Sayfa 773 / 896 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
23,161 ile 23,190 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuan Türkiye içinde yerli yabancı alınabilecek tek oyuncu Alper Potuk, Bir kaç genç ve kaliteli Türk oyuncu daha var. Ama gidip Türkiye içinde +30 yabancı transferi yapacaksak helal bize. Mevcut anlayış başta devam ederse zaten transfer politikamız az çok belli de neyse. Şimdiden boş heveslere kapılmayın derim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

30 üstü bir tane transfer yaptık zaten, daha kaç tane alıcaz. Seneye 10 yabancı hakkının 5 tanesini forvette ve 30 yaş üstü oyuncularla kullanmaya mı çalışıyoruz? Haberi yapan adam iyi sallamış kesinlikle almayız diyorum. Zaten Uche alınırsa seneya maç ta izlemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Uche'nin kalitesine lafım yokda Yaş kemale ermiş. Artık bu tip transferleri bırakıp daha ileriye dönük transfer politikası olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

muhtemelen 2 kanat oyuncusu alacaklar. hiç elimizde yokmuş gibi...
    (/s)

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Alınacak bütün adamlar gidecek adamlara bağlı. Şu an kadro çok şişmiş durumda birkaç kişiyi göndermek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

krasic gitmeli.Hatta bekir ve serdar'dan birisi de yerine iyi bir yerli stoper, kaliteli bir sol bek, orta saha, kanat oyuncusu, yerli bir yedek forvet

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Emenike'nin geri döneceği konuşuluyor.

Volkan - Gökhan - x - x - Hasan - Emre - Meireles - x - Sow - Kayt - x

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Emenike ve Robben konuşuluyor bakalım.

No robben.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Fernandes iyi güzel futbolcuda nedense Türkiye'den yabancı oyuncu transferi pek işe yaramıyor bizde. Fabio Bilica, Webo (bana göre yetersiz), Emenike(oynatmadılar bile) daha geçmişe dönersek Petkov vs.

Onun yerine Salih oynar, Stoch ve Sezer satılır yerine adam alınır. Bu kadar basit.
    bilica ile webo fernandes kalibresinde oyuncular degil.. kaldiki webonun takima katkisi tartisilamaz.. yasina ragmen ilerde sürekli basan bir forvet güiza dan sonra böyle bir forvet eksikti takimda.. üstelik hava toplarinda sow ve kuyt tan daha etkili...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Robben'e ihtimal vermiyorum derdim ama Aziz Yıldırım sırf Sneijder ve Drogba transferleri yüzünden gider alır. Ama Robben'i almak için Avrupa Ligini almak lazım. Dün Stoch'un oyununu gördükten sonra kanat transferinin gereksiz olduğunu düşünüyorum, Krasic de takımda kalacakmış (keşke gitseydi). Tabi Stoch o futbolu transfer olabilmek için de oynamış olabilir. Öncelik sol bek ve forvet transferlerinde olmalı, bir de stoper alınabilir. Mevcut orta saha da 1 sene daha bizi götürür. Meireles, Emre, Topal, Salih, Cristian gayet yeterli diye düşünüyorum. Bekir, Serdar ve Orhan yerine transfer yapılmalı. En sıradan maçlarda bile güven vermiyorlar.

Ama yabancı sayısı fazla olacak. Yobo, Cristian, Meireles, Stoch, Krasic, Kuyt, Webo, Sow 8 yabancı zaten var. Mevcut takıma yabancı olarak bir sol bek, bir de forvet alınabilir. Onun dışında her yabancı transferi için 1 yabancı gönderilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahce'nin transfere ihtiyacı yok.Hatta altyapıdan futbolcu cıkarıp hazır elemizdeyken Sow,Miereles,Kuyt,Emre,Yobo,Egemen gibi eğitim versinler o gençlere.İlla transfer olucaksa Orta saha'ya emre'den 2-3 gömlek aşağıda Yerli yabancı farketmez 2 futbolcu alınmalı.Takımı hucuma kaldırmak için.

Volkan

Gökhan Yobo Serdar Tasçı Hasan

Emre Raul Fernandes

Kayt Emenike Sow

Serdar Taşçının 5 m. serbest kalma maddesi var imkansız değil.

Fernandesin durumu belli. Sezer artı üstüne bir miktar para .

Emenike içinde Stoch takası gerekirse üstüne bir miktar para

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

üstteki kadro imkansız değil. lakin yobo da gider. serdar-egemen olur. genç yabancı stoper alınır.
    (/s)

Yabancı stoper alacaksak Fransadan alalım.

