Sayfa 76 / 163 İlkİlk ... 2666747576777886126 ... SonSon
2,251 ile 2,280 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    İş böyle bir inatlaşmaya gelirse emin değilim. Müslümanların tarihi öfkesi, eylemcilerin 'içkime dokunması'na benzemiyor.
    Müslümanlar vs. İçkiciler diyorsun yani.

Yanlız dikkatini çekerim o sokağa çıkan insanlar ateist ya da içkiist falan değil. Konu başka.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Müslümanlar vs. İçkiciler diyorsun yani.

Yanlız dikkatini çekerim o sokağa çıkan insanlar ateist ya da içkiist falan değil. Konu başka.
    Diyorum ki 100 yıldır dokunulmadık kutsalı kalmayan ama inancı gereği sokaklara inmemiş milyonlar var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iktidar hirsi , otorite olma , ben merkezli zihniyet bu adamin gozunu , beynini bildigin kör etmis. ulkesini goz gore gore ic savasa goturuyor.

aklim almiyor yahu. hadi gelin taksimde oturalim , sarki turku soyleyelim diyen adam provakator. cunku amaci baska?!

yol ver gidelim taksimi ezelim diyen topluluga laf yok , basbakan el salliyor. onurunu iktidarini mn bekasi icin bu kadar ayaklar altina alabilen bir insan yeri gelir o yolu verir , salar surusunu. zerre kadar olsun istemem ama çArşı'nın bir lafi vardi ; iste o zaman fragman biter film baslar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Diyorum ki 100 yıldır dokunulmadık kutsalı kalmayan ama inancı gereği sokaklara inmemiş milyonlar var.
    Sokağa dökülmeye gerek yok halk bu sorunu 10 yıl önce çözdü ve halinden memnun

5. Default

İnat yapmıyoruz zaten biz hazırız en başından beri ama gerek ilk günkü konuşmasında gerek dünkü konuşmasında herkes bir umut barışa yakın sözler söyler olumlu yanıtlar alırız diye bekledik, olmadı. Bumuymuş Dinin kuranın emrettikleri yazdıkları.Hiç okumasak görmesek inanacaz.Tayyip erdoğanın yaptıklarının zerre kadar dinle alakası yok.Müslümanlıkla dinle alakasıda yok bu olayın adam eylem sahasında namaz kılıyor kuran okuyor gidipte ona saldırdıkmı oda bir kardeşimiz. Olay kraldan çok kralcılığa döndü.Bunlar bir sürü başlarıda RTE şimdi ondan gelecek kararı bekliyorlar.Sokağa dökülmeğe gerek yok falan dediklerine bakmayın yarın hadi sokağa dedimi hepsi dökülücek sokaklara.

Nesil
    2006

Bu gün Türk basınında 124 haneli bir ihtimal gerçekleşti, 6 gazete 100bin kelimesi bulunan Türkçe'de 4 kelimelik aynı manşeti attı. Bu olaydan sonra bu sabah dinlediğim tek şarkı Hande Yener'den gideceğin tek yer havaalanı...

Burada konuyu dine getirmeyiniz, dinle kutsallıkla hiçbir alakası yok bunların.
    Oradaki insanlar bazı siyasi yasaklara ve diretmelere karşı mücadele veriyor.
    Müslümanlıkla sorunları oldugunu sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

başbakan'ı anlayamıyorum. anlamak istiyorum ama hala anlayamıyorum. ne yapmaya çalışıyor garip, yazık. insan üzülüyor her ne kadar sevmesekte sonuçta ülkemin başbakanı. Allah ıslah etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    başbakan'ı anlayamıyorum. anlamak istiyorum ama hala anlayamıyorum. ne yapmaya çalışıyor garip, yazık. insan üzülüyor her ne kadar sevmesekte sonuçta ülkemin başbakanı. Allah ıslah etsin.
    Anlamana yardımcı olayım dostum, egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Biz de tüm Türkiye olarak buna ortak oluyoruz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Göz göre göre yalan söyleyen,ülkeyi iç savaşa sürüklemeye çalışan bir başbakana sahibiz. Ayrıca beyler yanlışınız var. Kimsenin dinle derdi yok "vay efendim dindarlar da eziliyor" basitliğine getirmeyin olayı. Siyasi otoritenin baskıcı tutumuna direniyor bu halk. Din ya da ekonominin(güya) iyi gitmesi bu direnişle alakalı değil.

