Sayfa 771 / 1204 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
23,101 ile 23,130 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Higuain ile Pato sarışın mavi gözlü yakışıklı değil,seksi kulüp onları almaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Van Persie'yi alsak bari. Şampiyonluk yaşayacağı bi takıma gitmek istiyormuş kendileri. Buyursun gelsin, şampiyonlar liginde de oynuyoruz nasıl olsa
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sarışın, genç ve yakışıklı. Yakışıklıklık görecelidir ama bizim yönetim Hollanda'da olduğuna göre o isim Bas Dost'ta olabilir
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bas Dost, Wolfsburg'a transfer oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Van Persie'yi alsak bari. Şampiyonluk yaşayacağı bi takıma gitmek istiyormuş kendileri. Buyursun gelsin, şampiyonlar liginde de oynuyoruz nasıl olsa
    sözleşmesinin son senesinde yıllık maaşını getirip serbest kalabilir diye duydum bu da 8m e filan denk geliyor yani barça ve mancity için güzel transfer olur inşallah city alır da dzekoyu bize kiralarlar

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

nerdesin ey transfer?
    Bu arada herkes uçmuş durumda. Pato'lar higuain ler arshavin ler robinho lar havada uçuşuyo

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Açıklama

Bugün bazı haber bültenlerinde, internet sitelerinde ve yazılı basında birçok farklı oyuncunun ismi, transferleri konusunda kulübümüzle ilişkilendirilmiştir.

Sadece bugün medya organlarında yer alan isimlerden Dimitar Berbatov, Gonzalo Higuain, Alexandre Pato, Andrei Arshavin gibi birçok oyuncunun transferiyle ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Taraftarlarımızı resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yani diyor hiçkimseyi almayacağız
    bize sonunda Sabriyle sözleşme yeniledik ya işte demez umarım...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

fazla ümıtlenmeyin denmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Robinho yalanlanmamış beyler
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bentler'de yalanlanmamış

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Vizyonu geniş yöneticilerin artık sahne alması lazım. Büyük takım sağlam kadrosu üzerine takviye yapar. Bu takviyeyi de sezon içerisinde belirler, transfer dönemi bitirir.

Durum böyle olduğunda akıl sır erdiremediğiniz Pato haberleri de Neymar haberleri de gerçek olur. 10 tane eksik bölgenin yanında kısıtlı bütçe ile transfer yapamazsın. Transferi yapamadıkça günler erir ve dara düşersin. Maksat bir isim duyuralım mantığı ile Culio ya da Stancu alırsın.

Yönetimler, oyuncular, hocalar değişiyor ama yönetim ve taraftar zihniyetleri sabit.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sarışın, genç ve yakışıklı. Yakışıklıklık görecelidir ama bizim yönetim Hollanda'da olduğuna göre o isim Bas Dost'ta olabilir
    sezon 12/13 transfer tarih 01.07.2012 onceki takim SC Heerenveen sonraki takim VfL Wolfsburg bonservis 7.920.000 £

Bas Dost transfer olmus zaten, o olasilik pek yok gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yönetim kurulundan biri yazmış Cristaldo %80 Galatasaray'da diye
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FM oynayan yönetici istiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fenerbahçe arka arkaya transferler yaptı, bizde hala tık yok diye huysuzlanmaya başladı Galatasaray taraftarları doğal olarak. Ancak biraz düşünürsek Fenerbahçe'nin yaptığı transferler öyle ahım şahım transferler değil, alternatifler çoğaldı sadece. Bunu yapılan transferleri küçümsemek için söylemiyorum. Şöyle açıklayayım;

Egemen: Kadrolarındaki Bekir'den iyi bir oyuncu değil.

Hasan Ali: Formda bir Hakan Balta'dan daha iyi değil bana göre.

Mehmet Topal: Galatasaray'da kaç sene oynadı, ekstra bir katkısı olmadı. Ofansa katkısı çok az.

Salih: Daha çok genç, Süperlig tecrübesi yok.

Kuyt: En büyük özelliği çalışkanlığı ama yaşı 32 oldu, eski çalışkanlığını gösterebilecek mi belirsiz.

