Sayfa 76 / 492 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
2,251 ile 2,280 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Cacapa geçmiş şuanda Tuncayı az önce siteye girdim baktımda Tuncay ikinci sırada %34 iLe Cacapa %42

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nicin olumsuz kullaniyosunki.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Cunku Bence yanlış bir transfer

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada aynı konu var forumda

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=53234

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Not: Ankete katılıp Tuncay Şanlı’ya destek vermek için uk.eurosport.yahoo.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

spor3
    bu ankette nası bi destek oluyormuş ki ? diğerlerine mi abanacağız..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neden destekleyeyim ki en kötü transfer yalan mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gittigi günden beri adım kadar emindim böyle olacagına, şöhret hırsı kaplamış içine, keşke daha akıllı dusunseydi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Cacapa bence daha kötü
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Acısı halen daha içinizde belli, Tuncay'ı yerden yere vuruyorsunuz..

Ben Earnshaw'a verdim.

Cacapa`ya verdim oyumu.

Sirf Tuncay Fbye para kazandirmadan gittigi icin,sirf Fenerbahceden ayrildigi icin hem onun kötü olmasini hem de elinize gecen firsatlarda onu karalamaniz fanatiklikten baska birsey degildir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Acısı halen daha içinizde belli, Tuncay'ı yerden yere vuruyorsunuz..

Ben Earnshaw'a verdim.
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Cacapa`ya verdim oyumu.

Sirf Tuncay Fbye para kazandirmadan gittigi icin,sirf Fenerbahceden ayrildigi icin hem onun kötü olmasini hem de elinize gecen firsatlarda onu karalamaniz fanatiklikten baska birsey degildir.
    Dinime küfreden müslüman olsa

Genelleme yapmasan tam süper olacak kanimca

Emre takima 5 kurus kazandirmadan gitti,ama biz Emrenin orada cok basarili olmasini istiyoruz,kendisini daha da kanitlamasini istiyoruz.En azindan gercek Galatasaraylilar bunu istiyor.Sonunda cünkü Emre yuvasina dönecek,Emre de acikliyor bunu.

Tuncay icin de ayni durum gecerli,adam diyor ben hasta Fenerliyim,gecmiste Fenerbahceye katkilari ortada,ha kalsaydi ne degisirdi orasi ayri konu ama Tuncay icin böyle beddua eder gibi sözler kullanmaniz fanatikliktir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Genelleme yapmasan tam süper olacak kanimca

Emre takima 5 kurus kazandirmadan gitti,ama biz Emrenin orada cok basarili olmasini istiyoruz,kendisini daha da kanitlamasini istiyoruz.En azindan gercek Galatasaraylilar bunu istiyor.Sonunda cünkü Emre yuvasina dönecek,Emre de acikliyor bunu.

Tuncay icin de ayni durum gecerli,adam diyor ben hasta Fenerliyim,gecmiste Fenerbahceye katkilari ortada,ha kalsaydi ne degisirdi orasi ayri konu ama Tuncay icin böyle beddua eder gibi sözler kullanmaniz fanatikliktir...
    Biz veya Gerçek Galatasaraylılar derken Genelleme yapmazsan süper olacak

Yorumumu genel yorumlamak yerine,icinden cimbizla sectigin cümleler hakkinda yorum yapmak adetin olmus herhalde ...

Söyledigim belli,Galatasaraylilarin Emre hakkindaki düsünceleri belli,ve ben o sözleri kullanirken genelleme yapmadim bu da belli,o mesajlari atanlara karsi bir söz kullandim,bunu da görsen tam süper olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yorumumu genel yorumlamak yerine,icinden cimbizla sectigin cümleler hakkinda yorum yapmak adetin olmus herhalde ...

