Şenol Güneş de istemez Sercanı, şu haliyle onu aklı olan kimse istemez herhalde. Biz gerçekten niyetliysek bu transfere 5 milyon euroyu verip almalıyız.
Şenol Güneş de istemez Sercanı, şu haliyle onu aklı olan kimse istemez herhalde. Biz gerçekten niyetliysek bu transfere 5 milyon euroyu verip almalıyız.
Takasa felan gerek yok, verilsin 7 milyon alinsin Burak. 5 milyon serbest kalma maddesine 2 milyonda Trabzonun bi sonraki satistan alacagi 25% icin.
5'e serbest kalmıyor muydu Burak Yılmaz? MEnajeri de yerli-yabancı kulüp ayrımı yok dedi diye hatırlıyorum. 7 neden verilsin ki?
5'in üzerine belirli primlerlerle 7'yi bulacak şekilde bir teklif yapılabilir.
Son Dakika: Galatasaray Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardı // Aydın Cingöz - Radyospor
Hadi inşallah. Böylece iki kanatıda yabancı yaparız.
Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz'ın rotası Galatasaray'a döndü. Golcü futbolcunun Galatasaray ile anlaştığı öğrenildi.
Radyospor'dan Aydın Cingöz'ün edindiği bilgiye göre; Galatasaray, golcü futbolcu ile anlaşmaya vardı. Transferde tek engel ise Trabzonspor'un Burak'ı Galatasaray'a vermek istememesi. Trabzonspor yönetimi Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a gitmesi halinde taraftardan gelebilecek tepkilerden çekindiği için bu transferin olmasını istemiyor.
Galatasaray yönetimi, Trabzonspor'u ikna edebilmek için teklifini 7 milyon Euro + Culio'ya kadar çıkardığı gelen bilgiler arasında.
Burak Yılmaz'ın menajerleri yaptıkları açıklamada; Burak'ın Lazio'ya gitmesinin zora girdiğini söylemişlerdi.
Bence yalan haberdir. Kimsenin bilmediği birşeyi söylememişler üstüne culio falan demişler...
Sentugo.
culioyu vermez hoca + trabzonda o bolgede yeterli oyunculari var zaten , bence sercani verelim yeterli
serkan kurtuluş.mehmet batdal falan verebiliriz sorun değil![]()
Ts'ye 5 milyon yetmiyor mu?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Aslında Assaidi - Gökhan Töre müthiş olur ama sanmam Gökhan Töre'nin geleceğini...
burak 5 mılyn götürürse serbest kalır maddesi yokmu? Türk yada yabancı takımın ne önemi var?
06:47
İtalyan ekiplerinden Lazio'nun ardından Galatasaray'ın da ilgilendiği golcü futbolcu Burak Yılmaz için Trabzonspor cephesinde Sarı Kırmızılı ekibi umutlandıracak bir açıklama geldi. (Vatan)
Kaynak
Galatasaray icin uygun olabilecek Chamakh ismini demistim, £4 milyon karsiliginda Fiorentinaya gidecek buyuk ihtimal.
Yeniden Amrabat haberleri çıkmış ; Amrabat mı Assaidi mi kafam karıştı valla
İnşallah ikiside alınır kontejan falan önemli değil gerekirse ileride bazı maçlarda Umut-Burak oynar.
Tabi Burak'ın transferide kesinleşmedi ama bugün yarın biter diye düşünüyorum.
Simon Zenke : With Hamit Altintop of Real Madrid, cool guy, am happy he's coming to turkey but where? Top secret lol
Konusma sirasinda turkiyede oynucagini solemis galiba hamit.
https://twitter.com/de_zenke17/statu...37979749269505
Bugün gazeteler dolu gene Gs Q7'ye 4 milyon teklif yaptı, FT Tuncay'ı istiyor haberleri var
Artık Zenke bile duyum veriyor. Twitter'ın hakikaten cılkı çıktı.![]()
![]()
![]()
hamiti ilk defa bi fotoda bu kadar daginik gördüm![]()
Kalou Lille'e gitmiş.İstesek rahat alırdık herhalde.
Park Ji-sung 2milyona QPR'a gitti, yine Galatasarayin isine yariyabilecek bir isimdi. Unal Aysal bilmiyorum nerden transfer yapacak ama bu aralar ingiliz liginde gozden dusenler neredeyse bedavaya satiliyor . Az biraz daha hizli Unal Aysal![]()
transferde içim rahatti abdurrahim baskan dahada rahatlatti.
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Sarı-Kırmızılı takımın bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edeceğini hatırlatırken, ''Tabii ki Şampiyonlar Ligi için beklentiler büyük olacaktır. Bunun bilinci içindeyiz ve çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz. Taraftarlarımız telaşlanmasınlar ve rahat olsunlar. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da verdiğimiz sözleri tutacağız. Hocamıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza, yönetime sabırla güvensinler. Hepimizin arzuladığı güzel takım tekrar sahaya çıkacak'' diye konuştu.
Geride kalan sezonda taraftarlara şampiyon olacaklarını söylediklerini ve bunu başardıklarını vurgulayan Albayrak, ''Özlenen, koşan, basan, pres yapan, kazanma hırsıyla oynayan ve hocamızın Türkiye'ye getirdiği sistemle mücadele eden takım, önümüzdeki sezon yine sahada olacak. Zaten bunun için buradayız. Kampımız Avusturya'da başladı. İdmanlarımız da keyifli bir şekilde devam ediyor. Her şey daha iyi olacak'' ifadelerini kullandı.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26419