Transferler çok iyi olmasa da kadrolarında çok iyi oyuncular var sonuçta; Volkan, Gökhan, Baroni, Alex, Stoch ve Sow başta olmak üzere. Dia takımda kalır ve form tutmayı başarırsa O da son derece önemli bir katkı sağlar. Caner, Özgür, Mehmet Topuz, Serdar ve Orhan da eklenince oldukça alternatifli bir kadro oluşturmuş oldular. Sanıyorum 1 flaş transfer yapıp öyle kapatacak Fenerbahçe.

Beşiktaş'ın durumu ortada, çok mütevazi bir kadroyla yola çıkacaklar gibi görünüyor. Trabzonspor ise en büyük yıldızını kaybetmek üzere ve yaptıkları transferler takıma sınıf atlatacak transferler değil.

Bize gelince Dany ve Umut yukarıda saydığım oyunculardan iyi değil. Dolayısıyla Galatasaray taraftarlarını tatmin edecek bir transfer gelmedi henüz. Ünal Aysal taraftarlara verdiği 25 Haziran gibi sözlerin benzerlerini Fatih Terim'e de verdiyse ve gerçekleştirmediyse çok ciddi bir sıkıntı var demektir içeride. Ayrıca Ünal Aysal'ın istediği oyuncuları Fatih Terim, Terim'in istediklerini Aysal veto ediyor gibi bir izlenim yansıyor bizlere. Geçen sezon takımı dipten alıp zirveye çıkardılar bu açıdan hemen idam etmeye gönül razı gelmiyor ama bu sezona giriş aşaması da taraftarları endişelendirmiyor değil.

Galatasaray'ın bu süreçte biraz daha eldeki kadronun üstüne düşmesi gerekir diye düşünüyorum. Özellikle Ceyhun, Yekta, Yiğit ve Sercan gibi yerli oyuncuları kazanmayı başarırsak milyonlarca euro kar ederiz. Culio'yu da unutmamak lazım. Diğer yandan geçen seneki ilk 11'in aynı form düzeyini koruması hatta üstüne koyması şart. Melo oldukça kilit bir oyuncuydu ve alınmaz veya yeri doldurulmazsa yönetim büyük prestij kaybeder taraftarın gözünde.

Geç olsun ama güzel olsun... Transfer konusundaki beklentim bu yönde fakat kampları da kaçırmasın gelecek oyuncular. Kamp olayı gerçekten çok ama çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@walter sakana - Harika bir yazi olmus, tesekkurler :]

Elmander de cok kilit bir oyuncuydu gecen sezon. Kagit ustunde cok yildiz bir isim degil belki ama olmadigi maclarda GS hep zorlandi. O bolgede kesin alternatifli olmali, Elmander kadar katki saglayacak bir forvet sart. Geri kalan mevkilerle ilgili zaten cok yazilip cizildi ama ben oncelikli Elmandere partner diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

transfer konusunda icim rahat en iyi oyunculari alcagimiza inaniyorum ama tek huysuz oldugum nokta baskanin 25"inde bitcek demesi herkesi umitlendirdi diyecegim su buyuk galatasaray taraftari rahat olsun geçen sene 10 tane yep yeni oyuncu ile kimse sampiyonlugu beklemiyordu o yuzden rahatim ben bekleyin sadece.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Yönetimin en büyük hatası oluşturduğu gereksiz beklentiydi.Onun dışında ben kaliteli transferler bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Guidetti transfer oldu mu ? başkanın bahsettiği oyuncu bence o...Sakatlığı da var diye biliyorum o yüzden en sondur belki

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Fenerbahçe arka arkaya transferler yaptı, bizde hala tık yok diye huysuzlanmaya başladı Galatasaray taraftarları doğal olarak. Ancak biraz düşünürsek Fenerbahçe'nin yaptığı transferler öyle ahım şahım transferler değil, alternatifler çoğaldı sadece. Bunu yapılan transferleri küçümsemek için söylemiyorum. Şöyle açıklayayım;

Mehmet Topal: Galatasaray'da kaç sene oynadı, ekstra bir katkısı olmadı. Ofansa katkısı çok az.

Kuyt: En büyük özelliği çalışkanlığı ama yaşı 32 oldu, eski çalışkanlığını gösterebilecek mi belirsiz.

