iktidar hirsi , otorite olma , ben merkezli zihniyet bu adamin gozunu , beynini bildigin kör etmis. ulkesini goz gore gore ic savasa goturuyor.
aklim almiyor yahu. hadi gelin taksimde oturalim , sarki turku soyleyelim diyen adam provakator. cunku amaci baska?!
yol ver gidelim taksimi ezelim diyen topluluga laf yok , basbakan el salliyor. onurunu iktidarini mn bekasi icin bu kadar ayaklar altina alabilen bir insan yeri gelir o yolu verir , salar surusunu. zerre kadar olsun istemem ama çArşı'nın bir lafi vardi ; iste o zaman fragman biter film baslar.
İnat yapmıyoruz zaten biz hazırız en başından beri ama gerek ilk günkü konuşmasında gerek dünkü konuşmasında herkes bir umut barışa yakın sözler söyler olumlu yanıtlar alırız diye bekledik, olmadı. Bumuymuş Dinin kuranın emrettikleri yazdıkları.Hiç okumasak görmesek inanacaz.Tayyip erdoğanın yaptıklarının zerre kadar dinle alakası yok.Müslümanlıkla dinle alakasıda yok bu olayın adam eylem sahasında namaz kılıyor kuran okuyor gidipte ona saldırdıkmı oda bir kardeşimiz. Olay kraldan çok kralcılığa döndü.Bunlar bir sürü başlarıda RTE şimdi ondan gelecek kararı bekliyorlar.Sokağa dökülmeğe gerek yok falan dediklerine bakmayın yarın hadi sokağa dedimi hepsi dökülücek sokaklara.
Bu gün Türk basınında 124 haneli bir ihtimal gerçekleşti, 6 gazete 100bin kelimesi bulunan Türkçe'de 4 kelimelik aynı manşeti attı. Bu olaydan sonra bu sabah dinlediğim tek şarkı Hande Yener'den gideceğin tek yer havaalanı...
başbakan'ı anlayamıyorum. anlamak istiyorum ama hala anlayamıyorum. ne yapmaya çalışıyor garip, yazık. insan üzülüyor her ne kadar sevmesekte sonuçta ülkemin başbakanı. Allah ıslah etsin.
Göz göre göre yalan söyleyen,ülkeyi iç savaşa sürüklemeye çalışan bir başbakana sahibiz. Ayrıca beyler yanlışınız var. Kimsenin dinle derdi yok "vay efendim dindarlar da eziliyor" basitliğine getirmeyin olayı. Siyasi otoritenin baskıcı tutumuna direniyor bu halk. Din ya da ekonominin(güya) iyi gitmesi bu direnişle alakalı değil.
İstanbul'da 12'de kapanan metro 4'e kadar açık tutuldu,belediyeler karşılamaya gidin diye mesajlar gönderdi daha ne denirki? Bu saçmalığı savunmak için insanın kendini çok zorlaması gerek.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu başbakan kadar ülke kaynaklarını kendi propagandalarına alet eden başka bir başbakan tanımıyorum...
Allah akıl fikir versin bu insanlara başka da bir şey diyemiyorum. Şimdi tekrarını izliyorum konuşmalarının. Her kelimesi palavra, her kelimesi her cümlesi yalan. Gözümüzün içine bakarak dalga geçiyor yalan söylüyor. Bunu anlamayan akp yanlıları oleeeeey çekiyor. Eminim orada suratlarına tükürse yarabbi şükür derler.
FM Gazetesi
http://m.facebook.com/story.php?stor...--2234036&_rdr
Bazen insanlarin sorgulamasi onemli tabi.
Direniscilere vandal dersin ama yol ver gidelim taksimi ezelim rezilligine gulerek karsilik verirsin.kim vandal? Kim zalim?
Taksim Metrosuna gaz atanlar dun metroya ek seferler duzenledi bu arada.
"En tehlikeli insan tipi, az anlayan, çok inanandır."
O kadar güzel açıklıyor ki bu söz oradaki insanları.
FM Gazetesi
Rıza Kocaoğlu
Sonra niye yandaş diyorsunuz, hükümet hiç basına öyle yapar mı deniyor. 100.000 üzerinde kelime olan koca Türkçe'de sadece 4 kelimelik manşet atan birden ikiden üçten çok gazete...
Ne denirki? Ha buldum tesadüf işte.
Aslında mizah bölümüne daha uygun...
Bu nasıl bir yobazlıktır bu nasıl bir zihniyetsizliktir bu nasıl bir cehalettir? Bu nedir arkadaş bu nee?!
https://twitter.com/sayfayonetimi/st...753793/photo/1
Dalga mı geçiyorsun sen? Buradaki yorumları ve dışardaki insanların yazdıklarını falan okumuyorsun sanırım, olanları da görmüyorsun herhalde.
