Burak'ın vereceği en saçma karar Gs ye gelmek olur kendine yazık eder.
Burak'ın vereceği en saçma karar Gs ye gelmek olur kendine yazık eder.
Hoca faktoru ve Istanbul faktoru haric hepsine katiliyorum. Daha once 2 Istanbul takiminda oynadiki harcandi resmen, Fatih Terim=Senol Gunes ikiside ayni. Burak suanda Buraksa, sebebi Senol Gunestir fazlasini Fatih Terim katamaz cunki Burak bundan fazlasini yapamaz.
iyide arada sistem farkliliklari ve gol pozisyonu girisimleri var , ligde en çok kim gol pozisyonuna girmis resmi olarak bilmiyorum ama maçlari az cok izleyince galatasaray gibi geliyor bana daha cok gol pozisyonuna girdigimizi tahmin ediyorum.
Trabzon'un bütün oyun sistemi Burak'ın üstüne değil mi ? Gs bunu yapar mı ? Sorularım bunlar
Lazioya gider burak
Barnetta Schalke'ye bedavaya gitmiş. Ne güzel değil miBizim paramız çok olduğu için ilgilenmiyoruz tabi böyle oyuncularla.
Barış Yurduseven: Burak yurt dışında çok takımla görüşüyor ama bana göre hepsinden çok Galatasaray'a yakın.
Bak benim gibi dusunen biri cikti![]()
Ya arkadaş bu yönetim transfer yapmak için neyi bekliyor? kamplar başladı millet cayır cayır idman yapmaya başladı biz neyi bekliyoruz anlamıyorum. Bir bildiği olan varmı? iyice ayar olmaya başladım bu nebiçim iş arkadaş.
yeniden sözleşme imzalanan futbolcuları transferden saymasınlar sakın?
(/s)
bugün bir transfer açıklanacak gibime geliyor.hayırlısı...
Fenerbahçelilere dert olmuş transfer yapmayışımız, kendileri yapınca havaya girdiler tabii bunun da etkisi var.
yaw germeyin ortalığı adam espri yaptı.
daha 1 ay var kuul olun
aynen daha 1 ay var fakat ü.aysal'ın yaptığı açıklamalardan ötürü bùyük beklentideyiz.
Bugün gökmen'in gazetesı higuain yada pato geliyor demiş.manşetten![]()
yuh be arkadaş ya gs alt tarafı bi süper lig şampiyonu oldu bu kadarda sallanılmazki![]()
![]()
![]()
Daha Assaidi ve Melo transferini bitiremedik bende neyi beklediğimizi merak ediyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Dr.Gurkan Kubilay : Bu arada GS'lılar, Takımınız Arshavin'le görüştü.İhtimal hiç düşük değil.'
Sermaye arttırımı ve kombineden 100 milyon dolar gelir elde eden Galatasaray transferde büyük oynuyor.
Borsa ve kart satışından kasasına beklentilerin üzerinde para koyan sarı-kırmızılı kulüp hedef büyüttü. Real Madrid’in Arjantinlisi Higuain ve Milan’ın Brezilyası Pato’ya resmi teklif götürüldü.
http://tr.eurosport.com/futbol/spor-...92/story.shtml
Higuain mi yok artık hele Pato, hepsinden imkansızPSG kaç milyon verdi alamadı.
Screw you guys, I'm goin' home
Bıktım artık şu balon transfer haberlerinden![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern