Bazılarına güldüm elbet![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Valla iş harbi Terim'e kaldıysa gelir Demba Ba sonuçta 7 Milyona bitmiş iş sanırım biz Amrabat'a 7 veriyorsak Demba Ba'ya da vermeliyiz Terim onay verir bence...
Yalnız biri sterlin biri euro.
12 Milyon'a filan tekabül ediyor. Gayet iyi![]()
Demba Ba aranan kan olabilir.
Aynen onu unutmuşum sonuçta bahsettiğimiz adam Demba Ba hakkını verir yani o paranın fazlasıyla...
Demba Ba'yı bilmemde Danny için hazır slogan varDan Danny dan Danny dastana. Danalar girmiş bostana
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu taraftar transferi haketmiyor![]()
1£ 1,24€ şu anda. Yani Demba Ba'nın bonservisi yaklaşık 8,7M€'ya denk geliyor, süper fiyat. Bi de bi futbolcumuza yaptığımız en güzel tezahurat Nonda'ya yapılandı, hatırlayanlar beni anlayacaktır![]()
Anlamadığım olay Ntvspor,Demba Ba ile her konuda anlaşıldı diyor.Sonrada Fatih hocanın onay vermesi bekleniyor diyor.Oyuncuları Fatih hocanın verdiği liste ile alıyorsak daha neyin onayı.Maddi konular ve Newcastle ile anlaşıldıysa ne güzel işte basın imzayı getirin.
Hamit ile yeniden ilgileniyormuşuz.İlk aşama olumlu diyor Ntvspor.Hamit indirime giderde gelir inşallah.
Oyuncunun sakatlık sorunları olduğu, daha önce 2 defa sağlık kontrollerinden geçemediği haliyle transferin riskli olduğu söyleniyor.
Bu adam demekki sağlıklı olsa uçacak.Gelsin biz iyi ederiz onu.
Öte yandan Demba Ba'nın müzmin sakat olduğu konusundaki bazı haberleri de dikkate alan sarı-kırmızılıların, oyuncuyla anlaşması halinde kapsamlı sağlık kontrolünden geçireceği ifade edildi. 27 yaşındaki Senegalli futbolcunun geçen sezon 50'nin üzerinde maç yapması ve 30'ya yakın gol atması ise sarı-kırmızılıların bu konudaki endişelerini ortadan kaldırdı.
Biz bile FM de adam alırken uzun uzun düşünüyoruz. Fatih Terim'in düşünmesi gayet doğal. Ben FM de adam alacağım zaman bi mevkiden 5-6 adama birden teklif yolluyorum. Aralarından 2-3 tanesi kabul ediyor. Uzun uzun düşünüyorum hangisini alsam diye. Bi yandan da teklifi reddedenleri kabul ettirmeye çalışıyorum. Bu da onun gibi. Listede birçok adam vardır ve hepsiyle uğraşıyorlardır tek tek.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İyi olsa 120 maç mı oynayacak gelsin gelsin renk katar.
Cidden yahu düşünsenize Şampiyonlar Ligi'nde şöyle bir 11;
Muslera
Eboue
Semih
Ujfa
Hakan
Hamit
Assaidi
Melo
Selçuk
Elmander
Demba Ba
Muhteşem ötesi olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
büyük ihtimal onaylayacaktır terim.çünkü ba tam aradığımız kan.tekniğiyle,hızıyla,yeri geldiğin de sol kanatta oynayabilmesi.çok şey katacaktır bize.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
ŞL için iyi olur da ligte bunlardan birisi yedek kalacak.Kaldı ki zaten böyle bir kadro olması çok zor.Assaidi gelir de Hamit ve Ba zor.Hatta Hamit Ba'dan da zor.Adam dünyanın parasını istiyor.Onu da anlamıyorum ya.R.Madrid'te ilk 18'e giremiyorsun gel buraya kral gibi yaşa al paranı takımın kaptanı bile olursun.
Menajer oyunları işteUzun zamandır ilgilenmiyor ayağına yatıyoruz fiyat düşsünler diye, Hamit de biz de biliyoruz o parayı başka hiçbir yerde alamayacağını. Hamit de oynamak istiyor artık, yoksa pazarlık dahi olmazdı paşa paşa dünyanın en iyi kulübünde takılırdı. Tesislerde şut çekerdi filan
![]()
Emre,Umut,Engin,Necati lig de oynayabilecek seviye de sanırımZaten 4 tane transfer söyledim neresi zor.Hamit'i bizden başka alan olursa Fener alır,Demba Ba'da ise Ntvspor'a güveniyorum.Melo'da sözde çantada keklikmiş.Assaidi'de gelecekmiş ama babası vefat etmiş maalesef,transfer aksamış.
Onlar oynayamaz demedim zaten.Kimi yedek bırakacaksın ? Defanstan birisi olmaz.Melo mu ? Demba Ba mı ? Elmander mi ? Assaidi mi ? En zayıf halka olarak ve tek ihtimal olarak Assaidi yedek kalır.Zaten geçen sene doğru düzgün kanat yoktu takımda.Bu sene de Hamit'i sayarsak solda da Assaidi yedek desek Emre/Engin olsa yine geçen seneden bir farkı kalmayacak.Assaidi gibi topu alıp kanattan yardıracak bir adam lazım kanata.Hem kanat hem forvet yabancı olursa işler karışır.Ama başka bir seçenek de yok.Assaidi kanat için son alternatif zaten.Başka birisi alınırsa o da yedek bırakılmayacak bir oyuncu olur iyice karışır işler hiç girmiyorum oraya (:
Fatih Terim varken kadroda kimsenin yeri garanti değil.Bakarsın Elmander'i keser bakarsın Demba Ba'yı keser,dinlendirir falan.Bu yıl en az 40 maç oynayacağız.Bu 40 maç içinde iskelet kadro ortalama 25-30 maç görev alır.Kimin oynayacağını düşünmek bize kalmıyor.Mesela geçen sezon başı Emre'nin Riera'yı kesip ilk 11 oynayacağını kim düşünüyordu ?
Umut gelirse bu sene Elmander-Umut rotasyonunu sıkça görürüz. Sabri biraz daha konsantre olursa Eboue-Sabri, Semih-Ujfa-Danny rotasyonları da olur. Bu sene Yekta'dan umutluyum açıkçası lig için iyi performans gösterirse oda orta sahada rotasyona girecek isimlerin içinde kendine yer bulur bence.
Mertan bu senenin yıldızı olacak.
sercanı alsak keşke bide şu mervan çelik vardı geçen sene devre arasında ilgilendiğimiz(sözde de olabilir haberleri çıkmıştı) gençlerbirliğiyle anlaşmak üzereymiş aslında o da videolardan gördüğüm kadarıyla uyabilirdi bize en azından yedek olarak bu arada aydını hiç hesaba katmıyoruz ama ben aydından bu sene ümitliyim![]()