Sayfa 779 / 1204 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
23,341 ile 23,370 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hamit Fener'e gider. Çünkü söz konusu tek şey para
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hamit gerçekten 3,5-4 milyon garanti para istiyosa gelmesin zaten.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hamit'e en fazla 2.850 milyon euro verebiliriz biz de zaten. şişirilirse maç başı şişirilir ve zaten kaç maç oynayacağı bile belli değil hamit'in gelirse.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit'in özellikle Galatasaray'ı seçmesi için bir sebep mi var ben mi bilmiyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hamit'in özellikle Galatasaray'ı seçmesi için bir sebep mi var ben mi bilmiyorum ?
    Fatih Terim, ilk 11 ve Şampiyonlar Ligi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih hocanın ısrarı.Mourinho ile özel görüştü.Hamit ilede görüşecek.Bu sezon sonu çok ısrarcıydık Hamit'te.Kendiside anlaştım demişti.Ancak 4 milyon euro civarı maaş istiyormuş.Yani 3'ün altına fit olursa Galatasaray'ı tercih eder.Fenerbahçe 3.5 gibi rakamlar verirse Fener'e gider diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Bizde de ilk 11. Çok büyük ihtimalle biz de Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Fatih Terim konusu gayet yoruma açık. Ee para niye önemli faktör olmasın o zaman ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    bir türk futbolcu galatasaraylı ise, yurtdışında kariyer yapmışsa ve yükle para kazanmışsa ve taraftarı olduğu takımdan teklif geliyorsa, o takıma gelmesi lazım, parayı konuşmadan. şu yazdıkların bonus olur.

geriye bir tek şey kalıyor, galatasaray hamit'i istemiyor?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hamit için tek faktör para.Adam R.Madrid'te ilk 18 giremiyorken bile iyi para aldığı için mutlu.Bizde Fatih Terim olmuş,ŞL varmış,ilk 11 garantiymiş pek de önemli değil adam için.Önemli olsa biraz indirim yapar çoktan gelirdi bize.Parayı verin gelirim gerisi önemli değil diyor resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Bizde de ilk 11. Çok büyük ihtimalle biz de Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Fatih Terim konusu gayet yoruma açık. Ee para niye önemli faktör olmasın o zaman ?
    Sizin Şampiyonlar Ligi durumunuz garanti değil iki kısımda da. Ceza konusu ve katılsanız da gruplara kalıp kalamayacağınız. Hamit hangi takımı tutuyor bilmiyorum ve basında geçen laflara da inanmıyorum gurbetçiler konusunda, kendi ağızlarından da duymadan inanmam. Hamit Fenerbahçe'liyse zaten bizde oynamasını istemem kariyeri için fakat geçen sene para yerine prestiji seçen, oldukça profesyonel bir oyuncu Hamit. Bu sene de öyle olmaması için hiçbir sebep yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bir türk futbolcu galatasaraylı ise, yurtdışında kariyer yapmışsa ve yükle para kazanmışsa ve taraftarı olduğu takımdan teklif geliyorsa, o takıma gelmesi lazım, parayı konuşmadan. şu yazdıkların bonus olur.

Ünal Aysal her fırsatta Hamit ile ciddi şekilde ilgileniyoruz diyordu.Para konusu yüzünden vaz geçmiş olabiliriz.Ancak Fatih hocanın yapıcağı görüşme her şeyi değiştirebilir.
    Birde Hamit ile Fenerbahçe'nin ilgilendiğini twitter duyumcularından başka hiç bir Fenerbahçe yöneticisi söylemedi.Ali Yıldırım yarın açıklama yapıcakmış.Oda belli olur.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hamit Fener'e gider. Çünkü söz konusu tek şey para
    kesinlikle, transferi para icin yapar bir futbolcu zaten. hobi olarak yapsa amatorde takilir GS 3 versin FB 4 verir, bu bir gercek. :] futbolcu olsaydim bu zamanda parayi cok daha fazla veren GS olsa gider orda oynardim bir FB li olarak. bu cok dogal, torres chelseali oldugu icin birakmadi liverpoolu. hersey para sonucta