İstanbul'da 12'de kapanan metro 4'e kadar açık tutuldu,belediyeler karşılamaya gidin diye mesajlar gönderdi daha ne denirki? Bu saçmalığı savunmak için insanın kendini çok zorlaması gerek.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu başbakan kadar ülke kaynaklarını kendi propagandalarına alet eden başka bir başbakan tanımıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah akıl fikir versin bu insanlara başka da bir şey diyemiyorum. Şimdi tekrarını izliyorum konuşmalarının. Her kelimesi palavra, her kelimesi her cümlesi yalan. Gözümüzün içine bakarak dalga geçiyor yalan söylüyor. Bunu anlamayan akp yanlıları oleeeeey çekiyor. Eminim orada suratlarına tükürse yarabbi şükür derler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://m.facebook.com/story.php?stor...--2234036&_rdr
    Bazen insanlarin sorgulamasi onemli tabi.

Direniscilere vandal dersin ama yol ver gidelim taksimi ezelim rezilligine gulerek karsilik verirsin.kim vandal? Kim zalim?

Taksim Metrosuna gaz atanlar dun metroya ek seferler duzenledi bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"En tehlikeli insan tipi, az anlayan, çok inanandır."

O kadar güzel açıklıyor ki bu söz oradaki insanları.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rıza Kocaoğlu

Sonra niye yandaş diyorsunuz, hükümet hiç basına öyle yapar mı deniyor. 100.000 üzerinde kelime olan koca Türkçe'de sadece 4 kelimelik manşet atan birden ikiden üçten çok gazete...

Ne denirki? Ha buldum tesadüf işte.

Aslında mizah bölümüne daha uygun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu nasıl bir yobazlıktır bu nasıl bir zihniyetsizliktir bu nasıl bir cehalettir? Bu nedir arkadaş bu nee?!

https://twitter.com/sayfayonetimi/st...753793/photo/1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Rıza Kocaoğlu

Sonra niye yandaş diyorsunuz, hükümet hiç basına öyle yapar mı deniyor. 100.000 üzerinde kelime olan koca Türkçe'de sadece 4 kelimelik manşet atan birden ikiden üçten çok gazete...

Ne denirki? Ha buldum tesadüf işte.

Aslında mizah bölümüne daha uygun...
    Yok artık.Baya baya imzalı kagıt göndermis heralde bunu yazın ulan diye.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yok artık.Baya baya imzalı kagıt göndermis heralde bunu yazın ulan diye.
    Hatta o kagıtta aynen böyle yazıyorsa da şaşırmam

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu nasıl bir yobazlıktır bu nasıl bir zihniyetsizliktir bu nasıl bir cehalettir? Bu nedir arkadaş bu nee?!

Ağlamak istiyorum. İnsanda bir gram bari olmaz mı yahu?

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Dalga mı geçiyorsun sen? Buradaki yorumları ve dışardaki insanların yazdıklarını falan okumuyorsun sanırım, olanları da görmüyorsun herhalde.

Kendi adına konuş. Ben, her ne olursa olsun halimden memnunum yaz! Tayyip'i kayıtsız, şartsız, kanımın son damlasına kadar savunacağım yaz; ama gelip burda benim ve diğer Tayyip karşıtı insanların namına konuşma!

İnsanların sabrını neden bu kadar çok zorlarsınız, anlamam!

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    %50 demek istedin heralde, sokağa dökülen milyonlarca insanlar var.Adanadan tüm dürenişcilere Selam olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu senin yazdığın açık tahrik'tir.Bende müslümanım namaz kılıyorum.AKP oy vermedim diye MÜSLÜMAN değilmiyim nedir bu ayrımcılık ?

Ayrıca bak nasıl bir devlete sahibiz ?

http://gundem.milliyet.com.tr/redhac...23/default.htm (BELGELERİ OKU !)

http://siyaset.milliyet.com.tr/husey...59/default.htm (BUDA GERÇEKLİĞİ)

Muammer Güler = SURİYE DEVLET İSTİHBARATI YAPTI =BU SAVAŞ SEBEBDİR..

Muammer Güler=CHP yandaşları ile fotosu cıktı ? CHP yaptı işte bu kadar aciz bir hükümete sahibiz.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23355852.asp (BUNU DA OKU !)

