Sayfa 76 / 80 İlkİlk ... 26667475767778 ... SonSon
2,251 ile 2,280 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    Mahmut Uslu'nun açıklamasında geçen bir bölüm ;
    "Edu’yu 6 yabancı oyuncu sınırlaması nedeni ile alamamıştık. Şimdi bu durum değişti. Ayrıca Deivid’in gelişi ile de kadromuz tamamlanmış olacak. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe camiası olarak çok büyük başarılara imza atacağız.”

Şimdi bu durum değişti derken ??? Ne demek İstedi ?
    Luci'yi gönderdik demek istedi...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

MALİK FATHİ İDDİASI

Gol sorununu çözmek için ısrarcı olunan Deivid De Souza'nın ise perşembe günü geleceği öğrenildi. Böylelikle Fenerbahçe, transferin son günlerinde patlattığı bombalarla hem kadrosunu güçlendirecek, hem de şampiyonluk yolunda rakiplerine gözdağı vererek "Şampiyonlar Ligi'ne giremesem de yıkılmam" mesajını iletecek. Fenerbahçe'nin Hertha Berlin'de forma giyen Türk asıllı Malik Fathi'yi de listesine aldığı ve bu oyuncuyla anlaşma zemini aradığı gelen haberler arasında.

28.08.2006

Kaynak : Sabah

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Luci'yi gönderdik demek istedi...
    bide kaptani gonderse... is tamamdir

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Tecellos
    bide kaptani gonderse... is tamamdir
    Ben Ümit'i suçlamıyorum sağ ayakla adam sol'da oynarsa olacağı bu...
    He bana sorarsan ben Ümit'i kadroya almam bile...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

FATHİ GELİYOR MU?..
    Fenerbahçe'nin Edu, Kezman ve Souza'nın ardından bir transfer daha yapacağı iddia edildi.. Sarı Lacivertlilerin Almanya'nın Herta Berlin takımında forma giyen Türk asıllı genç yetenek Malik Fathi ile görüşmelerini sürdürdüğü ve transfer için ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, anlaşma sağlanması halinde Perşembe günü bu oyuncunun İstanbul'a geleceği gelen haberler arasında..

Fathi, geçtiğimiz sezon ve bu sezon Herta Berlin takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.. 23 yaşındaki genç oyuncu, 2003-2004 sezonunda 14, 2004-2005 sezonunda 30, 2005-2006 sezonunda 34 maçta forma giyerken, bu sezonda ilk üç haftada ilk 11'de sahaya çıktı.. 1,85 boyundaki Fathi, 85 kilo ağırlığında ve savunmada oynuyor..

LUCİANO SORUNU!..
    Fenerbahçe'de yeni transfer Edu'nun transferinin ardından takımdan gönderilmek istenen Luciano ile Sarı Lacivertli yönetim arasında sorun yaşanıyor.. Brezilyalı oyuncu kulübün kendisine önerdiği ücreti ilk görüşmelerde kabul etmedi. Fenerbahçe kulübünün Edu'ya imza attırabilmesi için Luciano'yu kesinlikle göndermesi gerekirken, Luciano'nun istediği ücreti bu oyuncuya vererek sözleşmesini fesh edeceği iddia ediliyor..

SERVET AYRILIYOR!..
    Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon sonunda sakatlanan, bu sezon bir türlü forma şansı bulamayan Servet Çetin Sarı Lacivertli kulüpten ayrılıyor..

Servet'in Turkcell Süper Lig takımlarından Sakaryaspor ile büyük ölçüde anlaştığı ve Sakaryaspor ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Tecellos
    Kezman, sagina soluna bakmayan santrafor... psv'de oynarken cok gordum... adam kaleyi gorunce baska birseye bakmiyor.. keskin nisanci gibi kaleye vuruyor... AMA tek zayif noktasi: buzamana kadar hic bir Avrupa golu yok... cok denedi hic bir tane s.lar lig golu atamadi... Belki bu ugursuzlugunu fener de yener... Ama gene tuncay dan kat kat dha iyi...

ŞL golü atamadığı konusunda yanılıyorsun. GS'ye PSV'de iken 1 tane atmış. Araştırmadım ama başka golleri de vardır mutlaka...

------------

Servet bence de ayrılmalı oynamak için pek fazla şansı kalmadı. Onun için gitsin. Bir de şöyle bir dedikodu var. Deivid de Nobre ile aynı şartlara sahipmiş. Onun olduğu madde gösterilerek Türk vatandaşlığına geçebilirmiş. Ama bu iş 2 günde olamaz FB sözkonusu olduğunda. Ama FB yönetimi başvuru yapmaz bence...

Bir de şunu söyleyeyim FB'de transfer bitmez.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kezman basın toplantısında ilngiç birsey dedi kariyerimde cok az kırmızı gördüm dedi sahsen ben inanmadım çünkü benim bildigim kadarıyla cok kırmızı gören biri yok rakibine yumruk attış yok tükürmüş bunlara sahit oldum iyisallah türkiyede adam olur gerci olmasa da hakemler kart cıkarmaya korkuyor

Fenerbahçe bu transferlerle başarılı olmazsa, üzerlerine voodoo büyüsü yapıldığına şüphelenmeye başlıycam.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

FENER'DE SON BOMBA GURBETÇİ

Fenerbahçe'de transfer bitmiyor. Yönetim şimdi de Hertha Berlinde oynayan Malik Fathi'yi imza için getiriyor. Diego Alfredo Lugano, Mateja Kezman ve Deivid De Souza'yı alan Fener yönetimi Luciano ve Anelka'yı göndermişti. Şimdi'de Almanların göz bebeği olan sol bek oyuncusu Malik imza için geliyor.

Malik Fahti, sol bekte görev yapıyor ve çok başarılı gelecek vaat eden bir isim. Türk vatandaşlığı bulunan Fathi'yi Almanlar milli takıma çağırmayı bile düşünüyor. Bu futbolcu perşembe günü Türkiye'ye gelecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak.
    kaynak:1907 haber

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

cok güzel oyuncu ama beyelr uefa kupasını almak o kolay degil keske alsanız ama zor gibi

Kezman'ın gazetede bir açıklamasını dinledim aynen şöyle diyor, "Hakan Şükür'ü çok iyi tanıyorum. Çok yanlış bir takım oynuyor"

Gerçekten çok ilginç bir yorum Hayır yeni transfer olsa anlayacağım ama adam ben doğduğumdan beri Galatasaray'da oynuyor

beyler bu arada servet'in peşine Sakryaspor warmış mactan sonra aziz yıldırım ile konuşmuşlar aziz yıldırım siz serveti ikna edin yeter demiş

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

İnş.Fathi gelirde sol tarafa bi düzen gelir.Ayrıca bende katılıyorum Kezman'a Şükür yanlış takımda oynuyor

Sheriff Misafir

Ümit bir libero oyuncusudur ve libero oynamak için hızlı veya teknik olmaya gerek yok.Ümite ciddi bir haksızlık yapılıyor hem mevkisi olmayan bir bölgede oynatılıyor hemde Roberto Carlos gibi bir performans göstermesi bekleniyor.Umarım bi ara gerçek mevkisinde oynatılır gerçek Ümit izlenir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

edu bildiğim kadarıyla bir stoper. cris tarzında bir adam.

fenere solbek lazımdı
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ermoon
    Kezman'ın gazetede bir açıklamasını dinledim aynen şöyle diyor, "Hakan Şükür'ü çok iyi tanıyorum. Çok yanlış bir takım oynuyor"

Gerçekten çok ilginç bir yorum Hayır yeni transfer olsa anlayacağım ama adam ben doğduğumdan beri Galatasaray'da oynuyor

Hehehe ben canlı izledim, sorulan soru üzerine esprili bir şekilde " Evet çok iyi bir oyuncu fakat tek kötülüğü yanlış takım adına oynuyor umarım bu yanlışı düzeltir" dedi ve gülüşmeler başladı. Bu yorumu cidden hoşuma gitti ne Hakan'ı kötüledi ne de yorum yapmam dedi esprili bir şekilde cevap verdi.

