Sayfa 754 / 1204 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
22,591 ile 22,620 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bu bir atışma başlangıcı mı
    Yok bu sefer dedin de belki önceden bir lafıma gülmüşsündür diye umut etim
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bazılarına güldüm elbet
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla iş harbi Terim'e kaldıysa gelir Demba Ba sonuçta 7 Milyona bitmiş iş sanırım biz Amrabat'a 7 veriyorsak Demba Ba'ya da vermeliyiz Terim onay verir bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalnız biri sterlin biri euro.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

12 Milyon'a filan tekabül ediyor. Gayet iyi

Demba Ba aranan kan olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen onu unutmuşum sonuçta bahsettiğimiz adam Demba Ba hakkını verir yani o paranın fazlasıyla...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Demba Ba'yı bilmemde Danny için hazır slogan var Dan Danny dan Danny dastana. Danalar girmiş bostana
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu taraftar transferi haketmiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Bu transfer doneminde alistigimiz gibi basinda cikan futbolcular simdiye kadar transfer edilmedi yani ben yonetimin bu sene transfer calismalarini daha gizliden yuruttugunu dusunuyorum. Umut ve Danny transferleri bunu gosteriyor. Ve de 25 Haziranin da fos cikacagini dusunmuyorum cunku unal aysal ve diger yoneticiler yaklasik bir aydir bu tarihte neredeyse butun transferlerin bitecegini belirtiyorlar. 25 Hazirani bu kadar dillendirip oyuncu transfer etmemislerse taraftarlarin guvenini biraz sarsar diye dusunuyorum. Bana gore su an basinda hic cikmamis olan (Melo disinda ) Sampiyonlar liginde bizi iyi temsil edebilecek futbolcular transfer edildi sadece 25 Haziran gununun gelmesi bekleniyor.
    Bence en fazla 1 transfer yapılır 25'inde. Ondan sonra teker teker açıklanır diye düşünüyorum.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1£ 1,24€ şu anda. Yani Demba Ba'nın bonservisi yaklaşık 8,7M€'ya denk geliyor, süper fiyat. Bi de bi futbolcumuza yaptığımız en güzel tezahurat Nonda'ya yapılandı, hatırlayanlar beni anlayacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlamadığım olay Ntvspor,Demba Ba ile her konuda anlaşıldı diyor.Sonrada Fatih hocanın onay vermesi bekleniyor diyor.Oyuncuları Fatih hocanın verdiği liste ile alıyorsak daha neyin onayı.Maddi konular ve Newcastle ile anlaşıldıysa ne güzel işte basın imzayı getirin.
    Hamit ile yeniden ilgileniyormuşuz.İlk aşama olumlu diyor Ntvspor.Hamit indirime giderde gelir inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oyuncunun sakatlık sorunları olduğu, daha önce 2 defa sağlık kontrollerinden geçemediği haliyle transferin riskli olduğu söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adam demekki sağlıklı olsa uçacak.Gelsin biz iyi ederiz onu.

Öte yandan Demba Ba'nın müzmin sakat olduğu konusundaki bazı haberleri de dikkate alan sarı-kırmızılıların, oyuncuyla anlaşması halinde kapsamlı sağlık kontrolünden geçireceği ifade edildi. 27 yaşındaki Senegalli futbolcunun geçen sezon 50'nin üzerinde maç yapması ve 30'ya yakın gol atması ise sarı-kırmızılıların bu konudaki endişelerini ortadan kaldırdı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Anlamadığım olay Ntvspor,Demba Ba ile her konuda anlaşıldı diyor.Sonrada Fatih hocanın onay vermesi bekleniyor diyor.Oyuncuları Fatih hocanın verdiği liste ile alıyorsak daha neyin onayı.Maddi konular ve Newcastle ile anlaşıldıysa ne güzel işte basın imzayı getirin.
    Hamit ile yeniden ilgileniyormuşuz.İlk aşama olumlu diyor Ntvspor.Hamit indirime giderde gelir inşallah.
    Biz bile FM de adam alırken uzun uzun düşünüyoruz. Fatih Terim'in düşünmesi gayet doğal. Ben FM de adam alacağım zaman bi mevkiden 5-6 adama birden teklif yolluyorum. Aralarından 2-3 tanesi kabul ediyor. Uzun uzun düşünüyorum hangisini alsam diye. Bi yandan da teklifi reddedenleri kabul ettirmeye çalışıyorum. Bu da onun gibi. Listede birçok adam vardır ve hepsiyle uğraşıyorlardır tek tek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