Fransa pazarında Aykut Kocaman çok iyi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Fenerbahce'nin transfere ihtiyacı yok.Hatta altyapıdan futbolcu cıkarıp hazır elemizdeyken Sow,Miereles,Kuyt,Emre,Yobo,Egemen gibi eğitim versinler o gençlere.İlla transfer olucaksa Orta saha'ya emre'den 2-3 gömlek aşağıda Yerli yabancı farketmez 2 futbolcu alınmalı.Takımı hucuma kaldırmak için.
    Emre'den 2-3 gömlek aşağı futbolcuyu ne yapıcaz, takımda ondan bol ne var.

Aykut Kocaman tam Fransa hayranı, ama Afrika kupasında skıntı oluyor. Takımı Afrikalı doldurursak Ocak Şubat dönemi hep olay. Bence Avrupalı 1 forvet olmalı, Emenike olacaksa da takımda kaliteli kanat oyuncuları veya alternatif taktik önemli. Defansa da Serdar Taşçı çok iyi oturur. Ama sol bek kesinlikle lazım, Hasan Ali tek başına olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bilica ile webo fernandes kalibresinde oyuncular degil.. kaldiki webonun takima katkisi tartisilamaz.. yasina ragmen ilerde sürekli basan bir forvet güiza dan sonra böyle bir forvet eksikti takimda.. üstelik hava toplarinda sow ve kuyt tan daha etkili...
    Demek istedim oyuncuların kalitesi değil. Tr'den alınan yabancıların bir şekilde bizim işimize yaramaması. Yani kaliteye göre kıyaslama yapmadım. Mesela Emenike'yi aldık o da yaramadı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Emre'den 2-3 gömlek aşağı futbolcuyu ne yapıcaz, takımda ondan bol ne var.
    Emre ikinci yarı takıma geldi oynadığı bütün maçlar da topu ileri taşıyordu hemde geriye geliyordu.Emre sakatlanmayana kadar biraz daha iyi pas alışverişi ve daha seri futbol oynuyorduk.Emre'nin orta saha'da yaptığını O kadar iyi pas atmasına ve o orta saha kombinasyonunu Miereles yapamadı.Baroni yapamadı.Selçuk hiç değinmiyorum bile.Mehmet Topal o kadar yüksek pas yüzdesi olan bir ligten geldiği halde gene o da yapamadı.

Eğer ki Emre Avrupa Liginde fenerbahce'de oynasaydı gerçi oynayamazdı sakatlandı.

Yobo güven vermiyor bana .Egemen geçen sezon beğenmezdim ama bu sene cok farklı oynuyor 2.yarıdan sonra özellikle kendini aştı.

Emre'den 2-3 gömlek yabancı veya yerli almamız lazım.Şu an görünen Alper Potuk var Emre'den 2-3 gömlekte altta ve gelişmeye acık bir oyuncu.Bir tane genç yüksek potansiyeli olan bir yabancı bulursak süper olur.

Miereles ilk istiyen takıma verilmeli.Baroni keza öyle.Hasan Ali alternetifi Özgür Çek'ti.Güvenmedi ona oynatmadı yolladı.Her maç Hasan Ali'yi oynattı.

Aykut Kocaman'ın Fransa takıntısını anlıyorum Fransa ligi Hızlı bir lig seri oyuncular var top sürme teknikleri falan iyi.Tek eksik fizik mücadele gücü bizim ligimize göre daha düşük.Alınıcaksa İtalya'dan oyuncu alınmalı bizim lige çünkü hemen hemen ligimiz onların ligiyle örtüşüyor.Sert savunma oynatmamaya yönelik futbol.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Devler peşinde!

Galatasaray hariç '3 büyükler', Bucaspor'un milli stoperi Efe Özarslan'ın peşinde.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un listesinde yer alana genç oyuncu için büyük kapışma bekleniyor.

Salih Uçan'ı Fenerbahçe'ye verdikten sonra adeta tüm oyuncuları takip edilen PTT 1. Lig ekibi Bucaspor'un bu sefer ilgi çeken oyuncusu, 22 yaşındaki Efe Özarslan oldu.

STOPER AMA 5 GOLÜ VAR!
    6 defa U21 Milli takım forması giyen 1.95 boyundaki Efe bu sezon Bucaspor formasıyla müthiş bir çıkış gösterdi.Genç oyuncu özellikle ileri çıkıp takımına kazandırdığı gollerle hocası Sait Karafırtınalar'ın jokeri oldu.Tam 5 gol atan Efe,stil olarak da eski Fenerbahçeli Lugano'ya benzetiliyor.

