Belki konuyla pek alakası yok ama Ever Banega'nın webcam ile çekilmiş değişik görüntüleri varmış6 dakika yaklaşık naked :P ama ne kadar doğrudur bilemem yabancı bir futbol sitesinin haberinde gördüm. soccerway.com sitenin adı...
Belki konuyla pek alakası yok ama Ever Banega'nın webcam ile çekilmiş değişik görüntüleri varmış6 dakika yaklaşık naked :P ama ne kadar doğrudur bilemem yabancı bir futbol sitesinin haberinde gördüm. soccerway.com sitenin adı...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ne Bojan'ı ne de Dos Santos'u alamaz hiçbir kulüp şu an Barça'dan. Ronaldinho gider, onlar gitmez![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Amelia en geç sezon sonunda Valdes'i kesecektir. Bana göre Barcelona'nın en zayıf noktası kale ve süper bir transfer yapmışlar.
Last edited by BeeTLeJuiCe : 08.Ocak.2008 at 22:20
Valdes'i keser o zaman ya![]()
Artis Valdes'i seyretmekten zaten artık bıkmıştık. Açıklarını Barça defansı kapatıyordu. Amelia çok iyi transfer.
Amelia süper transfer. Ben onun Milan'a gideceğini düşünmüştüm ama Barça'ya gitmiş. Havayı yakalarsa Valdes'i keser.
I'm back...
Diego,Deco karışımı bir futbolcu.Kesinlikle adından söz ettirip daha büyük bir kulübe gidecektir.Valencia iyi iş yaptı onu alarak...
Krkic'in çok daha iyi olduğunu düşünüyorum...
Bence Santos'u bırakabilirler ama,Krkic'i kimseye kaptırmazlar...
tebrik ederim futbolu takip ettiğin çok belli.
çok doğru söyledin bojan kat kat daha iyi giovanniden ikisini aynı kefeye koymak yanlış.
giovanni 15 ederse bojan 30-40 eder o derece yani.
barçanın giovannisizde yapabileceğini düşünüyorum.sözleşme yenilenmezse 15 milyon güzel paradır.
İtalyan kalecileri İspanya'ya gidiyor. Sonları ne olacak acaba?
Abbiati, Amelia, Storari...
real madrid deportivo'ya da 2-0 kaybederek kepaze bir oyun sergilerken zirvenin 5 puan gerisinde kaldı.
yeni transferlerden oynayan tek isim gago sahanın en kötüleri arasında yer alırken,milyar dolarlar harcayıp bir türlü başarılı olmayan takımın taraftarları artık isyan etme seviyesindeler.
capello'nun kovulması ise gündeme getirilmeye başladı.
Maniche İnter'e kiralandı da niye kiralandı yahu...
Albelda Atlético Madrid’le görüşüyor
Koeman’ın talimatıyla Valencia’dan gönderilen David Albelda, sezon sonunda Atlético Madrid'e transfer olmak için kulübün sportif direktörü Jesús García Pitarch ile görüştüğünü söyledi.
Atletico ile prensipte anlaşan Albelda, Valencia ile olan sözleşmesinin feshinin Ocak ayında gerçekleşmeme ihtimali yüzünden transferini sezon sonuna bıraktı.
İspanya transfer kurallarına göre, La Liga’da bir sezonda bir takımla 5’ten fazla maça çıkan bir oyuncu, aynı sezonda aynı ligden başka bir takıma tansfer olamıyor. Albelda ancak Valencia’daki sözleşmesi feshedilirse şu anda Atlético’da oynayabilir ancak iki tarafın mahkemesi büyük ihtimalle beklenenden uzun sürecek ve oyuncu bu transfer dönemini kaçıracak.
Tüm bunlar oluken oyuncu Valencia’nın kendisini İngiltere ya da İtalya’da bi takıma kiralamasını istiyor çünkü Euro 2008’de milli takımda forma giymek isteyen oyuncu futboldan kopmak istemiyor.
Albelda’yı isteyen takımlar arasında Everton ve Tottenham’ın yanı sıra bir kaç İngiliz kulübü daha bulunuyor.
Real yeniliyor ama hala zirveden kopmadı.Bence biraz sabır gösterilmeli.
borowski yi bilmem ama albelda transferi çok yerinde olur
Albelda bence Atletico'da tutunamaz. Daha sağlam bir transfer lazım. Veloso olabilir mesela.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
albede önliberoya ilaç olur bence
amelia bence valdesden daha iyi şans verilrse valdesi yedekte bırakır
Amelia iyi bir kaleci, ancak Rijkaard Barca'da iken ilk 11 oynaması zor.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kendini gösterirse bir daha kaptırmaz kaleyi.
Ne kesmesinden bahsediyorsunuz yahu.Rijkaard Valdes'i hiç keser mi? Yedek olarak alınmıştır.İyi transfer.
So what?
Saike
valdes, kulübeye...
Rijkaard herkesi keserAmelia'da Vlades'i kulübeye yollar yakın zamanda..
![]()
Barcelona’nın Benzema planı tutmadı
İspanyol gaztelerinin iddiasına göre Barcelona’nın Lyon’un forveti Karim Benzema’yı almak için istediği öncelik hakkını Lyon başkanı Aulas vermedi.
Bu sene 19 gol atarak Avrupa’nın yeni yıldızlarından haline gelen 20 yaşındaki Benzema, futboluyla onun yaşındayken Barcelona’ya transfer olmuş olan Ronaldo’ya benzetiliyor. Milan ve Real Madrid’in de oyuncuyu almak için girişimleri olduğu söylenirken, Barcelona sportif direktörü Txiki Begiristain, bu hafta içinde Lyon’a genç futbolcuları Marc Crosas’ı kiralık olarak vererek, karşılığında Benzema üzerinde opsiyon hakkı kazanmak istedi. Buna göre Barcelona futbolcuya en yüksek bonservis teklifini sunarsa oyuncuya resmi teklif götürme hakkı kazanmış olacaktı. Ancak Lyon’un hırçın başkanı Jean Michel Aulas, yıldız futbolcularıyla ilgili böyle bir anlaşma imzalamayacaklarını bildirdi.
Bu arada Fred’i yakında elden çıkaracak olan Lyon’un Benzema’yı hiçbir yere göndermek istemediği biliniyor. Daha da önemlisi Barcelona’ya Benzema için opsiyon hakkı vermiş olsalardı, sene sonunda futbolcuyu satmaya karar verdiklerinde açık arttırma yapma zevkinden mahrum kalacaklardı
kaynak: goal.com
manichenin özel sorunları vardı.aguirre ile de arasına kara kedi girmiş sanırım en azından sezon sonuna kadar böyle
ATLÉTICO: Abbiati; Perea, Pablo, Eller, Antonio López; Maxi, Cléber Santana, Raúl García, Simao; Agüero y Forlán.
VALENCIA: Hildebrand; Arizmendi o Caneira, Helguera, Albiol, Moretti; Marchena, Baraja, Jo**uín, Silva; Villa(?) y Vicente.
maç saat 22:00 de vicente calderonda.3 ihtimale de açık bir maç.sonucu tahmin edilmesi en zor maç.bana göre;
LA CORUNA - La Liga'da zor günler geçiren Deportivo la Coruna'nın iki kalecisi Dudu Aouate ve Gustavo Munua soyunma odasında kavga etti. Kavgada yaralanan Aouate'nin yüzüne sekiz dikiş atıldı. İki file bekçisi de takımdan uzaklaştırıldı. Aralarında yaşanan rekabetten kaynaklandığı belirtilen kavgayı Uruguaylı Munua'nın başlattığı söylenirken, gözü patlayan ve yüzüne sekiz dikiş atılan İsrailli Aouate, "Kötü durumdayım. Bir gözüm görmüyor. Gözümün üstünde altı, altında iki dikiş var. Çok acı verici bir durum. 20 yıldır futbol oynuyorum asla böyle bir şeyi hayal edemezdim" dedi.
Duş aldıktan sonra giyinirken soyunma odasında tüm takım arkadaşlarıyla birlikte bulunan Munua'nın, "Kime bakıyorsun?" diyerek gözüne bir yumruk attığını anlatan Aouate, bundan sonra Munua olduğu sürece antremana çıkmayacağını da söyledi. İki futbolcudan Dudu Aouate sezona birinci kaleci olarak başlamış ancak 9 Aralık'taki Barcelona maçından itibaren yerini Gustavo Munua'ya kaptırmıştı.
Coloccini acaba bu kavgadan sonra bize gelir mi?![]()
So what?
Saike
Vay be ne yumruk sallamış.![]()
Benzema'yı böyle vermemeleri Lyon'un yararına olmuş. Daha sonra çok büyük paralara satabilirler.
Barça geleceğinin takımını oluşturan isimlerden biri olan Santos'u bırakmaz...