Aydın yerine acaba kimi vereceğiz Antalya'ya. Gökoğlan veya Batdal'ı veririz herhalde.
Aydın yerine acaba kimi vereceğiz Antalya'ya. Gökoğlan veya Batdal'ı veririz herhalde.
Demba Ba Gelirse Olmuyan Çoçugumu Keserim![]()
![]()
Hoop aile var sakin![]()
Şaka maka Aykut Erçetin,Mehmet Batdal ve Serkan Kurtuluş bir şey yapmadan madalya aldılarBelki Serkan'ı da gönderebilir hoca.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yalnız aynen Batdal o maçta süper oynamıştı.
Fatih Hoca Batdal'ı göndermez.Deneme süresi verir herkese verdiği gibi.
Gerçekten ben de Mehmet Batdal'ın yerinde olsam ''18 dakika kendimi kanıtlamak için çok uzun bir süre'' derdim
Felipe Melo'nun, son görüşmelerin ardından, Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekliyor. (NTVSPOR)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İnşallah inşallah.
Cardozo iddiası...
Paraguay’ın önde gelen spor sitelerinden D10, Galatasaray’ın Benficalı Oscar Cardozo'ya teklif yaptığını iddia etti.
18:10 | 23 Haziran 2012
D10’da yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, Portekiz devine 12 milyon avroluk bir teklif yaparken, 29 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen başka kulüpler de var.
Serie A ekiplerinden Roma ile Rusya’dan Zenit’in de Cardozo için Benfica’nın kapısını çaldığı haberde yer alırken, şu ana kadar en ciddi teklifi ise Galatasaray yapmış durumda.
Ayrıca Cardozo’nun Benfica ile yaptığı sözleşmede 60 milyon avroluk bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Paraguaylının kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2014’te sona erecek.
Cardozo bu sezon Liga Sagres’te 29 maçta 20 kez fileleri havalandırırken, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 6 maçta da 4 kez gol atmayı başardı.
eurosport.com
Terim Hamit ile İstanbul'da yüz yüze görüşecekmiş.AMK yazmış.
Ali Naci Kucuk Hurriyet Galatasaray Muhabiri :
G.Saray Yönetimi bu hafta Melo müjdesini verir. Sambacı 2.9 milyon euro artı 25 bin euro maç başı ücret karşılığında ikna edildi.
Bu seneki en iyi transfer kuşkusuz ki Melo... Juve ile de el sıkışılıp önümüzdeki hafta Melo, 3 yıllık imzayı atacak
Juventus ile sorun yok. Hatta G.Saray ilk teklifi bonservis için 5 mio euro olacak. Çünkü Melo'nun maliyeti yüksek ve G.S'ye a gelmek istior
Juve ile de G.Saray yönetimi üç aşağı beş yukarı yüzde yüz anlaşacağız gözüyle bakıyor. Çünkü zor olarak Melo'yu ikna etmekti
Alper Potuk için Halil Ünal, "FB Ocak ayında 5 mio euro verdi. Aynı parayı teklif ederseniz olur" dedi transfer görüşmesinde
Ancak G.Saray'ın teklifi 3 mio euro idi. Şimdi Alper için 3 mio euro Ersun Yanal'ın istediği Sercan'ın 2 yıl bedelsiz kiralama teklifi olcak
Hamit G.Saray'a gelmek istiyor ama sorun para..Çünkü Real Madrid'den 3.1 milyon euro alan Hamit GS'den 3.5 mio euro istiyor
Ancak G.Saray Yönetimi ise haklı bir politika ile takım içindeki dengeleri bozmama adına Hamit'e ve menajerin "Maksimum 3 mio euro veririz"
Umut Bulut'ta da sıkıntı yok. O transferde bu hafta içinde resmi olarak açıklanır...Bu hafta hareketli geçecek o bir gerçek...
Kısaca Melo, Umut Bulut tamam. Assaidi bitmek üzere yüzde 90 olur. Golcü transferi Temmuz ayında ancak biter..
Golcü konusunda ortada net bir isim yok. Demba Ba'yı Fatih hoca istemiyor. Bu çok net...Biraz daha beklemeli forvet için...
Ama bu hafta Melo ve Umut Bulut'u, en geç 10 gün içinde de Assaidi açıklamasını siteden okuyabiliriz
Arshavin tuzak...bize gelen bilgi transfer listesinde yok...
Üç aşağı beş yukarı yüzde yüz anlaşmak ne demek yahu
Juve şampiyon da oldu yerini de doldurdu Melo'nun , maliyet yüksek ve oyuncu burada mutlu ben de zorluk çıkaracaklarını düşünmüyorum duyduğum kadarıyla hayırlı olsun diyebilir'mişiz'.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Daha önce de böyle bi muhabbet olmuştu forumda yine aynı şeyler dönmüştü.Kimse Mehmet in yerinde olmak istemez bana kalırsa.Geçirdiği ağır sakatlıklardan sonra eğer 15 dk ile deneniyorsa bi oyuncu yazıklar olsun Galatasaray'a.Ben mehmet ten oldukça ümitliyim daha önce de belirtmiştim.Bana kalırsa Elmander in Türk versiyonu.Eğer o şanszlıklları yaşamamış olsa şu anda herkes Burak'ın değil Mehmet'in Avrupa da hangi takıma gideceğini konuşuyor olacaktı.Umarım Fatih hoca Mehmet'i göndermez de bu sezon bir şans verir ona.
Mehmet Batdal'dan bu saatten sonra tencereye kapak bile olmaz.
uA forumda biri Eto'o bitmiş diye ortaya lafı attı kaçtı.Dediğine göre kiralamışız. Sonra bi daha geldi diğer transferde Fiorentina'dan Vargas dedi yine kaçtı. 3. gelişini sabırsızlıkla bekliyorum
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Şaka yapıyor.