Galatasaray yönetiminin transferde bitirici olmayışını acemiliğe yormak ne derece doğrudur, tartışılır. Hamit ve Burak transferlerinin yumurta kapıya dayanana kadar uzamasının sebebi, futbolcudan yahut kulübünden indirim koparmak da olabilir. Keza, Melo'nun transferinin hâlâ bitmemiş olması da aynı sebebe yorulabilir. Gerçi bir yandan da, almak istedikleri futbolcuların, kulüplerinden önce kendileriyle flört etmeye başlamaları ciddi bir hata, ileride başa dert olabilir.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
"Ferguson'dan daha çok tecrübe yaşadım."
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21008371.asp
Arap sermayesi gelse alsa takımı. Yok mu petrolcü? Mümkünse petrol olsun gazdan hayır gelmedi çünkü.
Steam ID: fotosuki
Beşiktaş’ın altyapısından yetişen ve 2013'ün Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan Muhammed Demirci, mevcut sözleşmesini önümüzdeki hafta kulüple anlaşarak fesh edecek. Demirci, yeni sözleşmeye imza atacak.
Muhammed Demirci’nin hamiliğini yapan ve aynı zamanda kulüpte yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Seyit Ateş, Avusturya'da Cihan muhabirine önemli açıklamalarda bulundu. Seyit Ateş, “Muhammed kendini Beşiktaş’a ‘feda’ edecek sözleşmeye imza atacak” dedi. Ateş, “Muhammed'in sözleşmesinde, bir sezonda 3 resmi lig maçında oynarsa 500 bin lira garanti para alacak diye bir madde var. Bu madde yüzünden hem kulüp hem de kendisi çok sıkıntıya girdi. Hatta yine bu madde yüzünden geçtiğimiz sezon Muhammed kendisini gösteremeden sadece 1 resmi maçta görev yaptı. Samet Aybaba’nın gelmesiyle birlikte de bu sezon ilk 11’de oynama şansı daha da arttı kanısındayız. Biz de Muhammed ile konuştuk, durumu izah ettik. O da bu duruma sıcak baktı. Mevcut sözleşmesini fesh edip daha makul ve tamamen kulübün belirleyeceği süre ve ücret karşılığında yeni bir sözleşmeye imza atacak” diye konuştu.
cihan haber ajansı
Sözleşmesine madde koyduk diye genç oyuncusunu oynatamayan takımın yöneticisine selamlar.
O da YD'nin işidir kesin.
beşiktaş city maç yayını var mı maç ne zaman bilen var mı?
o ne biçim madde öyle ya ?![]()
8 senedir Beşiktaş'ta "o nedir ya" denmeyen olay yok ki abicim bu da onlardan bir tanesi işte..
Öyle bi madde konulması baştan saçmalık zaten. Nasıl bir mantık ki bu bari 15 maç falan yapsaydınız.
Screw you guys, I'm goin' home
Tamamda 2. maçı niye oynatmamışlar ? Kötü günler için mi 2. maç ?
CENK - HİLBERT - ERSAN - TORAMAN - UĞUR - NECİP - VELİ - FERNANDES - OLCAY - PEKTEMEK - M.AKYÜZ.
kadromuz bu. Ben maçı izlemeye geçiyorum haydi bakalım ne olacak![]()
FM Gazetesi
2 takimin kirmizi giymesini kim akil etmis merak ettim.
Ligtv sesi kesmeyince hersey duyuluyor![]()
Fernandes nasil kacirdi yahu
fernandes cok net gol kacirdi ardindada olcay
bizim insanimiz hic degismicek besiktas taraftarlari su an galatasaraya kufur ediyor![]()
Last edited by byariff : 20.Temmuz.2012 at 21:13
Kun Atti 1-0
İlk yarıdaki görüşlerimi söyleyeyim,
-Mehmet Akyüz çok hırslı çok istekli ama bundan fazlasını yapabileceğini hiç sanmıyorum. İkinci lig oyuncusu.
-Uğur kendini çok gösteremedi ama bir şeyler yapacağının sinyalini veriyor bence.
-Olcay'ı çok çok beğendim. Abartı bir şey yapmadı ama kendini belli etti kanaatindeyim. Çok şeyler yapacak. Türkiye'de sezonun patlamasını, sürprizini yapan oyuncu olacak.
Bunun dışında diğerleri zaten bildiğimiz gibi oynuyor. Ben açıkçası yenik olmamıza rağmen beğendim oyunu. O yediğimiz gol pek de önemli değil. Oynayan taraf bizdik.
FM Gazetesi
Ben Cenke niye guvenmiyor diyordum Besiktas icin ama Samet Aybaba hakliymis. Ospina alinmali
Cenk napmış öyle ya, o nasıl bir çıkıştır.
Klasik Cenk.![]()
8 numara kim şutu direkten dönen
2 goldede sanki yanlis izlemediysem ersanin hatasi var.
Mami yap surdan 1-2 biseylerde Man City seni izlemeye alsin![]()
İlk yarıda iyiydik, fakat 2. yarıda takımı hiç beğenmedim. Olcay ve Fernandes genel olarak iyilerdi, diğerleri vasat ve vasatın altındaydı bana göre.
Çok eksiğimiz var daha. Sivok, Almeida ve yeni transferler de takıma girip adapte olunca göreceğiz akla karayı.
İkinci yarıyı bazı sebeplerden izleyemedim. İlk yarıda izlediğim güzel oyunla kalakaldım![]()
FM Gazetesi