Sayfa 78 / 134 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon
2,311 ile 2,340 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln1979 haberini gördüm ama kendimi hakan ve karan yerine koydum bir forvet daha gelirse bu adamlar yıkılır serkan ve özgürcan hiç oynaymaz

Arkadaslar jensen ortasahanın sagında oynuor ama degisik yerlerde denenmis danimarka milli takımında u19 dan beri sag kanatta oynuor ve cok basarılı.

Aslında ortsahada linderoth-Ayhan-Jensen ne iş yaparlar
    Sabri her mac beni cileden cıkarıyor,isabetli ortası 0,
    Sabri’den kanat olmaz.
    Sabri’den bek olmaz.
    Sabri’den kenarda hiçbirşey olmaz.
    Sabriden en iyi önlibero olur

Artık gerisi kalli düsünsün kalli istiyor yönetim almaya calısıyor bir ara besıktasda istemişdi...

Jensen stoper olarak oynayabilir mi....Oyleyse faydali bir transfer olur...Henuz penalti disinda gol yemedik belki ama Servet-Song ikilisi (ozellikle Servet) her an patlayabilir gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben jenseni takımda görmek istemiyorum..jensen geldigi anda sabrinin mehmet topalın mehmet güvenin hatta ardanın ve barışın forma şansı azalacak..

linderoth gibi bi lider varken jensen ??

ama sonuçta bizim dememizle olan bişey degil..kalli ne istiyosa o olcak...umarım bu transfer gerçekleşmez..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by douramss View Post
    Jensen stoper olarak oynayabilir mi....Oyleyse faydali bir transfer olur...Henuz penalti disinda gol yemedik belki ama Servet-Song ikilisi (ozellikle Servet) her an patlayabilir gibi...

jensen orta saha özellikleri olan bir oyuncu..hatta yanlış hatırlamıyorsam

inönüdeki 2-2 biten danimarka Türkiye maçında bir de golü vardı uzaktan..

4. Default

jensenın gelmesını ısterım fakat uefada oynamayacak olması cok buyuk bır handikaptır.o yuzden o oyuncuyu ıstemıyorum.uefada oynayacak oyuncu beklıyorum.ama bu gecede acıklanmassa jensenın gelmesını beklıcem

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan sezgin her türlü ihtimali söyledi..

Jensenin bir hafta önce sampiyonlar ligi ön elemesinde attıgı gol..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=94voB_h1oN4[/youtube]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Transfer dönemi bitsede kurtulsak şu haberlerden.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayır benim anlamadıgım mehmet topal , barış özbek , sabri sarıoğlu gibi oyuncuların varken jenseni ne tür bir ihtiyacı karşılamak için alıyorsun ??

geçen senenin son zamanlarında mehmet topal ilk 11 in degişmezlerinden biri olmuştu ve Türkiye nin gelecekteki en iyi orta sahalarından biri olarak gösteriliyordu..şimdi jensen in gelmesi bu saydıgım isimleri etkilemeyecekmi ?

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Iste olay budur....Bir isim uzerinde 10 saat tartismadan ikincisi sonra ucunsu filancasi cikiyor...Resmi site yazarsa olur,yazmazsa transfer sezonu bitmistir....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    hayır benim anlamadıgım mehmet topal , barış özbek , sabri sarıoğlu gibi oyuncuların varken jenseni ne tür bir ihtiyacı karşılamak için alıyorsun ??

geçen senenin son zamanlarında mehmet topal ilk 11 in degişmezlerinden biri olmuştu ve Türkiye nin gelecekteki en iyi orta sahalarından biri olarak gösteriliyordu..şimdi jensen in gelmesi bu saydıgım isimleri etkilemeyecekmi ?
    İşte onu kalliye sor kalli cok yönlü adam istiyorum dedi aynı linderoth gibi olacak dedi.....

Kalli sanırım ortasahayı daha cok pas yapan yapıcak bu arada sabriden kanat olmaz onu bilin...Ortası 0 adamıda hızı ile geciyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emrah abi sabridan kanat olmaz da adam en azından 90 dakika pres yapıyor..hayır onu geçtim benim serzenişim mehmet topal , barış özbek gibi oyuncuların önünün kesileceginedir..

11. Default

ya hıc gelısme yokmu ya yabancı sıtelerden falan.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Emrah abi sabridan kanat olmaz da adam en azından 90 dakika pres yapıyor..hayır onu geçtim benim serzenişim mehmet topal , barış özbek gibi oyuncuların önünün kesileceginedir..

Sabri ön liberoda ne oynar sürekli kosa pres yapar top kapar eski serkan balcı gibi olur...çizgi adamı olmaz sürekli topları harcıyor..
    Cok kritik ortaları atamıyor..

Fazıl ÜNVERDİ:Beyler Chevanton’la görüşüldü doğru ama Kalli kesinlikle defansif yönü güçlü bir orta alan oyuncusu istiyor. O nedenle de Chevanton defteri kapandı. Bremenli Jensen doğru haber. Ancak bir kaç alternatif daha varmış. Fakat isimleri alamadık. Bugün bir gelişme olabilir. Zaten sayılı gün kaldı. Ya da transfer kapanacak.

13. Default

bazıları nondayı begenmıyordu ama almanyada oturan arkadasın yorumuna bakın :

herkes diyor gs bu sene bayernin uefada tek rakibi olur filan

almanlar öyle diyor

biraz fazla göke cikariyorlar galiba bizi

ama lincoln ve nonda transferlerine herkes saskin alman sitelerinde

bizler nondayi begenmeyiz adamlar diyorki gs nasil aldi bu iki oyuncuyu filan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sevilla Chevanton un takımda kalacağını duyurmuş. Kendilerine transfer sezonu boyunca iyi bir teklif gelmediğini belirtmişler...

Goal.com un ingilizcesinde var... Ayrıca Monaco da kiralamak istemiş Cheva yı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nonda monacoda iken sakatlandı ve roma transfer etti.Roma sakat olmasına ragmen transfer etti sonra premier ligde 35 mac oynadı orda gol atmakta zordur 7 gol attı..

Cok ucuza adam aldık resmne piyango..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

+150000000
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

daniel jensen 28 yasina yeni girdi dogum tarihi 25.06.1979,cok sert sutlar,ceken uzakdan bir oyuncu kopenhagende oynuyan niclas jensenin kardesi,danimarka milli oyuncusu suana kadar oynadiyi takimlar,B 93 Kopenhagen ve bu takimin paf takimindan cikma oyuncu,heerenvende oynadi ve real murciada 04/05 den beride werder bremende oynuyor,bu sezon 2 sampiyonlar ligi ön elemesi maci oynadi 1 gol atti 3 lig maci oynadi ve 269 dk. sahada kaldi ve bir alman ligi kupasinda mac oynadi 90 dakika,gecen sezon 23 maca cikti ligde 4 gol atti,6 avrupa sampiyonasi eleme macinda 1 gol atti ve 426 d. sahada kaldi,gecen sezon toplam oynadiyi dakika 2683,bu sezon 6 mac oynadi toplam ve 494 dakika sahada kaldi

Baktıgımız da ilk onbir oyuncusu ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bremen o zaman neden ilk 11'de oynattığı adamı satsın ki? Zaten onlar için transfer dönemide bitti.Yerine adamda alamazlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Semsi benimde kafama takılan o..

madem bremenden bi adam alcaklar fritzle ilgilensinler tam kallinin istedigi oyuncu..onun da sakatlıgı var sanırım..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yerine başka birini koyabilirler o yüzden karamsar olmayalım Emrah abi bakalım ne olacak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ama Borowski ve Frings sakat.Onlar sakat olmasa olurda.Onlarda sakat olunca transferin ihtimali bayağı düşüyor.
    So what?
    Saike

22. Default

bugun werder bremen yanılmıyosam saat 16.00da lıg maçı var ntvde.eger jensen haberlerı dogruysa bu maçta %100 oynamaması gerekır.cunku gece yarısı son.eger oynarsa bence jensen haberı yalandır veya alamamısızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar pek yeri degil ama hakan sükürün dogum gününü kutlarım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben de kutlarım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Jensen falan hikaye..

26. Default

surda kala kala 9.23dk kaldı.bakalım kım gelıcek.tabı gelecek oyuncu varsa.acaba bızım yonetıcılerden yurt dısında olan varmı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uefa'da oynatabileceğimiz birisi gelmez, bence Ömer Aysan'ı alarak kapatırız transferi..

28. Default

bu arada dıger forumlarda ocak ayında emre belezoglu gelcek dıyolar jensene gerek yok dıyolar.emre kesın gelcekmı ocakta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emre futbolu Galatasaray'da bırakır ama, bu sene geleceğini sanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

lıncoln varken emreye pek gerek yok

Mesaj Yetkileri