Bu isimlere rağmen hala Selçuk hala Baroni oynarsa kimse bu taraftarı tutamaz. Bu sefer samandıraya başka bir şey için yürürler adınıda yazmıyorum.
Bu isimlere rağmen hala Selçuk hala Baroni oynarsa kimse bu taraftarı tutamaz. Bu sefer samandıraya başka bir şey için yürürler adınıda yazmıyorum.
Emre ilk geldiğinde sevinmedim, gidişine üzülmedim. Şimdi ise belki Alex'in dönmesi bu kadar sevindirirdi. Saha içinde ve saha dışında takımı toparlayabilecek tek oyuncu. Hayırlısı olsun.
Fenerbahçe, Belhanda'nın transferi için gün sayan Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Pierre Webo ile de anlaşma sağladı!
İBB'de oynadığı futbolla iki sezondur göz dolduran tecrübeli futbolcu ile Aykut Kocaman'ın talebi ile temasa geçen Fenerbahçe, tecrübeli yıldız ile anlaşma sağladı.
Webo'yu Sow'a alternatif olarak düşünen sarı-lacivertli ekip, İBB ile de dün yapılan görüşmeler sonunda büyük ölçüde anlaştı.
Fenerbahçe Webo için İBB'ye 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Webo transferinin de Belhanda gibi yarın açıklanması bekleniyor.
TurkFutbol.Com Özel Haber / Rıdvan ERDEM
Ben Fenerbahçe'nin forvet alacağını sanmıyorum maliyet doğrultusunda Semih'in bu artan müthiş formundan sonra forvet almak anlamsız olur.
emenikeye 13 milyon artı krasic teklifi yapmışız
![]()
krasiç artı 13 = emenike deniliyor
allahım sana geliyorum
10'a sat 20'ye geri al.
emre'nin hesabı fake değil.
(/s)
Oha öyle teklif mi olur, yalandır o. Kim diyor ki bunu ?
Emre'nin hiçbir sosyal ortamda hesabı yoktur. Zaten hesapların hepsinde fake hesap olduğu belirtiliyor.
Buna ek olarak Emenike Emre, ah üstüne Santos'da gelse efsane kadro geri döner...
@ua burak bence de yalan da gaza geldik cine 5 teki adam dedi duyum aldım diye![]()
krasiç artı 13 = emenike deniliyor
7+13=20 Yıllık alıcağı parayı almadan gitmez 22 Milyon Euro zarara girdik desene böyle bir şey olursa.
Gerçekten Krasiç Elimizde patladı nasıl elimizden cıkarcağımızı şaşırdık.
Emre transferi resmiyete döküldüyse eğer Salih'e çok çok üzülürüm. Tam böyle ısınmıştık.
Krasic+ 5M falan olsa Allah derdik mesela![]()
Beyler yapmayın lütfen sanki Emre yokken Salih oynuyor geçelim bu işleri.
Selçuk'un Salih'i kestiğini görmektense Emre'nin kestiğini görmek daha bi kabul edilebilir. Emre'nin klüpte olması Salih içinde avantaj sonuçta Emre tecrübeli bir oyuncu..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Krasic'in elde patladığını düşünmüyorum.20 maçta oynamasına rağmen takıma hala alışamadığını düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tank gibi Emenike'ye 13+ şu krasiç'i vermek, mali açıdan hafif zararlı olsa da çok kârlı iş olur takım adına.
Yakinda alexte geri gelirse sasirmam
İlle geri getirmek istediğiniz biri varsa gidin Niang'ı getirin![]()
hepsini geri toplasalar da ligde biraz rekabet olsa![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Emenike 20 m falan etmez Emenike'nin ederi 7-8 m maksimum o yüzden gerek yok Sow çok daha iyi bir forvet zaten. Belhanda gelirse zaten Fenerbahçe tek forvet oynar.
Semih'e güvenmiyor mu Fenerbahçe'li arkadaşlar? Adam ömrünü verdi size yahu.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Benim bilmediğim başka bir Emenike mi var?
Krasic yollanmamalı bu takımdan, ne olursa olsun.
Tamam şuan kötü olabilir ama düzelecek ben eminim. Varsın 1 sezon boş'a dursun, seneye daha başka olacak yeter ki tam olarak ısınsın.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçe forvet filan almaz. Belhanda gelir transfer kapanır. Semih'in artan performansı bana göre Emenike'den daha yararlı olacaktır.
Emenike haberleri umarım yalandır.Krasic'e güveniyorum iyi oynayacaktır,sadece biraz sabır.
@nannar kesinlikle senin gibi düşünüyorum,Semih'e güvenmeliyiz ki gayet iyi oynuyor şuan.