St.Ettienne'yi izledim Bobo'ya çok ihtiyaçları var
5 milyon euro verirler.Kabul etsinler Bobo'dan çok kâr etmiş olacağız.Zaten hücum bölgesinde bolluk var ve bu sıkıntı doğurabilecek cinsten.
St.Ettienne'yi izledim Bobo'ya çok ihtiyaçları var
5 milyon euro verirler.Kabul etsinler Bobo'dan çok kâr etmiş olacağız.Zaten hücum bölgesinde bolluk var ve bu sıkıntı doğurabilecek cinsten.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Cem Paul'le ilgileniyormuş Beşiktaş..
Evet İngiliz basınına göre Jem Paul Karacan için 1 milyon Pound teklif etmişiz Reading'e...
Bu arada St.Ettienne Bobo için teklifini 4,5 milyon €'ya çıkartmış.Yavaş yavaş...![]()
Kaynak ne Anıl Bobo konusunun ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
git artık Bobo sende rahat et bizde uzun zaman sonra para görelim transferdenBatuhan'ın durumu ne olacak bilginiz var mı? kalacak mı acaa takımda, yoksa kiralanacak mı yine biyerlere?
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Buda nerden çıktı...
Pavlyuchenko Beşiktaş'ı yalanlamadı!
Bobo'nun St.Etienne ile anlaşması durumunda Beşiktaş Pavlyuchenko transferi için çalışmaları hızlandıracak.
Uzun zamandan bu yana Beşiktaş ile adı anılan, Tottenham ve Rus Milli Takımının forveti Roman Pavlyuchenko, Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı sorusuna kaçamak cevap verdi.
Arjantin ile yaptıkları dostluk maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan ve ortaya koyduğu güzel oyunu bir de golle süsleyen Roman Pavluychenko, transferi konusunda ser verip sır vermiyor. Rus basının da yakından ilgilendiği yıldız futbolcunun tercihini nasıl kullanacağı Rusya'da tam bir merak konusu. Daha önce Rus basınında yer alan bir haberde Beşiktaş ve Villareal'in kendisi ile ilgilendiği belirtilmişti.
Maç sonunda DHA tarafından Beşiktaş'a transferi konusunda futbolcuya yönlendirilen soruya, tebessüm ederek, "Acelem var gitmem gerekiyor' diyerek kaçamak cevap veren futbolcu, transfer konusunu bir kez daha netleştirmemiş oldu.
Bu arada Beşiktaş'ta tüm hazırlıklar Pavlyuchenko'yu getirmek için devam ediyor. Siyah-Beyazlıların Rus golcüyü alabilmek için Bobo'yu elden çıkarmaya çalışıyor. Son olarak Bobo'ya Fransa'dan St. Etienne'in talip olduğu ve 4 milyon Euro fiyat biçtiği iddia edilmişti. Beşiktaş ise Bobo için fiyatın artırılmasını bekliyor. Bobo'nun St.Etienne ile anlaşması durumunda Beşiktaş Pavlyuchenko transfer için çalışmaları hızlandıracak.
Siyamend KAÇMAZ, MOSKOVA, (DHA)
St.Etienne'nin Gomis'ten sonra Bobo'ya ihtiyacı çok fazla..İyi bir fiyata bırakabiliriz.
Bu arada hangi gazeteydi hatırlamıyorum ama Tuncay ile ilgilendiğimiz yazılmış.Tuncay Türkiye'ye dönse Fenerbahçe'ye gider biliyorum ama her zaman Tuncay'ı Beşiktaş'ta görmek istemişimdir.Bu sistemimizde sol forvete harika olur valla..
So what?
Saike
Ne Tuncay`ı, Ne PavLy si arkadaş. Bana Deco yu getirin !
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ne Deco'su Hayrettin abi.Jem Karacan'a düşmüşüz,oda gelmek istemiyormuş.Tümer'in bile adı geçiyor,sen Deco diyorsun.Ben artık fazla ümitli değilim oyun kurucu pozisyonuna üst düzey bir isim alınması konusunda..
So what?
Saike
Tümer deme Şemsi,yok öyle birşey...
