iyi geceler![]()
iyi geceler![]()
Resimdeki Giresun'lu ALEKS...
Antrenmanda özel istekle bi hareket yaptı bizlere![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Taç atışını böyle mi kullandı bu?![]()
(/s)
Aynen öyledir Umutcum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
kimse var mı?![]()
Var idir![]()
O şiir süper yahu![]()
(/s)
Kafe açılmadı mı yahu kimse yok?
,Var
------------------
Ben: Ben yarın Hazalı görcem
Berkay: Nasıl?
Ben:Çünkü Dersanenin çıkış saati aynıİkimizde 18.30'da çıkıoz..Ramazan olmasa biraz dolaşırdık
![]()
yuh saat 16.41 bugunun ilk mesajını ben yazıyorumm.arkadaşlar boş bırakmayalımm
boş kalmazda bende kaçıcam sıkıldım ekrana bak bak.Biraz topa değelim dimi![]()
Beyler ben yavaştan kaçıyorum.. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere.
bende mı kaçsam ne iftarda yaklaşıyo
S.a.
Kafe aynı
selam beyler nabersiniz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Her zamanki gibi![]()
Aleyküm Selam Ersin.
iyidir sen nasılsın
bende iyi ya andriy i gören varsa söyleyin bana ö.m çeksin maç ya***am onla
www.managerzone.com da il maçda beni 1-0 yenmişti adamlarımı yorgun buldu tabi yendi şimdi rövanşa bekliyorum onu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Merhaba kimse var mı?
So what?
Saike
Var var. Buradalar da konuşmaya çekiniyorlar. Yemeyiz sizleri arkadaşlar, konuşun hadi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Merhaba kafe sakinleri.
Bu akşamki maç için büyük iddiaya girdim.3 arkadaşla girdiğim iddiaa şöyle:Eğer Biz kazanırsak onlar bir hafta beşiktaşlı olduklarını söyleyecekler.Eğer Gs kazanırsa ben bir hafta Gs li olduğumu söyleyeceğim.![]()
So what?
Saike
Merhaba Baran.
Ahh Fenerbahçe maçları da gelse ben de iddiaya girsem de kazansam.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İnşallah kazanırsın Şemsi abiiBnde Bjk den yanayıımm..
Eğer iddiayı kazanırsam Pazartesi törende üçlü çektirmeyi düşünüyorum.Hatta Youtube'den link de verdim.İyi çalışın öğrenin dedim.
![]()
So what?
Saike
Semsi maci bir yenilin,ben kafede her gün 3 ögün sana "Ben Galatasarayliyim","En büyük Galatasaray" dedirtecemNasil olsa 1 hafta Galatasaraylisin
![]()
Ben okulda Gs liyim diyecem.İnternette demek yok.Anlaşmamız ona göre.Her şeyi düşündük yani.
![]()
So what?
Saike
Semsi simdi yan cizme.Sen Galatasarayli olacam demissin 1 hafta.Gerek internette gerek gercek hayatta Galatasarayli olmalisin![]()
Evet Baran ile de iddiaya girdik.Kaybeden taraf kazanan tarafın istediği avatarı kullanıp,istediği imzayı kullanacak sitede.
So what?
Saike