Sayfa 77 / 80 İlkİlk ... 27677576777879 ... SonSon
2,281 ile 2,310 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

arakdaşlar transfer sezonu 1 eylül mesai saati yani 18:00 e kadar açık olur her zman

Japon İnamoto'yu alarak ön libero sorununu çözen Galatasaray'da Başkan Canaydın'dan taraftara yeni bir müjde geldi. Lig Tv'de yayınlanan İki'ye Bir Programı'nda Bahri Havadır ve Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı. İşte Özhan Canaydın'ın açıklamalarının satırbaşları...

SÜRPRİZE HAZIR OLUN

Inamoto'yu hocamız istedi, biz de aldık. Önümüzdeki sezon bizde çok başarılı olacak. Heinz'la kesin olarak yollarımızı ayırdık. Ancak transfer henüz sona ermedi. Yarın sürpriz bir imza daha atılabilir. Herşey yarın akşam belli olacak. Bekleyip göreceğiz.

ARDA PAHA BİÇİLEMEZ

Bizim asıl transferlerimiz gençlerimiz. Mesela Arda; kesinlikle paha biçemiyorum. Ama hiçbirini ayırmıyorum. Hepsi mücevher gibi. 2002 yılında Fatih Hoca'yla yeni bir çehreye büründüler. Müthiş bir pazar yarattık seçiyoruz, eğitiyoruz Galatasaray’a yeni umutlar yaratıyoruz.Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum.

POLAT'LA HİÇBİR SORUN YOK

Adnan Polat'la aramızda sorun yok. Daha önce kesinlikle yönetimde yeralamayacağım demişti, Galatasaray sevgisi onu bu kararından vazgeçirdi. İddia edildiği gibi Okan Buruk konusunda hiçbir sorun yaşamadık. Kendisiyle hergün beraberiz, 1 saniye bile görüş ayrılığı yaşamadık. Her yönetiminde birinin biriyle itlafı konulşulur. Birkaç kişinin gruplaştığı söylenir. Galatasaray camiası içinde hiçbir uyumsuzluk yaşanmaz.

ARALIKTA TEMELİ ATIYORUZ

Sıcak hava ve rutubet stadı bu duruma getirdi. Bizim sahamızın çimi çok düzgün yapılmıştır. Bütün sahalarda aynı sıkıntı vardır. Üç haftada stat revizyonu bitecek. Biz hergün stattayız. Her zaman ilgileniyoruz. Biz her dakika stadımızı kontrol altında tutuyoruz. İnşallah üç hafta sonra düzgün zemini elde edeceğiz. İki sene sonra yeni stadımıza gitmemize rağmen bu statımızlada ilgileniyoruz. Yeni stat için de Aralık veya ocak ayında temel atacağız, inşaallah 2 seneye kadar herşey bitecek.

FENERBAHÇE DE BİZE KATILSIN

Biz tüm takımların Kulüpler Birliği içinde yeralması taraftarıyız. Kulüpler Birliği başkanı olmayı ben istemedim. Tüm kulüp başkanları beni istedi. Ayrıca sadece Galatasaray değil tüm Türkiye'de bize büyük sevgi var. Bunun için herkese çok teşekkür ediyorum. Senelerin tecrübesini ortaya koyuyorum çok iyi işbirliği içindeyiz Anadolu’da bizim gittiğimiz her şehirde çok iyi karşılanıyoruz. Her şehirde büyük bir sevgiyle karşılanıyoruz. Bu benim büyük bir zevkimdir.Biz mahalli yöneticiyiz evrensel yönetici olamıyoruz.

AURELIO FORMANIN HAKKINI VERDİ

Galatasaray yeniliklere her zaman açıktır. Ben Malta maçını izledim. Aurelio da milli formanın hakkını verdi. O yüzden bizim açımızdan hiçbir sorun yok.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ

1998'de Avrupa 3. olduğumuzda yöneticiydim. Biz her zaman daha iyisini hedefleriz. Bu senede Şampiyonlar Ligi'nde geçmişteki günlerimizden daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz.

31.08.2006

Nesil
    2006

Tamam güzel demiş de ne finali Allah aşkına gruptan 3. çıksak sevinirim ben şu durumda.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

acaba sürpriz yapabilecek bu yönetim çok merak ettim şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ANAKONDA SICAK HABER DEVAM EDİYOR

Evet, ismi açıklıyorum zaten çok az süre kaldı.

