GS.org'un bi liste yapması lazım "Oyuncularımız ve Twitter adresleri" diye![]()
GS.org'un bi liste yapması lazım "Oyuncularımız ve Twitter adresleri" diye![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Senegalli olduklarından olmasın abi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Konoplyanka'nın ismi geçmeye başladı...
Öyle garip isimli oyuncu alırmıydık biz ya![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İnanma değil olm o. O anki heyecan![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
25 oldu bitti tık yok25-30 arası demiş sonra Ünal Aysal.Her gün 1 tane açıklasınlar bari
![]()
Umut-Melo-Hamit diyorum.Sürpriz olarakta Alper ve forvet oyuncusu.
25'i dendi ama tık yok. Umarım sözlerini tutmadığı halde bu beklentileri giderecek hamleler yaparlar da seviniriz bizde.
Last edited by caglaruzun : 26.Haziran.2012 at 00:50 Reason: imla
Melo'nun doğum gününde Melo açıklanır mı ne dersisniz?
Ay sonuna kadar bekleyin beyler baskan dedi en geç ay sonu belki 1 transfer temmuza sarkabilir diye.
melo-umut-alper-belki hamit-assaidi ve forvet olarak gündeme hiç gelmemiş olan asamoah gyan ı bekliyorum sizce gerçekleşebilir mi bunlar
asamoah geçen yil kiralik oynadigi arap klubune transfer oldu bu yil oyle biliyorum ben
Melo-Umut-Assaidi gerçekleşir de Hamit'in indirime gitmesi gerekiyor e Hamit alınırsa zaten Alper'i almayız...Alper'in de her takımla geçti adı döner dolaşır kalır gibi...Gyan için bir şey diyemem Demba Ba olacak bence hayırlısıyla...
Müneccim misin ki acaba
Gyan korkusu! Galatasaray geliyor...
Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain kulübü Asamoah Gyan'a imza attırmak için telaş içinde...
25 Haziran 2012 Pazartesi - 21:16
Sporx.com dış haberler
Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain kulübü Asamoah Gyan'a imza attırmak için telaş içine girdi. Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan futbolcuyu bir an önce takıma kazandırmak isteyen Al Ain'in, 'sarı-kırmızı' korkusu var.
Gyan'ın Galatasaray'ın gündemine gelmesinin ardından çekincelerini dile getiren Al Ainli yetkililer, bir U dönüşünün olmayacağını belirtti.
Newcastle United'dan Demba Ba ile adı anılan Galatasaray'ın bu transferin olmaması halinde Ganalı oyuncu ile temasa geçebileceğine inanan Al Ain kulübü atağa geçecek.
Al Ain CEO'su Carlo Nohra konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sunderland'den satın alma opsiyonunu elimizde bulunduruyoruz. Gyan ile anlaşma sağladık. Kendisi gelecek sezonda da bizimle olacak" dedi.
Galatasaray Kulübü'nden herhangi bir Gyan açıklaması gelmemesine rağmen, Al Ain Kulübü'nün aceleci tavrı akıllara bazı soru işaretlerini getirdi. Geçtiğimiz sezon başarılı futbolcu için zemin yoklayan sarı-kırmızılılar golcü transferini bu yıla bırakmıştı...
Screw you guys, I'm goin' home
Insallah transferin ay sonuna ertelenmesinin sebebi Arshavin'in kiralik sozlesmesidir. Barnetta'yi bedavayken kacirdik, Arshavin'i ucuzken kacirmayalim. Ben acikcasi Melo-Umut-Arshavin-Hamit gelirse taklalar atarim. Gundemdekiler bu isimler cunku![]()
Barnetta nereye gitti? Bir aralar çok iyiydi ama sonradan sakatlıklar yaşadı.Bide Demba Ba gelse harika olur.
Ba sanirim Fatih Terim'den veto yemis. Yuksek maliyeti ve sisteme uymadigi gerekcesiyle. Dusundugumuzde hem kanatta hem forvette yabanci oyuncu oynatamayacaktik. Saniyorum en buyuk engel bu oldu. Barnetta Schalke'yle anlasti.
Ba olmazsa başkası olsun. Elmander-Umut ikilisi pres ile rakibe,kaçırdıklar ile de bize saç baş baş yoldurur.
Ya iki forvet de yabancı olacak, ya da kanadın biri yabancı olacak. Fatih Terim tercihini kanattan yana kullandı galiba.
Fatih Terim'in lig ve Avrupa diye 11 ayrımı yapacağını çok düşünmüyorum.
Yalnız şimdi bana kıskanç vb. söylemlerde bulunacaksınız. Ama bu Fatih Terim'den veto olayını anlamıyorum. Arkadaş adam Cem Baki değil ki, Demba Ba al işte. Ona veto buna veto ilerde transferlerde patlarlarsa şaşırmam. Bence üzüm çöpü diye çok ayırmamak lazım. Yani eğer ki basındaki yansıtılan çizgiyi dikkate alırsak Dünya genelindeki oyuncuları ele alırsan Fatih Terim'den veto yemeyecek bir ilk 11 çıkaramazsınız.