Yabancı konusu olduğu için mecbur Türk alternatife yöneliyorlar.Daha öncede dedim bizim aradığımız tipte Türk olarak Nuri,Emre,Yıldıray,Selçuk İnan var.Nuri gelmiyor.Emre ve Selçuk zaten olmaz.Yıldıray'ın da sakatlığı,formsuzluğu vb durumlar yüzünden vazgeçildi...
Tek yol Bobo'yu ve ya Delgado'yu elden çıkarmak...
Pavluychenko'yu mıu alıyormuşuz şimdi de![]()
Dün akşam Fransız menajer kaynaklı verdiğim haberde St.Etienne'nin teklifi 4,5 milyon €'ya yükselttiğini ve St.Etienne'nin forvet bulmakta zorlandığını ve Bobo için ciddi olduğunu yavaş yavaş fiyatı yükseltebileceklerini söylemiştim...
Az önce LigRadyo'da yönetimden üç kez teyidini alarak verdikleri haberde St.Etienne ile Beşiktaş 5.8 milyon €'da anlaşmışlar ve kulüp Bobo'nun St.Etienne ile görüşmesine izin vermiş...
İlk gelen bilgilere göre Bobo'nun eşi Fransa'ya sıcak bakmıyormuş...
Gitsin gitsin de yine bi acaip adam getirirlerse nolcak?
Pavluychenko gelcekse gitsinveya Deco,Dos Santos,Buonanotte falan
![]()
Geride kaldı o günler.M.Denizli varken acayip adam falan gelmez...
VDV için menajerler fikir alışverişi yapmış.Transfer işiyle babası ilgileniyormuş.Şuan çok ciddi 2 teklif var onlar olmazsa Beşiktaş'a kiralık olarak gelmeyi düşünebiliriz demiş babası...
OOOO süper.Hadi İnşallah![]()
VDV dediğiniz Van Der Vaart ise =) gercekten mukemmel olur .. Real, Hollandalılara cephe almısken degerlendırmek lazım ..
O sese can feda be Deco gelsinn![]()
Delgado'yu postalayamayınca mecbur Bobo'ya döndü yönetim.Aslında şu an için oyun kurucu mevkisine adam forvete göre daha fazla ihtiyaç.Bu yüzden sıcak bakıyorum iyi bir paraya bırakılırsa bu duruma inşallah yerine değecek bir transfer için yol katedilmiştir.Sonra en son ihtimallere kalırsak Bobo gibi bir değerdende oluruz.Pirince giderken eldeki bulgurdan olma hesabı..
So what?
Saike
Şemsi Bobo'nun son senesi.Eğer bu sene yedek kalırsa,mutsuz olursa ki hem kontenjandan hemde Hoca'nın ilk tercihinin Nobre olmasından dolayı kuvetle muhtemel gerçekleşecek bu ihtimaller,sözleşme yenilemez bedavaya kaçar.Yönetim hem bu sebepten hemde Mustafa Hoca'nın istediği 10,5 numara ihtiyacına yer açmak için satılmasına sıcak bakıyorlar...
Evet ama gidip orta düzey eleman alınırsada kötü olur.Tamam Mustafa hoca takıma faydası olmayacak adamı aldırmaz takıma ama transfer sezonununda sonuna yaklaşıyoruz.Liglerde maçlarda başlıyor.Kimse elindeki iyi oyuncuyu bırakmak istemez.Mesela ben bu saatten sonra Deco'nun geleceğine hiç ihtimal vermiyorum.Çünkü Chelsea şu saatten sonra Deco'yu elden çıkarıp yerine birisini almak gibi bir maceraya atılmak istemez ki istemiyorlarda.
So what?
Saike
Bobo St. Etienne'de!
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu Radyospor'a yaptığı özel açıklamada Fransız kulübüyle Bobo konusunda anlaştıklarını, ancak bazı detayları görüştüklerini söyledi.
Soğancıoğlu, Saint Etienne’nin Bobo için önerdiği 5 buçuk milyon Euro bonservis ücreti kabul ettiklerini ödeme planı üzerinde konuştuklarını belirterek, “İşin detaylarını konuşuyoruz.
Ödeme planında anlaşır anlaşmaz bu transferi borsaya bildireceğiz” şeklinde konuştu.
