Sayfa 78 / 80 İlkİlk ... 28687677787980 SonSon
2,311 ile 2,340 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bir ara karşıyakadan emrah diye bi eleman almışlardı geleceği çok parlak dediler.Ama hiç bişey olmadı.Bununda ondan farkı yoktur

Adamda bişey olmasa bu kadar taliplisi olmaz alt ligi iyi takip edenler hep iyi diyor bu adama geçen daha önce g.birliği,beşiktaş ve samsun ilgilenmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan Kabze de Çanakkale Dardanel'den geldiğinde Mehmet Topal gibi bir etki yapmıştı ama kendini kanıtladı daha sonra.Bekleyip görelim.

olm düşünün beni bile fena adam değil dedim sevinin bence

Nesil
    2006

Oyuncuyu görmeden birşey diyemem.İnşallah faydalı olur hem bizim hem de Milli Takımın gattuso gibi bir adama ihtiyacı var.-gerçi mehmet var artık ama olsun yedekte bulunur-
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

emrah umut hala galatasaryda sherryy

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler acaba sarı kımızılı takım listede inamoto ve mehmet topal gönderdimi çünkü uefa listesi saat 00:00 sona erdi acaba listede adları varmı

gönderdiyse yarında galiba göstergelik imza atacak

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    emrah umut hala galatasaryda sherryy
    daha kurtulmadıkmı bu admdan yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Son anda yapılmış bir transfer değil. uzun zamandır izleniyordu + Gerets ve kurmayları geçen hafta maçını izledi. Son ana alınması kısmet oldu.

Son anda alınmasa ortalık kızışacak, FB, BJK zaten almak istiyor, saldıracaklardı.
    bu arada emrah umut bizde degil

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by anakonda52
    beyler acaba sarı kımızılı takım listede inamoto ve mehmet topal gönderdimi çünkü uefa listesi saat 00:00 sona erdi acaba listede adları varmı

gönderdiyse yarında galiba göstergelik imza atacak
    sen bizim saatimize göre 00:00 diyosun isvicre 1 saat geride

Ümit milli takımın ön liberosu olur kendileri.

Yorumum:
    "Türk Gattuso"

Ya da şöyle: Vieira + Gattuso / 5 = Mehmet Topal

Fırsat buldukça kendini geliştirecektir..

2. Lig yorumcusundan:

Alıntı:
    Tunç Kayacı: Topal tam isabet

Yıllardır alt ligleri izlerim. Bir çok futbolcuyu bu sütunlarda vitrine çıkardık. Kimileri bizi mahcup etmedi, kimilerinde yanıldığımızı gördük. Herşeye rağmen yanılma payımızın az olması bizi sevindirdi. Galatasaray’da, sezon başından beri Saidou’nun yerine bir ön libero arayışı sürüyor. Bir çok yabancı futbolcunun adı dilden dile dolaşıyor. Ben de özel sohbetlerimde “Ya bu adamlar niye gözünü dışarı dikmiş, Dardanelspor’da Mehmet Topal diye bir oyuncu var. yeter de artar bile'' serzenişinde bulunuyordum. Gerçekten bugün bana ‘2. liglerden ilk önereceğiniz futbolcu kim’ deseniz, Mehmet Topal’ı söylerdim. 1.87 boyunda, 1986 doğumlu, Dardanelspor’un Malatya Belediye’de oynarken keşfettiği bu genç, gerçekten herşeyiyle tam bir orta alan oyuncusu. İki ceza alanı içinde gidip gelebilen, çok sert şutları olan ve üstün fizik gücüyle Galatasaray için biçilmiş kaftan. Yönetim biraz kesenin ağzını açsın, verdiğini fazlasıyla katlayacaktır, söylemedi demeyin.
    alınmıs bu oynucu
    bilgiler için teşekürler...
    umalımda iyi bir oyuncu olsun çünkü hem Galatasay ın hem milli takımın o mevkide alternatif oyunculara ihtiyaçı var...

