Sayfa 77 / 1204 İlkİlk ... 27677576777879871271775771077 ... SonSon
2,281 ile 2,310 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Enterokinaz Misafir

evet, o yüzden cezayı yedik zaten.

transferin 1 eylül'e kadar yolu var. bekleyeceğiz napalım artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Melih tongaya düşürdü sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hadi geçmiş olsuun İyi oldu ilk defa erken uyandım Adam kendi sitesinde kendisini rezil ediyor. Yazık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyiki yatmışım bende beklemeyi düşünüyodum.Böle yalan bir haber yapıp bu kadar milleti bekletmiş ya o Melih denen şahıs helal olsun.Kendi kendini rezil etmek böyle bir şey sanırım.Umarım Haldun yapar bi kıyakta bi kaç güne alırız bi transfer bombayı patlatırız (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah Melih denen adamı bildiği gibi yapsın Gerçi benim için sorun olmadı, yattım uyudum, olan size olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve Servet açıkladı

G.Saray'ın tecrübeli stoperi Servet Çetin, Marsilya transferindeki belirsizliğe açıklık getirdi: “G.Saray'da kalıyorum."

Marsilya'ya transferi gerçekleşmesi an meselesiyken Fransız Kulübü'ndeki yönetim değişikliğiyle işi askıya alınan Servet Çetin, “Bu yönetim değişikliği benim transferimi de etkiledi. Yaklaşık 10 gün oldu ve hiç kimseyle görüşmedim. Bu saatten sonra da bir gelişme olacağını zannetmiyorum. Artık G.Saray'da kaldım” ifadeleriyle yeni sezonda yine sarı-kırmızılı formayı giyeceğini belirtti. Servet, Avrupa'da oynama hayalini de gelecek sezon sonunda gerçekleştirmek istediğini ifade etti.

3 KUPADA DA FAVORİYİZ

Servet, “Önümüzdeki sezonu da G.Saray ile tamamlar, sezon sonunda gelecek teklifleri başkanımız ve yöneticilerimizle oturup masaya yatırırız. Kulübüm ve benim çıkarlarım doğrultusunda önümüzdeki sezon sonunda Avrupa'ya gitmek isterim” açıklamalarıyla gelecek planlarını özetledi.

Rijkaard'ın takımın başına getirilmesiyle daha da iddialı olduklarını belirten tecrübeli oyuncu, “Leo Franco, Keita, Gökhan Zan başarıya doğru yol almamız için önemli transferler. Hocamız Rijkaard ile bu sene 3 kupada da favori olan biziz” değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: Yeni Şafak

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Şu saat oldu adama hala kötü düşüncelerimi belirtiyorum

Ayrıca Servet'in kalması çok iyi oldu
    Last edited by DisCo : 05.Temmuz.2009 at 16:11 Reason: Yazım hatası düzeltildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Benim Eyong Enoh ve Maduro haberlerime noldu yahu?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bomba bomba dendi Gökhan Zan çıktı daha önce şimdide Servet.

Hadi bakalım hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

yalan dolan başka bişey değil adamın sitesine bir gecede kaç kişi girdi belli değil ama bir daha gireceklerini sanmıyorum.

Servet in kalması iyi oldu zaten adnan polat transferi kapadık dedik daha defans falanda almazlar

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

dün gece Galatasaraylı arkadaşları geçtim, ben bile bekledim. ses seda çıkmadı.

Adnan Polat açıklama yapmıştı gerekli yere transferleri yaptık artık transfer yapmayacağız diye artık ben beklemiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Melih Şabanoğlu gelmezse açıklayacağım kim olduğunu demiş, açıklasın artık da hangi asparagas haber için 3e kadar manyak gibi uyanık kaldığımızı öğrenelim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

MeLih beyin dediği bu olmasın

GALATASARAY'DA ÜÇ İMZA!..
    Yeni sezon hazırlıkları için PAF takımdan 8 ismi A takım kadrosuna alan ve kampa götüren Hollandalı hoca Frank Rijkaard, bu sekiz isimden üçü ile profesyonel sözleşme imzalanmasını istedi.

