Oha kalabalığa bak3G ile bende gelicem
![]()
Oha kalabalığa bak3G ile bende gelicem
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geç gelebilirim haberiniz ola yeni yattım![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Beyler hani kimse yok![]()
Fotoğrafları bekliyoruz![]()
Foto isteriz!
FM Gazetesi
PES 13'ün bug'ını öğrenmek isteyen varsa bize ulaşsın![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Buluşmanın özetini geçmek gerekirse; Raşit,Özgür ve ben 1 gibi Beşiktaş'ta buluştuk.Yemek yedik önce.Sonra çay bahçesinde oturduk.4'e kadar takıldıktan sonra Cengiz abi katıldı aramıza ve Playstation oynamaya gittik.Yarım saat sonra Taylan katıldı aramıza.2 saat kadar oynadıktan sonra Raşit ayrıldı aramızdan,biz dörtlü devam ettik Galatasaray maçına kadar playstation oynamaya.En son Oğuzhan abi katıldı aramıza ve bir yere gidip maçı seyrettik.Maçtan sonra dağıldık ama ben,Cengiz abi ve Oğuzhan abi Kadıköy'e kadar beraber döndük muhabbet ederek.En son Oğuzhan abiyle biraz daha takıldım ben Kadıköy'de,oradan sonra buluşma resmi olarak sonlanmış oldu.
Playstation bölümü her zamanki gibi çok eğlenceliydi ama geç gittiğimiz için doyamadık malesef bu sefer.Hatta Galatasaray maçına yetişeceğiz diye son oynadığımız maçın ikinci yarısını oynayamadık.Galatasaray maçı her ne kadar Galatasaray'lı olmayanlar için güzel sonuçlanmasa da maç esnasında yapılan muhabbetler çok keyifliydi.Keza Kadıköy'e dönerken ve Kadıköy'de Oğuzhan abinin servisinin kalkmasını bekleyene kadar yaptığımız muhabbetlerden de büyük keyif aldım.Kısacası her buluşmada olduğu gibi bu buluşma da çok eğlenceliydi kendi adıma.Gelen herkesin ayağına sağlık.
Fotoları Cengiz abi paylaşır bir ara.![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 29.Aralık.2013 at 02:54
So what?
Saike
Fotolar geliyor, upload ediyorum![]()
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İstanbul buluşmaları çok keyifli geçiyor valla.Ankara olarak buluştuk mu haberim bile yokPes13'de City ile karşımda duracak adam yoktur onu da söylemeden geçmeyim.Fotoğrafları bekliyoruz
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Önde pres yapıp sahayı iyi parsellemeye ve hızlı hücuma dayalı modern futbolu gördüğünüzde sadece eyyamcı hakemlerinize sığındınız.. Parayla hakem satın aldınız.. Ama yine de vazgeçmedik savaştık kazandık
Abi makinede mi bir olay var bilmiyorum herkesin tipler bir acayip, kayık çıkmış![]()
Taylanı neden terlettiniz olum bu kadar
FM Gazetesi
O degil de ben semsinin istikhaki olan icecegi icmeyi unuttum sabah geldi aklıma![]()
@spy94
Blanc'da kalalim abi blanc iyiydi
@abooo
Foruma geri donduk dostluk bitti savasa devam
@nocna
Zeka küpü, şarkının adi: p.o.d. - youth of the nation.
@genc kartal
Hala ibricic atcak diye beklemiyosun di mi?
Hepinizle tanismak cok guzeldi ama yetmedi daha konuşacak cok sey var
Cok keyifliydi gerçekten buluşma. Maç sırasındaki muhabbetler özellikle baya iyiydiHollanda - Meksika hikayesi favorim.
Fotoğraflarda herkes bi kayık ama ben PS atarken inanılmaz terledim ya. Çok zevkli ve stresli maçlardı. Şanlı Man City direnişinde 94. dakikada gelen gol unutulmazlar arasında..
Sarkı baya iyiymis bu arada abim.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şemsi bu sefer terlikle gelmemiş![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
@Oğuzhan abi,
85.dakikada umudu kesmiştim ben.
@Taylan
Olum Man.City ile 94'te atmadınız.O maçı kaybettiniz.O son dakikada attığınız golü İnter ile atmıştınız.
@Cihan
Terlik ne alaka yahu?![]()
So what?
Saike
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Olum o terlik değil,sandalet bir kere.Yazın sandalet giymekten doğal ne var yahu?
![]()
So what?
Saike
Rengi mavi olsa bildiğin tuvalet terliği işte![]()
Beyler bu hafta buluşma yapsak kimler gelebilir?
So what?
Saike
Beklentileri düşük tutmayalım diye değiştirmiştim mesajı,tam zamanında değiştirmişim.Zaten her türlü Ps oynamaya gideceğiz de (çok keyif alıyorum herkes tek makinada oynayınca),en az 2vs2 olması lazım işte,ondan 3 dedim.
![]()
Haftaiçi de yapabiliriz,okullar tatil zaten.![]()
So what?
Saike