bir takımına gittiyse bence çok büyük hata yaptı..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Aurelio belkide kendini göstermke istemiştir. Ayrıca Maldonado hala kapalı bir kutu eğer gerçek oyununu oynarsa çok yararı dokunur Fenerbahçe'ye
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aurelio'nun kendini gösterecek birşeyi kalmadı bence artık ve hem bunu yapacak olsa bile FB daha uygun bir kulüp değil mi kendisine ? en azından cl'de oynama şansı vardı..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Bence bu haber doğru değilyinede resmi sitelerinden bakmak lazım Betis'in
Eğer doğru ise başarılar dilerim ama 1mn € için yazık etti kendine..
EDİT:Resmi sitede pek bişey göremedim benHatta hiç bişey..
Buyrun:http://www.realbetisbalompie.es/
Hiçbir oyuncu 1 mn için kurulu bir düzenini, Şampiyonlar ligini bırakıp küme düşmemeye oynayan bir takımı tercih etmez. Aurelio akıllı bir oyuncu, gideceğini sanmıyorum.
(/s)
Bende sanmıyorum 9 gibi falan Resmi site zaten yalanlayacaktır.
Güiza'da büyük şok
F.Bahçe'nin imza için beklediği İspanyol gol kralının morali alt üst olurken, durum şimdi daha da karmaşık bir hale geldi
Şok gelişme
F.Bahçe'nin imza için beklediği İspanyol gol kralının morali alt üst olurken, durum şimdi daha da karmaşık bir hale geldi.
İspanyol basını, Fenerbahçe ile anlaşan ancak aldığı cazip teklifler nedeniyle aklı karışan Daniel Güiza'nın, pazartesi günü İstanbul'a gelip sarı-lacivertlilerle resmi sözleşme yapacağını ileri sürdü. Yapılan haberlerde Barça, Arsenal, Tottenham, Sunderland, Manchester City, Porstmouth ve Roma'nın ilgilendiği La Liga'nın
gol kralının, Fenerbahçe'ye verdiği sözü tutacağı belirtildi. Ancak yaşanan şok bir gelişme, hesapları alt üst etti.
ANİDEN RAHATSIZLANDI
El Pais gazetesinin haberine göre Güiza'nın yakında dünyaevine gireceği sevgilisi Nuria Bermudez, İspanya'nın şampiyonluk kutlamaları gecesinde birden bire rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 2.5 aylık bebeğini düşürdüğü belirlenen Nuria'nın geceyi geçirdiği hastaneden çıkışta oldukça bitkin olduğu belirtildi. Bu şok gelişme tüm hesapları bozarken, Güiza'nın moralinin çok bozuk olduğu, durumun iyice karmaşık hale geldiği belirtildi.
Çok karıştı bu iş gerçekten![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cihan Kaynak nedir? Bana biraz atmasyon gibi bi haber geldi..