@memetco
    30 yasindaki adamin kariyerinden bahsetmeyin, fasafiso bunlar :]
    ayrica 50lerde mi yasiyorsun sen, onlar gecmiste kaldi forma askiyla oynayan futbolcular falan. romantik seyler bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Gelmesi yüksek ihtimal, sen ise mecburi gibi yazıp laf oyunu yapıyorsun şuan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim konusunun yoruma açikliği yok bence.Fatih Terim teknik direktörlük bakimindan Aykut Kocaman'in 4-5 gömlek üstünde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

usta çirak tartismasina bile girmemde , hamit"e verilmez 3 - 3.5m euro paralar.

umarim buragi aliriz yabanci kontenjaninda SIKINTI Cekmeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adam daha transfer olmadan ortalık karıştı.

Hamit bize gelirse banko oynar, sağ kanatta yeri garanti, göbekte de oynar, sağ bekte de Eboue'nin sakatlık ceza durumuna göre oynar.

Fenerbahçe bu transferi yaparsa, çok ihtiyacı olduğu için değil, hem rakibinin güçlenmesini engellemek hem de elinde joker bir Türk oyuncuya sahip olmak için yapar.

Fenerbahçe'nin tavan ücreti 2.850 ise, bizim 2.500 falan vermiş olmamız gerek mantıklı düşününce. Yoksa ortada geçen fiyatlar iki takım içinde fazla, sakatlık ve istikrar sorunu olan Hamit için 3.500 veya 4.000 veren çıkmaz diye düşünüyorum.

Son dönemde gelen yorumlara göre ibre Fenerbahçe'den yana. Bi de şu çeşitli etkenler var, Fatih Terim milli takımdan hocası olabilir, sonuçta Aykut Kocaman'da Fenerbahçe hocası, oradan bir şey çıkmaz. Haluk Ulusoy diyorlar, onu da geçiçecekler, adama karşı olan nefret yıl 2012 oldu hala bitmedi.

İki takımda ŞL'de olacak gibi gözüküyor. Hamit Beşiktaş sempatizanı diyenlerde var.

Kilit faktör para gibi, zaten adamın menajeri niyetini açıkça ortaya koymuyor mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit Galatasaraylı. Devre arasında da kulüp izin verdiği takdirde bize gelmek için özveride bulunacağı hakkında söz verdi. Ama menajeri işi bozuyor. Basında vs yerlerde de Hamit paragöz gibi gösterilmeye çalışılıyor. Hamit değil, menajeri paragöz dense eyvallah diyeceğim çünkü Real Madrid bonserviste kolaylık sağladığı için menajeri özellikle kendine olan primleri yukarılara çekiyor. Fenerbahçe de daha rahat davrandığı için maddi açıdan Fenerbahçe'ye daha yakın gözüküyor.

Fatih Terim, Hamit'le birebir görüşecekmiş. Kaç yıllık da öğrencisi zaten. İkisi de şartlarını sunar orta yolda buluşurlar diye düşünmek istiyorum. İşte orada belli olur Hamit'in paragözlülüğü filan. O yüzden sakin olun. Bizim yönetim de duyduklarım kadarıyla maaşlarda üst sınırı 2.70-3 arası yapmaya çalışıyor ama Hamit'e de gerekirse 3.5 verebilmelisin. Kaz gelecek yerden tavuk esirgememek lazım.

Ama şöyle bir gerçek var ki menajeri Fenerbahçe'yi adeta koz olarak kullanıyor. Başından beri. İstediler, isteyecekler, resmi teklif yapmak üzere aynı laflar sürekli pazarlıkta kullanıldı.

Bu arada bazı isimler de sır gibi saklanıyormuş, hiçbir şekilde yönetim içinden sızmayan isimler de varmış gündemimizde. Keşke hiç tarih filan verilmeseydi de ferah ferah bekleseydik. Yok yere insanları strese, beklentiye soktu başkan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Düzgün transferler yapılırsa, kadro derinliği ve hedeflenen kalite yakalanırsa bugünler çabuk unutulur. Mühim olan transferi kapattık denildiğinde ortaya çıkacak olan kadrodur, gerisi hikaye. Şampiyon takımın iskeleti Melo hariç korunmuş durumda, geçen sene en kritik dönemde Arda gitti, kanatlar Engin - Emre ile şampiyon olduk biz.

