emre geldi diye belhanda dan vazgeçmek zaten vizyonsuzluk olur ve ütüne gelicek tepkiyi kaldıramazlar
emre geldi diye belhanda dan vazgeçmek zaten vizyonsuzluk olur ve ütüne gelicek tepkiyi kaldıramazlar
Emre nin yokluğunu aratmaasın diye Meireles i Mehmet Topal ı al sonra Emre yi geri getirgerçekten bu ikili baya zarar veriyor Fenerbahçe ye.
Emre herhangibi bonervis bedeli ödenmeden geldi diyorlar, mükemmel bir transfer bana göre hiç gitmemesi gerekiyordu. Tek sorun Avrupa'da oynayamayacak.
Fransa'ya iki kişi giden heyet 6 tane dönüş bileti almış
Kalan 4 kişinin Belhanda + Menajeri + Stoper + Menajeri için olduğu söyleniyor.
Ayrıca Emre + Webo deniyor
Uğur Demirkırdı'nın haberi , Aykut Yıldırım da RT etmiş
edit: harf eksiği
Seneye Cristian ve Selçuk olmaz.
Emre, Meireles, Topal, Sezer kalır. Bence sezon sonu Gökhan İnler de yoklanmalı. Topal ve Sezer iyi yedek olur, forma da bulurlar seneye.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Emre'nin gelmesi mükemmel olur yahuu
İnşallah yalan haber çıkmaz![]()
![]()
Ortasaha artık Meireles Emre ve Belhanda'dan oluşacak takım adeta kimlik değiştirecek yedek olarakda Salih ile Sezer valla keyifden yenmez. Baroni ile Selçuk'a yol gözüktü.
Stoper olarak Marsilya'nın oyuncusu gibi geliyor bana. N'koulou
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Selçuk Şahin Aykut Kocamanla beraber gider giderse yoksa Aykut Kocaman ne kadar kalırsa o da o kadar kalır benim görüşüm.
Topal - Emre - Meireles yapıp kanatlarda belhanda ve kayt da olabilir
Stopere serdar azizi alsak keşke. Serdar kesimal artı 2 3 milyon yuroya anlaşılır bence
Olabilir ama bu konularda artık daha çok oyuncuların sözü geçiyor , iyi olur gelirse
webo - sow - kuyt
emre - belhanda - meireles
hak - stoper - egemen - gökhan
volkan
şeklinde oynayabilliriz çünkü bence webo'yu sol inside forward olarak kullanıp , ayrıca forvet alternatifi yapmayı düşünüyor kocaman.
Volkan
GG-Bekir-Yobo-Hasan Ali
Miereles-Emre
Kuyt-Belhanda-Sow
Baroni
EDİT....
Fakeymiş hesap
Baroni sezon sonu gidecekmiş webo yerine uche de olabilirmiş
Hocam güldürdün ya gece gece ALLAH ta seni güldürsün inşallah
Baroni Santrofor hiç aklıma gelmezdi![]()
Bursa'nın sözleşmesi oyuncusu 2015 mükavelesi var.Yönetim onu satsa bile 10 Milyon Euro aşağa satmaz.İstediği kadar mutsuz olsun eli kolu bağlı.Kaçarsa sonu Ozan İpek gibi olur 2 Trilyon para öder kulube.
Cristian'dan kurtulduk bu vesileyle, Emre'nin gelişi 2 transfer gibi oldu
@petrol_fb cristian gibi bir jokere yer bulmak zor olmazbu arada beyler kötü birşey gördüm umarım doğru değildir selçuk şahin 2 senelik imzalamış diye yazıyor fb tv altyazı geçmiş gören duyan varmı :S