Transferler çok iyi olmasa da kadrolarında çok iyi oyuncular var sonuçta; Volkan, Gökhan, Baroni, Alex, Stoch ve Sow başta olmak üzere. Dia takımda kalır ve form tutmayı başarırsa O da son derece önemli bir katkı sağlar. Caner, Özgür, Mehmet Topuz, Serdar ve Orhan da eklenince oldukça alternatifli bir kadro oluşturmuş oldular. Sanıyorum 1 flaş transfer yapıp öyle kapatacak Fenerbahçe.
    .
    bosversene sana göre bizim kadro sampiyonluga bile oynamaz.. egemen nasil bekirden kötü? hasan ali nasil hakan baltadan iyi degil onu anlamiyorum? mehmet topal galatasaraya geri gelse cok iyi transfer meloya gerek kalmadi derdin kesin.. salih ile kuyt icin yazdiklarina birsey demiyorum fakat onlar icin konusmakta erken hele bir sahaya ciksinlarda görürüz..
    siz ancak bizim transferlere laf söyleyin sizin yönetim kimi aldi dany le umut la kala kaldiniz daha bi meloyu bile getiremediler

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

.
    bosversene sana göre bizim kadro sampiyonluga bile oynamaz.. egemen nasil bekirden kötü, hasan ali nasil hakan baltadan iyi degil onu anlamiyorum? mehmet topal galatasaraya geri gelse cok iyi transfer meloya gerek kalmadi derdin kesin.. salih ile kuyt icin yazdiklarina birsey demiyorum fakat onlar icin konusmakta erken hele bir sahaya ciksinlarda görürüz..
    siz ancak bizim transferlere laf söyleyin sizin yönetim kimi aldi dany le umut la kala kaldiniz daha bi meloyu bile getiremediler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Bu mesajı saklıyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu mesajı saklıyorum
    sakla ünal aysal dzeko'yu getirince alinti yaparsin

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu arkadas geçmis yillardaki hakan baltayi bu seneki hakan baltayi izlememis anlasilan cagirin mazlumu...

not : geçen sene evet kotuydu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bu arkadas geçmis yillardaki hakan baltayi bu seneki hakan baltayi izlememis anlasilan cagirin mazlumu...

not : geçen sene evet kotuydu.
    bir kere hakan balta sol bek icin asiri derecede hantal bir oyuncu hasan ali ile kiyaslanmasi bile yanlis hakan baltayi bekir'in sag bek versiyonu ile felan kiyaslayabilirsiniz ancak.. gecen sene iyi olabilir ama adam bir sol beke göre kötü gs taraftari gecen sene sürekli yaziyordu seneye bir sag bir sol bek lazim hasan aliyi kesinlikle almaliyiz diye simdi hasan ali fenere gelince hakan baltadan kötü oldu

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bosversene sana göre bizim kadro sampiyonluga bile oynamaz..
    Egemen nasil bekirden kötü, hasan ali nasil hakan baltadan iyi degil onu anlamiyorum? mehmet topal galatasaraya geri gelse cok iyi transfer meloya gerek kalmadi derdin kesin.. salih ile kuyt icin yazdiklarina birsey demiyorum fakat onlar icin konusmakta erken hele bir sahaya ciksinlarda görürüz..
    Amacım sataşmak değil ikili tartışmaya dönmesini istemiyorum ama Gabi abinin isim vererek yaptığı açıklamalara bu cevabı vermek bence sadece muhalefet olmuş olmak için yorumu yaptığınızı gösteriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ben hasan ali kotu demedim mesajimi iyi oku , hasan aliyi begenirim istikrarli ve hizli bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hasan Ali Hakan Balta'dan iyiymiş Geçende de FB Transfer Alanında birisi milli takımın geri dörtlüsünü kurduk diyordu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ben hasan ali kotu demedim mesajimi iyi oku , hasan aliyi begenirim istikrarli ve hizli bir oyuncu
    benim sözüm zaten sana degildi dostum sadece hasan aliyi gecen sene kendi takimlarina isteyen fakat fenere gelince hakan baltadan kötü diyenlereydi.. ayrica muhalefet felanda olmaya calismiyorum arkadas besbelli fenerin transferlerini cekemiyor Egemen Bekir'den kötüymüs peki neye göre kötü? Hasan Ali Hakan Balta'dan neye göre kötü hangi özellikleri Hakan Balta kadar iyi degil? onlarida yazsin madem

Mesaj Yetkileri