1.LİG'DE MİSYONUMU TAMAMLADIM!
    Salih Uçan ile Fenerbahçe'ye gidinceye kadar iki sezon oda arkadaşlığı yaptığını,onun başarıları ve dikkat çeken futbolu ile mutlu olduklarını söyleyen Efe;"Kendime koyduğum hedefleri bu ligde yakaladım.Artık çıtayı yükseltmenin zamanı geldi.Kulübüme gelen teklifleri duyuyorum ama ben milli takımlarda kalıcı olmak ve performansımı artık Süper Lig'de sergilemek istiyorum.Fenerbahçe,Beşiktaş ve Trabzonspor üçü de büyük camialar.Bana kim kucak açarsa orada yükselmek önceliğim.Tercih noktasında ayrıcalığım yok."

TÜM MAÇLARINDA FORMA GİYDİ!
    Genç stoper tam bir istikrar abidesi. Geçen haftaki Samsunspor maçındaki kart cezası haricinde takımının son iki sezonda tüm maçlarında forma giydi.

ajansspor.com

Bucayı seyreden arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Robben cidden komik,adamın geleceği varsada barcelona maçından sonra değerini arttırdı baya türkiyeye yolu düşmez

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Yobo Webo Baroni en geç 2 sene içinde tasfiye edilmeli takımdan..

Bu 3 ü de mevcut kaliteleri ile Fenerbahçeye yakışmıyor Yobo yu çok severim ancak gün be gün düşüş içinde
    Webo 32 yaşına kadar hayatında haftada 2 maç oynamamış bize geldi haftada 3 maç tempoyu görünce iyi başlasada dengesi kaydı.
    Yabancı sınırı varken o hakkı Webo da kullanmak bence yanlış hele de 33 yaşına merdiven dayamış ve son maçlardaki hali ortadayken.

Baroniyi ise geldiği günden beri sevmiyorum Bilicayı bile daha çok seviyordum.İstediği kadar duygusal olsun her sene 3 4 maç oynayıp gerisinde yatıyor. Kesinlikle gönderilip ortasahaya kaliteli ve sürekliliği olan bir isim alınması şart.
    Egemen Emre gelecek sene de tam performansa yakın oynarlar ancak ondan sonra onlarn yerine de transfer gerecek.
    Emre > Salih dönüşümü olası ve mantıklı gözüküyor ama Egemen yerine iyi bir Türk stoper alınmalı en geç 2 yıl içinde Serdar Taşçı gelse tadından yenmez..

Aykut Kocaman Remy yi istiyordu sürekli, qpr küme düşüyor alabilirsek çok güzel olur o çok istediği ve sevdiği sürekli pozisyon değiştiren 3 forveti Remy ile tam ideal hale gelir.

Bu sene avrupada her ne kadar başarılı olsak da bu futbol ile seneye ligde yine hüsran yaşarız.
    Aykut Kocaman turnuva takımı kurdu ve o oyunu oynatıyor, lig için özellikle de Fenerbahçe için daha iyi hucum eden bi takım olmalı. Rakibi durdurmayı düşünürek Türkiye liginde Fenerbahçe şampiyon olamaz.
    o yüzden gelecek yıl hücum bölgesine lider karakterli çok iyi bir transfer şart ya kanat olur ya göbeğe olur ya da santrafora olur..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Emenike transferi yalan oldu. Anzi maçında dizinden sakatlanmış ve ameliyat olacakmış. Birkaç ay futboldan uzak kalır ve diz sakatlıkları genellikle kalıcı hasar bırakır. Umarım adamı sakat sakat transfer etmeyiz. Ama sakat olduğu için 4-5 milyon gibi bir rakama bırakırlarsa alınabilir .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nani haberleri çıkıyor. Eskilerin tabiri vardı Yok artık Lebron James

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gs icin İbrahimovic deniyor birşey yok bize Nani deniyor auuuvv.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Gs icin İbrahimovic deniyor birşey yok bize Nani deniyor auuuvv.
    İşte bir fark var demek ki sen düşün onu da

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    İşte bir fark var demek ki sen düşün onu da
    Aklı selim taraftar çoğunluğu diyebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Nani zor değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Nani zor değil.
    aynen bonservisini karşıladığın sürece nani zor değil nani olmamış bi oyuncu zaten hep beklenti yüksekti bi kere patlama yaparak herhangi bir sezonu domine etmedi young ve valencia nın gerisinde şuanda da ki zaha gelicek daha seneye

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence de Nani zor değil ama Aykut Kocaman seneye hangi taktikle oynayacak o önemli. Bu şekilde 3 santrafora devam mı edecek, klasik kanatlı taktiklerden birisini mi kullanacak. Ama isim olarak tam Aziz Yıldırım transferi gibi duruyor. Aziz Yıldırım bu sene yıldız oyuncu alamadı ya kesin içinde kalmıştır.

Ama bu tarz oyuncular hep sor işareti, acaba bize uyar mı diye sormadan geçemiyor insan.

Mesaj Yetkileri