Takımın hırsı, sistemimiz, teknik ekibimiz, satılan kombine, taraftarın Avrupa özlemi, yapılan iki de takviye gibi olumlu şeyler dikkatlerden kaçıyor. Transfer taraftarı olmamak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Adam daha transfer olmadan ortalık karıştı.

Hamit bize gelirse banko oynar, sağ kanatta yeri garanti, göbekte de oynar, sağ bekte de Eboue'nin sakatlık ceza durumuna göre oynar.
    kesinlikle bu yoruma katiliyorum, fb transfer alanina da yazdim. gobekte kullanmak icin almak musriflik olur hamit icin. gsye daha faydali olur bence mevkisi acisindan. bizde sag kanatta gokhan ve kuyt un yedegi pozisyonunda suanda hamit. bir de 4 milyondan bahsediliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya aslına bakarsanız kadrodaki isimler formda olsa isim isim baktığınızda zaten Türkiye için yeterli bir kadromuz var, burası kesin. İnsanların telaşı da biraz Şampiyonlar Ligi, haklılar da bence. Ama yönetim takıma hem maddi açıdan zarar vermeyecek hem de oyuna direkt etki edecek adamlar arıyor. Bu da kolay bir iş değil. Fatih Terim maddi anlamda azıcık düzlüğe çıktık diye parayı har vurup harman savurmak istemiyor. Beklemek zorundayız maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    kesinlikle bu yoruma katiliyorum, fb transfer alanina da yazdim. gobekte kullanmak icin almak musriflik olur hamit icin. gsye daha faydali olur bence mevkisi acisindan. bizde sag kanatta gokhan ve kuyt un yedegi pozisyonunda suanda hamit. bir de 4 milyondan bahsediliyor
    Belki de FB Alex'siz 4-3-3 oynamak istiyor. Bu da olabilir abi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Fatih Terim konusunun yoruma açikliği yok bence.Fatih Terim teknik direktörlük bakimindan Aykut Kocaman'in 4-5 gömlek üstünde.
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fatih Terim milli takımdan hocası olabilir, sonuçta Aykut Kocaman'da Fenerbahçe hocası, oradan bir şey çıkmaz. Haluk Ulusoy diyorlar, onu da geçiçecekler, adama karşı olan nefret yıl 2012 oldu hala bitmedi.
    Aynen katılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

SEDAT KAYA ‏@SEDATKAYA_1
    Kuşum diyor ki; Trabzon Burak'ı G.Saray'a geçen hafta verdi, Lokomotif ile kamuoyununu ısındırıyor.. Bakalım haklı mı çıkacak?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umut'un yazdığı minvalde çok yorum gelmeye başladı, bu varsayım doğru çıkacak mı bakalım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SEDAT KAYA ‏@SEDATKAYA_1
    Kuşum diyor ki; Trabzon Burak'ı G.Saray'a geçen hafta verdi, Lokomotif ile kamuoyununu ısındırıyor.. Bakalım haklı mı çıkacak?
    umarım öyledir #17 Burak forması çok yakışır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu arada hepimizin unuttuğu bir isim var, hem sol iç, hem sol açık için. Culio da yeni transfer sayılır bence. Oynadığı dönemde yaptığı katkı ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir oyuncu. Elimizdeki değerlere de sahip çıkmalıyız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    umarım öyledir #17 Burak forması çok yakışır
    17 Ujfalusi'nin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    17 Ujfalusi'nin
    doğru ama ujfalusi numarayı pek broblem edicek biri değil bence değiştirebilir numarısını

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak olayında hem bizim hem Trabzon'un tutumunu baştan sona anlamıyorum zaten resmileşsin de rahatlayalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yiğit'in bu kampı kaçırması kötü oldu umarım takımın seviyesine çabuk yetişir. Yoksa bu sene de heba olacak.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri