Volkan Yaman da GS ye gelmiş hayırlı olsun çok yararlı bir tercih... Galatasaray bu yol beklenti yüksek yönetim anladı elini cebine sokmayınca olmuyo bu işler... Çok güçlü oldu Galatasaray...
Volkan Yaman da GS ye gelmiş hayırlı olsun çok yararlı bir tercih... Galatasaray bu yol beklenti yüksek yönetim anladı elini cebine sokmayınca olmuyo bu işler... Çok güçlü oldu Galatasaray...
-------------------Orkun-----------------
Uğur------Bouzid----Song------Volkan
---------------Linderoth------------------
Rommedahl------------------------Arda
----------------Lincoln--------------------
-----------Karan----Nilmar---------------
Yedekler: Aykut, Şükür, Servet,Ferhat,Sabri,Şaş
song giderse ozaman yedeklere carrusca girer servet yada emre ilk 11e kayar
Süleyman Seba keşke geri gelse...
Bu kadro ile Avrupa'da Uefa hayal değil..
(/s)
-------------------AYKUT-----------------
Uğur------Bouzid----Song------Volkan
---------------Linderoth------------------
Sabri------------------------Arda
----------------Lincoln--------------------
-----------Karan----Saviola ---------------
olursa zaten cl bile aliriz
Galatasaray bu sene güzel transferler yapıyorda neredeyse yeni bir takım kuruldu.Bu bir risk değil mi sizce?
So what?
Saike
Aykut gidiyomuş büyük ihtimalle Bursa ile görüşmelere başlamış... Adam da haklı bekle yıllarca Mondi yi o gitsin tam sıra bende derken yeni kaleci alınsın...
Seba rüya daha bugün açıklama yaptı pek ilgilenmiyorum diye..
So what?
Saike
Fanatikte 2 3 gündür sürekli yazıyor bitti bu transfer diye ama önümüzde bir çok engel var
Ben anlamıştım zaten..
Ronaldo ve Adriano haberleri çoktu gündemde ama nedense hep Ronaldo yalanlanıyordu...
(/s)
Aykut Bursaya giderse, yazıklar olsun..
Yönetimden biri solada transfer yapılacağını söyledi.10 gün içinde netleşecek transfer..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Carrusca kiralık gidiyor
Galatasaray, Arjantinli oyuncusu Marcelo Adrian Carrusca'yı Independiente kulübüne kiralamak üzere. Arjantin'in Independiente kulübü genç futbolcuyu kiralamak için sarı kırmızılı kulübe teklifte bulunurken, Galatasaray bu transfer için 500 bin euro istedi. Independiente ise 300 bin euro verebileceğini söyledi. İki kulüp arasında görüşmeler sürerken, anlaşmaya varılması halinde Galatasaray Carrusca'yı kiralayıp, yabıncı kontenjanında yer açmak istiyor.
VOLKAN İÇİN ANTALYA ÇIKARMASI
Bu arada Volkan Yaman ile prensipte anlaşan Galatasaray, 3 milyon euro da direten Antalyaspor ile pazarlıklarını sürdürüyor. Volkan'ın transferi için sarı kırmızılı yöneticilerin yarın Antalya'ya gideceği ve bu transferi sonuca bağlamak istedikleri öğrenildi.
Bu transfer hiçbir yerde yok nereden çıktı
Arkadaşlar UEFA'yı kazanırız diyorsunuz iyi güzel hoş da 2000'de ki takım kaç sene birlikte oynayarak şampiyon olmuştu? Fm değilki iyi bir kadro kurunca hemen başarı gelsin![]()
So what?
Saike
"Çocuklar, vallahi sizin için biraz önce konuştum kulüple... "millet bu gece de harap olmasın, varsa birşey beklesinler, yoksa yatsınlar" dedim...
Rahat rahat uyuyun arkadaşlar bu gece...."
alisamiyen.net’de Mehmet Şenol abi bunu yazmis yani anlasilan bugun haber falan yok![]()
ben abartmadim kisadece saviolayi ekledim
Külübümüzün en iyi yaptığı şey yalanlamak.Bakalım neler olacak.