İyi olsa 120 maç mı oynayacak gelsin gelsin renk katar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Biz bile FM de adam alırken uzun uzun düşünüyoruz. Fatih Terim'in düşünmesi gayet doğal. Ben FM de adam alacağım zaman bi mevkiden 5-6 adama birden teklif yolluyorum. Aralarından 2-3 tanesi kabul ediyor. Uzun uzun düşünüyorum hangisini alsam diye. Bi yandan da teklifi reddedenleri kabul ettirmeye çalışıyorum. Bu da onun gibi. Listede birçok adam vardır ve hepsiyle uğraşıyorlardır tek tek.
    Valla her konuda anlaşıldı dediğine göre Fatih hocanın onayı zaten alınmıştır.Fatih hoca düşünsün tabide piyasada Türkiye'ye gelebilecek en sağlam adamlaradan biri Ba.Çok önemli sağlık problemi yoksa almamız lazım.Sonra kaçan balık büyük olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cidden yahu düşünsenize Şampiyonlar Ligi'nde şöyle bir 11;

Muslera
    Eboue
    Semih
    Ujfa
    Hakan
    Hamit
    Assaidi
    Melo
    Selçuk
    Elmander
    Demba Ba

Muhteşem ötesi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

büyük ihtimal onaylayacaktır terim.çünkü ba tam aradığımız kan.tekniğiyle,hızıyla,yeri geldiğin de sol kanatta oynayabilmesi.çok şey katacaktır bize.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Cidden yahu düşünsenize Şampiyonlar Ligi'nde şöyle bir 11;

Muslera
    Eboue
    Semih
    Ujfa
    Hakan
    Hamit
    Assaidi
    Melo
    Selçuk
    Elmander
    Demba Ba