Fransız Kulübü’nün Bobo’yla büyük ölçüde anlaştığı bildirildi.
L'Equipe Gazetesinin İddiası
Fransa'nın L'Equipe gazetesi, Saint Etienne ve Beşiktaş'ın Bobo için 5 milyon Euro'ya anlaştığını iddia etti.
Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo Fransa yolunda. L'Equipe gazetesinin haberine göre Saint Etienne'li yöneticiler ile Beşiktaş yönetimi 5 milyon Euro'ya el sıkıştı. Ufak tefek pürüzlerin ardından imzaların atılmasının an meselesi olduğunu belirten gazetenin, Beşiktaş'ın Bobo'nun yerine oyuncu aramaya başladığını bile belirtti.
Özgür Sancar- Uğur Asarlı / Radyospor.com
Bu kadar uğraştan sonra gönderiLecekLer Listesinde en aLt sırada buLunan Beşiktaş için önemLi bir goLcüyü kaybettikten sonra yerine kıytırık bir adam aLırLarsa o zaman sorarız.
Şu ana kadar herşey normaL gidiyor.
Yanılıyorsun Hayrettin Abi,M.Denizli başından beri Bobo'nun satılmasını istiyordu.Nobre'yi bu kadar çok maaş vererek takımda tutmalarının sebebide bu.Mustafa Hoca'nın birinci tercihi o olacak santrafor bölgesinde çünkü.Ama yönetim iyi bir paraya(7-8 milyon €) satmak istiyordu Olympiakos 6'ya kadar çıktı en fazla,satmadılar.Ama Delgado'nun ameliyatından sonraki rapolar herşeyi allak bullak etti.Onun bölgesine adam alma ihtiyacı doğdu.Bunun için önce Delgado'nun sözleşmesini dondurmayı denediler,olmadı.Tek çare Bobo'nun satılmasıydı.Zaten daha öncede dediğim gibi Bobo bu sene banko oynamazsa -ki çabuk kırılan bir oyuncu - mutsuz olacak ve sözleşme yenilemeyip bedavaya kaçacacaktı...
Böylesi iyi oldu bence...
Bobo dan yararLanıLabiLinirdi AnıL. Nobre nin birinci tercih oLup, oLmaması tartışıLır. Nobre nin geLdiğinden beri yaptıkLarı ortada, Bobo nun yaptıkLarı ve geLişimi ortada. Nobre yi tek cazip kıLan Türk statüsü ve Hırsı, onun dışında hiç bir artısı yok. Ama Bobo kompLe bir forvet. Bu zamanda bu tip forvetLer buLmak çok zor. Biraz Bobo ya uyuyan bir oyun pLanı oLuşturuLsa Bobo çok büyük işLer yapar. Bunun örnekLerini zaten hepimiz gördük..
Ne diyeLim. Artık hayırLısı. Çok ucuza aLdık, YüzLerce kar eLde ederek satıyoruz şimdi. Ben yerine İyi bir oyuncu geLdiği taktirde hiçte üzüLmem. Ama geLicek adam fiyasko, isimsiz, sıradan birisi oLursa işte o zaman adama sorarLar Bobo yu neden sattın diye.
BöyLeLikLe Yönetimin Batuhan baskıLarı da sonuç vermiş oLuyor. Batuhan artık kadroya girer herhaLde. Artık şu çocuğu da adam edip, onu kuLLanma zamanı geLdi. Eğer Batuhan dan da yararLanmaya başLayabiLirsek o zaman işte süper bir transfer daha yapmış oLuruz ve Bobo oLayı kat kat bize kar kazandırır.
Ama ben Deco nun geLeceğine inanıyorum. Yoksa yönetim Bobo gibi bir adamı satıp, sıradan bir adam aLmak için böyLe bir işe gireceğine de inanmıyorum. Kesin biLdikLeri birşey varki bu kadar aceLeci bir şekiLde FransızLara sattıLar..
PavyL oLacağına da inanmıyorum. Senin eLinde zaten Bobo gibi bir isim var, neden daha fazLa para vererek o adamı aLsınLar.
Deco geLir. GeLmezse de BizimkiLerin başına kötü şeyLer geLir![]()