o zaman neden tutuyonuz bu adamı burak ? gidip anadoluda falan oynasaydı keşke... yazık oldu adama resmen. otura otura emekli olacak
o zaman neden tutuyonuz bu adamı burak ? gidip anadoluda falan oynasaydı keşke... yazık oldu adama resmen. otura otura emekli olacak
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Emenike gelirse Semih biter. Geçen yıl kendinden iyi olmayan Bienvenu'nun yedeği oldu. Formunu kaybetti. Bu yıl hiç geçemeyeceği Emenike ile Sow'u beklerse biter. Onada yol verilmeliydi. Ben Semih'in takımda kalmasından ve forvet transferi yapılmamasından yanayım.
İlk devrede girdiği maçlarda ayakta duracak hali yoktu, devre arasında iyi hazırlamış kendini, ikinci forvet olarak ihtiyaç duyulduğunda diri bir Semih tabela bile değiştirir. Zaten şu anda bir forvet transferi için uğraştığımızı sanmıyorum, Semih iyi durumda ama tabi belirli özellikleri yine yok, Emenike'de var mesela Emenike gelirse tekrar kulübe yolu görünür..
Burak
Yalnız Emre'yi Diego Simone'nin elinden fizik olarak hazır bir halde alacağız. Emre'nin çok fark yaratacağını düşünüyorum. At.Madrid'te çok iyi idman yaptırmışlardır ona, zaten onların en önemli özelliği bu.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Emre se va con la carta de libertad y firma 2,5 años
hayirli olsun emre bedava geliyor 2.5 yillik sozlesme imzalicakmis.
Emre'de işlem tamammış, Belhanda olmazsa Robinho'yu zorlayacaklarmış, Webo ve stoper için de çalışma varmış. Stoper için basının bize de yazdığı Toure ve Chedjou isimleri varmış gündemde.
Kaynak, basından FB'li bir arkadaşım, onlara gelen bilgiler bu şekildeymiş, yalan çıkarsa sorumluluk kabul etmem.![]()
krasic + 13 nedir abi? krasic'e -3 milyon değer biçmişiz![]()
stoper... aykut demir gelebilir.
Şöyle bir şey var Emre,Bate maçında ve ilerideki turlarda oynayamayacak Atl.Madrid'den ötürü.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Transferin kesinliği nedir resmi bir açıklama ve ya ona benzer birşey yok? Ayrıca Madrid'e ilk 11 olmasada sıklık ile oynayan bir oyuncuydu gol attı, attırdı. Ne diye sezon sonu sözleşmesi yenilenmeyen takıma geri dönecek. Haber yalan gibime geliyor benim ,mantıksız.
Ek olarak geçen sezon devre arası Arda muhabbeti vardı Ntvspor'da Arda yuvaya döndü Arda Galatasaray'da diye bir haber vardı heryer çalkanıyordu Arda kendisi yalanamıştı transferi. Emre durumuda öyle bence tamamen spekülasyon yaratma amaçlı, medya hareketlensin.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yarın yani bugünbüyük gün
Giderken göklere çıkarılmıştı, şimdi dönerse yeniden yerin dibine sokulacak.
Keşke gitmese Emre ile Meireles çok iyi olurdu deniyordu, değişen nedir? 6 aylık bir ayrılık oldu, sanki yurt dışına gidip de ilk defa eski takımına dönen ilk futbolcu Emre.
Takıma çok büyük katkısı olacaktır, eğer geri dönerse sadece oyun anlamında değil çok şeyde takıma fayda sağlayacaktır, dönmesini isterim.
"YÜCE ATATÜRK"
Sayko Emre geri döndü, bence çok iyi transfer. Şimdi takımdan Cristian, Selçuk gönderilmeli. Umarım bir stoper ve Belhanda transferi de olur o zaman gerçekten iyi kadro olur takımda. Forvete ihtiyacımız olduğunu da düşünmüyorum, stoper ve orta saha daha önemli.
Emenike'ye o kadar para vermezler bizimkiler. Hem Emenike gelirse yedek beklemez. Emenike-Sow-Kuyt-Belhanda aynı anda sahada olur mu ? bence olur da Aykut Kocaman olmaz der![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
selcuk kalabilirde cristianin gecen sezon basi gönderilmesi lazimdi play offlarda bi kac mac iyi oynadi diye sözlesme yenilediler
Issiar Dia @IssiarD
Prepare son retour en turquie pour juin inchallah...
bu resmi hesabı mı Dia'nın
evet resmı hesabı
3 transfer sözünü öyle ya da böyle tutacak aziz yıldırım![]()
Aziz Yildirim 10m euroya sattigi adama hayatta 20m vermez diye dusunuyorum. Vermesin de. Emre Belhanda ikilisi kafi
Kap'a bildirildi görüşmelere başlanıldı.
Merak etme Aykut Kocaman 5'e 2 ve Dar alanda kısa pas antrenmanlarıyla bir kaç haftada eli belinde dolaşan Emre'ye çevirir onu : )
Böyle transfer durumlarında timsah olmamak adına hep resmi açıklamayı beklemişimdir, Bu transfer iyidir veya kötüdür demek Emre'ye haksızlık, 32 yaşında Uefa şampiyonuna gidebilecek kaç tane Türk oyuncu vardır ki ? Atl Madrid'in genç, dinamik ortasaha oyuncularını düşünürsek ligin ilk yarısında farklı organizasyonlarda 16 maç oynamak da bir başarıdır. Emre için Atl Madrid'te oynamanın en büyük yararı fizik olarak kendini toparlaması ve apoletine bir Uefa Süper Kupası katması oldu.
Transferin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe'nin 3 tane çağdaş futbola ayak uydurabilecek düzeyde Orta Alan oyuncusu olacak ki "Emre, Meireles, Salih" iyi bir hoca maçı şu 3 adamla bile kazanır.
...
Emre ile gorusmeleri Kap'a bildirmisiz.
chedjou - Belhanda gelecek deniyor Fransa'dan
Allah'ım sana geliyorum![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.