Bayram Tutumsuz...
Bayram Tutumsuz...
Bayram Tutumlu hakkında resmi site çok sert bir yazı yazmıştı, sonra da Aurelio'nun sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı. Aziz Yıldırım Aurelio'nun da gönlünü yapacağız dedi, yeniden sözleşme önerecekler yani.
Fenerbahçe'de kalırsa Tutumlu komisyon alamayacak, bunu da bildiği için Aurelio'yu bence yurt dışına çıkması için ikna etmeye çalışıyor. Aurelio tatilden döner, kulübe gelir ve bir görüşme yaptıktan sonra gideceğim derse zaten takımda zorla tutacak değilz ya gönderilir. Ama ben kulübe gelip görüşme yapıldıktan sonra ayrılacağını düşünmüyorum. Burada kurulu bir düzeni var.
Tuncay ile karşılaştırmamak gerekiyor, Tuncay Middlesbrough'a kalıcı olarak gitmedi, orayı bir bsamak olarak görüyor ama Aurelio için Betis son basamak olur. Tutumlu da bunun son trasferi olacağını bildiği için son defa komisyon peşinde.
2-3 güne kadar milli oyunculara verilen tatil bitiyor. Fenerbahçe TV'de haberlerde sürekli tatilde bulunan oyuncularımız derken Aurelio'yu da sayıyor ve tatil dönüşü Avusturya kampına katılacaklar diyor. Ben de kalacağını düşünüyorum, en azından gitmeden önce Aziz Yıldırım ile karşılıklı bir görüşmesi mutlaka olacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Colin Kazım'a Ada'dan talip var!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin , A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin genç yıldızı Colin Kazım-Richards'ı transfer etmek için girişimlere başladığı iddia ediliyor. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde A Milli Takım formasıyla başarılı maçlar çıkaran ve birçok takımın transfer listesine giren Fenerbahçe'nin yıldızı Colin Kazım için Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin devrede olduğu belirtiliyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde yeni sezona iddialı hazırlanan Manchester City'de teknik direktör Mark Hughes'un da Kazım'ın transfer edilmesi için kulübe baskı yaptığı ifade ediliyor. Haberlerde, sözleşmesi devam eden Kazım'ı Fenerbahçe'nin satmaya niyetli olmadığı ancak City'nin yapacağı teklifin ise bu fikri değiştirebileceği savunuluyor. Bu arada Colin Kazım için İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) köklü ekiplerinden Lazio'nun da transfer çalışmalarına başladığı iddia ediliyor.
05.07.2008Kaynak : İHA
çok gitmek istiyorsa gitsin.Biz sonuçta Aurelio olsada olmasada sahaya 11 kişi olarak çıkacağız![]()
bence aurelio nun artık avrupa da oynama zamanı geldi.hem avrupa da şartlar daha iyi.ben sadece aurelio nun türkiye ye olan sevgisinin azalabileceğini düşünüyorum.kendi açısından gitsin ama fb açısından gitmemesi lazım ama galiba betis e imza atmış
Ayrıca bazı arkadaşlar Aurellio Betis'e giderse milli takım forması giyemez demişler.Neden böyle bir şey olsun ki?Aurellio Fenerbahçe'de oynadığı için mi sanki milli takımda forma şansı buluyor?
So what?
Saike
Manchester Cityde sağlam para var bence iyi bir teklife colin kazim'ı ellerinden çıkarabilirler
Deivid'in ayağı kırıldı, sağ açık bekliyorum..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Of, çok kötü oldu bu. Deivid'in sol ayak bileği kırılmış antrenmanda, epey uzak kalacak sahalardan ve muhtemelen de sözleşmesi feshedilirÜzüldüm gerçekten, sakatlanmasına üzüldüm, gönderilmesine üzülmem ama sakatlık çok kötü, ciddi bir sakatlık.
Sağ açık bu yıl Kazım ve Burak'a emanet olacak büyük ihtimalle. Veya bir açık alınır ama bence gerek yok, kontenjan boşalmış olur, sol açık alınsa daha iyi olur.
kariyerinin belkide en üst performansına ulaşmıştı. bunu hep yapıyoruz. satmayarak hem kendimiz zararlı oluyoruz hem futbolcuların futbol hayatı bitiyor. psv istediğinde satmalıydık. appiah'ıda öyle.
muhtemelen sözleşmesi fesh edilecek. bence oraya transfer gerekmiyor. zaten deivid tam bir sağ açık değildi. kazım ve burak tam bir sağ açık. ben stoper yada bir ön libero alınmasını tavsiye ediyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Burak abi aynısı Luciano'yada yapılmıştı. Eğer çok uzun süreliyse fesh ederler diye düşünüyorum.
Last edited by nerazzuri : 06.Temmuz.2008 at 22:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Luciano sakatlanınca Fenerbahçe Yönetimi sözleşmesini feshetmişlerdi. Şimdi de aynısını yaparlar Deivid'e.
Deivid kötü olmuş. Bence soldan cok sag tarafa transfer daha iyi olur. Solda ugur boral bence gayet iyi.
Eğer giderse ki öyle olur çok büyük bir oyuncuyu kaybetmiş oluruz.Sanki kendi ayağım kırılmıs gibi üzgünüm![]()
çok kötü oldu fakat beni teselli eden tek şey colin kazımın iyi formu.. Ancak deivid'in yerini dolduramaz kimse şuanda...
Ne Kazım ne Burak onun yerini dolduramaz maalesef![]()
Oyuncular sakatlanınca sözleşmesini feshedeceksen o zaman hiç bir oyuncusundanda vefa bekleme hakkına sahip değilsindir bence.
So what?
Saike
eğer Deivid'in yerine sağ açık alırsak. Burak'ı da Kazım'ıda kaybederiz.
Deivid daha ne yapsaydı diyorum sadece.
Deivid'in sakatlığına çok üzüldüm.Takımımıza fayda sağlayan bir oyuncuydu.Sağ açık transferine gerek yok bence.Orada Kazım ve Burak Yılmaz var.
Attığı gollerle çok önemli başarılar elde ettik buna itiraz eden yok fakat olaya sadece böyle bakıyorsak yerden yere vurulan Kezman bir önceki sezon şampiyonluğu getirdi. Deivid çoğu maçta yattı fakat Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller hep gözümüzü boyadı. Diyorum sadece..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kezmanla neden kıyaslıyorsun ki Kezman 35 pozisyona giriyor 2-3 tane atıyor hayır bu adam olmasaydı biz çeyrek finali falan görürmüydük sence vefasızlığında bu kadarı.Ona bakarsan Kezman o sezon 10,Deivid 7 gol attı.Hemde Trabzon macındaki kafasıyla sampiyonluğu getirmişti.Deivid geçen sene hiç bir derbi macınıda bos geçmedi ligde 11 gol attı bilginize.
Deivid'in Trabzon'a attığı gol şampiyonluğu getirmedi sadece şampiyonluğu daha erken garantilememizi sağladı. Zaten o hafta Galatasaray ve Beşiktaş puan kaybetti. Kezman'ın Beşiktaş'a attığı gol ise şampiyonluğu getirdi. Ayrıca Kezman'ın Beşiktaş'a attığı gol ile Süper kupayı aldık. Savunmak istediğim Kezman'ın çok süper oynadığı değil (-ki oynamadı da ), önemli goller atsalar bile sezonun genelini değerlendirdiğimiz zaman ortaya çıkan sonuç.
Sadece derbileri kazanmanın şampiyonluğu getirmediğini geçtiğimiz senelerde gördük. Ayrıca ben Deivid'in emeğini hiçe saymıyorum sayesinde çok önemli yerlere geldik fakat attığı bu goller onun yattığı maçları hep kapattı. Yattığı maçlarda hiç göze batmadı çünkü attığı goller hep hafızalarda kaldı.
Deivid'in yerine tam manasıyla kanat olan bir oyuncunun daha başarılı olacağına inanıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Deivid'in sakatlığı uzun sürer ve takımda tutulursa Luciano'yu biz niye gönderdik? Deivid takımdan ayrılırsa Burak & Kazım yerini doldurabilir ama; sağ kanatta bir oyuncu alınacaksa mutlaka Dünya Standartlarında olmasına gerek var. Böylece Şampiyonlar Liginde bize katkısı fazla olur.
Last edited by goosfraba : 07.Temmuz.2008 at 00:44
Deivid'in taktiğin en önemli dişlisiydi, tüm topları o taşıdı, 50 kere yazdırmayın artık lütfen..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Beyler yeter artık.Son zamanlarda transfer haberleri konularını amaçları dışında kullanmaya başladınız.
Deivid nerede sakatlandı? Sezon başı hazırlıklarında.Peki bununla ilgili bir konu mevcut mu? Evet.Burada gelip konuşacaksanız olayın transfer boyutu ile ilgili konuşun.(Gitmeli,yerine kim alınmalı vs.)
Kısıtlamanın manası yok denmiş.Kısıtlamayınca suyunu çıkarıyorsunuz..
So what?
Saike