Fransız gazeteleri Valbuena'yı yazmıs.
Fransız gazeteleri Valbuena'yı yazmıs.
Galiba Webo alınarak transfer kapatılacak. Stoper konusunda hayal kırıklığı yaşadım, çok umutluydum 3 transferden birisi stoper olur diye.
Emre'nin basın toplantısında doktor ağzından kaçırdı Webo transferinin bittiğini, öğleden sonra da Webo gelecek dedi. Açıklanır 1 saate herhalde transferin detayları.
Webo gelecek canım zaten İBB 'de Vittek'i aldı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Vittek forma girmeye başlamıştı Trabzonspor sattı, Semih Şentürk forma girmeye başlamıştı Webo alındı. Garip transfer hamleleri var takımlarımızın![]()
Webo iş yapar da Niang'ı geri alsan daha mantıklı olmaz mıydı diye sormadan edemiyorum.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcu Pier Webo'nun takımımıza transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
Oyuncunun önceki kulübü İBB Spor kulübüne 3.000.000,- EURO bonservis bedeli
kendisine ise;
2012-2013 yarı sezonu için garanti ödeme 625.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
2013-2014 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
2014-2015 Sezonu için garanti ödeme 1.250.000,- Euro Maç Başı ödeme 15.000,- Euro
Hiç içime sinmiyor 10 numara lazımken ayrıca niang ı alaydık bari 3 milyon cebimizde kalırdı
10 numara glecek diyenler neredeKAKA gelmis...
ironiydi yahu bu saatten sonra ne kakasi![]()
3 milyon cidden büyük bir para
Şu Webo'ya verilen paralara acıdım, hiç içime sinmedi.. İnşallah katkı verir de umursamayız
Transferi kapattı bence Fenerbahçe.
katki vermesine verirde onun verecegi katki tsl ile sinirli avrupa liginde fazla katki veremez webo güiza tarzi bir oyuncu savunma arkasina cok sarkan fakat teknik kapasitesi sinirli..
bu saatten sonrada 4-5-1 oynuyacağımız belli oldu
Volkan
GG Yobo Egemen Ziegler (Hak)
Meireles
Baron Emre
Kuyt Sow(Stoch)
Webo(Sow)
Uyum sağlarsa ki sağlayacağını düşünüyorum bence çok iyi bir transfer
Volkan-Gökhan-Hasan-Egemen-Yobo-M.Topal-Meireles-Emre-Stoch-Kayt-Sow
sOW
sTOCH - - - - - - - - - - kUYT
eMRE[c] - mEIRELES
tOPAL
hAK - eGEMEN - yOBO - gG
mERT
gerekirse de
sOW - wEBO
sTOCH - - - - - - - - - - - kUYT
eMRE[c] - mEIRELES
hAK - eGEMEN - yOBO - gG
mERT
yapilir, iki formasyon icin de gayet uygun bir yapilanma oldu. ozellikle emreye cok guveniyorum, sorumlulugu eskisinden daha fazla. bu onu olumlu etkiler umarim.
Webo kendini kücümseyenleri utandıracak bence.Ben çok sevindim gelmesine.Bu kulüp ne adamlara ne paralar verdi 3 milyonu büyütmemek lazım.
Bence sow kanada çekilir vebo merkeze geçer kuyt da sağa
Sow.....vebo....kuy
.........emre........
Topal......raul
Hasan yabo bekir gg
Webo hayırlı olsun sevdiğim futbolcudur Fenerbahçe'de verimli olup formayı kapar inşallah![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fbye 3maçta dört gol atmış
Bize gol atanı alıyoruz şevçemko bi maçta dört gol atmıştı ama onu almadılar nedense
Bienvenüye 4 veriliyorsa formdaki Weboya 3 normal
Hala Semih'ten medet umanlar var. Webo Bienvenu'den de Semih'ten de iyi bir oyuncu. Olası sakatlık veya ceza durumunda Semih ilk 11 başlıcak bir oyuncu olmadığından Webo rahatlıkla kullanılabilir ayrıca 4-3-3'e dönersek Webo gene oynar yararlı olucaktır bence. Transferler de bir tek stoper ve Belhanda üzdü onun dışında gerekli transferler. Yedek sol bek , yedek forvet ve koşan, takımı ileri taşıyan bir orta saha.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Webo-Sow ikilsi forvette iş görür. 4-4-2 oynarsa başarılı olur aykut. 4lü savunma, soldan sağa emre-meireles-topal-mehmet topuz ilerde sow-webo. Hem de baroni-kuyt-caner-salih gibi alternatifler olur. ama sanırım kuyt'u kesmemek için sow-webo ikilisini aynı anda sahaya sürmeyecek.Emre-topal-baroni-meireles 4 lüsünden 3 ü ile orta alanı kuracak.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc