Kanarya,kartal falanPardon ben gitmiştim
![]()
Kanarya,kartal falanPardon ben gitmiştim
![]()
Necip Fazıl'a söyleyeceksin onu o yazmış şiiri ben mi yazdım.
Hadi git küçük sütünü iç dişlerini fırçala yat.![]()
Biraz önce adamdık şimdi küçükBu sefer gittim.
olamamışsın dedik ya sonra küçük.![]()
selamlar herkese hoşgeldin emre abi ne çok sevenin var yaw![]()
Hoşbulduk sağolsunlar.Senin isim neydi?
Efe abi memnun oldum![]()
Bende Efecim. Allahtan kolay bir ismin varmış akılda tutması kolay olur umarım.Biraz balık hafızalıyımdırda ben söylemesi ayıp.
İyi Geceler İyi Muhabbetler... Geçerken bir uğrayayıp selam vereyim dedim. Fazla durdum sanırım ben yatıyorum malum sabahları 6 da kalkıyoruz00:00 da cafeyi kapatır guşluğu açarsınız artık anahtarı paspasın altına bıraktım
![]()
Tamam İbrahim sen yat biz hallederiz buraları.
Hadi iyi geceler sana.
Özlemişim bunuŞişşşt Kinayettin ayıp oluyor ama misafire böyle mi davranılır???Bende kaçar. Sabah erkenciyiz
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ne o yahu ben geldim diye hepiniz gidiyorsunuz?
Gidin gidin tosunlarım yarın hocalarınız bekler okulda sizi.
Bizim okulumuzda açılsa artık sıkıldım yahu.![]()
ben_oyunu_açabilsem_online_falan_geçtim_lazım_deği l_oyunu_bile_açamadımki_deli_olucam_yaaa_:@
Efendim herkese iyi geceler malum okul var yinedaha 8 ay var yaw bitmesine maalesef
![]()
Millet sapır sapır dökülüyor yahu.
İyi geceler Efe.
Okul olsada biz daha buralardayız.
Anahtarı aldım paspas'da çok pismiş canım gelen geçen basmış, kafeye girerken ayaklarınızı silmeden girin demedim mi ben size![]()
Silseler kabahat silmeseler kabahat nasıl yöneticisiniz siz kardeşim.
Ben geldim diye gitmiyor bunlar değil mi?![]()
Emre hoşgeldin![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hoş gördük İlhan.
Keyifler nasıl?
Keyifler gıcır Emreciğim, herşey güzel.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Vayy kimler gelmiş kimler
Teşekküre gerek yok canım, vazifemiz. Haydin iyi geceler...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben diğer konuyu okumaya başladığımda saat geçmemişti. Unuttum aslında saatli olduğunu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aman aman iyi olsun İlhan. Bu aralar kime sorsam hasta bende dahil olmak üzere.
Benim kuşluğum bukadar sabah erken kalkmak lazım malum sahur falanda var uyuyayım biraz. Hadi iyi geceler.
aman Allah ım kimleri görüyorum...![]()
Giden gidenebiz daha buradayız okula rağmen. Ayın üyelerinede ödülleri verilmiş iyi oldu iyi.
![]()
Fıratcan abi hoşgeldin hayırlı olsun.
Nasılsın ?
Hoşbulduk sağolasın Mehmetcim...
Valla sarı sarı güzel oldu...![]()
Sarı da yakışmış hani![]()
Sağol İlhan Abi güzele ne yakışmaz![]()