Sayfa 77 / 163 İlkİlk ... 2767757677787987127 ... SonSon
2,281 ile 2,310 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bu senin yazdığın açık tahrik'tir.Bende müslümanım namaz kılıyorum.AKP oy vermedim diye MÜSLÜMAN değilmiyim nedir bu ayrımcılık ?
    Bunların mantık bu. AKP'ye oy verirsen harika bir müslümansın, vermezsen gevursun.

Nedense bir an ortaçağ aklıma geldi, engizisyon falan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Bi slogana takılmış herkes
    Ben bi haftadır bu ülkenin başbakanının anasını hayat kadını olmakla itham eden sloganlar duyuyorum hemde toplu halde
    Bu ülkenin başbakanının karısını isminin 3. Köprüye verilip herkesin üstünden geçmesini temenni ettiği sloganlar duyuyorum
    Bi haftadır yakılan yıkılan mülkiyetler görüyorum okuyorum izliyorum
    Bi haftadır evinden taciz edilmiş ve tekrar taciz edilme korkusuyla çıkamayan kız arkadaşlarımı biliyorum
    Bunlardan siz rahatsız olmuyorsunuz da o slogandan rahatsız olabiliyorsanız vicdanınızla iletişime geçin
    Her zaman dediğim gibi masum eylemcileri ayırt ederek yazıyorum bunları

En garibi de neden böyle yapıyorsunuz dediğimizde
    Kısıtlanan özgürlükler diye cevap alıyorum
    Hangi özgürlükler ?
    - .....
    Eviyle beraber yakılan kız arkadaşların yok mu ? Ajitasyonun dozunu iyi ayarlamak lazım, gerçi böylesi de güzel, iyi gülüyorum, gülüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

...

Gerek Yok.

RedHack icin #EylemVakti 30 Dakika icinde yeni belgeler.. Duyuralim..

@YOLCU bak cevabı burda.

[YOUTUBE="CX4MQs5Ev8M"].....[/YOUTUBE]
    Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 16:02

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bi haftadır bu ülkenin başbakanının anasını hayat kadını olmakla itham eden sloganlar duyuyorum hemde toplu halde
    Bu ülkenin başbakanının karısını isminin 3. Köprüye verilip herkesin üstünden geçmesini temenni ettiği sloganlar duyuyorum
    Bi haftadır evinden taciz edilmiş ve tekrar taciz edilme korkusuyla çıkamayan kız arkadaşlarımı biliyorum
    Bunlardan siz rahatsız olmuyorsunuz da o slogandan rahatsız olabiliyorsanız vicdanınızla iletişime geçin

Hangi özgürlükler ?
    - .....
    Yakmayi cok iyi bilmez o insanlar.siz yakmayi iyi bilirsiniz. Madimak?

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Yakmayi cok iyi bilmez o insanlar.siz yakmayi iyi bilirsiniz. Madimak?
    İşte Cevap Bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben ne diyorum bana ne cevap veriyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi özgürlükler ?
    - .....
    Konuştum vicdanımla , boş işlerle uğraştırma beni diyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Beyler, kusura bakmayın ama tayyibin istediği bu. Her yerde kutuplaşmamız. Bu konuyu kutuplaşmak için açık tutmadım ama bazı arkadaşlarımızın yazdıkları bizleri geriyor. Bir tarafa gözlerini kapatıp, hala körü körüne bazı kişileri savunmalarının hepimizi gerdiğinin farkındayım.

Hala yanlışa yanlış dememekte direten bu arkadaşlara karşı üslubunuzu düzeltin lütfen. "Biz istikrarlı bir ülkeyiz, ülkeyi iç savaşa sürüklemek istiyor dış güçler, bizi haklı çıkartıyorsunuz" demelerine mahal vermemeliyiz. Başbakanlarının bunu sağladığını görmemekte ısrar edenler için bu saatten sonra lütfen kendinizi yormayın.

Rica ediyorum üslubunuza dikkat edin.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

AKP' ye oy vermeyeni Müslüman saymamak nasıl bir cehalet nasıl bir yobazlıktır. Ne yani şimdi biz de AKP gibi ülkenin her türlü kötülüğüne çalışan bir partiye oy verenleri Türk düşmanı mı ilan edelim ? Böyle mi bir milleti oluşturacağız böyle mi saygı duymayı öğreneceğiz ? Yazık çok yazık
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    AKP' ye oy vermeyeni Müslüman saymamak nasıl bir cehalet nasıl bir yobazlıktır. Ne yani şimdi biz de AKP gibi ülkenin her türlü kötülüğüne çalışan bir partiye oy verenleri Türk düşmanı mı ilan edelim ? Böyle mi bir milleti oluşturacağız böyle mi saygı duymayı öğreneceğiz ? Yazık çok yazık
    Bana gelen böyle bir özel mesaj vardı. tayyibe karşı bir şey yazdığım için ahirete olan inancımdan şüphe duymaya başlamıştı hemen

Bu arkadaşlara vereceğimiz cevaplar önemli. Daha doğrusu cevap vermememiz önemli. Lütfen gaza gelmeyin arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gazi Mahallesi'nde polisin attığı gaz bombasıyla başından yaralanan Turan Akbaş'ın durumunun ciddi olduğu söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Doğruluğu belli olmayan bir fotoyu paylaşmam doğru olmaz.

İstanbul Emniyet'i Müdür ve Yardımcılarının Cep Tel Numaraları- "İstanbul Polis'i Halka Karşı Eylem Planı Yayınladı.REDHACK tarafından.

Fotoyu sildim.Görmemişim.

Başbakan konuşuyor
    Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 16:58

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu fotoğrafın Amerika'dan , alakasız bir fotoğraf olduğu söyleniyor. Ne derece doğru bilemedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başbakan acıklamalarından.

Çevreci olmak kamu mallarına zarar vermek değildir. İnsanları öldürmek değildir. bize ders vermeye kalkanlar Wall Street olaylarını nereye koyacaklar.

Korkunç bir dezenformason var sosyal meydanın yalan kampanyası var. Bizim demokratik talepler konusunda hiç bir sıkıntımız çekincemiz yok. Herşeyden önce muhatabıınızı bileceksiniz. Burda böyle bir muhatap söz konusu değil

Konuşucağın adamlara "ÇAPULÇU,MARJİNAL" dedin ?

Taksim gezi parkı ile ilgili animasyonla gösterileri ben 2011 seçimleri öncesinde İstanbul'la ilgili projelerimizi açıkladığımda kimsenin sesi çıkmadı.

"ÇÜNKÜ KİMSE BİLMİYORDU"

Çevreci kardeşlerime sesleniyorum. Çevreciliğin ne olduğunu bilirim. İtalya'dan 10-15 yaş ağaçlar aldık ve E-5 kenarlarını ağaçlandırmayı ben yaptım. İstanbul'un çöl olmasına izin vermeyiz.

Havaalını yapılıcak yerde bir ağaçlar var ? Kesiceksin..Atatürk orman çiftliği var 3.000 bin ağaç kesildi ? Alındığı zaman aldık yaptığı zaman YAPTIM ..

Koç Üniversitesi orman alanına yapılmıştır, onlarla savaş verdim, onbinlerce ağaç söküldü. Koç Üniversitesi ormanlık alana yapıldı. Bir Başbakan olarak onlarla savaş verdim. Onbinlerce ağaçlar Kilyos, Zekeriyeköy'de sökülmüştür.

Dönemin Cumhurbaşkanı oranın açılışı yapılırken "Buranın yapılmasına engel olanlar nerede" dedi. Ben cezaevindeydim.

Koç ünisi 4 Ekim 1993 İlk derse başladı.

Başbakan 12 Aralık 1997 Günü cezaevine girdi.

O vandalizmin mensupları çıkıp hemen yaptırmayacağzı diyorlar. Oysa biz bunu seçim öncesi açıkladık. Biz Taksim'i daha güzel hale getirmek istiyoruz. Bize bunlar için oy verdiler...

Başbakan'a oy veren onun projesini bildiğine inanmıyorum.Başbakana projeleri için oy vermiyorlar.Recep Tayyip Erdoğan olduğun için oy veriyorlar.

Gezi Parkı'na fark atacak bir ağaçlandırma yapacağız. Orada AVM olabilir dedik ama Şehir Müzesi de kurabiliriz

Mevzu'da takmıyordun geri vitese ?

HÜKÜMETE HESAP SORMAK İSTEYEN SANDIKTA SORAR

Erdoğan: Yüzde 50'nin değil yüzde 100'ün partisiyiz

Hala bir tuturmuş sandık ? Demokrosi sandık içinde kağıt ise.Öyle demokrosi olmaz olsun ..

Biri çok güzel sormuş..

AB ÜLKELERİNDE DAHA AGIR MÜDAHALELER VARMIŞ.DAHA VANDAL OLAN BİR BİRLİGE GİRMEK İÇİN BU KADAR ÇABAN NİYE ?
    Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 18:41

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hangi özgürlükler ?
    - .....
    Ben de kendi halkına 'çapulcu' diyen bir başbakanı dinliyorum, ülkenin kurucularına 'ayyaş' diyen birisini dinliyorum. Daha neler neler dinliyorum yıllardır. Sen bunlar için vicdanınla iletişime geçtin mi? Ben senin söylediklerin için geçtim, bana 'yav he he' dedi, o kadar!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başbakan konuşma yaptı yine yalan söyledi. (Artık yalan demiyorum gerçi bilgisizliğine veriyorum , araştırmadan etmeden nasıl olsa bunlar yutar mantığıyla atıp tutuyor)

Wall Street olaylarında 17 kişinin öldüğünü söyledi kendisi anında Amerikan Büyükelçiliği'nin twitter adresinden yalanlama geldi. Polis müdahalesiyle ölüm olmadığını belirttiler.

Boş atıp dolu tutmaya çalışıyor artık başbakan, yersen.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kötüye kötüyle örnek veriyor. Sakın çuvaldızı batırma kendine. Sakın.

İtalya'dan ağaç getiriyor adam E-5'in kenarına dikmek için.
    Bizim vergilerle kimler zengin oldu yine ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Kötüye kötüyle örnek veriyor. Sakın çuvaldızı batırma kendine. Sakın.
    Onu da veremiyor ki abi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bugüne kadar en çarpıcı fotoraf.

Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 19:27

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

havaalanında orantısız sevgi kullanıldı polis müdahale etmeliydi şaşkınlıkla izledim

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

havaalanında orantısız sevgi kullanıldı polis müdahale etmeliydi şaşkınlıkla izledim
    Kullanılan şey sevgi yerine yine devletin kaynakları oldu. Kulalnılan saat 4'e kadar ibb'nin metroları oldu.

Demek ki işlerine gelince 4'e kadar açık tutuluyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Doğru Taksim'de uyuyan insanlara aynı polis cok şevketli davrandı..

Yetmedi Çadır'larını yaktı ..

Bşbakan Ülkeyi böldü..

Aslında cok güzel bir şey yazdım.@Aydın saygım olduğu için yazmıyorum.

Gezi protestolarına Pazartesi'den önce müdahale yok

İstanbul Emniyeti'nde düzenlenen mini "kriz zirvesi"nden, Pazartei gününden önce göstericilere herhangi bir müdahale yapılmaması kararı alındı.

Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 21:07

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Devletin imkanlarını kendine propaganda aracı olarak kullanan bir başbakan çıkıpta yetim hakkından felan bahsetmesin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu ne ola ki?Hani o insanlar kendi istekleriyle gitmişlerdi oraya.

Edit:Yetkililer olaya el atsın bu arada çok büyük yükledim sanırım

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Dostum ak partili olabilirsin, ama Dalga geçer gibi yorum yapman çok yanlış, tamam burda başbakanı eleştiriyoruz, o zmn sende Çıkıp burda Eleştirenlere Düzgün cevaplar ver. Ortamı germeye gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İstediği kadar gersin dostum. Bırakın biraz eğlensin arkadaşlar : ))
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Raheem Lawal. View Post
    Dostum ak partili olabilirsin, ama Dalga geçer gibi yorum yapman çok yanlış, tamam burda başbakanı eleştiriyoruz, o zmn sende Çıkıp burda Eleştirenlere Düzgün cevaplar ver. Ortamı germeye gerek yok.
    Gerilmeye gerek yok. Arkadaşın taktiğinin başbakanın taktiğiyle aynı olduğunu düşünüyorum.

Nasıl bu yaşanan direnişteki bazı kareleri cımbızla çıkartıp önümüze koyarak bu direnişi karalıyor başbakan, bu arkadaş da kendisine söylenecek hakaret türevi şeyleri bekleyip "siz zaten şöylesiniz, siz busunuz" gibi yazmayı bekliyor sanırım. Ama hala bekliyor.

Sabırlı olduğunuz için teşekkür ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sabır da bi yere kadar değil mi abi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri