Sayfa 775 / 1204 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
23,221 ile 23,250 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şenol Güneş de istemez Sercanı, şu haliyle onu aklı olan kimse istemez herhalde. Biz gerçekten niyetliysek bu transfere 5 milyon euroyu verip almalıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şenol Güneş de istemez Sercanı, şu haliyle onu aklı olan kimse istemez herhalde. Biz gerçekten niyetliysek bu transfere 5 milyon euroyu verip almalıyız.
    Arkadaşlar 5 Mn € 'yu teklif ettiğimizi düşünüyorum , kabul edilmedi bence ...

Trabzon ile aranın bozulmaması için yapılıyor fakat eğer baktık olmuyor Burak'la zaten anlaşma sağladık 5 Mn €'yu veririz ve sözleşmesindeki maddeden yararlanarak alırız bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Takasa felan gerek yok, verilsin 7 milyon alinsin Burak. 5 milyon serbest kalma maddesine 2 milyonda Trabzonun bi sonraki satistan alacagi 25% icin.

5'e serbest kalmıyor muydu Burak Yılmaz? MEnajeri de yerli-yabancı kulüp ayrımı yok dedi diye hatırlıyorum. 7 neden verilsin ki?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Takasa felan gerek yok, verilsin 7 milyon alinsin Burak. 5 milyon serbest kalma maddesine 2 milyonda Trabzonun bi sonraki satistan alacagi 25% icin.
    Sanmıyorum 5 Mn € yeterli.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Sanmıyorum 5 Mn € yeterli.
    Artik kariyerini Galatasarayda bitirirse yeterli oluyor, yoksa Burakin yaptigi anlasmada 5 milyona serbest kalma maddesinin yaninda bi sonraki transferinin 25%'i Trabzonspora verilmeside var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5'in üzerine belirli primlerlerle 7'yi bulacak şekilde bir teklif yapılabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Son Dakika: Galatasaray Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardı // Aydın Cingöz - Radyospor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hadi inşallah. Böylece iki kanatıda yabancı yaparız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz'ın rotası Galatasaray'a döndü. Golcü futbolcunun Galatasaray ile anlaştığı öğrenildi.

Radyospor'dan Aydın Cingöz'ün edindiği bilgiye göre; Galatasaray, golcü futbolcu ile anlaşmaya vardı. Transferde tek engel ise Trabzonspor'un Burak'ı Galatasaray'a vermek istememesi. Trabzonspor yönetimi Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a gitmesi halinde taraftardan gelebilecek tepkilerden çekindiği için bu transferin olmasını istemiyor.

Galatasaray yönetimi, Trabzonspor'u ikna edebilmek için teklifini 7 milyon Euro + Culio'ya kadar çıkardığı gelen bilgiler arasında.

Burak Yılmaz'ın menajerleri yaptıkları açıklamada; Burak'ın Lazio'ya gitmesinin zora girdiğini söylemişlerdi.

Bence yalan haberdir. Kimsenin bilmediği birşeyi söylememişler üstüne culio falan demişler...
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

culioyu vermez hoca + trabzonda o bolgede yeterli oyunculari var zaten , bence sercani verelim yeterli

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

serkan kurtuluş.mehmet batdal falan verebiliriz sorun değil

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ts'ye 5 milyon yetmiyor mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Saçma sapan konuşuyorsunuz.Sahaya takımlar kendi için çıkmaz destekleyen bir taraftarı yoksa takım olmanın ne anlamı var?Ben istemiyorum ben gibi düşünen birsürü taraftar var ve bu insanların istedikleri olmayacaksa maça niye gitsinler yada neden kulübün arkasında dursunlar.Tabiki yönetim son kararı verir ama taraftar her zaman söz hakkına sahip en baş aktördür.

O zaman kimse yazmasın x oyuncuyu isterdim diye.Sonuçta yönetim karar veriyor dimi.

Mesela 305 nolu postta uzun bir yazı ayzmışsın.Siin yönetim sana mı soracak Burak Yılmaz2ı,Hamit'i alacaklarını vs sen olmasını istediğini yazmışsın taraftarlık gereği.Bende aynı mantıkla yazdım o yüzden laf konuşmuş olmak için bana karşılık vermeyin.
    Keita'nın,Arda'nın ve daha birçok oyuncunun gitmesini istemiyordu Galatasaray taraftarı ama gönderildi tamam taraftar büyük etken ama taraftar yönetirse bir klubü yarın bir gün Köln gibi tehtid alırlar bu işler böyle değil saçma sapan konuşma bu değil ne yazık ki
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Hadi inşallah. Böylece iki kanatıda yabancı yaparız.
    Olmuyor ki Muslera - Eboue - Ujfa - Melo - Elmander - ??? Melo olmasa bile oraya bir yabancı gelecek.Bir kanat yabancı olacak bir kanat Türk.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aslında Assaidi - Gökhan Töre müthiş olur ama sanmam Gökhan Töre'nin geleceğini...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Olmuyor ki Muslera - Eboue - Ujfa - Melo - Elmander - ??? Melo olmasa bile oraya bir yabancı gelecek.Bir kanat yabancı olacak bir kanat Türk.
    Hamit'i Fenerbahçe'ye kaptırmayalım da ...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

burak 5 mılyn götürürse serbest kalır maddesi yokmu? Türk yada yabancı takımın ne önemi var?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

06:47

İtalyan ekiplerinden Lazio'nun ardından Galatasaray'ın da ilgilendiği golcü futbolcu Burak Yılmaz için Trabzonspor cephesinde Sarı Kırmızılı ekibi umutlandıracak bir açıklama geldi. (Vatan)

Kaynak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yeri geldiğinde Umut - Burak falan oynar o anlamda söylemiştim. Tabi her zaman iki kanat yabancı olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray icin uygun olabilecek Chamakh ismini demistim, £4 milyon karsiliginda Fiorentinaya gidecek buyuk ihtimal.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Yeniden Amrabat haberleri çıkmış ; Amrabat mı Assaidi mi kafam karıştı valla

İnşallah ikiside alınır kontejan falan önemli değil gerekirse ileride bazı maçlarda Umut-Burak oynar.

Tabi Burak'ın transferide kesinleşmedi ama bugün yarın biter diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Simon Zenke : With Hamit Altintop of Real Madrid, cool guy, am happy he's coming to turkey but where? Top secret lol

Konusma sirasinda turkiyede oynucagini solemis galiba hamit.

https://twitter.com/de_zenke17/statu...37979749269505

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bugün gazeteler dolu gene Gs Q7'ye 4 milyon teklif yaptı, FT Tuncay'ı istiyor haberleri var

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Artık Zenke bile duyum veriyor. Twitter'ın hakikaten cılkı çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eğer Hamit gelecekse bize gelir bence.Fenerbahçe bizden fazla para vermediği sürece

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Artık Zenke bile duyum veriyor. Twitter'ın hakikaten cılkı çıktı.
    Duyum vermiyor ki Başkasından duymamış bizzat Hamit söylemiş

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hamiti ilk defa bi fotoda bu kadar daginik gördüm

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kalou Lille'e gitmiş.İstesek rahat alırdık herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Park Ji-sung 2milyona QPR'a gitti, yine Galatasarayin isine yariyabilecek bir isimdi. Unal Aysal bilmiyorum nerden transfer yapacak ama bu aralar ingiliz liginde gozden dusenler neredeyse bedavaya satiliyor . Az biraz daha hizli Unal Aysal

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

transferde içim rahatti abdurrahim baskan dahada rahatlatti.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Sarı-Kırmızılı takımın bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edeceğini hatırlatırken, ''Tabii ki Şampiyonlar Ligi için beklentiler büyük olacaktır. Bunun bilinci içindeyiz ve çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz. Taraftarlarımız telaşlanmasınlar ve rahat olsunlar. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da verdiğimiz sözleri tutacağız. Hocamıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza, yönetime sabırla güvensinler. Hepimizin arzuladığı güzel takım tekrar sahaya çıkacak'' diye konuştu.

Geride kalan sezonda taraftarlara şampiyon olacaklarını söylediklerini ve bunu başardıklarını vurgulayan Albayrak, ''Özlenen, koşan, basan, pres yapan, kazanma hırsıyla oynayan ve hocamızın Türkiye'ye getirdiği sistemle mücadele eden takım, önümüzdeki sezon yine sahada olacak. Zaten bunun için buradayız. Kampımız Avusturya'da başladı. İdmanlarımız da keyifli bir şekilde devam ediyor. Her şey daha iyi olacak'' ifadelerini kullandı.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26419

Mesaj Yetkileri