Sayfa 782 / 1204 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
23,431 ile 23,460 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

bu menajerler var tüm olayların arkasında aslında adama bi şantaj yapsa bitti işte

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Boşa mı heyecan yaptık yahu
    Keşke bi babanın ofisine gitsen, ne oluyo ne bitiyo. Patlıcam burda

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Keşke bi babanın ofisine gitsen, ne oluyo ne bitiyo. Patlıcam burda
    Babasının ofisinde ne var ki hocam merak ettim şimdi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bence GS hiç transfer yapmasın eldeki kadro iyice uyum içinde olsun yeter

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Bence GS hiç transfer yapmasın eldeki kadro iyice uyum içinde olsun yeter
    Hocam orası öyle uyum sağlar merak etmede kesinlikle transfer isteyen bölgeler var ;

Burak kesinlikle takıma katılması gereken bir oyuncu mesela ve ben Lokomotiv ile anlaşacağını sanmıyorum.

Assaidi fiyat ve yetenek bakımından zor bulabileceğimiz bir oyuncu Amrabat'a 15 Mn € istendi.

Hamit tecrübesi ve joker oyuncu oluşu ile Fatih Terim ile birlikte iyi işler çıkartacağı muhakkak.

Melo Selçuk'un bu kadar iyi oynamasında rolü olan ve bizim Ligimiz'de uzun süredir hem ofans hemde defansif olarak birbirini tamamlayan oyuncular görmedim.

Ek olarak gelecek vaaden isim olarak ; Gökhan Töre , Sercan Sararer veya başka yerli bir oyuncu belki.

Ve yedek kulübesine transfer bu takımı şaha kaldırır.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Hiç transfer yapmasın dediğim sadece oyuncusu olmayan bölgelere mesela Riera-Engin falan arada kanatlarda oynadı fakat engin tam bir kanat oyuncusu değil riera zaten çok kötü assaidi + sercan + hamit + meloylada sözleşme imzala cuk oturur Galatasarayın başka bişey yapmasına gerek yok diğer bölgeler sağlam he forveti unuttum Burak doğru tercih olabilir ama şöylede bi düşüncem var Burak türkiyede yapabiliceklerini artık yaptı italya,ispanya gibi ülkelere gitmesi gerekir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Hiç transfer yapmasın dediğim sadece oyuncusu olmayan bölgelere mesela Riera-Engin falan arada kanatlarda oynadı fakat engin tam bir kanat oyuncusu değil riera zaten çok kötü assaidi + sercan + hamit + meloylada sözleşme imzala cuk oturur Galatasarayın başka bişey yapmasına gerek yok diğer bölgeler sağlam he forveti unuttum Burak doğru tercih olabilir ama şöylede bi düşüncem var Burak türkiyede yapabiliceklerini artık yaptı italya,ispanya gibi ülkelere gitmesi gerekir.
    Biz zaten direk gruplardan başlıcaz ŞL'ye o yüzden bizim maçlarımız İtalya , İspanya gibi ülkelerin takımlarına karşı neler yapabileceğini gösterebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

kevin gameiro her hangi bir takımla anlaştı mı? Tam ıstediğimiz stilde bi oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Ben yönetimden transfer filan beklemiyorum, geçtim bunları, biraz vizyon sahibi olsunlar yeter.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Biraz vizyon sahibi olsunlar yeter nedir arkadaş ? Adamlar belki transfer konusunda iyi değiller ama geri kalan konuda özellikle de ekonomik konuda çok iyiler.Ben transferlerinde çok kaliteli olacağına inanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bu takımın dibe vurduğu sezonu yaşamışım, Mustafa Sarp'ı, Barış Özbek'i, Ali Lukunku'yu, Ahmed Barusso'ları bu forma altında izlemişim. Umut'la Dany bana fazlasıyla yeter. Evet kadromuz eksik ama paramızda yok. Vay efendim o kadar para geldi ordan burdan iyi de 300 milyon borç var kardeş onu neyle ödicez. Az sabırlı olun varsın geç olsun transferler, varsın yönetimin tek hatası verdikleri tarihte transferleri gerçekleştirememek olsun. Kimse kusura bakmasın şu anda borçlar benim için en önemli mevzu. Benim kalbim bir Ribery'yi daha kaldırmaz, alacaklılar tepemize binmeden parayı har vurup harman savurmaya gerek yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Elbette herkesin yaklaşımı ayrıdır ama Galatasaray'ın transferde gecikmesini biz Mustafa Sarpları gördük o yüzden kimse alınmasa da olur diye geçiştiremeyiz.