Kendi adına konuş. Ben, her ne olursa olsun halimden memnunum yaz! Tayyip'i kayıtsız, şartsız, kanımın son damlasına kadar savunacağım yaz; ama gelip burda benim ve diğer Tayyip karşıtı insanların namına konuşma!
İnsanların sabrını neden bu kadar çok zorlarsınız, anlamam!![]()
Bu senin yazdığın açık tahrik'tir.Bende müslümanım namaz kılıyorum.AKP oy vermedim diye MÜSLÜMAN değilmiyim nedir bu ayrımcılık ?
Ayrıca bak nasıl bir devlete sahibiz ?
http://gundem.milliyet.com.tr/redhac...23/default.htm (BELGELERİ OKU !)
http://siyaset.milliyet.com.tr/husey...59/default.htm (BUDA GERÇEKLİĞİ)
Muammer Güler = SURİYE DEVLET İSTİHBARATI YAPTI =BU SAVAŞ SEBEBDİR..
Muammer Güler=CHP yandaşları ile fotosu cıktı ? CHP yaptı işte bu kadar aciz bir hükümete sahibiz.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23355852.asp (BUNU DA OKU !)
Bilmeden yazmak kolay.Gör devletini artık.Hayatı CHP olmuş.
Faiz lobisini engelledin büyük usta diye pankart var, bir de dün gece olanların önceden planlamadığını, hazırlıklı olmadığını iddia edenler. İstediklerini yaptıkları yetmiyor, bir de insanları salak yerine koyuyorlar ya en çok sinirimi bu itici tavır bozuyor.
Haberim yok gibi karşıla panpa yazdım ben twitter'da. Aynen öyle esasında.
Güya haberi yok,hatta karşılamasın kimse falan dedi partiden önemli bir isim(şimdi kim hatırlayamadım) ama 12'de kapanan metro geceye uzatılmış,içindeki halka biber gazı atıp kapıları kapatılan metro! ve hürmetli başbakanımız konuşma hazırlamış. ne diyelim böyle başa böyle tarak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Abicim olay artık dizi bitirmek falan değil yani şu pankart cehaletin ne boyutlarda olduğunun göstergesi. İnsanlık ayıbı. Sorsan herkesten çok izliyordur televizyon ama senaryo , kurgu vs vs olduğunu bilemeyecek kadar cahildir. Bu onu gösteriyor. Genelleme yapmayı sevmem , bana yapılmasından da nefret ederim ancak sosyal medyada bu fotoğrafa acayip destek olduğunu gördüm. İnsanlar bu kafadalar yani. Rabbim yardımcıları olsun ne diyelim. Cehalet kötü şey.
10 yıldır devletin başında olan partinin seçim sloganı şöyleydi oysaki ; biz başka partiler gibi kendi yandaşlarımıza değil bütün halkımıza eşit davranıcaz. Hani nerde dayı ? sen geldin biz ihale alamaz olduk sen geldin halk isyanda. Ak gençlik senin için paha biçilmezken bu ülkenin diğer gençleri hiç oldu.
Ben feyste küçük bir yazı yazmıştım 3 gün önce. Bu yazıyı yazdıktan 10 saat sonra Rize'deki o olaylar oldu.
Yazdığım yazının son paragrafı şuydu:
Biz sizin çektiklerinizle empati kurabiliyoruz. Bu olaylara "biz zamanında bize yapılanlara karşı hakkımızı taş ve sopalarla aramadık" diyenler, siz hakkınızı aramamış olabilirsiniz ama sizin kafanızda düşünenlerin içinde biriken patlamayı insan yakarak yaptığını biliyoruz. Madımak 1993
Bi slogana takılmış herkes
Ben bi haftadır bu ülkenin başbakanının anasını hayat kadını olmakla itham eden sloganlar duyuyorum hemde toplu halde
Bu ülkenin başbakanının karısını isminin 3. Köprüye verilip herkesin üstünden geçmesini temenni ettiği sloganlar duyuyorum
Bi haftadır yakılan yıkılan mülkiyetler görüyorum okuyorum izliyorum
Bi haftadır evinden taciz edilmiş ve tekrar taciz edilme korkusuyla çıkamayan kız arkadaşlarımı biliyorum
Bunlardan siz rahatsız olmuyorsunuz da o slogandan rahatsız olabiliyorsanız vicdanınızla iletişime geçin
Her zaman dediğim gibi masum eylemcileri ayırt ederek yazıyorum bunları
En garibi de neden böyle yapıyorsunuz dediğimizde
Kısıtlanan özgürlükler diye cevap alıyorum
Hangi özgürlükler ?
- .....