Nesil
    2005
    Yer

bu arada emrah umut bizde degil
    emrah umut bonservisi galatasarayda olan karşıyakada kiralık oynaya(ma)n oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Japon İstilası
    G.Saray Junichi İnamoto’yu transfer etti, yer yerinden oynadı. Aslan’ın yeni yıldızı için dünyanın önde gelen ajansları röportaj kuyruğuna girdi. Başta Japonya olmak üzere daha şimdiden birçok yerden forma talebi yapıldı

01.09.2006

G.SARAY’IN yeni transferi Junichi İnamoto, sarı-kırmızılı kulüp için yeni ufuklar açtı. Dün İstanbul’a gelen Japon yıldızdan önce, istek faksları Florya’nın santralini kilitledi. Japonya’nın Nakata ile birlikte en popüler iki futbolcusundan biri olan Inamoto için röportaj istekleri ve patlayan forma siparişleri, G.Saray yönetimini şaşkına çevirdi. Dün dünyanın önde gelen haber ajansları Reuters ve AP sarı-kırmızılı kulübe özel istekte bulunarak, Inamoto ile röportaj talebi yaptı. 53 Japon gazeteci ise İstanbul’daki Bordeaux maçı için akreditasyon yaptırmak istedi

‘1 MİLYON EURO’ KAZANDIRACAK
    BU durumda şoke olan sarı-kırmızılılar, talepleri nasıl karşılayacağını tartışmaya başlardı. Forma siparişleri Japonya’dan gelmeye başlarken, G.Saray taraftarlarının forma isteklerini zamanında karşılayamayan G.Saray Store özel üretim için Adidas’a başvurdu. G.Saray’ın basınla ilişkiler komitesi ise röportajları sıraya koymaya çalışırken, Inamoto için harcanan paranın fazlasıyla reklamlardan çıkartılacağı hesaplanıyor. Maddi imkânları sınırlı olan G.Saray yönetimi bonservisine 300 bin Euro, kendisine de 450 bin Euro yıllık transfer taksidi ödeyeceği Inamoto’nun, kulübe yılda en az 1 milyon Euro kazandırmasını planlıyor

KİM NEDEN GELMEDİ?
    BU arada sarı-kırmızılı yönetim, şimdiye dek birçok oyuncuya transfer teklifinde bulundu. Ama hiçbirinde sonuca ulaşamayınca, son dakika operasyonuyla Inamoto’yu transfer etti. İşte G.Saray’ı geri çeviren isimler:

* Maniche: Dünya Kupası’nda süper performans sergiledi ve G.Saray’ı pas geçti. Maliyeti yüksekti ve Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadı. Kariyeri için Rusya’dan sonra ülkemizi risk olarak gördü. A.Madrid’e gitti

* Gravesen: Gelmek istediği hatta R.Madrid’in kolaylık sağlayacağını bile bildirdi. Yıllık kazancı 3.5 milyon Euro’ydu. Takım içi dengeler düşünülerek alınmadı, Celtic’e transfer oldu

* Alou Diarra: Roma, Arsenal ve R.Madrid isteyince G.Saray cazip gelmedi. 7 milyon Euro’luk bonservisi ve maaşı ödenecekti. Ama o tercihini Lyon’dan yana kullandı. Roma’yı da G.Saray gibi yarı yolda bıraktı.

* Somoza: 48 gün görüşüldü, hatta Arjantin’e bile gidildi ama Carussca transfer edildi. O Villareal’e gitti. G.Saray için maddi ve oyun anlayışı olarak en iyi tercihti.

* Vogel: Somoza gibi onunla da uzun süre görüşüldü. ‘Oyuncu tamam, Milan bırakmıyor’ dendi ama bu tezin de Vogel R.Betis’e gidince ‘boş’ olduğu ortaya çıktı. Boşa vakit kaybı oldu.

Samuray İnamoto bugün imza atıyor
    G.SARAY’IN ‘son dakika operasyonuyla’ getirdiği Japon futbolcu Junichi İnamoto, dün öğlen İstanbul’da oldu. Öğleden sonra acilen sağlık kontrolünden geçirilen İnamoto, bugün sarı-kırmızılı takıma resmi imza atacak.

İnamoto, İstanbul’a geldikten sonra yaptığı açıklamada “Türkiye’de oynayacak ilk Japon futbolcu olduğumu biliyorum. Bu da beni mutlu ediyor. G.Saray Avrupa çapında büyük bir kulüp. Takımımın başarısı için elimden gelen katkıyı sağlamak için çalışacağım. Sarı-kırmızılı takımı canlı olarak hiç izlemedim ama Avrupa Kupası maçlarından biliyorum. UEFA ve Süper Kupa şampiyonluklarına da hatırlıyorum” şeklinde konuştu

