Direk Pace 20, Acc 20. Gerçekten uçak olur.
15 Haziran 2011 11:31 | NTV Spor
Adı milli takım teknik direktörü Guus Hiddink ile anılan Chelsea, menajer arayışlarının sonuna geldi. Yönetim kurulu başkanı Ron Gourlay, yeni menajeri birkaç hafta içinde resmen açıklayacaklarını söyledi.
![]()
Chelsea'nin görevine son verilen Carlo Ancelotti'nin yerine, takımda görev yaptığı kısa süre içinde başarılı bir performans gösteren Guus Hiddink ile ilgilendiği biliniyor.
(A) Milli Takım’ı çalıştıran Hiddink de, Chelsea'ye gidip gitmeyeceği yolundaki sorular karşısında bugüne dek net bir açıklama yapmaktan kaçındı. Chelsea taraftarı ise sabırsız.
Kulübün yönetim kurulu başkanı Ron Gourlay, taraftara beklediği haberi Hong Kong'ta verdi. Chelsea ile birlikte, Blackburn, Aston Villa ve Hong Kong ekibi Kitchee'nin katılacağı özel turnuvanın tanıtımına katılan Gourlay, menajer arayışlarının sonuna geldiklerini ve birkaç hafta içinde resmi açıklama yapacaklarını söyledi. Gourlay, Hiddink ile görüşüp görüşmedikleri yolundaki soruları ise yanıtsız bıraktı.
Gourlay, "Menajer arayışımız son derece iyi gidiyor. Ancak şu anda yeni menajerin kim olacağı konusunda yorum yapmak için uygun bir zaman değil. Umarım birkaç hafta içinde yeni menajerimizi resmen açıklayabilecek konumda olacağız" diye konuştu.
Menajer sorununu bir an önce çözerek transfere odaklanmak istediklerini vurgulayan Gourlay, takımın büyük oranda korunacağını; 2 ya da 3 oyuncuyla kadroya takviye yapmayı amaçladıklarını belirtti.
Gourlay, adı Galatasaray ile anılan Drogba'nın kulüpteki geleceğiyle ilgili açıklama yapmaktan da kaçındı.
NIEUWENHUIZEN: HIDDINK SÖZLEŞMESİNE SADIK KALACAK
Guus Hiddink'in menajeri Cees van Nieuwenhuizen, Hollandalı hocanın, Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı kontrata sadık kalacağını belirtti.
Van Nieuwenhuizen, Press Association Sport'ta yayımlanan açıklamasında, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in bu göreve bir dönem daha aday olmama kararının Hiddink'in durumunu etkilemeyeceğini belirtti ve ''Kontrat bir kişiyle değil, Türkiye Futbol Federasyonuyla yapıldı'' dedi.
Futbol Federasyonu ile Chelsea kulübünün anlaşması halinde Hiddink'in buna nasıl yaklaşacağı konusunda yorum yapmayan van Nieuwenhuizen, Hollandalı teknik direktörün, Özgener'in bu kararına nasıl yaklaştığının sorulması üzerine ise ''Guus, hayatın gerçekleriyle yaşamasını bilen bir kişi'' demekle yetindi.
Van Nieuwenhuizen, Chelsea'nin olası transfer konusunda Hiddink ile resmi bir temasta bulunmadığını da kaydetti.
17 Haziran 2011 12:08 | NTV Spor ve Ajanslar
Aston Villa, İskoç menajer Alex McLeish ile anlaşmaya vardı.
![]()
İngiltere Premier League ekiplerinden Aston Villa, İskoç menajer Alex McLeish ile anlaştı.
Geçen sezon küme düşen Birmingham City'den bir süre önce istifa eden 52 yaşındaki teknik adamın Aston Villa ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
Aston Villa'nın Fransız menajeri Gerard Houllier, sağlık sorunları nedeniyle bu ay başında görevinden ayrılmıştı.
inter villas boas'ı istiyor.
15 milyon fesih bedeli ödenebilirmiş porto'ya.
kaynak: espn
(/s)
Bende mebla büyük olduğu için vazgeçtiklerini okumuştum.Sportif direktör bu yönde karar açıklamış.
SKY'ın son haberine göre reddetmiş.
Adamlar utanmasalar teknik direktörlerden bile para kazanacaklar yahu.![]()
I'm back...
Geçen yazmıştım Jose'nin yerine Boas doldurabilir diye.Getirebilirlerse önemli bir hamle yapmış olurlar.
So what?
Saike
Önümüzdeki sezon gider diye düşünüyorum.
Boas, Porto'da ki misyonunu tamamlamadı bence daha. Şampiyonlar Liginde önemli bir başarı elde etmeden ayrılmaz gibi.
ibre chelsea'ye döndü. yanında falcao'yu da götürüleceği konuşuluyor şimdi de.
(/s)
Jose'yi takip ediyoru Boas. Bakalım başarıları da Jose gibi olacak mı?
Screw you guys, I'm goin' home
15 milyon avro çok..4 milyon avroya Hiddink'i getirsinler bence..Gerçi Falcao Arda'dan daha iyi ama olsun.
Boas ŞL almadan gitmemeli Porto'dan...
Boas iyi hoca fakat bence de 1 sezon daha kalmalı Porto'da.Fakat geçirebileceği bir kötü sezon da işleri değiştirebilir.
Giderse yanında Falcao'yuda götürecekmiş.
Hem İngiliz hem de Portekiz basınında çıkan haberlere rağmen Porto Andre Villas-Boas için herhangi bir teklif olmadığını açıkladı.
Boas istifa etmiş.
Porto Teknik Direktörü Andre Villas Boas görevinden istifa etti. Bu aşamadan sonra genç teknik adamın Chelsea'nin başına geçmesine kesin gözle bakılıyor.
Chelsea'nin teknik direktör arayışları sona aşamaya gelmiş görünüyor. Uzun süre milli takım teknik direktörü Guus Hiddink ile ilgilenen Maviler, görüşmelerden sonuç alamayınca rotayı Jose Mourinho'nun halefi olarak gösterilen Andre Villas Boas 'a çevirmişti.
İngiliz basını Villas Boas'ın Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç ile görüştüğünü ve her konuda anlaştığını yazıyordu. Porto yönetimi ise genç teknik adamın kulüpten ayrılacağına yönelik bir bilgisi bulunmadığı yolunda borsaya yazı göndermişti.
Portekiz Ulusal Haber Ajansı’na göre, 33 yaşındaki teknik adam kulüp yönetimine gönderdiği faksla sonunda istifasını sundu.
Villas Boas, 15 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini de kendisinin ödeyeceğini bildirdi. Portekiz yönetimi daha önce Villas Boas'ın 15 milyon euro getirmesi halinde kendisini serbest bırakmaktan başka bir çareleri olmadığını açıklamıştı.
Bu sezon Porto'yu ligde, kupada ve UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa taşıyan Villas Boas'ın, Chelsea ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Villas Boas daha önce Chelsea'de Jose Mourinho'nun yardımcılığını yapmıştı.
Müthiş bir Porto kariyeriyle parladı ama ben nedense Mourinho-2 olamayacağını düşünüyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Yapma be daha erkendi bence Villas Boas için en azından 1 sene daha kalmalıydı diye düşünüyorum.
Bundan sonra ki kulübü de İnter olacak galiba![]()
para alamıcaklarmı şimdi![]()
Chelsea'den Inter'e ordan da Real'e gider sonrası Mou'ya bağlıBu arada Porto teknik direktörden de para kazanmış oldu. Biz daha oyuncu satamıyoruz adamlar teknik direktörlerden para kazanıyor
![]()
Mourinho'dan daha erken geçti Chelsea'nin başına. En azından Şampiyonlar Ligi alıp öyle gitmeliydi...
Porto'nun şampiyonlar ligini kazanması çok zor yav. Man.Utd, Real özellikle de Barca'yı devirmek her babayiğidin harcı değil.
GeLecek sezon oLası bir CheLsea-ReaL maçı inanıLmaz zevkLi oLacak. Avrupa da en beğendiğim teknik adamın, Avrupa da en hayranLık duyduğum takım oLan CheLsea ye gitmesi beni çok mutLu etti.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Andre Villas-Boas Chelsea'de. 15 milyon euroluk serbest kalma ücreti ödenmiş.:happynew:
Villas Boas istifa etti
![]()