Galatasaray takımının ciddi eksikleri var. Avrupa'da başarı parolası çizen bir takımın transferlerini tamamlaması gerekiyor. Sürenin ilerlemesi demek çıkmaza girildiğini göstermez. Son gün Messi ve Ronaldo transferini patlatırsın işi çözersin. Buradaki sıkıntı ona cimrilik et buna cimrilik et derken sonunda haketmeyen adamlara fazla paraların verilmesidir.

Bunun üstüne ayın bilmem kaçında transferler açıklanacak deyip açıklamazsan aynı yemeği geçen senede sunmuşsan sabaha kadar eleştirilirsin.

Şuan ülkemizde lig yarışı biter bitmez transfer yarışı yapılıyor. Transferi daha fazla yapan takım diğerine hava yapıyor. Aslında olması gereken en fazla 1 bilemedin 2 transferdir. Hedefleri olan bir takımsan kadron oturmuştur.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ben bu takımın dibe vurduğu sezonu yaşamışım, Mustafa Sarp'ı, Barış Özbek'i, Ali Lukunku'yu, Ahmed Barusso'ları bu forma altında izlemişim. Umut'la Dany bana fazlasıyla yeter. Evet kadromuz eksik ama paramızda yok. Vay efendim o kadar para geldi ordan burdan iyi de 300 milyon borç var kardeş onu neyle ödicez. Az sabırlı olun varsın geç olsun transferler, varsın yönetimin tek hatası verdikleri tarihte transferleri gerçekleştirememek olsun. Kimse kusura bakmasın şu anda borçlar benim için en önemli mevzu. Benim kalbim bir Ribery'yi daha kaldırmaz, alacaklılar tepemize binmeden parayı har vurup harman savurmaya gerek yok.
    Bunada katılıyorum ama sizde mazur görün biz Türkiye'nin en büyük markasıyız !

Transferede ihtiyacımız var geç olsun ama harkulade olsun diyorum

Valla yeni bir Galatasaray kariyeri açacağım ya

Galatasaray hisleri gıbraştı bir an

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

la olm şuraya bişey yazmayın. Son konuların başında görünce hep "ahan birini aldık kesin" diye açıyorum sonra hüsran tabi.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    la olm şuraya bişey yazmayın. Son konuların başında görünce hep "ahan birini aldık kesin" diye açıyorum sonra hüsran tabi.
    Yazık abi sana

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Biri transfer edilince başlığa ekliyoruz zaten rahat olun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Transfer için Haim Fresko devredeymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Transfer için Haim Fresko devredeymiş.
    Transferlerin neden bitmediği anlaşıldı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Transferlerin neden bitmediği anlaşıldı..
    Haluk Yürekli söylemiş devrede olduğunu Fransa'dan birisi alınacak falan diyor (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mohamed Kallon Robert Pires Frank Ribery üçlüsünden birini bitiririz herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kily Gonzalez , Robert Pires , Marcelo Gallardo. Bu adamlar bu takımda oynamadı ya başkan olsam sırf bir maçlık anlaşır gösteri maçı yaptırırım.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hasselbaink nasıl unutulur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Overmars'la Luis Enrique geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Overmars'la Luis Enrique geliyor
    Eto'o bitmiş

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Deco resmen Galatasaray'da
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kallström gelmediği sürece rahat uyuyamam heralde.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Figo 1+1 yılık sözleşmeye imza atmış.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

robinho ile klose ilerde iyi iş yapar endonezya kampına götürelim bir iki maç oynasınlar

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

ee beyler bugün kimleri alamadık valla hamit haberleri çıkarsa kusacam

Mesaj Yetkileri