Kaynak:Vatan
    Haber: GÖKMEN ÖZDEMİR
    vayyyyyyyyy ben demiştim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihayet bir ön libero aldık. Galatasaray'ın İnamoto'yu almasıyla popülerliği kesinlikle inanılmayacak derecede arttı. Hayırlı olsun.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

aldık valla hayırlı ugurlu olsun bu mehmet topal da iyi izlenerek alında zaten

* Somoza: 48 gün görüşüldü, hatta Arjantin’e bile gidildi ama Carussca transfer edildi. O Villareal’e gitti. G.Saray için maddi ve oyun anlayışı olarak en iyi tercihti.
    Samoza nın ismi geçtiğinde o kim dedim ama geçen pazar Real Madrid-Villarreal maçında ilk on birde oynadı.seyrettiğim maçtaki performansı harika idi...
    Carussca yerine Samoza alınsa idi Galatasaray önemli bir iş başarmış olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by rhan_17
    Samoza nın ismi geçtiğinde o kim dedim ama geçen pazar Real Madrid-Villarreal maçında ilk on birde oynadı.seyrettiğim maçtaki performansı harika idi...
    Carussca yerine Samoza alınsa idi Galatasaray önemli bir iş başarmış olurdu...
    peki kardes o günkü macta ntv niye dondu

Nesil
    2006

Mehmet topal imza attı mı?
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer

topal topal oynayamaz o adam galatasarayımızda.Gelmesin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün Mehmet Topal'ın bonservisi için 1,000,000 € ödeneceğini okudum.Az para değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Madem o kadar paramız verdı adam akıllı birini alaydık

Nesil
    2005
    Yer

Muzzy İzzet gibi bir adam alınırdı bedavaya

Kaynak: Galatasaray.org

Florya Günlüğü: 1 Eylül 2006 Cuma

Süper Lig'in 5. haftasında 9 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Galatasaray hazırlıklarını sürdürdürdü. Yeni transferimiz Junichi Inamoto Galatasaray formasıyla ilk antrenmanına çıktı.

Erik Gerets, Reinhard Stumpf, Erdal Keser ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, merkez sahada saat 10.30’de serin havada başlayan antrenmanının ilk bölümünde, ısınma koşusu ve esneklik çalışmaları yapıldı.

Antrenmanın ana bölümünde önce 1’e 1, 2’ye 2, 3’e 3 mücadele çalışmaları yapıldı. Bu bölümde kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu ile ayrı bir çalışma yapan kaleciler, daha sonra dar sahada üç takıma ayrılarak yapılan taktik çalışmaya katıldılar.

Necati Ateş, Sabri Sarıoğlu ve Hasan Kabze tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada çalışırken, Oğuz Sabankay da tedavisinin ardından salonda çalıştı.

80 dakika süren antrenman, 10 dakikalık soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular fitness çalışmaları ve öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Galatasaray bu akşamüstü saat 17.00’de basına kapalı bir antrenman daha yaptıktan sonra, haftasonunu dinlenerek geçirecek ve 4 eylül pazartesi günü saat 17.00’de yapacağı antrenmanla Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı Turkcell Süper Ligi 5. hafta karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

çok yerinmde bir transfer oldu Galatasaray için İnamoto her açıodan sadece sportif değil

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

asıl mehmet topal cok yararlı bir tansfer

Nesil
    2005
    Yer

ya bırakın ne topalı ya. Hayatınızda kaç kere izlediniz Mehmet Topalı. Bir allahın kulu harbi diyorum izlediyse yazsın.Başkalarının anlatımıyla olmuyor.Tamam Tunç Kayacı 2. lig profesörü ama Topal bize ya-kış-maz.Ya Biz Galatasaray'ız.Fener alsa bu adamı ' Şunlara bak. 2. ligden adam alıp şampiyon olmak istiyorlar' diye dalga geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hasan kabze de 2. ligten geldi ve geçen sene şampiyonluğa büyük katkı sağladı dardanelspor dan her zaman ii yetenekler çıkar ... Hasan kabze , Okan koç vs vs ..

Nesil
    2006

Luca toni de zamanında 2. ligde idi şu anki durumuna bakın.

Ben oyuncuyu görmeden yargılamama taraftarıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bencede ön yargılı olmayalım 1-2 maç beklemek en ii si olucak baktık kötü oynuolar çatır çatır eleştiririz

Nesil
    2005
    Yer

bende zaten izlemeden iyi transfer demeyin diyorum ya.Ön yargılı olan bazı arkadaşlar var iyi diyerek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Belki ii bişey anlatmaya çalışıosun fakat 2. lig ten gelmesi onun kötü olduğunu göstermio ...

Mesaj Yetkileri