Rİjkaard'ın isteği ile harekete geçen yönetim, Emre Çolak, Serdar Eyilik ve Erhan Şentürk ile 3'er yıllık anlaşma sağladı.

Bu üç oyuncunun da bu sezon A takım kadrosunda kalacağı öğrenildi.

Kaynak: Turkspor.net
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ya kim ki bu melih zaten ? necidir ? nasıl her şeyi biliyor . ben büyük bir transfer olacağını sanmıyorum . adnan polat da geçen 2 seneki gbi çok oyuncu almayacağız tarzı birşeyler soylemişti .

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

[QUOTE=AirJeT;1480956]Abi onun GençLiğimi kaldı 27 mi 28 mi ne oldu adam
    ne 28 i kardeşim adam daha 25 yaşında...
    Sahiden bu Carrusca şu anda nerede ? Cruz Azul den ayrıldıktan sonra ne iş yapmaya başladı ? Neden kampa katılmıyor ? TFF de sözleşmesi 31 Mayıs 2011 yılına kadar sürdüğü gözüken bu oyuncuya neden şans verilmiyor ? Ne biçim yönetim bu ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=zemlinskis;1482925]
    Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Abi onun GençLiğimi kaldı 27 mi 28 mi ne oldu adam
    ne 28 i kardeşim adam daha 25 yaşında...
    Sahiden bu Carrusca şu anda nerede ? Cruz Azul den ayrıldıktan sonra ne iş yapmaya başladı ? Neden kampa katılmıyor ? TFF de sözleşmesi 31 Mayıs 2011 yılına kadar sürdüğü gözüken bu oyuncuya neden şans verilmiyor ? Ne biçim yönetim bu ?
    Carrusca gelmiyecek artık abi en kötü bi takıma kiralanacak dedi Adnan Sezgin...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bugün HaberTurk gazetesinde de yer alan bu haberi hoşuma gittiği için sizlerle de paylaşmak istedim.Haber Rijkaard faktörünü açıkça ortaya koyuyor:

Boynuz kulağı geçti

Frank Rijkaard'ın 2 haftadır öğrencilerine adeta ezberlettiği pas çalışması ve pas nasıl yapılır dersi semeresini verdi.İzinli olan A Milli Takımı oyuncularının da katılmasıyla ilk kez bu kadar kalabalık çalışan G.Saray'da yedeklerle, as takım taktik ağırlıklı çift kale oynadı.2 haftadır Rijkaard'la çalışan yedekler; Arda,Ayhan,Hakan Balta,Sabri,Mehmet Topal,Linderoth,Baros,Emre Aşık gibi aslardan oluşan ağabeylerine top göstermedi.As takım hırsla topu kazanmaya çalışsa da gençlerin pas yüzdesi dikkat çekti. Teknik Direktör Rijkaard da gençlerin paslaşmasını keyifle alkışladı.

Dipnot: GsTv'de haberin videosu da mevcut.Yarın sabah kanala gittiğimde YouTube'a upload edip burada paylaşmaya çalışacağım vakit bulabilirsem.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

[QUOTE=AirJeT;1482939]
    Quote Originally Posted by zemlinskis View Post

Carrusca gelmiyecek artık abi en kötü bi takıma kiralanacak dedi Adnan Sezgin...
    Arkadaş bu adama bi antremana çıkma şansı verseler..Şu kampa bi katılsa..Kendini gösterme şansı bulsa çok mu olurdu.Hem adama kulüp de bulunamıyor.Hazır Adnan Polat da transferi bitirdik dedi.Neden gönderiliyor ? Rjikaard ın böyle bir oyuncudan haberi oldu mu acaba ? Bu çocuk 3 yıldır üvey evlat muamelesi görüyor bu takımda yeter artık !!!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Bugün HaberTurk gazetesinde de yer alan bu haberi hoşuma gittiği için sizlerle de paylaşmak istedim.Haber Rijkaard faktörünü açıkça ortaya koyuyor:

Boynuz kulağı geçti

Frank Rijkaard'ın 2 haftadır öğrencilerine adeta ezberlettiği pas çalışması ve pas nasıl yapılır dersi semeresini verdi.İzinli olan A Milli Takımı oyuncularının da katılmasıyla ilk kez bu kadar kalabalık çalışan G.Saray'da yedeklerle, as takım taktik ağırlıklı çift kale oynadı.2 haftadır Rijkaard'la çalışan yedekler; Arda,Ayhan,Hakan Balta,Sabri,Mehmet Topal,Linderoth,Baros,Emre Aşık gibi aslardan oluşan ağabeylerine top göstermedi.As takım hırsla topu kazanmaya çalışsa da gençlerin pas yüzdesi dikkat çekti. Teknik Direktör Rijkaard da gençlerin paslaşmasını keyifle alkışladı.

Dipnot: GsTv'de haberin videosu da mevcut.Yarın sabah kanala gittiğimde YouTube'a upload edip burada paylaşmaya çalışacağım vakit bulabilirsem.
    Bu haber olası bi sakatlık krizinde gençlerinde sakatların yerine oynayıp takımda sırıtmayacaklarının haberi bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Bu haber olası bi sakatlık krizinde gençlerinde sakatların yerine oynayıp takımda sırıtmayacaklarının haberi bence...
    Ondan da ziyade 2 hafta Rijkaard ile çalışan gençlerin bu kısa zamanda ne kadar mesafe katettiğinin haberi...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ve formayı kapmanın daha da zor olacağının haberi..Rekabetin haberi..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu haberLerin en güzeLi

Sheriff Misafir

Rijkardd bu taktii bu takıma oturtursa mükemmel olur. Ama Türkiye liglerinin komple bu taktiğe doğru yönelmesi lazım ki bi futbol izleyelim. Bizim takıma Aragones oturtamadı mesela.. Sürekli ısrar etmesine başka taktik denememesine rağmen oturmadı taktik..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Rijkardd bu taktii bu takıma oturtursa mükemmel olur. Ama Türkiye liglerinin komple bu taktiğe doğru yönelmesi lazım ki bi futbol izleyelim. Bizim takıma Aragones oturtamadı mesela.. Sürekli ısrar etmesine başka taktik denememesine rağmen oturmadı taktik..
    Abi oturmasın yatsada olur ayakta dursada olur yeter ki göze hoş gelen futbol izleyelim...

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Transfer tam gaz

Başkan Polat, “Transferi bitirdik” diyor ama yaşanan gelişmeler aksini gösteriyor. Nonda ile Lincoln yolcu, Servet´in durumu belirsiz. Gidenlerin yeri tabii ki dolacak... Yani Aslan´da çalışmalar sürüyor.

Galatasaray yönetimi, yine sessiz ve derinden gidiyor. Bu yıl yaptığı tüm transferlerde kamuoyunu imza atıldıktan sonra bilgilendiren Sarı-Kırmızılılar’da, arayış devam ediyor. Her ne kadar Başkan Adnan Polat, “Transfer dosyasını kapadık” açıklamasını yapsa da, Cim Bom’un her an sürpriz yapması bekleniyor. Çünkü Lincoln’ün takımdan kesin olarak ayrılacak olmasının yanı sıra, Servet’in durumunun belirsizliği, Nonda’ya da teklifler olması kadroya takviye yapılmasını gündeme getirdi.
    Nice, Nonda’yı istedi
    Fransa’nın Nice Kulübü, Nonda’ya 3 yıllık sözleşme teklif ederken Galatasaray’ın bu transferde zorluk çıkarmayacağı öğrenildi. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın oyun sisteminde yeri olmadığı düşünülen Kongolu golcü için Nice’le anlaşma sağlanması yüksek olasılık olarak görülüyor. Öte yandan bütün transferlerde başrol oynayan yönetici Haldun Üstünel’in kamptan ayrılıp İsviçre’ye gitmesi de kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Rijkaard, Keita ve Gökhan Zan’ın alınmasını sır gibi saklayan Üstünel’in yine bir transferi bitirmek için İsviçre’ye gittiği tahmin ediliyor.

Kaynak:Fanatik

Nesil
    2007

"Servet'ten vazgeçtik"

Marsilya Teknik Direktörü Didier Deschamps, Servet Çetin’den vazgeçtiklerini açıkladı.