Söyledigim belli,Galatasaraylilarin Emre hakkindaki düsünceleri belli,ve ben o sözleri kullanirken genelleme yapmadim bu da belli,o mesajlari atanlara karsi bir söz kullandim,bunu da görsen tam süper olur
    ya boşversene neyin ne lduğunu herkes görüyor

Tuncayın başarısız olmasını istiyorum bunun adı fanatilik mi tamam kardeşim fanatiğim bu mudur ?

Budur !

Herkes görüyor evet

Tartisma burada bitsin,gereksizlesmeye basladi ...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tuncay'ın başarısız olmasını isteyenler anlamıyorum.Bunun adı gerçekten de fanatikliktir.Neyse oyumu Cacapa'ya veriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben tuncayın basarısız olmasını istemiyorum daha dogrusu ilgilenmiyorum türkte olsa insan bence efendi olmalı biraz aynı sekilde emreninkide beni ilgilendirmiyo ama mesela emreyi cok begeniyorum futbolcu olarak tuncayın futbolunuda begenmiyorum bizdeykende begenmiyodum.türk veya degil futbolcu tugay gibi ergün gibi alex gibi olacak insan saygı duyabilecek.ama ne yaptı tuncay efendi menajerinin oyununa geldi gitti kendi bilir halini görüyoruz.yine emre böyle degildi en azından intere gitmisti

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Dinime küfreden müslüman olsa
    Eşhedü En La İlahe İllallah ve Eşhedü Enne Muhammeden Abduhu ve Resulüh..

Emre ve Tuncay ile gurur duyuyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Tuncay kendini yaktı.Kaç haftadır doğru dürüst bir katkı yapamadı takımına.Bencede hakkettiği yerde.Ama tabiki Türk futbolcuların artık yüksek yerlerde olmasını istiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Eşhedü En La İlahe İllallah ve Eşhedü Enne Muhammeden Abduhu ve Resulüh..

Emre ve Tuncay ile gurur duyuyorum..
    Espiri anLayışın Müthişş

Tuncay'la gurur duyuyosun demek İngiLterede En kötü TransferLerden Biri SeciLdiği için mi yoksa başka bi sebebi var mı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben Fenerbahçeliyim.Bence çok kötü bir transfer olmadı.Ayrıca futbol sadece gol atmak değil ayrıca bu oyuncu ilk kez yurtdşında yaşıyor hem yaşama hem futbola alışacak ilk sezon alışma evresi Kezman'a geldiği ilk sezon toz konduran varmıydı alışma devresi vb. nedenlerle

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Espiri anLayışın Müthişş

Tuncay'la gurur duyuyosun demek İngiLterede En kötü TransferLerden Biri SeciLdiği için mi yoksa başka bi sebebi var mı
    Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Ben Fenerbahçeliyim.Bence çok kötü bir transfer olmadı.Ayrıca futbol sadece gol atmak değil ayrıca bu oyuncu ilk kez yurtdşında yaşıyor hem yaşama hem futbola alışacak ilk sezon alışma evresi Kezman'a geldiği ilk sezon toz konduran varmıydı alışma devresi vb. nedenlerle
    Bak buraya, futbolda analiz yapmayı bilenlerde varmış..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ben KatıLmıyorum o yoruma Madem İngiLtere'ye henüz uyum sağLayamadı MiLLi takım performansına Ne diceksin peki ?Kendi Kendini bitirdi Tuncay oraya giderek..Yazık

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

demiştim Cacapa onu sollar diye

Tuncay kaptırmaz 1.ciliği...

Default Premiership'İn Yenİ GÖzdesİ Ujfalusi

İtalya Serie A ekibi Fiorentina'da forma giyen Çek Milli defans oyuncusu Tomas Ujfalusi'nin, başta Blackburn ve Tottenham kulüpleri olmak üzere toplam 8 takımın transfer listesinde olduğu açıklandı.

Yaz döneminde de Liverpool ve Fulham kulüpleriyle adı sıkça anılan 29 yaşındaki futbolcunun menajeri Dalibor Lacina, Sport Magazine'e yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar Tomas için 8 farklı kulüpten transfer teklifi aldık. Ancak gerçek şu ki; Tomas 30 Haziran 2008 tarihinde bitecek olan sözleşmesinin sonuna kadar İtalya'da kalacak ve kesinlikle Ocak ayında hiçbir yere gitmeyecek. Yaz dönemine kadar herhangi bir kulüple görüşme yapmayacağız. Tüm bunların ötesinde kendisinin Fiorentina'dan ayrılacağı da kesin değil" dedi.

Sevilla, Zenit St Petersburg, AC Milan, Juventus, Inter ve Bayern Münih kulüplerinin de transfer teklifinde bulunduğu defans oyuncusu, 2000 yılına kadar formasını giydiği Sigma Olomouc'dan Hamburg'a transfer olmuş ve 4 yıl formasını giydiği Alman ekipte 105 lig maçına çıkıp 2 de gol atmıştı.

Tecrübeli defans oyuncusu, 2004 yılında geldiği Fiorentina'da ise 95 lig maçında sahaya çıkıp 2 gol kaydederken, Çek Cumhuriyeti Milli takım formasını ise 51 defa terletmiş ve yine 2 kez ağları havalandırmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Normal bu kadar talibi olmalı.Bence de kaliteli bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Liverpool 14 Yaşındaki Forveti Alamadı!

Burnley menajeri Steve Cotterill 14 yaşındaki genç oyuncusu John Cofie'nin Liverpool'a transferinin söz konusu olmadığını söyledi.

Daha önce çıkan söylentilere göre Liverpool genç oyuncu için 250.000 Sterlin (Yaklaşık 360.000 Euro) teklif etmişti. Geçen yaz Almanya'dan Burnley'e transfer olan yıldız adayını takımının bırakmak istemediği duyuruldu.

BBC Sport'a konuşan Cotterill “Liverpool'la bir anlaşma imzalamadık. 250.000 Sterlin asla düşündüğümüz rakam değil. John Cofie'yi birçok takım istiyor ancak satılık değil. Bir süre daha takımda kalmasını istiyorum. Onu kesinlikle satmak istemiyoruz. Çıkan söylentilere kulağımızı tıkadık” dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Newcastle Hangi Rus Futbolcuya Kancayı Taktı?

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın, Zenit'te Fatih Tekke'nın takım arkadaşı olan Andrei Arshavin'le ilgilendiği belirtildi. Haberlere göre Newcastle bu oyuncu için 12 milyon avroyu gözden çıkardı.

2008 Avrupa Şampyiyonası'na katılma yolunda avantajlı durumda olan Rusya milli takımının da kaptanlığını yapan Andrei Arshavin'in bir dahaki durağının Premier Lig olabileceği öne sürüldü.

İngiltere kaynaklı haberlere göre, Newcastle teknik direktörü Sam Allardyce, 26 yaşındaki oyuncunun transferinin tamamlanmasını istedi.

Fatih Tekke'yle birlikte Zenit St Petersburg takımın forma giyen oyuncu, bu haftasonu sona erecek olan Rusya Ligi'nde şampiyonluğa erişirlerse, takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Zenit ligin son haftasına girilirken, Spartak Moskova'nın iki puan önünde lider durumda bulunuyor.

2006 yılında Rusya'da Yılın Futbolcusu seçilen Arshavin, hızı, oyun görüşü ve çalışkanlığının yanısıra; üstün tekniğiyle de dikkat çekiyor.

Zenit formasıyla 200'den fazla lig maçına çıkan oyuncu 50 gole imzasını koydu. Arshavin'in Uefa Kupası'nda da 11 golü var.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ben bu adamın Avrupa'ya gitmek için çok geç kaldıgına inanıyorum..23lerinde kapmaları lazımdı.. gerçekten yetenekli olduguna inanıyorum

Mesaj Yetkileri