Muhteşem ötesi olur.
    ŞL için iyi olur da ligte bunlardan birisi yedek kalacak.Kaldı ki zaten böyle bir kadro olması çok zor.Assaidi gelir de Hamit ve Ba zor.Hatta Hamit Ba'dan da zor.Adam dünyanın parasını istiyor.Onu da anlamıyorum ya.R.Madrid'te ilk 18'e giremiyorsun gel buraya kral gibi yaşa al paranı takımın kaptanı bile olursun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    ŞL için iyi olur da ligte bunlardan birisi yedek kalacak.Kaldı ki zaten böyle bir kadro olması çok zor.Assaidi gelir de Hamit ve Ba zor.Hatta Hamit Ba'dan da zor.Adam dünyanın parasını istiyor.Onu da anlamıyorum ya.R.Madrid'te ilk 18'e giremiyorsun gel buraya kral gibi yaşa al paranı takımın kaptanı bile olursun.
    Menajer oyunları işte Uzun zamandır ilgilenmiyor ayağına yatıyoruz fiyat düşsünler diye, Hamit de biz de biliyoruz o parayı başka hiçbir yerde alamayacağını. Hamit de oynamak istiyor artık, yoksa pazarlık dahi olmazdı paşa paşa dünyanın en iyi kulübünde takılırdı. Tesislerde şut çekerdi filan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Emre,Umut,Engin,Necati lig de oynayabilecek seviye de sanırım Zaten 4 tane transfer söyledim neresi zor.Hamit'i bizden başka alan olursa Fener alır,Demba Ba'da ise Ntvspor'a güveniyorum.Melo'da sözde çantada keklikmiş.Assaidi'de gelecekmiş ama babası vefat etmiş maalesef,transfer aksamış.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Menajer oyunları işte Uzun zamandır ilgilenmiyor ayağına yatıyoruz fiyat düşsünler diye, Hamit de biz de biliyoruz o parayı başka hiçbir yerde alamayacağını. Hamit de oynamak istiyor artık, yoksa pazarlık dahi olmazdı paşa paşa dünyanın en iyi kulübünde takılırdı. Tesislerde şut çekerdi filan
    Başka menajer bulamamış o da Hamit'in gelmesi çok şeyi değiştirir takımda.O da biliyor zaten bunu olabildiğince fazla para almak istiyor.Zor gibi geliyor bana gelmesi ama bakalım.Sıkıldım valla Hamit de Hamit gelicekse gelsin artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre,Umut,Engin,Necati lig de oynayabilecek seviye de sanırım Zaten 4 tane transfer söyledim neresi zor.Hamit'i bizden başka alan olursa Fener alır,Demba Ba'da ise Ntvspor'a güveniyorum.Melo'da sözde çantada keklikmiş.Assaidi'de gelecekmiş ama babası vefat etmiş maalesef,transfer aksamış.
    Aynen Melo konusunda oldukça rahatız, sıkıntı olmadı şu zamana dek. Keşke Gökhan gelseydi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Onlar oynayamaz demedim zaten.Kimi yedek bırakacaksın ? Defanstan birisi olmaz.Melo mu ? Demba Ba mı ? Elmander mi ? Assaidi mi ? En zayıf halka olarak ve tek ihtimal olarak Assaidi yedek kalır.Zaten geçen sene doğru düzgün kanat yoktu takımda.Bu sene de Hamit'i sayarsak solda da Assaidi yedek desek Emre/Engin olsa yine geçen seneden bir farkı kalmayacak.Assaidi gibi topu alıp kanattan yardıracak bir adam lazım kanata.Hem kanat hem forvet yabancı olursa işler karışır.Ama başka bir seçenek de yok.Assaidi kanat için son alternatif zaten.Başka birisi alınırsa o da yedek bırakılmayacak bir oyuncu olur iyice karışır işler hiç girmiyorum oraya (:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim varken kadroda kimsenin yeri garanti değil.Bakarsın Elmander'i keser bakarsın Demba Ba'yı keser,dinlendirir falan.Bu yıl en az 40 maç oynayacağız.Bu 40 maç içinde iskelet kadro ortalama 25-30 maç görev alır.Kimin oynayacağını düşünmek bize kalmıyor.Mesela geçen sezon başı Emre'nin Riera'yı kesip ilk 11 oynayacağını kim düşünüyordu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Umut gelirse bu sene Elmander-Umut rotasyonunu sıkça görürüz. Sabri biraz daha konsantre olursa Eboue-Sabri, Semih-Ujfa-Danny rotasyonları da olur. Bu sene Yekta'dan umutluyum açıkçası lig için iyi performans gösterirse oda orta sahada rotasyona girecek isimlerin içinde kendine yer bulur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fatih Terim varken kadroda kimsenin yeri garanti değil.Bakarsın Elmander'i keser bakarsın Demba Ba'yı keser,dinlendirir falan.Bu yıl en az 40 maç oynayacağız.Bu 40 maç içinde iskelet kadro ortalama 25-30 maç görev alır.Kimin oynayacağını düşünmek bize kalmıyor.Mesela geçen sezon başı Emre'nin Riera'yı kesip ilk 11 oynayacağını kim düşünüyordu ?

Riera'dan bahsediyoruz Şu an onun gibi düşüşte olan bir oyuncu yok.Riera zaten Arda'nın beklenmeyen gidişiyle alındı.Geçen sene alınıp da tutmayan tek oyuncu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mertan bu senenin yıldızı olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sercanı alsak keşke bide şu mervan çelik vardı geçen sene devre arasında ilgilendiğimiz(sözde de olabilir haberleri çıkmıştı) gençlerbirliğiyle anlaşmak üzereymiş aslında o da videolardan gördüğüm kadarıyla uyabilirdi bize en azından yedek olarak bu arada aydını hiç hesaba katmıyoruz ama ben aydından bu sene ümitliyim

Mesaj Yetkileri