Bu sene OKS gircem.Çalışmak yerine takılıyorum![]()
Bu sene OKS gircem.Çalışmak yerine takılıyorum![]()
Ben hem takılıp hem çalışıyorum![]()
Bırakamıyorum.
Onu çok özledim...
http://forum.turksportal.net/vb/memb...stposter&f=345
İşte Gerçek Galatasaray'lı![]()
ben yatıyorum anahtarları murat'a bıraktım burada olanlarla o ilgilenecek.![]()
Anahtarı aldım İbo
EEE Kuşluk naber uzun bir tatil maratonuna girdim
ÜNİ'deki herkes bu akşam gitti memlekete kaldık sap gibi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kalırsın tabi
İyidir be Murat, senden ne haber?
(/s)
İyidir be Umut. Ne olsun.
Dediğim gibi 15'ine kadar tatildeyimRahatım...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Oh oh, ne ala ne ala![]()
(/s)
Olm, sınıfta ilk girdiğimde 2 kız dikkatimi çektiydi güzel diye.Şimdi zaman geçtikçe hemen hemen hepsinin güzel old. farkediyorum
Hangisine asılacağımı şaşırıyorum![]()
Sen onlara asılma, onlar sana asılsın. Sen yeter ki zamana bırak, göreceksin![]()
![]()
(/s)
E olm öylede bi çocuk kızlardan güzel olana asılmaya başladıNapacam
![]()
Kendini frenle canım sende![]()
(/s)
Olm Fren fren'de kız gidio
Elden ne gelir![]()
Bir bardak soğuk su canım![]()
(/s)
Neyse artık
O kız gider elden
Başkasına bakarız bizde
Senden ne var lem anlatsana![]()
Hooop, Murat
Hayırdır avatar mavatarBirşey mi ima etmeye çalışıyorsun
![]()
(/s)
hahaha
Umut, adam gibi bi adam koydum işte avatara
1 NUMARALI FORMASIYLAAAAAAAAAAAAAAAAA
Slm bende aranızdayım artık uzun zmandır geceleri netteyim (tabi gündüzde) ama bu bölümü yeni gördüm ben Soner amam tenten diyebilirsiniz(arkadaşlarım öyle der) sizlerle tanuşmak aranıza katılmak güzel.
Hoşgeldin Soner abim.
Ben de Murat, GiresunluyumGenelde herkes öyle tanır beni
![]()
valla bilmiyom sırf portalda takıldığım için bi sonraki turnuvalara katılma kararı aldım burdayım ve burda vakit geçirmek güzel.
Bende ilk başta girerken turnuvaya girmek için buradaydım![]()