Ç.Dardanelspor'lu Mehmet Topal ile anlaştık.

zaten demin lig tv de alt yazı gecti

bakalım buna ne diyeceksiniz mehmet topAL için yeni bir gattuso diyorlar

Nesil
    2006

Gattuso benim adam zaten

Fm'de baktım az önce son derece vasattı.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

kendisinin maçlarını hiç izlemedim ama izleyenlerin hepsi çok iyi bir oyuncu olduğunu söylüyor. bu arada bende bomba deyince bayaa bi bomba beklemiştim ama...

Nesil
    2005
    Yer

2. lig b kategorisinde Gattuso gibi adamın ne işi var . Sürpriz imza bumu. Vanspor bile alır be bu adamı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

offf hakikaten bombaymış bee acayip patlar bu elimizde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyelr yine abartıyorusunuz besiktas istedi gitmedii bu yonucu inamotodan daah yararlı olabilirrrrr

bak bu adam iyi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şaka maka bu adamın methini duymuştum daha öncede bakalım yararlı olucakmı(tabii alırlarsa)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet 2.ligdeki takip eden tunc kayacı dediki eger bunu alırsa cimbom cojk iyi yapar dedi

Nesil
    2005
    Yer

allah aşkına bırakın ya. 2. Lig B kategorisinde oynayan bir oyuncudan bahsediyorsunuz.Biz Şampiyonlar Liginde oynuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümit milli takımın ön liberosu olur kendileri.

Yorumum:
    "Türk Gattuso"

Ya da şöyle: Vieira + Gattuso / 5 = Mehmet Topal

Fırsat buldukça kendini geliştirecektir..

2. Lig yorumcusundan:

Alıntı:
    Tunç Kayacı: Topal tam isabet

Yıllardır alt ligleri izlerim. Bir çok futbolcuyu bu sütunlarda vitrine çıkardık. Kimileri bizi mahcup etmedi, kimilerinde yanıldığımızı gördük. Herşeye rağmen yanılma payımızın az olması bizi sevindirdi. Galatasaray’da, sezon başından beri Saidou’nun yerine bir ön libero arayışı sürüyor. Bir çok yabancı futbolcunun adı dilden dile dolaşıyor. Ben de özel sohbetlerimde “Ya bu adamlar niye gözünü dışarı dikmiş, Dardanelspor’da Mehmet Topal diye bir oyuncu var. yeter de artar bile'' serzenişinde bulunuyordum. Gerçekten bugün bana ‘2. liglerden ilk önereceğiniz futbolcu kim’ deseniz, Mehmet Topal’ı söylerdim. 1.87 boyunda, 1986 doğumlu, Dardanelspor’un Malatya Belediye’de oynarken keşfettiği bu genç, gerçekten herşeyiyle tam bir orta alan oyuncusu. İki ceza alanı içinde gidip gelebilen, çok sert şutları olan ve üstün fizik gücüyle Galatasaray için biçilmiş kaftan. Yönetim biraz kesenin ağzını açsın, verdiğini fazlasıyla katlayacaktır, söylemedi demeyin.
    alınmıs bu oynucu

Quote Originally Posted by anakonda52
    Ümit milli takımın ön liberosu olur kendileri.

Yorumum:
    "Türk Gattuso"

Ya da şöyle: Vieira + Gattuso / 5 = Mehmet Topal

Fırsat buldukça kendini geliştirecektir..

2. Lig yorumcusundan:

Alıntı:
    Tunç Kayacı: Topal tam isabet

Yıllardır alt ligleri izlerim. Bir çok futbolcuyu bu sütunlarda vitrine çıkardık. Kimileri bizi mahcup etmedi, kimilerinde yanıldığımızı gördük. Herşeye rağmen yanılma payımızın az olması bizi sevindirdi. Galatasaray’da, sezon başından beri Saidou’nun yerine bir ön libero arayışı sürüyor. Bir çok yabancı futbolcunun adı dilden dile dolaşıyor. Ben de özel sohbetlerimde “Ya bu adamlar niye gözünü dışarı dikmiş, Dardanelspor’da Mehmet Topal diye bir oyuncu var. yeter de artar bile'' serzenişinde bulunuyordum. Gerçekten bugün bana ‘2. liglerden ilk önereceğiniz futbolcu kim’ deseniz, Mehmet Topal’ı söylerdim. 1.87 boyunda, 1986 doğumlu, Dardanelspor’un Malatya Belediye’de oynarken keşfettiği bu genç, gerçekten herşeyiyle tam bir orta alan oyuncusu. İki ceza alanı içinde gidip gelebilen, çok sert şutları olan ve üstün fizik gücüyle Galatasaray için biçilmiş kaftan. Yönetim biraz kesenin ağzını açsın, verdiğini fazlasıyla katlayacaktır, söylemedi demeyin.
    alınmıs bu oynucu
    bilgiler için teşekürler...
    umalımda iyi bir oyuncu olsun çünkü hem Galatasay ın hem milli takımın o mevkide alternatif oyunculara ihtiyaçı var...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bir ara karşıyakadan emrah diye bi eleman almışlardı geleceği çok parlak dediler.Ama hiç bişey olmadı.Bununda ondan farkı yoktur

Adamda bişey olmasa bu kadar taliplisi olmaz alt ligi iyi takip edenler hep iyi diyor bu adama geçen daha önce g.birliği,beşiktaş ve samsun ilgilenmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan Kabze de Çanakkale Dardanel'den geldiğinde Mehmet Topal gibi bir etki yapmıştı ama kendini kanıtladı daha sonra.Bekleyip görelim.

olm düşünün beni bile fena adam değil dedim sevinin bence

Nesil
    2006

Oyuncuyu görmeden birşey diyemem.İnşallah faydalı olur hem bizim hem de Milli Takımın gattuso gibi bir adama ihtiyacı var.-gerçi mehmet var artık ama olsun yedekte bulunur-

Nesil
    2005
    Yer

emrah umut hala galatasaryda sherryy

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    emrah umut hala galatasaryda sherryy
    daha kurtulmadıkmı bu admdan yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler acaba sarı kımızılı takım listede inamoto ve mehmet topal gönderdimi çünkü uefa listesi saat 00:00 sona erdi acaba listede adları varmı

gönderdiyse yarında galiba göstergelik imza atacak

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

beyler acaba sarı kımızılı takım listede inamoto ve mehmet topal gönderdimi çünkü uefa listesi saat 00:00 sona erdi acaba listede adları varmı

gönderdiyse yarında galiba göstergelik imza atacak
    sen bizim saatimize göre 00:00 diyosun isvicre 1 saat geride

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Son anda yapılmış bir transfer değil. uzun zamandır izleniyordu + Gerets ve kurmayları geçen hafta maçını izledi. Son ana alınması kısmet oldu.

Son anda alınmasa ortalık kızışacak, FB, BJK zaten almak istiyor, saldıracaklardı.
    bu arada emrah umut bizde degil

Nesil
    2005
    Yer

bu arada emrah umut bizde degil
    emrah umut bonservisi galatasarayda olan karşıyakada kiralık oynaya(ma)n oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Japon İstilası
    G.Saray Junichi İnamoto’yu transfer etti, yer yerinden oynadı. Aslan’ın yeni yıldızı için dünyanın önde gelen ajansları röportaj kuyruğuna girdi. Başta Japonya olmak üzere daha şimdiden birçok yerden forma talebi yapıldı

01.09.2006

G.SARAY’IN yeni transferi Junichi İnamoto, sarı-kırmızılı kulüp için yeni ufuklar açtı. Dün İstanbul’a gelen Japon yıldızdan önce, istek faksları Florya’nın santralini kilitledi. Japonya’nın Nakata ile birlikte en popüler iki futbolcusundan biri olan Inamoto için röportaj istekleri ve patlayan forma siparişleri, G.Saray yönetimini şaşkına çevirdi. Dün dünyanın önde gelen haber ajansları Reuters ve AP sarı-kırmızılı kulübe özel istekte bulunarak, Inamoto ile röportaj talebi yaptı. 53 Japon gazeteci ise İstanbul’daki Bordeaux maçı için akreditasyon yaptırmak istedi

‘1 MİLYON EURO’ KAZANDIRACAK
    BU durumda şoke olan sarı-kırmızılılar, talepleri nasıl karşılayacağını tartışmaya başlardı. Forma siparişleri Japonya’dan gelmeye başlarken, G.Saray taraftarlarının forma isteklerini zamanında karşılayamayan G.Saray Store özel üretim için Adidas’a başvurdu. G.Saray’ın basınla ilişkiler komitesi ise röportajları sıraya koymaya çalışırken, Inamoto için harcanan paranın fazlasıyla reklamlardan çıkartılacağı hesaplanıyor. Maddi imkânları sınırlı olan G.Saray yönetimi bonservisine 300 bin Euro, kendisine de 450 bin Euro yıllık transfer taksidi ödeyeceği Inamoto’nun, kulübe yılda en az 1 milyon Euro kazandırmasını planlıyor

KİM NEDEN GELMEDİ?
    BU arada sarı-kırmızılı yönetim, şimdiye dek birçok oyuncuya transfer teklifinde bulundu. Ama hiçbirinde sonuca ulaşamayınca, son dakika operasyonuyla Inamoto’yu transfer etti. İşte G.Saray’ı geri çeviren isimler:

* Maniche: Dünya Kupası’nda süper performans sergiledi ve G.Saray’ı pas geçti. Maliyeti yüksekti ve Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadı. Kariyeri için Rusya’dan sonra ülkemizi risk olarak gördü. A.Madrid’e gitti

* Gravesen: Gelmek istediği hatta R.Madrid’in kolaylık sağlayacağını bile bildirdi. Yıllık kazancı 3.5 milyon Euro’ydu. Takım içi dengeler düşünülerek alınmadı, Celtic’e transfer oldu

* Alou Diarra: Roma, Arsenal ve R.Madrid isteyince G.Saray cazip gelmedi. 7 milyon Euro’luk bonservisi ve maaşı ödenecekti. Ama o tercihini Lyon’dan yana kullandı. Roma’yı da G.Saray gibi yarı yolda bıraktı.

* Somoza: 48 gün görüşüldü, hatta Arjantin’e bile gidildi ama Carussca transfer edildi. O Villareal’e gitti. G.Saray için maddi ve oyun anlayışı olarak en iyi tercihti.

* Vogel: Somoza gibi onunla da uzun süre görüşüldü. ‘Oyuncu tamam, Milan bırakmıyor’ dendi ama bu tezin de Vogel R.Betis’e gidince ‘boş’ olduğu ortaya çıktı. Boşa vakit kaybı oldu.

Samuray İnamoto bugün imza atıyor
    G.SARAY’IN ‘son dakika operasyonuyla’ getirdiği Japon futbolcu Junichi İnamoto, dün öğlen İstanbul’da oldu. Öğleden sonra acilen sağlık kontrolünden geçirilen İnamoto, bugün sarı-kırmızılı takıma resmi imza atacak.

İnamoto, İstanbul’a geldikten sonra yaptığı açıklamada “Türkiye’de oynayacak ilk Japon futbolcu olduğumu biliyorum. Bu da beni mutlu ediyor. G.Saray Avrupa çapında büyük bir kulüp. Takımımın başarısı için elimden gelen katkıyı sağlamak için çalışacağım. Sarı-kırmızılı takımı canlı olarak hiç izlemedim ama Avrupa Kupası maçlarından biliyorum. UEFA ve Süper Kupa şampiyonluklarına da hatırlıyorum” şeklinde konuştu

Kaynak:Vatan
    Haber: GÖKMEN ÖZDEMİR
    vayyyyyyyyy ben demiştim

* Somoza: 48 gün görüşüldü, hatta Arjantin’e bile gidildi ama Carussca transfer edildi. O Villareal’e gitti. G.Saray için maddi ve oyun anlayışı olarak en iyi tercihti.
    Samoza nın ismi geçtiğinde o kim dedim ama geçen pazar Real Madrid-Villarreal maçında ilk on birde oynadı.seyrettiğim maçtaki performansı harika idi...
    Carussca yerine Samoza alınsa idi Galatasaray önemli bir iş başarmış olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by rhan_17
    Samoza nın ismi geçtiğinde o kim dedim ama geçen pazar Real Madrid-Villarreal maçında ilk on birde oynadı.seyrettiğim maçtaki performansı harika idi...
    Carussca yerine Samoza alınsa idi Galatasaray önemli bir iş başarmış olurdu...
    peki kardes o günkü macta ntv niye dondu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihayet bir ön libero aldık. Galatasaray'ın İnamoto'yu almasıyla popülerliği kesinlikle inanılmayacak derecede arttı. Hayırlı olsun.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Sayfa 77 / 80 İlkİlk ... 27677576777879 ... SonSon

Mesaj Yetkileri