Konuların yenilenmesi güzel olmuş bu arada 24 saat içerisinde Melo açıklanır dedi halen açıklanmadı herhalde temmuzun birinde açıklanır hepsi
Konuların yenilenmesi güzel olmuş bu arada 24 saat içerisinde Melo açıklanır dedi halen açıklanmadı herhalde temmuzun birinde açıklanır hepsi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ali naci kucuk Hurriyet Galatasaray Muhabiri :
Transfer için biraz sabır...aslında yönetimi ve G.Saray için içerideki asıl krizi çözecek gelişmeler yasandi bugün
Asıl krizi çözecek gelişmeler derken... Şu anda G.Saray'in kontratı bulunan tam 10 yabancı futbolcusu bulunuyor...kısaca kontenjan dolu
Yönetim istemediği ve kadroda düşünmediği oyuncuları elinden çıkarmamanın sıkıntısı içindeydi..ama bugün resmen yüzler güldü
1 aydır Stancu için çekimser davranan Orduspor Rumen futbolcuyu Kasımpaşa'ya kaptıracak gibi...kulübe teklifte gelmiş..
Stancu derdinden sonra pino da ülkesinden aldığı teklifler g.saray yönetimini rahatlattı...pino bu gelişmeyi kendi hesabından da acikladi
Ülkesinin Millonarios kulubünün yolunu tutacak gibi...finalde ise Milan baros ABD yada katar yolcusu...menajeri Pavel Paska da teklifleri Teklifleri doğruladı ve iki ciddi teklif aldıklarını söyledi. Haftaya da Paska istanbula gelecek...g.saray için bu gelişmeler çok önemli idi
Geriye bu 3 oyuncu da gittiğinde bir tek ve aslında en büyük sorun olarak Rİera nin ayrılığı kalacak..bu operasyon sancılı olabilir..
Rİera için ne teklif var ve şimdilik ne de gitmeye niyeti..sezon açılışına gelir Fatih hoca bir konuşma yapar ve belki o zaman artık dusunur
Rİera da haklı... İstanbul, Galatasaray, şampiyonlar ligi ve imza altına alınmış kulübede otursa dahi alacağı 2.9 MİLYON EURO!!!
Beyler AMK gazetesinin yarinki MANSETI amk yazdiysa dogruluk payi olabilir.
![]()
2 milyon 900 bin euro'yu nasıl verdiysek bu adama olacak iş değil şimdi sat bakalım satabiliyorsan
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Dzeko haberleri çoğalıyor.
Dzeko da çok çok zor be. Maliyetini karşılamayı geçtim, tek talibi biz olmayız kesinlikle Dzeko'nun.
bu dzeko cityde oynayan dimi![]()
Bu AMK ciddi ciddi gazete mi, ben girgir zannediyordum. Nasil bir isimdir bu, ciddiye alinacak gibi degil. Piyasada satiliyor mu, yoksa sadece internet uzerinde mi bu
Dzeko olmucak transfer degil ama cok pahaliya mal olur, beklentiler yukselince de hayal kirikligi yaratabilir.
Normal bildiğin fanatik, fotomaç gibi gazete. Sayfa boyutları daha küçük sadece.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burda bile AMK yazarken dusunursun acaba kufurden sayilir da ceza alir miyim diye, adamlar gazetenin adini AMK yapmislar
neyse konuyu dagitmayalim, GS transfer sayfasi bura :]
Neyse ki, iddaa bülteninin başlığına da 'Sarsıcı İddaa Kuponları' yazmamışlar.Bir kez alıp okumaya niyetlendim gazeteyi; ama gülmekten pek açıp bakamadım bile gazeteyi gördükten sonra.
Konuyla alakalı: Dzeko çok külfetli bir transfer olur eğer gelirse; fakat buna da değer bir isim bence.
Ne yapın Edin Dzeko'yu getirin![]()
AMK'nin sahiplerinden biri de Gökmen reyiz sanırım...Yoksa böyle bi gazete çıkmazdı belliki sağlam biri var arkalarında...
Stancu'yu 2.7m'a kasımpaşaya mı vermişiz?
Mustafa abide yazdı Dzeko'yu. Osman Altunterim'de haberi almış Dzeko bu lige gelirse 40 yapar.
Chamakh niye dusunulmez anlamiyorum, Arsenal kariyeri bitti gibi ucuz bir fiyatta alinabilir.
Dzeko'ya paramız yetmez.
dzeko 20 milyona inerse galatasaray satın alabilir fakat indirime gitmezse kiralama yöntemini deneyebilir (sporx)
Riera'ya 2.9 verip Melo ile pazarlık yapıyoruz. Acele edilmesini istediğim tek oyuncu Melo. Selçuk - Melo çok iyi bir ikili oldu.
Edin Dzeko , Bayern Münih'e gitmemişmiydi ?
Biz Dzeko'ya verebilecek parayı bulduğumuz zaman bir gömlek daha büyük bir kulüp olmuş oluruz.Fazla uçmayalım Man City'de oynayan öyle bir oyuncuya paramız yetmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bayern vazgeçti pahalı diye, biz mi alacağız ?
AMK, kurucusu ve kadrosuyla Galatasaray ağırlıklı bir gazete bildiğim ama iyi sallamışlar bence.
Çileği bırakın altındaki pasta olur direkt Ceko reyis.
Ama umutlanmanın anlamı yok tabi, dalgasına diyorum. Yoksa hayatta gelmez malesef.
Açıkçası City muazzam olan ofans hattını bozmaz bence transferde akıllı davranırlar para saçmazlar bu sezon...O yüzden Ceko'yu da satmazlar gibi...Demba Ba'yı alalım işte niye zorluyoruz ki...![]()
Yalnız keşke şu transfer konuları transfer dönemi başladığında yenilenseydi şimdi dönemin ortasında olması iyi olmamış![]()
Sarı-Kırmızılı kulübe, İtalya’dan ‘mutlu edecek’ bir haber geldi
Lazio Başkanı Lotito, Çizme basınına verdiği demeçte, Mauro Zarate için G.Saray’dan gelecek teklifi beklediklerini dile getirdi. Barcelona’nın Fas asıllı Hollandalı oyuncusu İbrahim Afellay’ı renklerine katmak isteyenLazio, bu oyuncuyu alabilmek için Zarate’yi Cimbom’a vermeye sıcak bakıyor.
İtalyan basını Galatasaray-Zarate eksenli haberlerini gün geçtikçe yüksek sesle işlemeye başlarken; Cimbom yönetimi ise Arjantinli futbolcunun transferi için şimdilik olumlu sinyaller vermekten kaçınıyor.
29 Haziran 2012 Cuma 14:50 Sporbucks.com