Bilmeden yazmak kolay.Gör devletini artık.Hayatı CHP olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Faiz lobisini engelledin büyük usta diye pankart var, bir de dün gece olanların önceden planlamadığını, hazırlıklı olmadığını iddia edenler. İstediklerini yaptıkları yetmiyor, bir de insanları salak yerine koyuyorlar ya en çok sinirimi bu itici tavır bozuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sanat denen bir şeyden anlamıyoruz abi ülke olarak,sırf iktidarın görüşlerine göre ne diziler bitirdiler,ne dizilere kafalarına göre ayar çektiler.Böyle iktidara,böyle iktidar yanlısı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Haberim yok gibi karşıla panpa yazdım ben twitter'da. Aynen öyle esasında.

Güya haberi yok,hatta karşılamasın kimse falan dedi partiden önemli bir isim(şimdi kim hatırlayamadım) ama 12'de kapanan metro geceye uzatılmış,içindeki halka biber gazı atıp kapıları kapatılan metro! ve hürmetli başbakanımız konuşma hazırlamış. ne diyelim böyle başa böyle tarak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sanat denen bir şeyden anlamıyoruz abi ülke olarak,sırf iktidarın görüşlerine göre ne diziler bitirdiler,ne dizilere kafalarına göre ayar çektiler.Böyle iktidara,böyle iktidar yanlısı.
    Abicim olay artık dizi bitirmek falan değil yani şu pankart cehaletin ne boyutlarda olduğunun göstergesi. İnsanlık ayıbı. Sorsan herkesten çok izliyordur televizyon ama senaryo , kurgu vs vs olduğunu bilemeyecek kadar cahildir. Bu onu gösteriyor. Genelleme yapmayı sevmem , bana yapılmasından da nefret ederim ancak sosyal medyada bu fotoğrafa acayip destek olduğunu gördüm. İnsanlar bu kafadalar yani. Rabbim yardımcıları olsun ne diyelim. Cehalet kötü şey.

27. Default

10 yıldır devletin başında olan partinin seçim sloganı şöyleydi oysaki ; biz başka partiler gibi kendi yandaşlarımıza değil bütün halkımıza eşit davranıcaz. Hani nerde dayı ? sen geldin biz ihale alamaz olduk sen geldin halk isyanda. Ak gençlik senin için paha biçilmezken bu ülkenin diğer gençleri hiç oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abicim olay artık dizi bitirmek falan değil yani şu pankart cehaletin ne boyutlarda olduğunun göstergesi. İnsanlık ayıbı. Sorsan herkesten çok izliyordur televizyon ama senaryo , kurgu vs vs olduğunu bilemeyecek kadar cahildir. Bu onu gösteriyor. Genelleme yapmayı sevmem , bana yapılmasından da nefret ederim ancak sosyal medyada bu fotoğrafa acayip destek olduğunu gördüm. İnsanlar bu kafadalar yani. Rabbim yardımcıları olsun ne diyelim. Cehalet kötü şey.
    Abi işte o küçük şeyler birike birike bu günlerde ki tepkiyi ortaya çıkardı.Toplumsal düzenle bu kadar çok oynamak iyi değil.Şekilde görüldüğü gibi...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ben feyste küçük bir yazı yazmıştım 3 gün önce. Bu yazıyı yazdıktan 10 saat sonra Rize'deki o olaylar oldu.

Yazdığım yazının son paragrafı şuydu:

Biz sizin çektiklerinizle empati kurabiliyoruz. Bu olaylara "biz zamanında bize yapılanlara karşı hakkımızı taş ve sopalarla aramadık" diyenler, siz hakkınızı aramamış olabilirsiniz ama sizin kafanızda düşünenlerin içinde biriken patlamayı insan yakarak yaptığını biliyoruz. Madımak 1993

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bi slogana takılmış herkes
    Ben bi haftadır bu ülkenin başbakanının anasını hayat kadını olmakla itham eden sloganlar duyuyorum hemde toplu halde
    Bu ülkenin başbakanının karısını isminin 3. Köprüye verilip herkesin üstünden geçmesini temenni ettiği sloganlar duyuyorum
    Bi haftadır yakılan yıkılan mülkiyetler görüyorum okuyorum izliyorum
    Bi haftadır evinden taciz edilmiş ve tekrar taciz edilme korkusuyla çıkamayan kız arkadaşlarımı biliyorum
    Bunlardan siz rahatsız olmuyorsunuz da o slogandan rahatsız olabiliyorsanız vicdanınızla iletişime geçin
    Her zaman dediğim gibi masum eylemcileri ayırt ederek yazıyorum bunları

En garibi de neden böyle yapıyorsunuz dediğimizde
    Kısıtlanan özgürlükler diye cevap alıyorum
    Hangi özgürlükler ?
    - .....

Mesaj Yetkileri