...
Gerek Yok.
RedHack icin #EylemVakti 30 Dakika icinde yeni belgeler.. Duyuralim..
@YOLCU bak cevabı burda.
[YOUTUBE="CX4MQs5Ev8M"].....[/YOUTUBE]
Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 16:02
Beyler, kusura bakmayın ama tayyibin istediği bu. Her yerde kutuplaşmamız. Bu konuyu kutuplaşmak için açık tutmadım ama bazı arkadaşlarımızın yazdıkları bizleri geriyor. Bir tarafa gözlerini kapatıp, hala körü körüne bazı kişileri savunmalarının hepimizi gerdiğinin farkındayım.
Hala yanlışa yanlış dememekte direten bu arkadaşlara karşı üslubunuzu düzeltin lütfen. "Biz istikrarlı bir ülkeyiz, ülkeyi iç savaşa sürüklemek istiyor dış güçler, bizi haklı çıkartıyorsunuz" demelerine mahal vermemeliyiz. Başbakanlarının bunu sağladığını görmemekte ısrar edenler için bu saatten sonra lütfen kendinizi yormayın.
Rica ediyorum üslubunuza dikkat edin.
AKP' ye oy vermeyeni Müslüman saymamak nasıl bir cehalet nasıl bir yobazlıktır. Ne yani şimdi biz de AKP gibi ülkenin her türlü kötülüğüne çalışan bir partiye oy verenleri Türk düşmanı mı ilan edelim ? Böyle mi bir milleti oluşturacağız böyle mi saygı duymayı öğreneceğiz ? Yazık çok yazık
Football is simple,but Football Manager is not
Gazi Mahallesi'nde polisin attığı gaz bombasıyla başından yaralanan Turan Akbaş'ın durumunun ciddi olduğu söyleniyor.
Doğruluğu belli olmayan bir fotoyu paylaşmam doğru olmaz.
İstanbul Emniyet'i Müdür ve Yardımcılarının Cep Tel Numaraları- "İstanbul Polis'i Halka Karşı Eylem Planı Yayınladı.REDHACK tarafından.
Fotoyu sildim.Görmemişim.
Başbakan konuşuyor![]()
Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 16:58
Bu fotoğrafın Amerika'dan , alakasız bir fotoğraf olduğu söyleniyor. Ne derece doğru bilemedim.
Screw you guys, I'm goin' home
Başbakan acıklamalarından.
Çevreci olmak kamu mallarına zarar vermek değildir. İnsanları öldürmek değildir. bize ders vermeye kalkanlar Wall Street olaylarını nereye koyacaklar.
Korkunç bir dezenformason var sosyal meydanın yalan kampanyası var. Bizim demokratik talepler konusunda hiç bir sıkıntımız çekincemiz yok. Herşeyden önce muhatabıınızı bileceksiniz. Burda böyle bir muhatap söz konusu değil
Konuşucağın adamlara "ÇAPULÇU,MARJİNAL" dedin ?
Taksim gezi parkı ile ilgili animasyonla gösterileri ben 2011 seçimleri öncesinde İstanbul'la ilgili projelerimizi açıkladığımda kimsenin sesi çıkmadı.
"ÇÜNKÜ KİMSE BİLMİYORDU"
Çevreci kardeşlerime sesleniyorum. Çevreciliğin ne olduğunu bilirim. İtalya'dan 10-15 yaş ağaçlar aldık ve E-5 kenarlarını ağaçlandırmayı ben yaptım. İstanbul'un çöl olmasına izin vermeyiz.
Havaalını yapılıcak yerde bir ağaçlar var ? Kesiceksin..Atatürk orman çiftliği var 3.000 bin ağaç kesildi ? Alındığı zaman aldık yaptığı zaman YAPTIM ..
Koç Üniversitesi orman alanına yapılmıştır, onlarla savaş verdim, onbinlerce ağaç söküldü. Koç Üniversitesi ormanlık alana yapıldı. Bir Başbakan olarak onlarla savaş verdim. Onbinlerce ağaçlar Kilyos, Zekeriyeköy'de sökülmüştür.
Dönemin Cumhurbaşkanı oranın açılışı yapılırken "Buranın yapılmasına engel olanlar nerede" dedi. Ben cezaevindeydim.
Koç ünisi 4 Ekim 1993 İlk derse başladı.
Başbakan 12 Aralık 1997 Günü cezaevine girdi.
O vandalizmin mensupları çıkıp hemen yaptırmayacağzı diyorlar. Oysa biz bunu seçim öncesi açıkladık. Biz Taksim'i daha güzel hale getirmek istiyoruz. Bize bunlar için oy verdiler...
Başbakan'a oy veren onun projesini bildiğine inanmıyorum.Başbakana projeleri için oy vermiyorlar.Recep Tayyip Erdoğan olduğun için oy veriyorlar.
Gezi Parkı'na fark atacak bir ağaçlandırma yapacağız. Orada AVM olabilir dedik ama Şehir Müzesi de kurabiliriz
Mevzu'da takmıyordun geri vitese ?
HÜKÜMETE HESAP SORMAK İSTEYEN SANDIKTA SORAR
Erdoğan: Yüzde 50'nin değil yüzde 100'ün partisiyiz
Hala bir tuturmuş sandık ? Demokrosi sandık içinde kağıt ise.Öyle demokrosi olmaz olsun ..
Biri çok güzel sormuş..
AB ÜLKELERİNDE DAHA AGIR MÜDAHALELER VARMIŞ.DAHA VANDAL OLAN BİR BİRLİGE GİRMEK İÇİN BU KADAR ÇABAN NİYE ?
Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 18:41
Ben de kendi halkına 'çapulcu' diyen bir başbakanı dinliyorum, ülkenin kurucularına 'ayyaş' diyen birisini dinliyorum. Daha neler neler dinliyorum yıllardır. Sen bunlar için vicdanınla iletişime geçtin mi? Ben senin söylediklerin için geçtim, bana 'yav he he' dedi, o kadar!
Başbakan konuşma yaptı yine yalan söyledi. (Artık yalan demiyorum gerçi bilgisizliğine veriyorum , araştırmadan etmeden nasıl olsa bunlar yutar mantığıyla atıp tutuyor)
Wall Street olaylarında 17 kişinin öldüğünü söyledi kendisi anında Amerikan Büyükelçiliği'nin twitter adresinden yalanlama geldi. Polis müdahalesiyle ölüm olmadığını belirttiler.
Boş atıp dolu tutmaya çalışıyor artık başbakan, yersen.
Kötüye kötüyle örnek veriyor. Sakın çuvaldızı batırma kendine. Sakın.
İtalya'dan ağaç getiriyor adam E-5'in kenarına dikmek için.
Bizim vergilerle kimler zengin oldu yine ya![]()
Bugüne kadar en çarpıcı fotoraf.
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 19:27
Doğru Taksim'de uyuyan insanlara aynı polis cok şevketli davrandı..
Yetmedi Çadır'larını yaktı ..
Bşbakan Ülkeyi böldü..
Aslında cok güzel bir şey yazdım.@Aydın saygım olduğu için yazmıyorum.
Gezi protestolarına Pazartesi'den önce müdahale yok
İstanbul Emniyeti'nde düzenlenen mini "kriz zirvesi"nden, Pazartei gününden önce göstericilere herhangi bir müdahale yapılmaması kararı alındı.
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 21:07
Devletin imkanlarını kendine propaganda aracı olarak kullanan bir başbakan çıkıpta yetim hakkından felan bahsetmesin.
İstediği kadar gersin dostum. Bırakın biraz eğlensin arkadaşlar : ))
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gerilmeye gerek yok. Arkadaşın taktiğinin başbakanın taktiğiyle aynı olduğunu düşünüyorum.
Nasıl bu yaşanan direnişteki bazı kareleri cımbızla çıkartıp önümüze koyarak bu direnişi karalıyor başbakan, bu arkadaş da kendisine söylenecek hakaret türevi şeyleri bekleyip "siz zaten şöylesiniz, siz busunuz" gibi yazmayı bekliyor sanırım. Ama hala bekliyor.
Sabırlı olduğunuz için teşekkür ederim.
Sabır da bi yere kadar değil mi abi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."