Ayrıca İliç le de çocukluk arkadaşıymışlar beraber büyümüşler, halen de en iyi arkadaşlarındanmış. Buraya gelmeden önce onunla konuştum kesinlikle kabul et dedi demiş İliç.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Defans oyuncularımız; Edu, Lugano, Önder, Can, Serkan, Servet, Kerim, Ümit Özat

Servet şu ana kadar ne bir lig maçında ne de ön eleme maçlarında forma şansı bulamadı. Gönderilir büyük ihtimalle. Can ve Önder bile yedek kalacak belki de, Servet 18'e giremez takımda tutulursa. Gönderilir umarım.

edu ile souza iş yapmaz fakat kezman iyidir

Nesil
    2005
    Yer
    Almanya/Nürnberg

süper transferler ya ceske biraz erken gelseydiler, Deivid gecen Sportingin 3-2 yendigi macta 2 gol atti.

Ben Zico olsam böyle oynatirim

----------Rüstü--------------
    Önder--Lugano---Edu----Ümit
    ---------Aurelio---------------
    --Appiah--------Tümer(Tuncay)
    ----------Alex----------------
    ----Kezman---Deivid---------

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

"Transferi bitirdik"

Asbaşkan Mahmut Uslu, sakatlığı bulunan Luciano'nun da isteğiyle Edu'yu transfer ettiklerini söyledi.

Luciano'nun kendileriyle yaptığı görüşmede, ''Sakatlığım dolayısıyla 100. yılda faydalı olamayacağım'' dediğini belirten Uslu, ''Luciano'nun talebi üzerine böyle bir girişimde bulunduk ve Edu'yu transfer ettik. Luciano'nun sözleşmesi henüz feshedilmedi. Kendisi bugün Villarreal ile görüşmeye gitti'' diye konuştu.

Bir gazetecinin ''Luciano'nun sözleşmesi feshedilmeden Deivid ile sözleşme imzalayamayacaksınız, değil mi'' şeklindeki sorusu üzerine Mahmut Uslu, ''Luciano'nun durumu yarın akşam netleşecek. Onu yarın sorarsınız'' diye cevap verdi.

Edu'nun Brezilya'nın önemli stoperlerinden biri olduğunu anlatan Mahmut Uslu, şöyle devam etti:

''Bir sene önce sakatlık geçirmişti. Cruzeiro'da Alex ve Deivid beraber oynadılar. Bu yüzden uyum sorununu çabuk atlatırlar. Lige verilen arayı değerlendirip, çok iyi bir takım olacağız. Yerli oyuncularımız gerek Tuncay, gerek Ümit, gerekse Tümer ile gelen yabancıları iyi kaynaştırıp, 100. yılımızda Avrupa'da kupayı kaldıracağız.''

Uslu, transferleri neden daha önce yapmadıklarıyla ilgili bir soru üzerine, ''Daha önce yapamazdık, 6 yabancımız vardı. Aurelio Türk oldu, Anelka gitti, Luciano sakatlandı ve biz de transferleri yaptık. Yoksa Nobre'yi yolladıktan sonra bir tane hakkımız vardı ona da Lugano'yu aldık. Takımı finale kalınca gelemedi. Önce alabilme imkanımız olsa alırdık. 2 tane transferle Şampiyonlar Ligi elemesini oynamayı biz de isterdik.''
    Mahmut Uslu, artık transferi tamamladıklarını, şu anda herhangi başka bir transferin olmadığını söyledi.

Bir gazetecinin, ''Kuddusi Müftüoğlu'na 4 maç ceza verilmiş. Bu konuda ne diyorsunuz?'' sorusuna Uslu, ''Az verilmiş'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ümit in asıl mevkisi sol bek degil bu nedenle verim alınamıyor arkadasın birininde dedigi gibi libero ya konulsa gercek ümiti izleriz fakat Fenerbahcede libero cok yönetim 100.yıla sol beksiz giriyor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

"Transferi bitirdik" sözünü duymadım ne FBTV'de ne de başka bir kanalın spor bülteninde... Kendi ağzından "transferi bitirdik" lafını duydunuz mu, belki ben duymamışımdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Maalesef bitirdik dedi

Quote Originally Posted by eGowiCh
    "Transferi bitirdik" sözünü duymadım ne FBTV'de ne de başka bir kanalın spor bülteninde... Kendi ağzından "transferi bitirdik" lafını duydunuz mu, belki ben duymamışımdır.
    Edu’nun transferi nedeni ile yurtdışında bulunan Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu, havaalanında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
    “UEFA’da mutlaka kupa kaldırmak istiyoruz. Taraftarımızın Şampiyonlar Ligi ve Sakaryaspor mağlubiyeti nedeni ile üzüntülü olduğunu da biliyorum. Ancak bu futbol. Edu’yu 6 yabancı oyuncu sınırlaması nedeni ile alamamıştık. Şimdi bu durum değişti. Ayrıca Deivid’in gelişi ile de kadromuz tamamlanmış olacak. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe camiası olarak çok büyük başarılara imza atacağız.”

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4551
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer

İnş. fathi gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

sol beke ihtiyacımız yok kaptan da artık baya hırs yapmış durumda ve şöyle bir açıklamasını okumuştum kaptanımız ümit özat'ın:"Beni kötü oynadığım için eleştirenler artık beni ayakta alkışlacaklar" bence kaptan artık çok daha başarılı olacaktır
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Quote Originally Posted by Murderer26
    edu ile souza iş yapmaz fakat kezman iyidir
    Edu-Lugano ikilisi iş yapabilir bence.Souza da kaliteli bir oyuncu.Son maçında 2 gol 1 asist yapmış.Arkasında,Alex gibi bir Brezilyalı olunca iş yapma ihtimali yükselir.

Ben bütün transferlere inanıyorum....

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by tosunpasa
    sol beke ihtiyacımız yok kaptan da artık baya hırs yapmış durumda ve şöyle bir açıklamasını okumuştum kaptanımız ümit özat'ın:"Beni kötü oynadığım için eleştirenler artık beni ayakta alkışlacaklar" bence kaptan artık çok daha başarılı olacaktır
    Demek sol bek'E ihtiyacımız yok eğer bu takımda solbeke ihtiyaç yoksa hiçbiryere takviye yapmayada gerek yok...

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Demek sol bek'E ihtiyacımız yok eğer bu takımda solbeke ihtiyaç yoksa hiçbiryere takviye yapmayada gerek yok...
    İhtiyaç yok demek yanlış olur ama ii kötü idare etmeye çalışıor Ümit...
    Ki kaldıki bence abartıldığı kadar da kötü değil !!! Ümit kötü oynayabilir ama mutlaka ondan kötü oynayanlar da vardır...
    Her mağlubiyetin Faturası Ümit Özat'a çıkarılacağına sahada YÜREKSİZCE oynayanlara suç bulunmalı...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    İhtiyaç yok demek yanlış olur ama ii kötü idare etmeye çalışıor Ümit...
    Ki kaldıki bence abartıldığı kadar da kötü değil !!! Ümit kötü oynayabilir ama mutlaka ondan kötü oynayanlar da vardır...
    Her mağlubiyetin Faturası Ümit Özat'a çıkarılacağına sahada YÜREKSİZCE oynayanlara suç bulunmalı...
    Avrupada kimse gözünün yaşına bakmıyor Türkiye'de belki idare ediyor ama avrupada solbek hiç işlemez...

Sayfa 76 / 80 İlkİlk ... 26667475767778 ... SonSon

Mesaj Yetkileri