Fransız La Provence gazetesine konuşan Deschamps, “Diawara’dan sonra bir savunma oyuncusu daha almak istiyoruz, ancak Servet sadece Türkçe konuşuyor. Bu da defansta ciddi bir soruna dönüşüyor” diyerek yıldız oyuncuyu artık düşünmediklerini bildirdi.

06.07.2009

Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Arkadaslar Melih Sabanoglu'na karsi burada kullanilan uslub hic ama hic hos degil babanizin yasinda hayati ile bi cok seyi basarmis transfer haberleri disinda cok da guzel yazilar barindan bir blog sahibi (aslinda transfer dedikodulari o kadar onemsiz bir ayrinti ki blogunda....). Neymis ne degilmis arastirin ona gore konusun GS tarihinin arastiran biridir GSTV'de bununla ilgili program yapmaktadir kendisi ayrica... Camiamiz icin onemli bir insandir. Bir de dikkatli okumus olsaniz yazilanlari birisi saat 3'e kadar bekliyim mi diye sordugunda bence bekleme uyu sen demis... Yani kimseye saat 3'e kadar bekleyin falan dememis... Melih Sabanoglu sadece kendisiine baskalari tarafindan solelenleri blogunda yaziyor. Dogru cikar yanlis cikar son anda aksilik olur (hat da dedigi gerceklesmis olabilir de ama daha aciklanmamistir) onun yapabilicegi bisey yok. Isiniz gucunuz yok diye zamaninizi bos bos harciyorsunuz diye baskalarina suc atmayin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    "Servet'ten vazgeçtik"

Marsilya Teknik Direktörü Didier Deschamps, Servet Çetin’den vazgeçtiklerini açıkladı.

Fransız La Provence gazetesine konuşan Deschamps, “Diawara’dan sonra bir savunma oyuncusu daha almak istiyoruz, ancak Servet sadece Türkçe konuşuyor. Bu da defansta ciddi bir soruna dönüşüyor” diyerek yıldız oyuncuyu artık düşünmediklerini bildirdi.

06.07.2009

Milliyet
    En azından defans için içimizi rahatlatan bi haber oldu...

Coloccini G.Saray'da

İngiltere'nin News Of The World gazetesine göre, sarı-kırmızılı ekip, Newcastle United'ın Arjantinli savunma oyuncusunun transferini bu hafta içinde resmen bitirecek. Gazete, G.Saray'ın, süper sambacı için Newcastle'a 4.6 milyon euro ödeyeceğini yazdı

Lyon'dan Keita'yı alarak hücum hattına müthiş bir takviye yapan G.Saray şimdi de savunmaya
    bir dünya yıldızı getiriyor. İlk olarak Fotomaç'ın yazdığı Fabricio Colloccini'yle ilgili transfer çalışmasına İngiltere'nin News Of The World gazetesi geniş yer ayırdı. Gazete, G.Saray'ın, Newcastle'da oynayan Arjantinli'nin transferini bu hafta bitireceğini yazdı. Haberde, küme düşen Newcastle'ın maliyeti yüksek futbolcularını satmayı kararlaştırdığı ve bu çerçevede Martins'in Lyon'a, Coloccini'nin de G.Saray'a verileceği ifade edildi.

Gazetenin haberine göre, sarıkırmızılı ekip 27 yaşındaki Coloccini için İngiliz kulübüne 4.6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Haberde, Arjantinli yıldıza ne kadar verileceği ise belirtilmedi. Newcastle United'ın, geçen sezon 12.8 milyon euro karşılığında transfer ettiği Coloccini takımın en başarılı isimlerinden biri olmuştu. Küme düşmesine rağmen savunmadaki cansiperane futboluyla taraftarların kalbini fetheden tecrübeli oyuncu, Arjantin Milli Takımı'nın da formasını 32 kez giydi. Her iki ayağını da çok iyi kullanabilen Coloccini, bu özelliği sayesinde savunmanın hemen her bölgesinde başarıyla görev yapabiliyor.

fotomaç

Mesaj Yetkileri